• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Birbirini cok seven iki cift?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
Birbirini cok seven ciftler cok kavga ederler dahada baglilardir bu sizce dogrumudur?
Birbirini cok seven iki cift?
Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

6

Cevap

• mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Kavga etmek sevginin temeli gibi saçma bir kanaat bu ne alâkası var

0
    0 Yorumla
  • OylesineAcildi006
    OylesineAcildi006 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Kavga Bi Yere Kadar Bi Süre Sonra Sıkar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

doğru heralde bizde çok kavga ediyoz

0
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizde mesela kavga esnasinda agir sozler soyleyip isitiyomusun karsidan ama ona ragmen kopamiyosunuz bu oluyomu kirildigin incindigin laflar yerler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çok kırıldığım çok incindiğim dünyanın hakaretini işittiğim bunun yanı sıra yediğim dayaklarda oluyor. ama çok seviyorum ve sonra bi şekilde gönlümü alıyor. bizdeki asıl sorun kıskançlık zaten aşırı kıskanç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni de cok kiskaniyi fakat ben cok sorunlar yasadim bundan dolayi takintiliyim ilgi sevgi beklerim ama ne dersem baska yere cekip brni sucluyo kirici okaar sey soyluyoki bizde ayrilamiyoruz biktigini soyluyo ama gitmiyo cok canim yaniyo artik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bıktığını söylemedi bende demedim o lafın geri dönüşü olmaz çünkü aklında hep acabası kalır. alttan alıyorum artık bazen diklenirim onda da ağzımın payını alır susarım. ilgi sevgi görüyorum, hissettiriyor herzaman höt zöt değil yani. sadece kıskanıp sinirlenince gözü bişey görmüyor yanındaysam diyorum ya ya şiddetle yanında değilsem binbir türlü hakaretle. o anda yaptığım açıklamalara da inanmıyor altında hep bişey arıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O iliskide saglikli ne yapmak lazimki ne yapmam lazim yani bizboyleyizki hic bi sebep yokken kucuk seylerden buyuk seyler cikiyo bizim iliskimiz ne onka ne onsuz ne yapmam lazim ina ne demeligim beni cepte biliyo ne yapsam gitmiyo kafasinda napabilirim lutfen yardimci olurnusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen bitirmek istemiyorsun ve seni cepte görmesini istemiyorsun de mi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen oyle kardesim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kavgalardan sonra arama yazma o yazana kadar. üst üste mesajları döşeme sinirden çatlasan bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok yapmiyorumda bana bugun diyoki mesela bensizde bi hayatin var bana bu kadar takintili olma sen boyle abartinca ocimden bisey yapmak gelmiyo diyorumki bak mutlu olmam icin ufak seyler yapip alabilirsin sana ait bisey olur bisey yazar verirsin bu sefer diyoki soyle ne istiysn ne alirsam mutlu olursun kopek gobi kiskaniyo sonra bana diyoki boyle olucaksa ayrilalim istemiyorum yoruldum artik herseye susamam herseyin suzlusu sensin diyo sonra iki gun sonra arayip ozur diliyo yani bende yazil aramiyrm ama onu adam etmek icin eski haline cevirmek icin ne yapicm ilgisiz davraniyrm niye boylesin konusuyrm hep ayni seyleri konusma diyo hel anlattim bak iyi degilim sagligimdan oluyrm diyorum o zamana yrilalim diyo ayrilmiyo yani ne yapmam lazim yazdim anlattim aradim ama olmuyi kafayi yiycm artik cok seviyrm diyo ama boyle yapiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bensizde bi hayatin var bana bu kadar takintili olma sen boyle abartinca ocimden bisey yapmak gelmiyo"naptında onsuz olamaycakmışsın gibi allgılamış. sen çok düşmüşsün heralde üstüne.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya hayir aslinda ben o aramadan aramam yazmadan yazmam cok nadirdir heralde bazi zamanlar ayrildigimizda her geldiginde buyuk bi hata yapmadi ama affettigim icin ondan galiba aynilarini oda yapar ustume duser ama ben hic boyle yapmadim simdi herseyi biliyosun nasil bu durumu duzeltirim yardima cok ihtiyacim var kimseyede anlatamiyorum bazen oyle oluyoki ona diyemedigim seyleri tekken sanki karsimda o varmis gibi oturup aglayip konusuyorum simdi napiyim guzel kardesim soyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

şimdi tekken aynılarını bende yapıyordum. ona diyemediklerimi kendi kendime düşünüp düşünüp ağlıyordum. baktım onun ruhu duymuyo kendime ediyorum artık takmıyorum onun dediklerini, yaptıklarını. verirsem lafını veriyorum yoksa susuyorum artık çok sinirli dünyanın lafını saydığı zamanlarda. sustukça daha çok üstüme düşüyor bişey mi var diye. aklında bişey mi var yani ayrılmak felan onu düşünerek soruyor. hayır diyorum bişey düşünmüyorum diyip durgun duruyorum. ama bunları aramız limoniyken yapıyorum. başka sormak istediğin bişey var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben peki nasil davranmaliyim yani oyle bi olsunki beni kaybetme korkusu yasasin onceligi ben oliyim gercekten seviyo olabilir ama hissettirsin deger versin ona nasil davraniyim ve soyle bisey var ona guvenip birliktelik yasadim ve okadar pisman oldumki kullanilmis gibi hissediyorum ilk gunlerdeki gibi olmasini uzerime dusmesi icin ne yapmaliyim ne yapmak istiyo bilmiyorum anlayamiyorum bi cok seviyorum diyo bi yoruldum ne yapiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ondan ayrılmaya niyetim yok, ama bazende çok üzüyor napcam ayrılmayıp o üzen taraflarını görmezden geliyorum. rahatsız olduğum davranışlarını da teldeyken değilde yanında ve iyi anlışıyorken yani kavgalı değilken yumuşak bi dille anlatmaya çalışıyorum. o zaman daha etkili oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Simdi biliyorum onca lafa ragmen hakliymis gibi yazmiycak ayrilmak istese soylerdi heralde demi ya da hani birliktelik yasandiktan sonra mi boyle dusunuyo alicagimi aldim olabilirmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

diyorum ya kaybetme korkusunu ben öyle yaşattım. kavgalardan sonra üstüne düşmeyerek aramayıp sormayıp. öyle geziyim aman inadına durum atıyım hikaye atıyım whatsupta çevrimiçi görsün felan yapmadım. aksine merak ettirdim. birliktelik yaşadıktan sonra mı değişti acaba, kaç kere beraber oldunuz 1 kere mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 defa sadece ki o dile getirmemisti ben yaptim yani o konuda hep bana saygi duydu zaten hic demedide insanin ondan sonra daha iyi davranmasi gerekmezmi o zaman ne diyosun simdi merak etsin diye yazmiyim etmiyip wp ye falan girmiyim aradiginda acmiyim oylemi yapiyim ve sonra konustugumzda neler soyliyim ona nasil konusuyim merak ettiriyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aradığında aç ama soğuk konuş. şimdi ben kendimden örnek veriyim açmasam haklıyken haksız olurum. sende o duruma düşersin. ha bak aradım açmadı olursun. bide benimki ağzıma s. çar o telefın açılmazsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman ben simdi ne yapiyimm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ama işin rengi değişti. sen ondan önce başkasıyla da beraber olmuş muydun. ve bu beraberlikten sonra hiç buluşup beraber olmadığınız zamanlar oldu mu. yani normal bi buluşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabiki cok oldu cok guzel zamanlar gecirdik o olaydan sonra cok bulustuk birlikte olmadik yanyanayken cok mutluyuz zaten cocuk gibiyiz o kadar mutlu oluyoki beni gorunce anlatamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ne güzel:) o zaman dediğim gibi fazla sosyal medyada gezinme onu kıskandırma amaçlı durumlar atma. kıskandırmaya çalışmak aranız bozukken daha da beter durumlar yaratır. normal hayatına devam et. aradığında da soğuk soğuk konuş ve konuşmayı ilk sen kapat fazla uzatmadan işim var felan de. konuyu açar da özür dilemek isterse özürün dinle ama bunu daha öncede defalarca yaptığını söyle. o yoruldum diyormuş ya sen ondan daha çok yorulduğunu söyle ama dediiğim gibi lafları uzatmadan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim cok sorunlarim vatdi zamanainda babamdan dayak yiyip okula gitmedim sinifta kaldim baski icinde buyudum psikolojik soddet suclanma kiyaslanma sevgisizlik herseyi gordum bundan boyle lyim o yuzden herseyi takip sevgi bekliyrm ilgi bekliyrm herseyi takiyorum sey demelimiyim bana bugun dediklerini dusun ve beni oyle ara gibisindrn inan bunlari yazarken o kadar agladimki yine o seye ragmen sence beni seviyomuduur ayrilmak isterse ne kadar ayriligi dile getirsede giderdi degilmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eğer seninle sadece yatak için beraber olsaydı her buluşmanızda isterdi, ima ederdi olmayınca suratı düşer ne biliyim bi tepkisi olurdu yani. peki senin bu yaşadıklarını o biliyor mu. ama bu kadar ayrılığı dile getirmesi de hoş değil. benimde terkedilme korkum vardı bu sevgilimle her kavga ettiğimizde ayrılacak mısın benden derdim, onsuz kalmaktan çok korkuyordum çünkü bu hayatta gerçekten sığındığım tek liman, güvendiğim tek insan. saçmalama kavga ettik diye ne ayrılması seni seviyorum çocuk oyuncağı değil derdi. böyle diye diye o korkumu yendim. ama sana böyle ayrılalım yoruldum şöyle böyle diyorsa bence kafasının bi yerinde ayrılmak var yani buna hazır anlıyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İste bana diyoki ayrilmak isteseydim ayrildirdim ben sadece yasana kavgalardan biktim yoruldum diyo hadi ayda bi defa olsa tamam ama her gun kavga ediyrz ben boyle devam edicekse ayrilalim diyorum diyo gecmiste yasadigim bazi seyleri anlattim bi zamanlar cok iyiydi ama simdi bilmiyorum anlatyltim anlamiyo oyuzden saglikli dusunemiyrm ne yapicagimi nasil davrandigimi davranicagimi bilmiyorum ondan soruyorum sana sende az buz ayni seyleri yasamissin eger azda olsa duzelttiysen onu banada yardimin olur diye dusundum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben çözümü artık bi kaç gün tavır alıp sonra kendiliğinden düzelmesiyle buldum. aynı şeyleri yaşyıyoruz hemen hemen, çok ağır laflarını duyuyorum sinirle söyledim diyo. o söyleyince susuyorum üzüldüğüm konuları çok kafama takılanları da başbaşayken konuşuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

özür dileme huyu zaten yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artik hangisi dogru hangisi yanlis bilemiyorum ama canimi acitan haksiz oldugu halde aramamasi okadar agladim bide konusurken biliyomusun telefonda bana diyoki sen takintili degilsin paranoyak dusunuyosun e anlaticak kimsede yokki anlatiyim inan ne dogru ne yanlis bilmiyorum hic

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Yoo biz kavga etmiyoruz

0
    0 Yorumla
  • Yengeccburcuyum
    Yengeccburcuyum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır.

1
    0 Yorumla
  • 34_ISTANBUL_34
    34_ISTANBUL_34 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Saygı ve ssvgi varsa tamam bunlsr yitirilmemeli

0
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.

saçmalığın daniskası

0
    0 Yorumla
  • Benzersiz95
    Benzersiz95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yataktada fazla zaman geçrirler

0
    0 Yorumla
  • Aynur010
    Aynur010 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bir yere kadar..

0
    0 Yorumla
  • mrvice00
    mrvice00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Yanlış

0
    0 Yorumla
  • yarınlarvar
    yarınlarvar Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

alakası yok

0
    1 Yorumla
    • Döxözzö
      Döxözzö
      +1 yıl

Bakıştığımız ilgili gibi gözüküp mesajla reddeden, mesajlara cevap vermeyen kız ne yapıyor diye. Sal, oyun oynuyor dediniz. Son mesaja da cevap vermedi. Ama kız fakeden istek atmış bunu niye yaptı? Ne düşünüyorsunuz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yalan

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birbirini cok seven iki cift?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu ikiliyi seven var mı? 14 cevap verildi
Bu ikiliyi seven? 17 cevap verildi
İkisini de ayni anda seviyorum? 8 cevap verildi
Sevgilin varken baskasindan hoşlanmak? 4 cevap verildi
Arkadas ve sevgili? 4 cevap verildi
Ayni anda 2 kisiyi seviyorum NAPACAM? 40 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨