Kendinden yaşça büyük bir erkeğe ilgi duymak bir hastalık mı veya yanlış mı?

Parası içindir diyenlere söyleyeyim. Para için değil. Kızda zengin, Erkekte zengin. Kızın, erkeğin parasına ihtiyacı yok yani. Denk olduklarını bilerek cevap verin. Ama yaş farkı var. Kız 22 yaşında, adamda 40 yaşında olduğunu düşünün. Adam daha önce evlenmiş ve çocuğu var. Ama şuanda bekar. Ayrılalı uzun yıllar olmuş. Konuşmalar güzel gidiyor iyi, kibar, nazik. Konuşmalarımızda cinsellik yok ya da cinsel bir ilişkiye girmedik. İkimizde o niyette kişiler değiliz. Yorum yaparken büyük konuşmadan yorum yapın. Çünkü asla yapmam dediğin şey bazen başına gelebiliyor. Bu düşünce günlerdir beni üzüyor. Ama o ona ilgim var. Uzak duramıyorum. Bana huy davranış olarak benzer. İlgi alanlarımız aynı. Yaş farkının sorun olup olmayacağını hep soruyor. Ona cevabım hep aynı. Yaşın umrumda değil diyorum. Ve bu onun iyi hissetmesine neden oluyor. Onunla çok huzurlu, rahat hissediyorum. Daha önce erkek arkadaşımlarım biri benimle yaşıttı. En son sevgilimde benden 4 yaş büyüktü. Ama onlarla gerçekten mutlu olmadım ve hiç huzurlu hissetmedim. Ve onlar tarafından geçmişte aldatılmıştım. Bir daha birine güvenmem zor oldu. Yaş olarak benden büyük olsada huzur verici biri. Lütfen kırmadan ve mantıklı yorumlar yapın. buna ihtiyacım var. gerçek eleştiriler dinlemek isterim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ondan uzak duruyordum ve ayrıldım. Ama yinede mesaj atıyordu ve konuşuyorduk. benimle yine ilgileniyordu. sabah mesaj attı. bana dün bir kadınla buluştuğunu söyledi. kadınla ilk randevusuymuş. yeni tanışmışlar. buluşmanın iyi olduğunu söyledi. Sinirlendim ama belli etmedim. "Senin adına sevindim, kız arkadaşınla mutluklar " yazdım.
O da " Kız arkadasım değil, ilk randevuydu " dedi. bende "olsun sonuçta o senin flörtün "dedim. güldü. komik olduğunu söyledi. bende komik birşey olmadığını söyledim.
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bir aptalca davranışı neden yaptı? neden bana bir kadınla buluştuğunu ve buluşmanın güzel olduğunu söylüyor? bunu ona sordum. yine güldü. sonra onunla konuşmamak için işim var, gitmem gerek dedim. O da akşam konuşalım dedi. Ona çok sinirliyim ve konuşmak istemiyorum. kalbimi çok kırdı. Bir daha asla bir erkeğe güvenmeyeceğim. Bunu iyice anladım.