Aldatmak günah olmasa aldatır mıydınız? Yoksa aldatmak karakterime sığmaz diyip aldatmaz mıydınızz? 🤪
#meyveliseda 🍓
#meyveliseda 🍓
Aldatmayı günahdan önce insanı olarak düşünmek laIm diyenlerdenim. Herkesle gezsem tozsam birlikteliklerim olsa benim hayvandan bi farkım kalmaz. İnsan olmak kendine saygıyla bakarak yaşamak en güZeli bence
İnsan fıtratına ters bu durum, insanın sevdiğinin yanına bir başkası yaklaşsa bile tedirgin olur dayanamaz bunun günahı toplumsal normu yok. Bu yüzden ne karşımda kinin ne benim bunu bir birimize yaşatma lüKSü olamaz bu yüzden aldatmam!
İnsan aldatmak istedikten sonra ne günahına bakar nede normal olduguna bakar sadece keyfine bakar ver yansın hesabı.
Normal olsa da bu durum karşı taraf için bu anormal bir durum sayılır.. normal bir şeyi anormal yapmaya gerek yok.
Soru da hata var sanki günahı İnsanlar mı belirliyor? Böyle diyerek Allah'ı suçlamış oluyorsunuz sanki Allah'ın aklı kıt haşa biz akıllıyız o neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmez biz mi biliriz?
varsayım yapmışım.
bildiğiniz tüm duyarları unutun wşsğsöğdödd
Cevap
36Cevap
aldatmamm bunun günah ya da ayıp karşılanıp karşılanmaması ile ilgilisi yok toplumda da karakter eksiği olanlar aşağılık yaratıklar aldatırrr kimse günahını dedikoduyu düşünmezz o yüzden ben serbest bile olsa aldatmazdımm ezik değilimm
Sırf günah olduğu için aldatmiyorsa birisi onun karakterinden şüphe ederim zaten...
knkacım sen soruyu anlamamışsınn, günah olmasa bile yapmazdım der misiniz diyorumm
Uyumadan az önce okumuştum da😏😂😂 Karşımdaki insana olan saygimdan dolayı yine yapmazdım diye düşünüyorum
Sevgim bitmiş ve bir başka birinden hoşlanmaya başladıysam da ayrilirim o kişiden aldatmak hem riskli hem karaktersizlik bana göre
helal kardomaa
eyw cimcimem <3
İnsanlar şunu anlamıyor.. Aldatmaya dayalı ilişki yaşayacaksan kimseyle "duygusal" bağ kurmadan yüzlerce kişiyle ne yapıyosan yap.. Ama insanları bunalıma sokma "psikolojik şiddettir".
Bu konuda da kadın - erkek eşittir..
Aldatmak dediğimiz eylem ben başka biriyleyken bir başka biriyle daha birlikte oluyorum. Ben kendime yapılmasını istedimediğimi yapmak istemem, hadi diyelim yapmayacağına eminim yine yapmam başka karıyla takılacaksam bu karıyla neden takılıyorum 😂
Bence aldatmanın günah olup olmadığı çoğu insanın şeyinde değil hele bazılarına göre aşşırı normal su içmek yemek yemek kadar
O duruma gelmemek lazım, o yuzden öyle ortamlardan kaçınmak iyi olur
Se de pek güzelmisin 👍
teşekkürler
Rica ederim, sen sakın aldatma bu güzelliğin ile
Karakterime uygun bir davranış değil, sevdiğim kadına sadık olmak beni daha mutlu eder.
Merhaba,
Aldatmak günah değildir ve normal karşılanıyor... 😅
Hak etmişse canını yakmak için yaparım da sevene masuma dokunmam
Abla daha birini bulamadım elendik yine Bi soruda daha
Aldatma olayları bana göre değil yapmazdım.
sevgilim olmasa bile bir kızla konuşurken başka bi kızla konuşmuyorum içimden gelmiyor. Aldatmaya o kadsr uzağım
tabi öyledir kesin
bazi seyler günah olmasa yapacagim cok seyler olurdu ama sevdigim asik oldugum bir adamla hayat paylasiyorsam aldatmazdim günah da olmasa !
Dürüst birisi olmak için dine ihtiyaç yoktur sen birçok şeyi günah olduğu için yapmiyorsan karakterinde sıkıntı var demektir
@Hissizkalpler allahtan korktugum icin ! dürüst lükle ne alakasi var
Yani Allahtan korkmasan her kötülüğü yapacaksin? Söylediğinden bu çıkıyor. Seni sadece Allah korkusu tutuyorsa özünde kötü bir insansın K. Bakma
@rahatsızedici benim sorumda şu; eğer allah böyle bişeyi günah yapmasaydı yapar mıydın? Anladın mı?
@Hissizkalpler siz beni yanlis anladiniz herhalde, ben görüsümde kesinlikle aldatmazdim dedim sorunun cevabi bu ama bazi seyler günah olmasa kesinlikle yapardim misal dövme yaptirmak isterdim, özümde kötü bir insan mi oluyorum simdi? Ne alaka? Allah günah dediyse vardir elbet bir bildigi
yapmazdim iste, cünkü sevdigim adami kandirmak bana yakismaz kendimi kandirmis olurum
@Hissizkalpler gidin kendinizi bir yargilayin daha tanimadan yok özünde kötü bir insansin yazmasi kolay, özünde iyi bir insan olsan bu sekilde davranmassin insanlara karsi ! kusura bakiyorum oldumu
Ben gerçekleri söyledim kusura bakıp bakmaman sana kalmış daha fazla duyar kasma bak işine
kes ya
Günah olduğu için değil edepsizlik olduğu için yapmıyorum
Aldatmak günahtan ve toplumsal yargılanmadan önce karaktersizlik o yüzden aldatmazdım
sevgili yapman da günah ona bakarsan eğer sevgilimse hiç düşünmem. Bu devirde kimse kimseyi çekemiyo önüne gelenle takılcan ayrılsa nolur 3 ay sonra ayrılacak zaten
Sevdiğim kişiyi kıramam. Bu onda derin bir yara oluşturur.
Günaha takılmıyorum ya😅 ama aldatmam
helal 😄
duduyu aldatırken böyle demiyodun tacii 😅
sende onu bişeye çevirseydin taci adaletsizlik buu 😄
aa doğruu siz fanilerin böyle güçleri yoktu 😄 bana ulaşsaydın be taci ya yardımım dokunurdu 😅
seni eski haline döndürebilirim taci ve dududanda intikamını alırsın nası fikir 😅
😄😄
zor değil 😄
Ben günaha bakmam şerefim el verirse yaparım ama şerefim el vermez
Aldatmam çünki günah olmasa bile insanın sevdiğine karşı güvenini sarsar
Madem normal. Anormal olmanın anlamı yok.
Normal olunca karaktere neden sığmıyor madem normal 😂
herkesin normal karşıladığı şey normal midir her zaman?
Aldatmam asla ayrılırım öyle bir sey yapacak olsam
Kalp yine kırılıyor, duygular ile oynanmamalı
Sevdiğimden başkası olmaz
Millet 7 kocalı hürmüz olurdu
Sevmediğim insanla işim olmaz
Bana ters bişey, yapmazdım
Sanırım aldatmam yaaa. Peki ya sen?
Günah olmasa neler yapardık oy oyy
hayır yine aldatmazdım..
Benim karakterime sığmaz sevdiğim kişiyi aldatmam
Allah'tan korkmayıp kuldan mı korkacağım.
bunun sadakatla alakası var
hayır. aldatan adamın dini mi olur zaten
evett
Hayir
Günah olmasa tabiki aldatırdim 👍
Asla.
Sevap bile olsa asla aldatmam
Hayır bana ters
sadakat her şeyden önemlidir. yine de aldatmazdım
yine de yapmam
Yoooo
Aldatmam.