Aynen kanka bak ben gay in tam tersiyim 2 metre yani tam erkek gay olamaz KJDASBKDJBAKJSD tamam tamam yeter valla 2 metreyim ama kızlar bana da bakmıyor. d
Yani karşındaki kişiye bağlı ben mesela 175 cm boyundayım 180 cm boy altında biriyle birlikte olmak estetik olarak çok uygun olmaz benim için ama 150 cm bi kız için 176 cm ağzınada çok yüzünede çok bence
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende 150 cm kız beegenebilirim ama onlar beni beğenir mı bilmem haha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok kanka 1.80 altı erkek değil gay oluyor ne alaka olm :d
Türk kızı hep böyle der ya 😅
Olm 1.98 im ama 1.70 de erkek yani pipin varsa erkeksin girme böyle bak valla gay olursun DBAKSJBDABDJKSA
1.98 ne olum. Baya uzunsujm hayatımda tanıdığım en uzun insan. 189 boyundaydi mk 😂
İyiymiş ama boyun
Aynen kanka bak ben gay in tam tersiyim 2 metre yani tam erkek gay olamaz KJDASBKDJBAKJSD tamam tamam yeter valla 2 metreyim ama kızlar bana da bakmıyor. d
Belki de aşırı uzun görüyorlardor. En ideali 185-195 falan diye düşünüyorum. Kadınlar bu aralığı seviyor
Benim görüşüm ama sende düşünürsün bir kız
Ben baya kısa olduğundan düşüremiyorum😂
Ben 1.62 cm im özgüven konusunda 1.80 lerle yarışıyorum ne diyon kardeş :)
Yani karşındaki kişiye bağlı ben mesela 175 cm boyundayım 180 cm boy altında biriyle birlikte olmak estetik olarak çok uygun olmaz benim için ama 150 cm bi kız için 176 cm ağzınada çok yüzünede çok bence
Bende 150 cm kız beegenebilirim ama onlar beni beğenir mı bilmem haha
İşte dediğim gibi karşıdaki kişinin tercihine bağlı
Ya çok saçma 150-190 bok gibi duruyo bence, bu da benim fikrim
Evet çok doğru önemli kalplerin bir olması zaten
Öyle
Öyleyken böyle
Boyum 1.57 boy kriterim yok herkesin yanında kısa kalıyorum kullanışlı boyum var 😅🤭
uzun bir kadınsa 180 falan en az olmalı ama. 1.50 yer cücesi biriyse 1.76 yeter
Pipili bir ucube ne la :)
Hsdhshah erkek değil ama pipisi var. Değişik bir şey
1.85 kurtardık sanırıms
1.70 olan ben ne b. k yiyem
Erkek değiliz ikimizde işte :(
Tam adam olacakmışsın ki boyun yetmemiş :)
Hehehe 4 cm ile adamlığı kaçırdım
Bu durumda benim adamlığın kitabını yazmam lazım :)
Yazmışsındir elbette.
Boru mu 188 :)
Ne adamsın lan. Adamligin kitabını yazmışsın, üstüne de 8 cm koymuşsun. Maşallah. Amlılar başına üşüşüyordur eminim. O boyda olsam ohooo
Erkek dediğin adam olsun ilk gerisini hallederiz
Keşbiş olsun