Ben 160 boyunda 45 kilo kucuk memeli guzel popolu ince belli bir kizim. beni arzuladigini soyleyen adam da 193 boylarinda iri yari 100 kiloya yakin birisi. beni hep sasirtiyor mesela bende ne buldu da arzuluyor diye. sizce nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Benim bedenim cocuk gibi, karsimdaki adamin da ayi gibi. ama beni arzuluyor?
Kizlar boya takilir zaten. Nolmus yaninda cok kisa gorunuyosan? Mesele anlasabilmek zaten de, hosumuza giden yani seksi bulmamiz. Cogu minyon cocuksu hisseder kadin gibi hormez kendini ama icindeki cevherin farkinda olan minyonlar vardir, onlar iste bunu kullanir. Mesele senin kendini disi hissetmenle alakali. 155 hayalim olmustur hep ama hic oyle sevgilim olmadi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ahh ahh minyonlar nasil bi afet olduklarini bilseler. Bende 183 um minyon hastasiyim
Nesi seksi peki? ama gercekten yaninda cok ufacik kaliyorum ahehqhshwe
Kizlar boya takilir zaten. Nolmus yaninda cok kisa gorunuyosan? Mesele anlasabilmek zaten de, hosumuza giden yani seksi bulmamiz. Cogu minyon cocuksu hisseder kadin gibi hormez kendini ama icindeki cevherin farkinda olan minyonlar vardir, onlar iste bunu kullanir. Mesele senin kendini disi hissetmenle alakali. 155 hayalim olmustur hep ama hic oyle sevgilim olmadi
Sen kac yasindasin? ben 20 karsimdaki adam da 45
38. Yasi buyukmus dikkat et. Nerden taniyosun? Ve sen cinsellik yasadin mi daha once
Neden dikkat edeyim. ortak cevremiz var
Bilmiyorum duzgun biri mi yani. Sonucta erkekler elde edince degisebiliyor. Peki sen ne dusunuyosun? Kendini seksi buluyo musun ve onu istiyo musun
çok normal minyon seviliyor yani minyonun herşeyi minyon diye o yüzden birde her pozisyonda yatakta vs havada bile oluyor tecrübe edilmiştir
tamam işte seni parçalaya parçalaya s ikicek çiçeğini a mın y arrak görücek :D
Bende öyle seviyorum.
183 boy 100 kilo
İstediğim 160 50 kilo falan maksimum
senin daha büyük sorunların var birader
Neden anlamadim
Hobbit seviyor demek ki
Oyle adamlar minyon seviyor
Yaninda harbiden toz kadar biseyim hahaha
Yakışıklı mi
Cok karizmatik
Kabul et kiz
Birşey yaşadınız mi seni öldürecek 😃😃😃
Geçmiş olsun 😂
Neden
Arzuluyor musun onu
Evet
Seviştiğiniz de kolay gelsin size zorlanma da 😂
ah şu idiost kızlarımız ah..
Anlamadim?
Yol ver. Çok zevksiz olur bence.
Neden
Erkek herşeye atlar kadın seçici olur. Bende bunu bozma. Özel zevkin değilse tabi.
100 kilo mı oha
Evet epey iri yari birisi
Bence çok tatlı durabilirsiniz yan yana üosjqpzpa
Yaninda toz kadar kaliyorum ahdhahdhd
Attinmi nude
Güzel olur seninleki
100 kilo fazla da 90 kilo olsa tadından yenmez
Aboo yer senş
Abaza belli ki