Ayrılsam dayanabilir miyim?

Onu inanılmaz derecede çok seviyorum. Saçının her bir telini, bastığı yeri bile seviyorum. Ama o kadar çok yakıyor ki canımı dayanmıyorum. Onun yüzünden kendimi sevemiyorum. Açıkça bana çok kilolusun, şuran şöyle falan diyor. Bugün doğum günümü unuttu, hiç ses etmedim bide üste çıktı. Sırf bir erkeğe cevap vermeyi düşündüm diye doğum günümü burnumdan getirdi. 6 yıldır beraberiz. Evet ona tüm benliğimle çok aşığım ama kalbim sıkışıyor, onun yüzünden günlerce aç kalıp baygınlık geçirmiştim zayıflamak için. Oysa ben mutluyum ama o sürekli kilolusun diyor. Kendimi sevemiyorum onun yüzünden. Yeni araba aldım çok mutluydum hevesliydim artık kendime layık göremiyorum. Tatlı yiyemiyorum, en sevdiğim kahveyi içemiyorum. Hiç bir lüKSü, zevki kendime layık görmüyorum. Kendimi kendi gözümde böyle düşürmeme sebep oldu. Artık ayrılmayı cidden düşünmeye başlamak ve kendimi ikna etmek istiyorum. Ama dayanabilir miyim o acıya? Çok ağlayacağım çok çok canım yanacak ama geçer dimi? Herşey geçer sonuçta dimi?
Ayrılsam dayanabilir miyim?