Eski nişanlı neden mesaj atar?

Sana bir tavsiye, ister dikkate alırsın istersen almazsın.
Şayet evlenmek ve çoluk çocuk sahibi olmak istiyorsan biran önce o kişiyle tüm diyaloğunu kes. Heryerden engelle gerekiyorsa evini bile taşı. Yani bu kişi sana asla birdaha ulaşamasın. Aksi durumda kimseyle bir ilişkin olmaz ve evde kalırsın. Çünkü hiç bir erkek geçmişini yanında taşıyan bir kızla birliktelik düşünmez. Ciddi ilişkiden bahsediyorum. Bu olayı gülerek anlatıyorsun ama şahsi fikrim hiç de komik bir tarafı yok ve nasıl bir tehlike içinde olduğunun farkına varamadığını sezdim ve bu tavsiyeyi yapma gereği hissettim.
Saygılar.
Komik çünkü 🤣
Cevap
30Cevap
Senin hala onu sevdiğini düşünüyor sanırım.
Evliliği iyi gitmiyorsa seninle sohbet de hoşuna gidiyor ve sen istediği gibi yazmayınca çirkinleşmeye çalışıyor. Onun istediği gibi devam etseydin eminim farkılı bir muhabbet dönecekti.
En doğrusunu yapmışsın engellemene ne gerek var bazıları engelle yazmış yazsın yazsın dursun ruh hastası sanırım 😀
Adam evli olmasına rağmen onu hâlâ dinliyor musun? Engelleyip geçmen gerekiyorken burada soru açıyorsun unut adamı. Ayrıca evli olan insanlarla mesajlaşma mesajlarını da okuma yazma engelle geç. O tür kişiler karaktersiz. Sen de aynısı olma..
Ne alaka ya mesajlaşmak falan😄 o yazdı ben de payını verdim diyorum. Bir adaha yazarsan eşine herşeyi söyleyeceğim dedim. Ayrıca engelli başka numara almış bana yazmak icin
Aranızdakiler ne zaman bitti bilmiyorum ama muhtemelen senin hayatında birisinin olmaması ondan sonra senin kendine gelemediğini ondan başkasını hayatına alamadığını falan düşünüyordur. Biraz da yokluyor hayatında birisi olsa yediremeyecek kendine.
Ben senin yerinde olsam ilişkimi gizli gizli yaşardım Nişanlanınca da herşeyi paylaşırdım görsün diye.
Ondan sonra sevgilim oldu ama yani genel olarak henüz evlilik düşünmüyorum ama işte onun cahil kafası basmaz buna
Engelle gitsin uğraşmaya değmez
Aklı sende belli ki o nedenle silip çıkaracaksın hayatından silmez isen bende aklı var diye devam eder... Bazen insanlar kaybettiklerinin değerini geç anlıyor.
Engelli ve olayın üstünden üç yıl geçti. Üç yıl geçmiş, evlenmiş bir de çocuk yapmış. Aklı şimdi başına gelmiş diyeceğim de sana döndüğümü sandın yanılmışain demesi...😆😆😆 O zamanlar ne kadar üzülmüştüm şimdi iyi ki diyorum.
Sen neden engellemiyorsun. Eskileri klozete atıp sifonu çekmeyi unutmayın
Engelli. Başka numaradan yazdı. Ben de eşine söylemekle uyardım o zaman da kendi kendine gelin güvey olma gibisinden cvplar))) tipik hareketler
Devam ederse ekran cc lerini eşine at. Onlar uğraşsın 😂😂
Radikal bir onerim olacak.
Karina gonder mesajlari. Kocana sahip cik yeter de.
Yuh düşman da değiller ya
Ahahhahahah bazen bende diyorum keşke herkes ölse insanlığın sonu gelse yeter yaşadığımız diye😂😂
Öyle dedim kendisine zaten korktu bence. Karısını tanısam belki ama tanımıyorum.
Şimdi bu tip durumlarda arkadaş başka denizlerde kıyılara yanaşır bu denemelerde kafasına kürek yerse tekrar güvenli limana dönmek ister.
Karaktersiz olduğu içindir insan evliyken neden böyle şeyler yapar kafam almıyor yapacaksan neden evlenip elin kızını üzüyorsun hem eşine hemde sana yaptığı büyük terbiyesiz lik.
Sende kaldı yüreğim şarkısını dinliyor dinliyor sana yazıyor 😄
Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var boşver
çoktan engellemeliydin..
Engellemediğimibkim söylüyor?
engelle direkt sohbet etmek hata
Neden ayrildiniz bilmiyorum ama senle artik kavusamayacagini dusunup seninde iyi olmani isteyecek kadar seviyodur belki
Çok mu dolandırdın epey yüklü mü. Unutamamıştır
Seni çok sevıyo senle yaşadıklarını unutamamış
Abi sen de evli olma sakın 🤣🤣
Volkan Bey psikolojik rahatsız sanırım
yazcak karı kız kalmamıstır şansını sende dener arada bende yapıyorum malum piyasa durgun
Neden ayrilmistiniz
Ailesi istemedi beni o da terketti.
Engelle gec
Engelli ama başka numarayla yazıyor.
Takıntılı biri demek ki arsız
Direkt engelle gitsin.
Evlenmiş ama senden de faydalanmak istiyor demekki
Selamlar,
Erkek kafa yapısında şöyle bir klişe vardır: “Bir mesaj atayım şansımı denerim eğer cevap verirse kapı açıktır...”
Bu durumda, mesaj attığı kadının nasıl bir cevap verdiğine bakmaz, mesaj olumlu veya olumsuz hiç fark etmez sadece ses vermesi bile yeterlidir. Tepki geliyorsa mutlaka bir açık kapı bulduğunu düşünür; işte bu sebeple youtube videolarımda sürekli olarak “Sessiz kalın” diye tavsiye ediyorum. Evli bir adamın hala yoklaması ise onun zampara hayatına ara vermeden devam ettiğini göstermektedir. Düğün dernek, takı merasimi bu tip adamlara fark etmez, aynen devam ederler.
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için Adile Sor uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine Kızlar Soruyor ulaşabilirsiniz.
https://adilesor.adilyildirim.com
https://www.kizlarsoruyor.com/bibilen/adilyildirim/gorusler
Yaa sen muhteşem adamsın ❤️❤️
Sizi severek takip ediyorum adil bey seviyorum sizi.
Teşekkür ederim Adil bey❤️