Yerimde olsanız?

Merhabalar.. Konuşacak derdimi anlatacak kimsem olmadığı için sizleri rahatsız ediyorum affedin.. Sağımda solumda kimim vardıysa bu zamana kadar neyin var dediklerinde ısrarları üzerine anlatmak zorunda kalmıştım birkaç kez ama bu ısrara karşılık hiçbir zaman bana destek olmadılar sadece dinleyip ya da dinlermiş gibi yapıp sonunda 'boşver' , 'takma' deyip geçiştirdiler yani anlaşıldığı gibi hep geçiştirdiler hani güya hayır sormuş oldular kendilerince.. Siz beni tanımazsınız ben sizleri artık öyle bir hale geldim ki içimi artık hiç tanımadığım insanlara dökme kararı aldım başınızı ağrıttıysam özür dilerim.. (devamı yorumda)
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili arkadaşlar benim gerçekten ama gerçekten çok sevdiğim biri var bundan birkaç ay öncesine kadar beraberdik hala konuşuyoruz şu an aynı ortamda çalışıyoruz ama sürekli dip dibe değiliz.. O hayatıma girmeden önce ki halimle girdikten sonra ki halim arasına dünyalar var bi insan başka bi insan için bu kadar kendini değiştirir mi derdim hep değiştirirmiş. Bana hep benim ailem böyle damat istemez şöyle istemez derdi bende elimden gelenin en iyisini en iyi şekilde yapmayı hedefledim başardığıma
Güncellemeler
+1 yıl
hedefledim başardığıma da inanıyorum. Arkadaşlar onunla aramızda tam olarak 5 yaş var şimdi bir çoğunuz burada duraklayacak çünkü o yani sevdiğim kız benden 5 yaş büyük.. Ben bunu birlikteyken hiç sorun etmedim hala da etmiyorum birbirimizi tanımaya başlarken bilmiyorduk bu durumu hiç sormadıkta en başta birbirimize yaşımızı çünkü gerçekten karşılıklı bi hoşlanma bi etkilenme bi sevgi vardı hiçbirşeyi düşünmüyorduk.
Yerimde olsanız?