“Ruhum doysun yeter” diyebiliyor musunuz? Hayatınıza alacağınız kişinin mutfak becerisi sizin için ne kadar önemli? Kadınlar bunu çok dert etmez sanırım, sonuçta çoğumuz o makarnayı bile göremeyebiliriz. 🥲
Size her akşam makarna yedirecek biriyle evlenir misiniz?
Geri kafalı biri değilim, mideden giden bir yol olduğuna da ben katılmam ama günümüz bilgi çağında onu bilmem bunu beceremem diyen biri varsa sadece tembellik ediyordur, bilmiyorum anlamıyorum kısmını kabul edemem 😅 her akşam makarna yedirecek birini de istemem, kendisi bir ömür bir başına makarna yiyerek yaşamını sürdürebilir.
Restaurantım olduğu için yemek konusunda sorun yok toplam 100çeşide yakın corba ana yemek ızgara tava ürünleri yan ürün salata içecek soğuk yiyecek tatlı...
Yeterki ömür boyu mutlu olayım sadık merhametli ve gözleri aşkla baksın heyecan dolu pes etmeyen güçlü bir kadın olsun soğan doğramasını bile bilmesin beraber yapalım yemekleri onla.
Ben çok uzun zaman yalnız yaşadım ve halen yalnız yaşıyorum. Çamaşır bulaşık ütü temizlik ve yemek her işimi kendim yapabiliyorum. Evliyken evde olduğum zamanlar da yemekleri ben yapardım seviyorum yemek pişirmesini ve sofra kurmasını. (Islak kek bile yapıyorum;)
@Kaptan_Cousteauu sen de benim gibisin :) pide pizza her sey birinci kalite görünüyor ben de malzemeden kısmam piyasada satılan fiyattan %50 daha pahalı oluyor ama lezzette %200 artıyor :)
Ben o konuda hassasım. Yemek yemeyi özellikle iyi yemek yemeyi seviyorum. Mutfağa girmeyi de spesifik şeyler için seviyorum. Normal kız arkadaşlarımı yoklarım iyi yemek yapıyo mu diye? :D
Ahahah yok aslnda öyle değil. Yani öyle olan da oldu da konu o değil. Etrafmda genelde iyi yemek yapan insanlar var. En azından kızlar iyi yapıtor yemek. Denk geliyo da olabilir. İyi yemek yapan bi annenin oğluyum ve açıkçası onu ararım ya evlennce kendi evimde de.
Konu kadın dediğin anne dediğin iyi yemek yapmalı değil bu arada, ben sevdiğim kadının elinden güzel yemek yemeyi seviyorum, bazen beraber yemek yapmayı srviyorum
Yemek yapmayı seviyorum, beraber mutfağa girmeyi isterim. Kafamıza göre bir şeyler yaparız. Ruhun doyması çok daha önemli, yemeğin hazırı var ama ruhu doyuran insanın yok.
Ben zaten makarna yiyorum sürekli. Yemek yapmayı bilse iyi olur ama bilmezse de canı sağolsun. Beraber yedikten sonra makarna veya başka bir yemeğin önemi yokk😊
Bana saygılı sadık olsun gözüm arkada kalmasın Güler yüzlü olsun. Gözleri Gülsün bugün makarna bile yok Bir bardak ister misin desin Aç kalmaya bile razıyım
"Ruhum doysun yeter." demem. Bedenimiz de var ruhumuzun yanında. Bunu es mi geçelim? Her akşam makarna? Her gezmede aynı yere götüren bir erkek istemezsin değil mi? Bu da o hesap...