Birini severken veya aşk acısı çekerken başkasından hoşlanmaya başlamak sevmek mümkün mü?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer ilk kişi cidden sevdiğin biriyse 2. sini onu unutmak için yaparsın kendini kandırırsın sevdiğini bence
onu gercekten seviyor mu bilmiyorum ama capkin biri gecenlerde sevgili yapicam ama senin yanina da ansizin gelirim dedi. seven insan bu cumleyi kurmaz dedim sen bilirsin dedi
Yaa Aynen öyle seven insan asla böyle yapmaz sen sanırım 2. kişi oluyorsun bu bile olmaz çapkınlık ne yaa deişik kelimeler şerefsizliği yumuşatılmaya benimsetilmeye çalışılmış hali bildiğin şerefsiz işte
o kizi sevmiyordur dimi? fakeden durumu ogrenmeye calistim fake hesabima da bambaska seyler anlatti. sevdigim biri yok ama sosyalden tanimadigim bi kiz var begendim 2 satir sohbet ettik sadece dedi. tweetlerine bakiyorum ozledim seni diye tweet atmis
bu nasıl aşk acısı çekmek yaa ve de sana bunu diyebiliyorsa birleşseniz bile ileride aldatır bu seni bırak bence
yok ben ciddi dusunmem onunla ama sevsin istiyorum beni (capkinlik yapiyor mu hala bilmiyorum) o kizi sevmiyor mudur?
Bilmiyorum büyük ihtimalle sevmiyordur ama sen ileriyi istemeden neden sevmesini istiyorsun ve de bir kere yapan o karakterdee olan bir şerefsiz bir daha yapar emin ol buna
bilmiyorum ki. beni sevsin istiyorum. arada hoslaniyormus gibi davraniyor cunku bana mutlu oluyorum
Duygusal bosluk iste bir kizin kim duygusal boşluguna gelirse alir
duygusal boslukta sevilen insanlar daha zor unutulmuyor mu
Bebegim adam seni unutmak istiyorsa unutur kendimden örnek veriyim bir adamı severken başka bir adamı sevemiyorum konuşmak bile istemiyorum sadece dünyada tek erkek o var yani baskasini gozü gormez seven insan seni kizdirmak seni kiskandirmak icin yapmis dikkat et cocugu salma diger kiza gönlu kayar gozden uzak olan seyler unutulur git sevdigini söyle o da hala seviyorsa karsilik verir
yok baskasini seviyor. ama gercek sevgi mi bilmiyorum. sevgili yapicam ama arada gelirim ansızın yanina dedi bana. seven insan boyle bir cumle kurmaz dedim. o da sen bilirsin dedi. aekadasi da bana onun asik oldugu kiz var dedi (4-5 aydir gorusmuyorlar arkadasiyla ama).
Oha kız nasil iliski bu seven erkek başkasiyla konuşmaz sevmiyordur ya da yedekte kız bulunduruyor eminim başka kızlarda var uzak dur cicegim bence
yok ben onunla ciddi dusunmuyorum ama arkadasi onun asik oldugu bir kadin var dedi. o uzdu sadece. sevmiyordur dimi o kizi? ask acili tweetler atiyor bazen
ya da o kizi unutmak icin mi gorusuyor?
Sen seviyorsun burdan bunu anladım aşk acılı tweetler atması sevmedigi anlamına gelmiyor kızla kavga ettiginde başka kızlara yöneliyor... bunu anlamanın tek yolu var onuda sorucaksın sevdigin var mı eğer varsa var der seviyorsa tabi... eğer yoksa hafif kacamakli cevap verir varmiş gibi..
Olabilir yarabandı olarak kullaniyordur srfsz
seviyorum uzun zamandir ama arada gelirim yanina ansizin dedi. fake hesaptan yazdim sonra olayi ogrenmek icin sevdigim biri yok sosyalden tanimadigim bi kiz var 2 satir sohbet ettik onu begendim sadece sevgi yok dedi
Sana şunu soyliyim zamana bırak cocugun kafası karışık galiba kızı gercekten sevmiyorsa eger senden de hoşlandıysa gelir söyler dedigim gibi zamana birak sessizlik bazen işe yarar cocuga yanlis bir sey söyleme...
tamam cok tesekkur ederim yardimin icinn
Hoslanma olur oda bosluktan gercekten sevdiginden degil.
hoslanti sevgiye donusmez mi? o kizi gercekten seviyor mu bilmiyorum da cunku bana dedigi sey "sevgili yapicam ama arada gelirim yanina" seven insan boyle bi cumle kurmaz dedim. o da sen bilirsin dedi.
Ondan hayir mi bekliosun hala? Yoluna bak kizim birak ya.
ciddi dusunmem onunla. Ama seviyorum diyip bunlari yapmasi sacma
Sevmio cunku o ciktigi kizida sevmio.
emin misin? (sevgili oldular mi bilmiyorum) arkadasi onun asik oldugu bi kiz var dedi
Ayni seyleri yasadim ask mask dehil onunki
o zaman bu kisi baskasini sevebilir mi? o kiza asik degilse bir ihtimal yok mudur
Unutursa sever ilerde
unutursa mi? ama sevmiyor o kizi dedin
O birini sevmek olmuyor ki☺️ ben erkeğim 2 kişi aynı anda sevemem sen nasıl seviyorsun
2 kisiyi ayni anda degil. birini seviyorsundur sonra baskasini sevmeye baslarsin ve oncekine karsi sevgin biter dogal olarak
Böyle olabilir. :-)
mumkun mu yanu? o kizi gercekten seviyor mu bilmiyorum hatta sevdigi biri var mi onu da bilmiyorum gecen sevgili yapicam dedi ama arada ansizin senin yanina da gelirim dedi. seven insan bu cumleyi kurmaz dedim. o da iyi sen bilirsin dedi. arada benden hoslaniyormus gibi de davraniyor
Diğer tarafı sevmediği gibi seni de sevmiyor yanlız. Bazıları değil artık çoğunluk yüzsüz oldugu için erkeklerde rahat hareketlerden bazı ince ruhlu kadınlar çok mana çıkarıyor. Rahat olmak istiyor yani. O tarafla ayrı senle ayrı takılırım manası işte. Sebme filan yok ortada.
arkadasiyla konustum onun asik oldugu kadin var dedi. fake hesaba da bambaska anlatti. bana da yukarida size soyledigimi soyledi
beni sevmedigini biliyorum ama en azindan o kizi sevmiyorsa ileride beni sever belki. yani hoslaniyormus gibi davraniyor arada.
Uzunn vadede neden beklentide olma tarafını seçmeye çalışıyorsun ki? Seni seven değer veren bul aşık ol. Mutlu olursun. Dene pişman olmucan
beni sevebilir mi diye merak ediyorum sadece. oyle bi ihtimal var mi? birde o bana kurdugu cumle..
Sevmez. Sevemez değil.!
baskasini sevebilir mi?
Başkasını da sevmez. Ama aklında sen varsın diye değil.
Sen soyle acilarin kadini soruyosun ki yasiyosun 😂😂
Mümkün değil tabi o sizi gözden çıkarmadıysa
Değil
o kizi gercekten seviyor mu bilmiyorum ama. sevgili yapicam ama arada ansizin gelirim yanina dedi. seven insan boyle bir cumle kurmaz dedim. o da sen bilirsin dedi. suanda sevgililer m bilmiyorum
Mümkün değil