O da " Kız arkadasım değil, ilk randevuydu " dedi. bende "olsun sonuçta o senin flörtün "dedim. güldü. komik olduğunu söyledi. bende komik birşey olmadığını söyledim.
Kendinden yaşça büyük bir erkeğe ilgi duymak bir hastalık mı veya yanlış mı?
O da " Kız arkadasım değil, ilk randevuydu " dedi. bende "olsun sonuçta o senin flörtün "dedim. güldü. komik olduğunu söyledi. bende komik birşey olmadığını söyledim.
Merhabalar 💜
Hayata kendimizi bulmak ve gerçekleştirmek için geliyoruz.
Bu yolda en büyük yol göstericilerimiz ise ilişkilerimiz. İçinde bulunduğun ilişkiyi doğru okursan, hayatının kontrolünü eline alman kolaylaşır.
Ne tarz ilişkiler yaşayacağımıza 0 - 7 yaş aralığında karar veriyoruz. Annemiz, babamız, içine doğduğumuz çevre, toplum kuralları, genetik kodlamalar gibi bir çok etken bize bu kararları aldırıyor. Ve bizler onların aracılığıyla aldığımız kararları bırakıp, kendi doğrumuzu bulana kadar zorlu ilişkiler içine girebiliyoruz.
Kadınlar ilişkilerinde önce babalarıyla, sonra anneleriyle sınanacakları ilişkiler yaşar. Annene babana benzeyen kişileri çekebilir veya kendini onların yargılandığın hareketlerini yaparken bulabilirsin. Bu seviyeleri öğrenmen gerekenleri öğrenip atlattığın zaman ruh eşi değidiğimiz kendinle yüzleştiğin seviyeye gelir ve sonrasında ikiz ruha gidersin.
Gelelim senin hikayene;
Önceki iki erkek arkadaşının yaş ve davranış biçimleri olarak şimdiki ilişkinden oldukça farklı olduğundan bahsetmişsin. Benzer iki tip adamı hayatına çekip, benzer sonlarla karşılaşmışsın. Bu iki adam senin baba seviyendi. Muhtemelen görmen gerekeni gördün ki taban tabana zıt yeni bir karakteri hayatına çektin.
Şimdiki ilişkin ise anneni aynalıyor. Annenle nasıl bir ilişkiniz var? Annende eksik olan veya tamamen anneni aynalayan hangi özellikler bu adamda var? Sen bu özelliklere sahip bir adamı hayatına çekerek aslında neyi görmek istiyorsun? Bu tip soruları kendine sık sık sorarak hem ilişkinin doğruluğunu test edebilir, hem de anne seviyeni de tamamlayabilirsin.
Kendinden büyük birine ilgi duymana doğru, yanlış, hastalıklı gibi yorumlarda bulunmak doğru olmaz. Senin bu tip şeyleri kendi içinde bulup, cevaplaman gerekir. Konu para veya cinsellik değilse annenle arandaki sevgi ve merhamet bağlarını değerlendirip, bunları iyileştirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Sonrasında eğer hala bu adamla devam etmek istersen, o zaman doğru kişi diyebiliriz. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.🧚✨
Düşünceni yorumlarda bizimle paylaşmayı ve gönderiyi beğenmeyi unutma!
Kendi ilişkiniz için değerlendirme almak ve ilişkinizi doğru okumak için DM üzerinden randevu alabilirsiniz!
R. Cansu ÇELİK & Okan KOÇYİĞİT
instagram
YouTube
Gerçekten çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. :)