Bi ara düşüyor gibi olmuştum ama birkac ayda toparlayip kendime geldim.😑

çünkü kültürel ve yapısal olarak kadınlar maalesef karar alma yetisinde erkekler gibi değillerdir ve mükemmeliyetçilerdir her zaman en iyisini ararken ve maalesef ki seçimlerini duygusal boşlukta yaptıkları için en kötüsünü bulurlar
27 senedir kimseyi kabul etmemenin sebebi belli. Daha bebeklikten, emekleme çağlarından başlamışsın sen. Millet ağu magu derken sen erkenden hayatın yükünü çekmeye başlamışsın valla.
Biz daha o yaşlarda hayatı toz pembe görüyorduk. Hakikaten görüyormuyduk 🤣🤣🤣
Allah düşürmesin. Zordur, kasvetlidir.
İnsan kendi kuyusunu kendi kazar ve kazdığı kuyuya kendi düşer. İmtihan buya. Yine kendisi tek başına çıkmak zorunda.
Sen kuyuya düşme. Güzel günler senin olsun inşallah
Direnmeye devam seninleyiz ✊✊✊
Başkasınn kahrını çekmek zor bi kaç sene sonra evlilğe yük olarak bakıyorsn tam olarak ✊✊✊ devam devam
Bak o konu çok haklsn güdüsel galiba 😅biraderden hazır yapılmş velet istiyorm da vermiyor ya verse evlilik nakavt benim için 😂🤣
Kardeşimn çocuğu bana benzeme ihtimali en fazla olanı narcı hanım 😂
Bahtszılğın bu kadarına da çöl de kutup ayısı yani 😂 ama çocuk benimde zaafım dedğim gibi güdüsel sanırm
Bak 30 dan sonra kedi köpek de sever oldm bunun altında yatan şeyde güdüler olabiler 😂
3-5 güzel gelyor kulağa evet 😑
Uysal ve şapşik kediler var surat ekşitmedim aslında mahrum kalmanın verdiği bir bozulmaydı o 😂
Sen değilsin Mahmut 😂🤣
Alakasz bişe dicem Ben ağlamayan bebek istiyorm acaba varmıdr ya 🙄
Bence o ayyaş olanlar bebeler 😂anne sütü ile kafa yapıp sabaha kdr uyumamak nasıl bir fantezidir arkadaş 😂
https://youtu.be/pFd6DA-ZjYg
Bunu da biliyrsndr o halde 😂
Şamarı basıyordu 😂 sonra ağlamaya devam ediyordk yorulana kdr ağlayıp bitap düşüp uyuyordk (ben öyleymşim diyorlar) 😂
Ne bilim ben çocuğm mu oldu uzamn olan sensin napücük 🤣 sen söyle
*Benim çocuğum mu oldu
Olmayan bebeği doyurduk ya la 😂 boboklor konosondo bolgoloyomdor diyen ben miydim 😂
Kedi alacağm ben ağlmayan bebek yoktur 😂
Tuvaletini bile kendi yapıyor bahçeli evinde varsa oh misa 😑 bazen gece oyun oynayıp uyutmasalar da..
Ağlama sorunu nasıl halletcez 🙄 Az arıza bi tipe de benzemiyorsn 😂
Narsist evlemeyen ama çocuk isteyen hemde kendine benzeyen ama ağlayan çocuk 😂 isteyen.. yeterli arıza emareleri var
Bilirm somyaları evet zıplaması çok keyifli olurdu 😂 buram buram kalite genler evet🤪 çocukken çok şekerdin demek hatrlıyosn yani 😂🤣🤣
Öyle bi idda varya çirkin ördek yavrusu misali ; küçükken çirkin olanlar büyüdüğünde güzel, küçükken güzel olanlar büyüdüğünde çirkin oluyorlarmiş 🤣😂 son cümle tam isabet önmli olan bebeklik evet
Ben hem yarmaz hem çirkin olanlardanm 😂 galiba çocuk ağlmasndan korkma sebebim de o 🤭sen Oyuncak bebek gibiyimişsn 🤣nerde bıraksan orda dururmuşsnda benim için bunu demek pek mümkün değil
Kendime bakmaktansa kendi bakmak daha akıllıca gibi evet 😂 ama senin bebeklikte çok idealmiş yau tabi beni keklemiyorsan 😂🤣🤣
Hayatınn baharında covid-19 a denk gelen insanlr ne kdr şanslı olabilirler ki 😂🤣 Gel sende kedi sahiplen
Kedilerden çekiniyor gibisin ama yanlz yaşarken kediden iyice korkmz msn 😅
İyi bir iş, ayrı bir ev, ooo... sen o noktaya gelirsen ejderya bile beslersin 🤪😂
🙄🤔🧐🤨
Ne EİG mi en sevdğimden 🥳😝 Tşklr yanlız insan tşklr..
Cömertliğinizle mahcup ettiniz güle eğlene kullanacağı 😝🤪
Kendini baskalalariyla kiyaslaman lazim. Herkes evlendi coluk cocuk sahibi peki ya ben? Henuz aday adayi bile yok demelisin. Durduk yere huzunlu sarkilar dinleyip benim neden sevdigim yok diye karalari baglamalisin. Bunlari abarttikca abart o zmn duygusal bosluga dusersin sanirim 😅
https://youtu.be/0eeSqFnGPjE
"Beni begeneni ben begenmem, benim begendigimse beni begenmez yoksa ben tipsiz miyim ha?" şarkısı bahsettiğin türlere dahil mi?🙈
Talibem yağşisiz
Nerde. o erkekler erlekler😂
Ne yapirleeki
Bazen kıyaslama durumu bende oluyor, o kişilerde ne kadar mutlu bilmiyorum, sanki geri kalmışlık duygusu oluyor yanlış mı düşünüyorum sizce, düşüncenizi merak ediyorum
@denizdalgasii cok yanlis yapiyosun. Kendine zarar veriyosun sadece. Hic kimse dusundugun kadar mutlu degil. Her ailede her insan da sorun var tabiki. Cogu yansitmaz o ayri bir mesele. Ayrica hic birseye geri kalmiyosun kendi hayatinin ipleri senin elinde olsun. Ne evlilik icin ne okul icin ne cocuk icin hic birsey icin gec kalmiyosun. Herkes ayni yasta okulu bitirip evlenip cocuk yapmak zorunda degil. Sen ne zmn hazirsan o zmn istedigin gibi yasamalisin. Baskalariyla kiyaslama kendini. Insana en buyuk kotulugu yine kendisi veriyor dusunceleriyle cunku insanin bir tek kendine merhameti yok maalesef
Kaderin kısmeti
N nezamnsa o zaman. olur
Haklısınız aslında çoğu zaman sizin gibi düşünüyorum ama bazen eski sevdiğim kişinin ve arkadaşlarımın iş bulduğunu ve evlendiğini gördüğüm için kendimi kötü hissediyorum, ben çabaladım ama olmadı, sanki hak etmiyormuşum gibi hissediyorum her ne kadar yanlış düşündüğümü bilsem de
Takiplesilmmi
Cevap
7Cevap
Hayata olan inancini kirmislar istesende o bosluga dusemezsin
Bi ben sevemedim. yalnzlgi
26 yaşındasın daha 🙄27 olmadan neler olur kim bilir
Valla boşluk değil uçurum olsa neye yarar artık. Geçti borun pazarı olayı 😊
Kız sen daha 26 sın kendine gel 💚
Senin gibi birini anında kapmış olmaları şimdeye kadar.
Sana çelme atarım düşersin kanka 😉😉
Rica ederim kanka her zaman beklerim 😘😘😘
31 Senedir...
Bilmiyorum bakmadım ayaklarıma.
Kısmet belli olmaz bi bakmışsın düşmüşsun 🙂
Ya düşmesse
duşme bosver
Her şeyin hayırlısı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?