Fedakarlık yaparken gizli mi yoksa açık mı yapılmalı ve ne derece fedakar olmali insan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başkasının bilmesine gerek yok yapacağın fedakarlıgi sadece o bilsin yeterli
Peki özel bir fedakarlik ise
Seviyorsa yapacağı fedakarlığın bir seviyesi olmamalı bence tereddüt bile ediyorsa
Bahsettiğin her neyse uzak dur gerçek seven her türlü fedakarlığı yapmaya açıktır
Diyelim kocasını zorda ve tek çözümü var o da bir adam var onla birlikte olmak sonda herşey iyi olacak kadın bu adamla gizliden birlikte olsa ne dersin
bacım derin kusura bakma ama bu çok yanlış bir şey ⚠️⚠️
Asla yapma bunu sonunda pişman olacağın birşey yapma Allah yardım eder böyle bir hayata düşme lütfen 😔
Eşim içinde ailem içinde canım dahil fedadır ne gerekiyorsa yapılır
Peki eşin senin için ne derece fedakâr olmalı
Kadın daha ne yapsın yatağa düşerim bakar evladımıza bakar eve bakar gelir sırnaşır sevgi ister yeterde artar
Senin için senden gizli kendini başka birine feda etse peki
Bu çok göreceli bir durum kişilerin bakış açısına göre değişir ki bu feda ne anlamda ve ne için
Diyelim zor durumdasın seni kurtaracak tek kişi var eşinde bunu biliyor ve seni kurtarmak için kendini o adama teslim ediyor
Özelden yazarsan konuyu tartışabiliriz
Burdan yaz bak bende burdan azâ
Ozaman konuyu detaylı anlatırsan nereden tutarız ne yapılabilir anlayıp yazabilirim
Yukarıda yazdım zaten baya em
Kişiye göre değişir kimisi sürekli duymak görmek ister kimisi gizemli olmasını sürpriz olarak gerçekleşmesini ister
Fedakarlık yani sürekli duyulacak birşey değil ama hani diyelim gizli özel bir fedakarlik yaptı tepkin ne okurdu
O zaman ki tepkim olumlu ve çok sevindirici olurdu
Mesela senden gizli sen zor durumdasın ve o da kendini seni kurtarmak için bedenini birine verse tepkin ne olur
Oa ona karşı çıkarım çünkü bu fedakarlık değildir o fedakarlıktan çıkar basitliği gösterir Çünkü insanlar sürekli maddi sıkıntıya düşer ve her çıkmazda böyle fedakarlık mı olacak
Her zaman değil 1 defa olacak 1 defa kendini feda etmek zorunda olsa senin için isteyerek değil ama senij için yapsa?
Olsun o tip fedakarlık istemem ben mdden değil manen yanımda olsan daha çok memnun olurum
Zorunluluk olarak dsdim
Anlıyorum seni bak burası sanal alem sana ver gitsin demeyi bilirim ama sorunu ciddiye alarak cevap verdim sanal alem ile reel çok farklı sen bu fedakarlığı gerçekte yaptığın zaman ilk başlarda onun için vazgeçilmez birisi olursun taki o erkek işlerini düzeltip yoluna koyduktan sonra seni aşağılamaya küçük görmeye başlar sonra yaptığın şeyin onun için fedakarlık değil de senin mesleğin gibi konuşmaya başlar sen ona yaklaşınca da onla yattın parasını aldın bana verdin benle yatıp benim paramı kime vereceksin gibi senaryolar yazmaya başlar ve uzaklaşır senden
Yok o erkek hiç duymayacak gizli 1l sefer olacak
Tamam anlıyorum seni ama yaptığın kişi
1 sefer başka yok ondan başka
Sana göre olmaya bilir ama karşındaki kişinin şantajına maruz kalabilirsin yine de sen bilirsin
Ben değil ben yokum
Yani bana soracak olursan böyle bir şey olmamalı
Peki diyelim oldu gizli mi açık mı olmalı
Hiç olmamalı olursa da açık olmalı ki başkasından duymasından iyidir zaten üzülecek durun olursa da ilerde üzüleceğine o zaman üzülsün
Goz göre göre onunla adamın koyun koyuna olmasını mı izlersin
Dedim ya ben asla kabul etmem zaten kabul eden de baya bi geniştir onun için sıkıntı olmaz
Haklısın
Ama dediğim gibi bu tip fedakarlık sonucu olan yine kadına olur kadın yarı yolda bırakılır
Haklısın valla
Bulunmam ya 😂sonra kafama çok vururum
En iyisi bencede bulunmamak 😃😃😃
Pişman olur fedakarlık yapan geçen gördüm kadın kocasına karaciğerini vermiş adam sonra iş yerinde genç bir kadınla kaçmış. Kadın ben senin için neler yaptım çocuğumuz var babasız kalmasın diye herşeyi göze aldım karaciğerimi verdim diyor kadına adam demediğini bırakmıyor vermeseydin ben mi zorladım diyor boşan ben bu kadınla evlenecem diyor erkeklerde vicdan ne arar bacım biz kadınlar gibi bekleme onları hrm ne demişler kadınlar için insandır erkekler içinde insanoğlu
Haklısın bak bu olayı yeni duydum doğru fedakarlık yapmayacaksın
Akıllı ol sen acıma acınacak hale gelirsin
Aynen haklısın acidikca acınacak hale geliyoruz
Konu sevdiğim kadın ise herşeyi yaparım
Peki o senin için herşeyi yaparsa
Evlilik bunu gerektirir zaten ama arkamda duran bı kadın görmek hoşuma giderdi sevgim kat be kat artardı
Öyle tabiki orası ayrı
Sen zor durumda olsan tek bir kişi kurtarabilecek ve o da eşinle olmak istiyor eşin kendini ona teslim etse tepkin ne olur
E bu sevgi saygının. Bittiği anlama gelir tabiki direk ayrılırım noldu böyle bir olaymı yasiyosun yoksa bunlar random sorularmı
Hayır sordum sadece merak ettim
peki, dediğim gibi bu aldatmaya girer devayı başkasının kollarında arıyorsa direk iş biter olay bu
Deva ne alaka mecburiyet ise
Mesela ne koznuda bı mecburiyet konuyu biraz daha açsana
Mesela diyorum işte bir konu yok mesela diyorum ki bir adam var senin tek kurtuluşun karina sahip olacak tek sefef
Olmaz ozaman ben karımı harcatmam ne oluyosa bana olsun ama kadınıma olmasın
Senden gizli olacak
Bu o kişinin karektersizligine bağlı olur ozaman elimden bisey gelmez. Bir sorun varsa karı koca bunu halledebilir Ama gizliden yapıyo dersen ozaman ben bu kadın gerçekten beni sevmiyomus Derim
Seni aksine çok seviyor ise
Olmaz aralarında konuşulup çözülemeyen hiç bir konu yoktur
Bişey anlatmak istersen bana özelden yazabilirsin
Olur teşekkürler
Bana istek at sana yazayım
Duruma göre değişir o
Mesela
Mesalasi yok, olacak şeyleri istesin ne olursa yaparım ama olmayacak şeyler asla. olmaz, cinsellik konularında mı soruyon sen ne istediği belirt ben Ona göre yazayım
Her konuda illaki şu konuda demedim
Grup yapalım deyince de heralde olmaz demi zaten öyle bir şey dese direk boşarım, gezmek istiyorsa götürürüm, ne yemek isterse canı ne çekerse alırım yeterki söylesin
Grup değilde seni kurtarmak için kendini bir adama teslim etse
Kusura bakmasın, benim zaten kurtarılacak bir şeyin yok, boşarım hiç dinlemem, sen öylemi yaptın yazmak istersen yaz dm den
Hayır ben ne alaka merak ettim sadece 😃
Peki ozamaniyi günler, insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş böyle şeyleri merak etmeye gerek yok
Sana da meraktan gelir o zaman bb
fedakar olmam
Neden?