Arkadaslar 2 sene once evlenen sevgilimde suphe etmistim hesap ona aitti sanki nick ve bas harf koymustu iki kere istek atti sonra da istegi cekip engellemis ama o olup olmadigindna emin degilim bos bir hesap niye iki kere istek atip geri cektikten sonra engeller ki?
Yuh yani aradan 5 sene gecmis gitmis ama cok uzmustu beni askerdeydi ustelik aldatmis eski sevgilileriyle faln konusmus hep ustelik evlilik yolundaydik hep hayaller falan kurdurdu bana beni kullandi ustelik ilkimdi ondan sonra kimseyle cikmadim iliskim olmadi korktum hep bu da onun ustune bi vebaldir yani beni boyle korkak biri haline getirdi ruyama falan girdi dun aglayarak uyandim sevdigimden degil ama ara ara gieiyo boyle ruyama unuttum da yemin billah ama adam ruyalarimdan cikmiyo abi
Senin zaten Şu an surekli tetikte beklemen ve briileri yazinca o mu demendeki sebep aslinsa bu. Travmalar travmalar. Eger snei kullanmissa Şu an dada kafasinda bu kullanma dusuncesi var olabilir.. bu tipler boyledir. Evli olsalar bile gecmise gidip, gecmistekileri tekrar tekrar kullanmak isterler. Sen bunla yatiyomuydun
Hayir tabiiki de arkadastik is yerinden o donemler sevgilisinden ayrilmisti askere gidince de sevgili olduk o yani gelmeden de ayrildi bizden olmaz diye gelir gelmez de arkadasinin bi kiz arkafasiyla nisanlandi vesile olmus iste ayarlamis mi artik neyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karisindan habersiz yapmis belliki yakalanicani dusununcede engellemis
Yani o mu degil mi ondan bile tam emi degilim acikcasi
Bence o.
Bosa duserse gene gelir. Kolay hedef olarak goruyor galiba seni
Ya cocugu bile olmadi ne gelmesi yav
Cocugu olmadi ve sen bundan tesellimi buldun. Bana doner diye.
Amacin ne ya
Cocugu oldu yazicaktim yav yanlis olmus cocugu da var benim ne isim olur dedim
😄😄😄
Pardon ozaman
Olur olur isi olur. Nasilsa evlendim bana umut baglama,
Takilalim iste der
Yuh yani aradan 5 sene gecmis gitmis ama cok uzmustu beni askerdeydi ustelik aldatmis eski sevgilileriyle faln konusmus hep ustelik evlilik yolundaydik hep hayaller falan kurdurdu bana beni kullandi ustelik ilkimdi ondan sonra kimseyle cikmadim iliskim olmadi korktum hep bu da onun ustune bi vebaldir yani beni boyle korkak biri haline getirdi ruyama falan girdi dun aglayarak uyandim sevdigimden degil ama ara ara gieiyo boyle ruyama unuttum da yemin billah ama adam ruyalarimdan cikmiyo abi
Senin zaten Şu an surekli tetikte beklemen ve briileri yazinca o mu demendeki sebep aslinsa bu. Travmalar travmalar.
Eger snei kullanmissa Şu an dada kafasinda bu kullanma dusuncesi var olabilir.. bu tipler boyledir. Evli olsalar bile gecmise gidip, gecmistekileri tekrar tekrar kullanmak isterler.
Sen bunla yatiyomuydun
Hayir tabiiki de arkadastik is yerinden o donemler sevgilisinden ayrilmisti askere gidince de sevgili olduk o yani gelmeden de ayrildi bizden olmaz diye gelir gelmez de arkadasinin bi kiz arkafasiyla nisanlandi vesile olmus iste ayarlamis mi artik neyse
Anladim. O zaman cokta uzulcek bisey yokmus ortada.
Bosver sende bu ttavma olmus ama, kafani odaklama.