Arkadaşlar yaptığınız herhangi bir ritüel tuttu mu mesaj attırma ritüeli yapıpta sonuç aldıysanız nasıl yaptınız ve kaç gün sonra geri dönüş aldınız söyleyin lütfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben sadece ritüel yapmayı düşünmüştüm ama üşenip yapmamıştım ve o günden bir iki gün sonra bana yazdı
2 haftadır yapıyorum ve yazmadı çok şanslısın maşallah
saolasın
onun bana yazacağı belliydi ztn garanti yani
Ne ritüeli lütfen söyle kanka
hatırlamıyorumki 2 3 ay falan oldu
Anladım teşekkürler
rica ederim
mesaj attırma ritüeli var mı knk varsa bana da anlat
Gizem dağ izle çok iyi anlatıyo kanka ama ben odaklanamıyorum mesajı evrene yollayınca
Benim sanırım tutmuştu benimki baya domuzdu ama emin olamadım ritüel mi ise yaradı çıkarı için mi yazdı it
Ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın lütfen
Ben gizem dağ videolarıni izliyordum orda kağıda yazılan bir ritüel var mum ateş falan onlardan korkarım her neyse videolardan bulursun zaten küçük bir kağıt alıyorsun oraya 5 defa sevdiğin kişinin ismini soyismini yazıyorsun sonra yan çevirip üstüne kendi ismini soyismini yazıyorsun sonra sevdiğin kişinin isminin tam üstünden bitisik bir şekilde elini hiç kaldırmadan atıyorum beniarabeniara diye yazıyorsun bitince kağıdı hep kendine göre kalıyorsun sonra kimsenin görmediği bir yere koyuyorsun videosunu izle ama mutlaka. Ben bunu yapmıştım aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama ben 1 ay falan öncesinde ona mesaj atmıştım konuşmak için bana karşı kaba davranıştı hatta beni sevmediğini söyledi sonra sen benimle denk değilsin gibi imalarda bulundu bende alaya aldım ama baya kırıldığım için yazmadım bir daha hic sonra o yazmış şaşırdım bende tepkili davrandım ama ertesi gün yine yazdı 1 tane değil bir cok kez aynı ritüeli yaptım o yüzden de ertesi gün yazmış olabilir
Onun dışında bizim olay biraz karışık olduğu için ben ritüel mi değil mi ki dedim hic alakasi olmayan bir arkadaşım için denedim çocuk baya baya mesaj atmaya başladı ilgi göstermeye başladı komiklikler falan ama onu tamamen denemek için yapmıştım öyle saçma bir seyler oldu ama ben ritüelin tuttuğuna inanıyorum açıkçası iyi oluyor ama bak sen bana mesaj attın eşşek gibi imasında bulunuyorsun iyi oluyor şimdilerde bi daha yapcam it özür dileyene kdr devammm
videoyu bulamadım yardımcı olur musunuz lütfen?
Knk Ben yapmistim ama ondan mi dondu yoksa baska biseyden mi bilmiyorum ahahah
Kanka anlat nasıl yaptın ne olursun
Boyle mum falan yaktim gece 2 de falan baya korkunctu ahahah
Xkcmvmvmcm cinler musallat olmasın bize o domuzların yüzünden bmvmvmc
Knk valla bende korktum
Hayır. Kaç kez denediysem hiçbir sonuç alamadım...
Anladım çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sonuç alırsın ümidini kesme yaparsın
Abla 3kulhü 1 elham
Sadece bunları mı okuyoruz kaç gün sonra geri dönüş aldınız
Derken nasıl
Mesaj attırma ritüeli daha fazla ayrıntılara girmek için gizem dağ izle kanka
😂😂Anlmdm takipleselm anlt
Hmm nasıl takipleşicez skjdjdnc
İstek at😂😂
Burdan istek atılmaz instadan mı demek istedin
Attım tamam
Yazdim😁