AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Hic bir sey anlamadim guncellemelerden fakat sal gitsin yine bulursun birink
Yanlış olduğunu düşünüyorum yaş farklı çoksa
Herkes çok uzun şeyler yazmış yok mu bana özet geçicek aynı durumdan muzdaripim :)
@cagladmrcn benimde durumum aynıydı benimde 18 yaşında sevgilim oldu ve kimseyi umursamadan özgürce yaşadık oluyor yani böyle şeyler
Hiçte yanlış değil aşka yaş sınırı olmaz sevdikten sonra istersen sen büyük ol sıkıntı yok bence
Aşkın yaşı olmaz bebeğim kimi istersen onu sev insanları yaşına göre sınıflara ayırma
Niye hastalik olsun ki? Gayet Dogal bisey.
@selinsogukcesmeA radığım en mantıklı yorum tanışmak isterim
@Selinsogukcesme aradığım en mantıklı yorum tanışmak isterim
Tanışalım
@1Gazel gay misin mk
yanlışta değil hastalıkta insanız yahu biz kendimizden yaşça büyük birine ilgi duyamaz mıyız
Baban olarak görüyorsundur. O yüzden güvenmişsindir ve bu güvende aradığın şeydir.
Babam 57 yaşında.
O 40 yaşındaydı.. Babam olarak falan görmedim.
pişman olduysan bir daha yapma bitsin gitsin
Hastalık falan değil içinden geliyor normal yani
Canın ne istiyorsa onu yap...
kaç kaç
yaş uyumu şart..
Sanırım haklısınız. Ama artık kimse umrumda değil. Bir daha birini sevmek istemiyorum. Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim
hayatının seçiminde
en önemli şey yaş uyumu dur..
Kendi yazmış kendi oynamış, tek bölümlük sığ bir dizi misali😂
Ne alaka. ne saçma bir yorum
Himm
Tepki varsa mesaj iletilmiş demektir😂
Ya bu olayi kendim yazmıs oynamış olsam niye insanlara soru sorayım? Manyak mıyım ben? O benim sevgilimdi. Yaptigindan dolayi terk ettim. Bu yaşanabilcek bir olay. Ister inan ister inanma umrumda değil...
Ismim sana olan yorumumla ayni ONEYDİ GIIIII 🤣🤣
😅😅😅
Birbirlerini seviyorlarsa neden olmasin
seni seviyorum
@sevmistim064 bende seni
Ben daha çok seviyorum
Sevginiz daim olsun. Mutlu olmanızı dilerim. @ugursuz35 @sevmistim064
Amin inşallah cümlemize
Sol elim telefonun solunda. Sağ elim ise tabiki beklendiği üzere sağ tarafında.
AşKın yAşı oLmAz mOruQ
Yalnız moruk olan ben olmuyorum 😅 birde düzgün yazmayı acilen öğrenmelisin.
hayır değil aşk bu yaşı olmaz
Hoşlanıyorsan sorun yok bence
Hastalık
İlginç
Para kriterin olabilir. Kadınmarı eleştirenleri umursama. Genelde erkekler boş konuşur. Kadın kadının dostudur
Komik olma ve detayı dikkatli oku. İlk cümlemde ne yazıyor bak bakalım. Benim zaten durumum oldukça iyi. Ve param oldukça var çok şükür. Kimsenin parasına ihtiyacım yok. İkimizinde para seviyeleri aynı. Maddi durumlarımız tamamen eşit.
Sen anlamadın. Bu normal. Kimi tipten etkilenir. Yargılamıyorum. Sana paracısın demedim.
Para kriterin olabilir dedin. Bunu açıklamada belirtmeme rağmen. Maddi durumumuz aynı. Bunu demen çok saçma. Böyle demene gerçekten kızdım.
Yani aşkta önceliğin para olabilir demek istedim. Kiminin tipten , kiminin zekadan etkilenmesi gibi normal. Bana göre aşkta maddiyat önemli. Sana neden paragöz diyim? çok saçma.👎🏽👎🏽
olgun fetişi vardır daha haz alıyordur
iki tarafta razıysa bize hiçbir şey demek düşmez
Sevmenin yaşı yok normal bence
cogu kadın oyle
O kadar çok şey oluyor ki şaşırmıyorum artık.
büyük ihtimalle abaza
Hastalık la alakası yok sadece hoşlantı
Hayır yaş değil de yaşadıklarınız daha önemli
yok değil
İlişki analizi yapmami ister misin
Yanlış tabi aw. Baban yaşında adam
Bir soru sordum sadece. Neden küfürlü konuşuyorsun? Bunu söylemenin kibarca yolları vardır öyle değil mi?
Kızların anlam veremediğim olaylarından bi tanesi tahminimce ya para ya olgun sevmesi bazı şeyleri
Açıklamayı okumadın galiba. Benimde param var. ve onunla para seviyelerimiz aynı !
Bence yanlis
Hastalık
Yaa :((
Özelden baksana önceden konuştuğumuz kiş sen misin sendin herhalde ;((
Hayır ne alaka. Ben değilim. seni tanımıyorum bile.
O zaman aynı sizin gibi biri daha vardı aradaki yaş farkı o kadar olunca illaki sorunlar çıkar bak eğer cidden sorunlar çıkacağına inanmıyorsan açıklayayım istersen çıkabilecek sorunalrı
Bak öncelikle O kadar yaş farkınız şu an ne kadar belli olmasa da fikir ayrılıklarınız olacaktır o daha hayattan zevkini almış oturgun olur sen daha neşe dolu olursun onu geçtim arkadaş çevreniz olmaz yani onun kafadengi arkadaşının eşi sana uymaz senin arkadaşının da eşi ona arkadaşlarınız sorun olur
Sonra etrafınızdakiler yakıştırmaz sizi sende de ne kadar maddi sıkıntı olmasa da sana para avcısı derler ve de bazı hatalarında seni eski eşi ile karşılaştırıp yargılar
Emin ol bu gerçek
Ve de tüüm Sosyal sorunlarınızı , fikirsel ayrılıklarınız geçtim cinsellik Evliliğin gerçeğidir kesinlkle
Belki ilk başlarda sorun olmaz ama ileride soeun olur inan ki erkekler 55 e gelince kesinlikle azalır isteği çok çok az olur ve kısa olur hele ki 60 65 e gelince biter bile emin ol
şu an soeun olarak görmüyorsun belki ama emin ol ki sorun olur evlilikte ve de çocuk yapmak bile erkeklerde 40 ı geçtikten sonra yapılan çocuğunda hastalık görülme olasışığı artıyor 45 e filan gelince zaten sakıncalı görülüyor tıp okuyorum nerden biliyorsun dersen
Uzun ve mantıklı yorumların için teşekkür ederim. Onu zaten terk ettim. 2 gün öncede tamamen iletişimi kestim. Artık canı cehenneme.. o yoluna ben yoluma. Ne yaptığı umrumda değil. Gerçekten hata yapmışım.
Yaaa Helal bee sana doğru yolu bulmuşun rica ederim ne demek sevindim terk ettiğine de
Canı cehenneme derken. umarım sana kötü bişey yaşatmamıştır :((
Hayır kötü birsey yaşamadım tabikide. Sadece ayrıldıktan sonra yeni biriyle buluşmaya gittiği için canı cehenneme dedim. Neyse sonuç olarak gerçekten umrumda değil. Sildim onu hayatımdan ve hiç pişman değilim. Yorumlar için teşekkürler
Hee anladım Doğrusunu yapmışsın tebrik ederim. Teşekkürün için de rica ederim ne demek ;)
Peki seks hayati ne olucak
Daha önce kimseyle cinsel birlikteliğim olmadı. o bunu biliyor. ve evlenmeden bana dokunmak gibi bir niyeti yok. herşey cinsellik değil.
Ondan bahsetmiyorum sana yetebilicek mi çünkü 2 sene sonra orası muşamba gibi olur aldatma diye dedim
Pardon anlamamıştım. Bunun için üzgünüm. Elbette seviyorsam bana yetiyor demektir.
Öyle değil bence ileride yetmiycek sana haberin olsun o çok ilişkiye girip çıkmıştır hevesini zevkini almıştır çünkü belli başlı şeyler yaşamış ama sen daha tazesin
Evet gencim. ama bu karakter meselesi. gönül birini severse aldatmaz bence.
Asla Asla guvenme
Yani değil bence
masörüm