Kendimde kısa boylu bir kadın olmama rağmen beğenemiyorum. Çevremdeki hiçbir kadın da hoşlanmıyor. Benim için kksa boy 177 altıdır. Daha kısa ama iyi huylu iyi kalpli erkeklerden kafamız uyuşsa bile sevsem bile hoşlanamıyorum. Boyu kısa ise direkt eleniyor gözümde. Bazen kendime kızıyorum şans ver diyorum ama olmuyor. Bu evrimsel bir içgüdü sanırsam , yani benim suçum değil kadınlar içgüdüsel olarak bunu istiyor. Doğamız gereği :) her kadın ister uzun erkek bence , değil mi?
Kadın doğası böyle
Bilmiyorum
Diğer..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya kardeşim nolur vazgec kısa boylu erkekleri aşağılamaktan.
Başka sitelerde işim var yoksa senin sorularını patlartırdım ama yakında yapıcam sen çok haddini aştın.
Güçlü erkeklere yöneliyorsun doğan gereği. Güçlü erkeklerde genellikle uzun boylu olur. Evrimsel olarak düzgün çalışıyorsun.
Evet böyle düşünüyorum. Çoğu kadın böyle. Ayrıca doğuştan geliyor bu ya istemsiz bir durum :)
Neyse ki akıllı varlıklarız da kendimizi kontrol edebiliyoruz. Kendini çok kaptırma 👽 alıştırma dış görünüşe kendini.
Evet ama tercihlerim uzundan yana olur
Ben uzunum 170 den uzunum yani ama uzun erkek takıntım da yok
Olabilir. Ama nadiren yani çoğu kadında vardir. Birde benim gibi kısa kadınlarda daha çok var
Olabilir
Dünyaya 162 ile gelmek ile hata yaptım. Bir an önce ölüp gitmek istiyorum.
Ölmeni gerektirecek bir durum yok
İlla sevgilin olmak zorunda değil. Bı hayatta yalnız da mutlu olabilirsin. Belli mi olur belki sevgilin bile olabilir.
31 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ha birde çirkinim bizler için hayat ne kadar zor bilemezsiniz sadece umut satarlar insanlar bize bedava ya umut o da ondan. Yalnızlığı sadece bilen bilir. O yüzden benim gibi insanlar bir an önce ölmeli...
Ne durumda olduğunun farkındayım , dediğim gibi sana umutta satmadim, muhtemelen yalnız kalacaksın üstte dedim. Yalnızlığa alısman gerektiğini söylüyorum ama ölme. Ölümü düşünme. Yalnız mutlu olmayı dene sadece :) ve bu tercih yüzünden kadınları suçlama. İçgüdülerimiz böyle kadın için uzun erkek verimli çocuk demek korunabilmek demek. Emin ol herkes istemsiz uzun erkek istiyor elimizde değil. Yani doğuştan gelen bir şey için de kadınları suçlama. Umarım mutlu olursun ne diyim. Ölmeyi düşünmen kötü sadece. Onu aklindan çıkar. Yalnız mutlu olabilirsiniz :)
Yok kadınları suçlamıyorum.
Kusuruma bakmayın ölümü çıkartmam aklımdan acılarımı dindirecek. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İyi günler. Size mutlu bir yuva dilerim.
Bak bende az çok anlayabiliyorum seni 153üm. Küçükken biraz üzülürdüm ama zamanla en azından boy kompleksini aştım. Neyse hala ölüm diyorsun ben sana düşünme diyorum ölümü. Hayat kadınlardan ibaret değil.
1.79um bende benden uzun istiyorum yoksa topuklu giyince sıkıntı olur
Benim boyum 1.71 ve sevgilim 1.57 boyunda sizce ideal mi?
@Spiderlord ideal
1.98 im hanım
KUSURA BAKMA AMA ÇOK SAÇMA BİR DÜŞÜNCE, 1.70'e yakın boyum var ve sevgilimin boyu 1.70 olsa benim için sorun olmaz kesinlikle.
yaşın kaç
Gayet normal bu çoğunluk böyle zaten göze güzel gözüküyor uzun boy.
183üm (stadiometre sonucu).170in aşşağısındaki kızlara bakmam minimum 170 ve beyaz tenli olmak zorunda
eziksiz vasıfsızsın güçsüzsün başkalarının fikri senin fikrin hayatta asla başarılı olamayacaksın yanındakine muhtaçsın iyi günler
Tanrı gönlüne göre versin...
1 76 ben kısa mı oluyorum bu durumda
Aslidna idare eder kabul edilebilir ama 1.77 diye sınır koydum. İyi duruyor 1.77 den sonra
şaşırdık mı? hayır.
185 lazım sana