Aşk İlişkileri Karşı cinste aradığınız en önemli özellik nedir? Kartanesi53 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Olmazsa olmazınız var mı? Benim için bu hep merhamet olmuştur.Tıpkı Tomris Uyar’ın dediği gibi.. 🌷 Karşı cinste aradığınız en önemli özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
7even7 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Allah rahmet eylesin mükemmel biriydi Doğan hocamız. Soruya gelecek olursak sadakat derim. 1 3 Yorumla Kartanesi53 +1 yıl Merhamet beraberinde sadakati de getirmez zaten? Yorumla Kartanesi53 +1 yıl Aminnn 🌷 Yorumla 7even7 +1 yıl Pek alakası yok aslında beni aldatan hanımefendi gayet merhametli biriydi :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İyi müslüman olsun hepsini içinde barındırıyor zaten islam. Merhamet vicdan sadakat hoşgörü edep iffet. Büyük başlık müslüman olması diyelim. 1 1 Yorumla Kartanesi53 +1 yıl Ne güzel dediniz 🤍 çok doğru bir tespit Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Beni özgür bıraksın yeter. Nasıl biri olduğu çok umrumda değil. 0 2 Yorumla Kartanesi53 +1 yıl Özgür kalmak istiyorsanız evlenmeyin ve ciddi bir ilişki yaşamayın :) Yorumla LonelyHead +1 yıl İkisini de yapmıyorum zaten sağol tavsiyen için 😄 Yorumla
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle merhamet ve vicdan 2 1 Yorumla Kartanesi53 +1 yıl Kesinlikle öyle 🌷🍀 Yorumla
yaneyya Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim icin de merhamet 🥰 bu varsa tmmdir. ( tipide onemli tabi) 0 1 Yorumla Gönül_doktoru +1 yıl Ama ben çok merhametliyimdir 🤗🤗🤗 Yorumla
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dindarlık, merhamet ve zekâ 1 2 Yorumla Kartanesi53 +1 yıl Kesinlikle 👍🏼☺️Nickinizin anlamı nedir? Yorumla Diğerkâm1i +1 yıl "başkalarının yararını da kendi yararı kadar gözetme” ya da “diğer insanlara maddi veya manevi kişisel çıkar gözetmeksizin yararlı olmaya çalışma ve ‘bencillik karşıtı hareketlerde bulunma” Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Adap, üstüne bir tutum edep 1 2 Yorumla Kartanesi53 +1 yıl Güzel 👍🏼:) Yorumla muhammets8 +1 yıl Her zaman ve her kişi için aynı güzellikte diyebilirim. :) Yorumla
Halid_Bin_Velid1 Takip Et Yoda Yaş: 61 , eic 53% +1 yıl İffet, marifet ve dindarlık. 0 1 Yorumla Halid_Bin_Velid1 +1 yıl Merhamet. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Allah rahmet eylesin mükemmel biriydi Doğan hocamız. Soruya gelecek olursak sadakat derim.
Merhamet beraberinde sadakati de getirmez zaten?
Aminnn 🌷
Pek alakası yok aslında beni aldatan hanımefendi gayet merhametli biriydi :D
İyi müslüman olsun hepsini içinde barındırıyor zaten islam. Merhamet vicdan sadakat hoşgörü edep iffet. Büyük başlık müslüman olması diyelim.
Ne güzel dediniz 🤍 çok doğru bir tespit
Beni özgür bıraksın yeter. Nasıl biri olduğu çok umrumda değil.
Özgür kalmak istiyorsanız evlenmeyin ve ciddi bir ilişki yaşamayın :)
İkisini de yapmıyorum zaten sağol tavsiyen için 😄
Kesinlikle merhamet ve vicdan
Kesinlikle öyle 🌷🍀
Benim icin de merhamet 🥰 bu varsa tmmdir. ( tipide onemli tabi)
Ama ben çok merhametliyimdir 🤗🤗🤗
Dindarlık, merhamet ve zekâ
Kesinlikle 👍🏼☺️
Nickinizin anlamı nedir?
"başkalarının yararını da kendi yararı kadar gözetme” ya da “diğer insanlara maddi veya manevi kişisel çıkar gözetmeksizin yararlı olmaya çalışma ve ‘bencillik karşıtı hareketlerde bulunma”
Adap, üstüne bir tutum edep
Güzel 👍🏼:)
Her zaman ve her kişi için aynı güzellikte diyebilirim. :)
Zeki ve merhameti olması bence
İffet, marifet ve dindarlık.
Merhamet.
Mümkünse karşı cins ruh hastası olsun.
Zengin oomasi
Sigara içmesin bide küfür etmesin yeter
Para😒
Yuvarlak popo büyük meme