Konuşuyorduk, sonra küçük tartışmalar olmaya başladı ve konuşmayı bırakmak istediğimi söyledim. O konuşmayı bırakmak istememişti. 10 gün sonra bir kızla fotoğraflar paylaşmaya başladı. Ben onu takip etmeyi bırakmama rağmen o hala beni takip ediyordu ve her şeyi beğeniyordu. Sonra ben onu da çıkardım hatta bu hoşuma gitmiyor dedi ve ben çıkarınca kızla post olarak foto attı. Şimdide önceden tweetleri gizli olmasına rağmen onları açmış ve kıza aşkımlı sevgilimli şeyler yazıyor. sizce bana mı gönderme yapıyor? Ben ne yapmayalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu an igrenc bir durumdasin okurken sinir oldum direk engelle ya ugrasmayin soyleleriyle
kıskandırmaya mı çalışıyor sence?
ya bu kiskandirmak degil deger verse korkarrr seni saymiyor yani fazla ozguvene kapilmis bas tekmeyi tekrar aranirsin bir ihtimal cunku eger seni onunla kiskandiriyorsa onunla da pek iyi yurumez her neyiyse
anladım. haklısın.
O kadar rezil bir durum ki boyle okuzleri ve gereksizleri nasil sevip konusabiliyorsun ya?
kıskandırmaya mı çalışıyor sence?
Boyle biseyi kiskanmam direkt soguyup engellerdim
orası öyle ama sence amacı o mu
Yazik ya hala bir umudun var
evet:(
Aciyorum ben size gercekten
ya niye moral bozuyorsun ki insan sevemez mi
Gercekleri gor diye, bunun nesini seviyorsun ya allahim
haklısın sanırım ama bu şekilde bi anda davranmaya başlayınca insan napacağını şaşıyor
Anladim umarim mantikli bir karar verebilirsin
yani zaten şu an yapabileceğim bişi yok, kız varken yazamam
Direkt engellesen keske
Sen konuşmayı bırakmak istedim diyosun. Ama hala çocuğun ne yaptığını merak ediyosun. Salla abi ne uğraşıyosun. Kıskandırsa nolucak geri mi dönücen
ya ben düzeltebiliriz sanmıştım
Ufak tartışmadan niye konuşmayı bıraktın ki?
ya çünkü ard arda geldi bazı şeyler
Ufak tefek şeylere takılmayın. Sinirlendiysen yazma sakinleşene kadar. Bu da sana tecrübe olmuş boşver
peki sence o kıskandırmaya mı çalışıyor, bana tekrar yazar mı
Belli ki senin aklın onda. Benden sana tavsiye yaşın kaç bilmiyorum abi/kardeş tavsiyesi vereyim sana. Ufak bi tartışmadan konuşmak istemeyen kızla benim daha işim olmaz şahsen. O da sana sinirlenmiş kıskandırmaya çalışıyor olabilir fakat geri dönmez.
anladım
öncesi varmış zaten baahne olmuş şerefszmiş iyi olmuş erkenden ayrılmışsın evliliğe gitmeden çünki aldatıyormuş