3aydir çıkıyoruz ruhumun ne istediğini zor anlıyorsun dedi ne demek istemiştir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Huzur mu vermiyorsun ilgisizlik mi kendini onu yerine koymayı dene
Canım sasirtilmayi istiyor dedi mesela ne istiyordur
Peki hiç süpriz yaptınmı
Kolye almıştım mesela
Eğer çalışıyorsa iş yerine cicek gönder hediyenin küçüğü büyüğü olmaz çiçek bir dal olsada süpriz buluştuğunuz zaman küçük sürprizler yap çikolata kutusu içinde aşk sözcükleri yazan
İlgi istiyor olabilir. ya da evlenmek istiyor.
Başka ne isteyebilir ki 😂
O zaman sürprizler yap 🤷🏻♀️yani bir kızı anca böyle şaşırtırsın. Sadece her hangi bir günde onu mutlu edecek birşeyler yap, haberi olmasın
Kolye aldım en son mesela
Bak güzel bir şey yapmışsın dostum.
Fakat sen kız arkadaşına sor gerçekten ne istediğini sana örneklerle açıklasın, belli ki onu da çok seviyorsun.
"seninle olan ilişkimi çok seviyorum, seni de çok seviyorum. Fakat benden istediklerini rahatça bana söylemeni istiyorum. İşte o zaman seni anlar ve istediğin gibi davranıp seni mutlu edebilirim" demelisin.
Kız arkadaşın, erkeklerin dolaylı cümlelerden pek anlamadığını bilmiyor fark ettiğim kadarıyla.
Bilimsel olarak da erkeklerin, kadınların dolaylı cümlelerinden hiç anlamadığı tespit edilmiş zaten. Yani sana hakaret ettiğimi düşünme dostum. 😇☺️
Mesela ben sevgilime istediğim şeyi direk söylüyorum ve beni o zaman anlıyor fakat trip atıp dolaylı cümleler kurduğum zaman beni anlamıyor, hatta kafaya bile takmıyor dediklerimi.
Kız arkadaşından herşeyi sana açık açık anlatıp ne istediğini söylemesini rica et ondan. Emin ol bunu sevgilisine söyleyen çok az erkek var, yani daha değerli olursun onun gözünde 😉yarın öbür gün Allah korusun senden ayrılsa bile bu özelliğinin hiçbir erkekte olmadığını fark ettiği zaman sana geri dönmeyi bile isteyecektir
Teşekkürler görüşlerin için sürpriz seviyor gibi mesela buluşurken çiçek versem hoşuna gider mi bu
Daha önce denedin mi bunu
Yok denemedim şimdi ona benden istediklerini bana söyle neler hoşuna gidiyor dersem saçma olmazmi kendim yapmalıyım düşünmeliyim
Onu mutlu edecek şeyi ona sorman saçma bir şey değil ki kanka. Eğer sorduktan sonra sana kızıp trip atacaksa bırak valla O kızı. Hem değerini daha iyi anlar. ya da kız arkadaşın kötü erkekler ile daha karşılaşmamış. Yemin ederim senin gibi bir sevgilim olsa ve neyin beni mutlu edeceğini bana sorsa onu başımın üstüne koyarım. 😅 Eğer ona sorarsan bu saçmalık değil tam tersine onu mutlu etmek için çaba sarf ettiğini ve onu sevdiğini gösterir.
Sevgilin böyle algılamalı yaptıklarını.
BU YORUMLARIMI GÖRÜP ROKSANAY SEN HAKSIZSIN DİYEN VARSA LÜTFEN YAZSİN...
Bu arada senin yaşın ve kız arkadaşının yaşı kaç?
Benim 25 onun ise 22
Neredeyse aynı kafada olmanız gerek fakat dediklerimi yap eğer kız arkadaşın sana kızarsa bil ki kız arkadaşın ergen biri ve daha kötü insanlar ile karşılaşmamıştır
Ya seks istiyo ya da ona yeterli sevgi vermiyosun 😂
Güzel cümleler kur, ansızın ona hediye al öp kokla sarıl mesela 👍
Parka götür salıncakta salla onu çocuklar gibi eğlenmeyi sever kızlar unutma.
Beni anlamıyorsun demiş
Büyük ihtimalle ilgisizsindir
İlgi göster arada hediyeler al, sinamaya davet et falan sanırım
Farklı frekanslardasınız demek oluyor.
Madem öyle benimle ne işi var bir buçuk aydır ve bu kadar değer veriyor
boş edebiyat kasıyor bence
Canım sasirtilmayi istiyor dedi mesela
her gün yaptığın değil de farklı bir şey istiyor
Ne yapmalıyım mesela
sevgilinin zevklerini bilirsin bence mesela uzun bir iyi geceler ya günaydın mesajı atmak beli ki senden çok ilgi istiyor
Seks