Aşk İlişkileri Gelecekteki sevgiliniz nasıl biri olacak söyleyelim mi? Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 94 Yapay Zekaya Sor Bence söyleyelim, fiziksel olarak nasıl biri olacağını merak ediyor musunuz 🧐 @Meleyyyy_19 can sensiz olmazzz 😂 Güncellemeler+1 yıl memnun musunuz gelecekteki sevgilinizden sdsdfg Gelecekteki sevgiliniz nasıl biri olacak söyleyelim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Starskyx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle şey ben biseksüelim iki taraf içinde söylesen daha iyi olur 0 1 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl kisa siyah sacli ceylan gozlu ve iyi fizikli bir kiz Yorumla
-sSToCkk- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gelecekte bile sevgili olacaksak kesin hala fakir kalacağım desene 😏 0 0 Yorumla
Bitterhayat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyleyin bakalım nasıl olacakmış delikanlım 😂 1 5 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Vampir gibi beyaz tenli ama kısa boylu Yorumla Bitterhayat +1 yıl Beyaz ten severiz. Boyu da olsundu. Daha rahat öperiz😁. Sağ ol 🌸 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Mafya tipli baktımı insanın içini titreten biri olacak tenide esmer ahaaa 2de delikanlıı gibi oglunuz olacak Yorumla Bitterhayat +1 yıl @Meleyyy_19 aklıma mafya diyince delikanlı Sadi yi getirdin😂. Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Hahahaha Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl kesin zenci olacak mk :d 1 5 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Surekli kufur eden birisi 😄 Yorumla Jokeface +1 yıl ben küfür etmiyorum. O cümle tamamlamak için :d Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Mavi saçlı, balık etli ve bıyıklı biri sevgilin olacak. Onu bekleee Yorumla Jokeface +1 yıl @justelviraaa__ kendinden bahsetmesydin keşke. Nese senin gibi esmer olmasında Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Benim saçlarım mavi mi sjendkemdodnn Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyleyin 2 4 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Sarışın, dövmeli ve kaslı Yorumla bunaldumya +1 yıl Sarışın sevmem ki 😄 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Tarzan gibi bagırdımıııı insanların kacacagı biri olacakk Yorumla bunaldumya +1 yıl Ben aşkımdan kaçmıyorum galiba 😅 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Söyle bakalım gelecekteki aşkımı 1 8 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Hafif esmer, uzun saçlı ve fit biri Yorumla Boavista +1 yıl Hmm tam bana göre Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😂😂😂 hmm tam snaa göre öyle mi Yorumla Boavista +1 yıl Sende esmerdin değil mi :D @Karamelaaaa Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hayır buğday tenli😝😝🥳🥳🥳 Yorumla Boavista +1 yıl Buğday tenli de iyidir 😜 @Karamelaaaa Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Sus beee😂😂😂 Yorumla Boavista +1 yıl Bak ya :D @Karamelaaaa Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Merak ettim söyle :) 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Esmer, kıvırcık uzun saçlı ve güzel gülüşü olan biri Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyleyin bebekler 1 4 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Esmer biraz kaslı ve yeşil gözlü Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl söylee zifiri siyahh gozlerrr esmer tenn iri yarı kaslı vucut ve ciddilige onem veren sevgilin olacakk Yorumla külllkedisi +1 yıl Hayda soylediginiz şeyler zıt düşüyo 😯 hangisine inansam bilemedim djjsjs Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Sec begen al sisnskn Yorumla
ırmak04 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Evet lütfen 🙂 1 5 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Gözleri çekik, uzun saçlı ve fit biri Yorumla ırmak04 +1 yıl Ah kalbimm Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Ayılara rakiplik taslayacak ama Yorumla ırmak04 +1 yıl Deme ya🥺 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Sjsnsksns dedimm bilee Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oluur 1 3 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Beyaz tenli ama gözlüklü biri Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Zeki olacak. Yorumla MissChucky +1 yıl Hadi İnşallahh Yorumla
_Çavbella_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Söle... 1 6 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Kara kaşlı kara gözlü bıyıklı bir hanım hanımcık kızzz Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Bıyık bozdu sanki :/ Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Rus olacak fizigide harika Yorumla _Çavbella_ +1 yıl @Meleyyyy_19 Ooo bak bunu tuttum Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Memnunum tabi ilki bıyıklı diye Rus olanı kuma olarak almışım 🥳🥳 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl sjdhsfkhsjdh Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Söyle kanka 1 5 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Esmer ama sarı saçlı, zayıf bir sevgili 🤭 Yorumla Haunters +1 yıl Uzun boylu mu peki Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Sarisin afet otesi ama tek sorunu aptl olmasi olan bir sevgili Yorumla Haunters +1 yıl @Meleyyy_19 Hiç olmasın daha iyi o zaman 😁 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Ahahaha Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur 1 6 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Gözlüklü, kızıl saçlı biri Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Surekli burnunu koluna silen birisi olacak. Yorumla alfa_centauri +1 yıl Güzel Yorumla alfa_centauri +1 yıl @Meleyyyy_19 neğğğ Allahım nasip etme Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Nasip edecek maalesef hatta denin kolunada silecek bazen feda edeceksin kolunu sksnsksns Yorumla alfa_centauri +1 yıl Iyyy ahflfklfkf Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Süleyin bağalım🧐 1 3 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Dindar, esmer ve sakallı biri 😼 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Birazda kiloluuu Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Hayırlısı be abi ne diyelim😅 Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Soyle 1 4 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl hanzo olucak.. Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ormanda isim olmaz Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Kumral, büyük gözlüklü biri Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Aahhabs Yorumla
Kızçe_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyleyin bakalım güzel soru djszjs 0 8 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl öhöm sarışın, uzun boylu yakışıklı bir rus beyefendi sdsdf Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Dolgun dudaklı sarışın zumrut yesili gozlu rus sevgilin olacak Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Öhm nerden geliyor bu Rus ya noluyor ben esmer severim 😂😂 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Allah söyletti galiba sdsdf Yorumla Kızçe_00 +1 yıl @Justelviraaa__ olabilir jdjxsjs Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Yeminle bu eloshun yorumunu gormeden yaptimm Tanri soyletiyorrr Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl @Meleyyyy_19 Dimi bence de sdsdcfj Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Omg 😱 Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mənə ən gözəlini qoymasan, ayıb olsun. 0 5 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Esmer kısa saçlı yeşil gözlü ama balık etli Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl İtalyan kulturlu guzel bir sevgili Yorumla azbuzdeğilçokbuz +1 yıl @Meleyyyy_19 Спасибо. Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl bana teşekkür yok mu? çok ayb Yorumla azbuzdeğilçokbuz +1 yıl Allah razı olsun hacı abla. Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Söyler Misin? Rica Etsem 0 4 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Sarisin ama kilolu olacak Yorumla RıfatŞen +1 yıl Sarışın Olsunda Kilolu Olmasa Keşke Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Kumral, dövmeli ve minyon biri Yorumla RıfatŞen +1 yıl Kumral Olabilir Teşekkür Ederim Kardeşim 😊😇 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Geç oldu ama görünce söyleyin prenses 🍭 1 7 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl robert pattisona benzeyen bir erkek Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @Meleyyyy_19 yapma be😭😕 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl nolduuu robert herkesin hayali ama Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @Meleyyyy_19 benim değil kiii🥺🥺 neyse hiç yoktan iyidir prenses 😕 teşekkürler Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl aa sasiridm o zamann sana sarisinn kasli film izlemeyi seven sahiplenici erkekk veriyoruz jsdhksj Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @Meleyyyy_19 😂 çok sarı da olmasın çok kasta sevmem😑😂😂 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl tamam sjdhjdsk Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Söyle ama güzel olsun boyuda kısa olmasın 0 7 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl 1.50 boylu sarışın afet olacak Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Çok sarışın sevmem ben Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl fit, 1.70 boylarında uzun saçlı güzel gözlü, iyi kalpli biri olacak Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Offff ne zaman olacak hemen olsun Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Orasını ben bilemem xd Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Hayır biliyorsun ama söylemiyorsun Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl 🙁🙁🙁 Yorumla
noname1981 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. bende bu sans varken😂😂 0 0 Yorumla
Melek0123890 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Söylersen çok mutlu oluruz tüm Türkiye adına 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. söyleyin hadi 0 3 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl cekingen masum karakteri tatlis mi tatliss uzun boylu mavi gozlu bir beyefendi saclarida acik kumral Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl üff çok yakışıklıymış shhs Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl sjhsdkds Yorumla
öreke Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Merak ettim. Lütfen kel olmasin fjdjxkdm 0 3 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl gur sacli sdjjh esmerrr ciddi bakisli kasli senin yaninda her sebekligi yapan bir sevgili Yorumla öreke +1 yıl @Meleyyyy_19 💜oyssss Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl 💖 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Tavsan disli minik dudakli esmer sevgilin olacak Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Aslan burcu olan kızıl ama yabancı biri olacak burçtaşım Yorumla
dervisan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzel bi anlat bakalım 0 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl hep ayna onunde duran guzelligine guvenen ozgurlugunu herseyden once tutan koyu kahveyi rengli saçlı bugday tenli uzun bi kız Yorumla dervisan +1 yıl Vay be banko mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl söyleyin bakalım 1 3 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Sana her gün gül alan kumral ve dövmeli biri 😂 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Tatlı bakışlı kilosuz kaslı olmayan bakımlı bir erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dövmeli istemem ama 😄 Yorumla
Carpediem2029 Takip Et Yoda Yaş: 105 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. At bakalım nasıl olacak mis 🤣🤣 0 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Balık etli olacakk Yorumla Carpediem2029 +1 yıl İns Yorumla
PrettyElena Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Oluur 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Kıvırcık saçlı ve babyface yüzlü beyaz tenli biri Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Sarışın bugday tenli fazla otoriter birisi ama sana onem verecek Yorumla
bunakafa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Eğlenceli olurdu 1 6 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Esmer, kıvırcık saçlı ve minyon Yorumla bunakafa +1 yıl Mecbur sevecez napalim Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Dolgun hatlara sahip kumral ve zeki biri Yorumla bunakafa +1 yıl @Meleyyyy_19 soran hanfendiye ayıp olmaz demi? Ben bunu seçmek istiyorum Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Beraber sorduk ne ayibi skddnnd Yorumla bunakafa +1 yıl @Meleyyyy_19 öyle oluyor mu iki kişi Tek soru iyiymis. Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Söyle reis 0 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Uzun saçlı kumral ve zayıf biri olacak, görürsün bak demedi deme Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Vaaay hadi bakim nikahı basayım ona hemen Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. tabikisi 0 3 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Yabancı ama esmer ve yeşil gözlü hafif balık etli Yorumla uomoitaliano +1 yıl balık etli ne aw ya yine lose Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl 1.75 boy sarısın ipeksi saçlar kalcasına kadar uzayan ama hep serbest giyinen asi ruhlu bir kız Yorumla
eskigurunuz0 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Zengin olsun pls 0 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Zengin ama kilolu, sivilceli bir sarışın Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Bugday tenli bal sarısı uzun saclı ince bir kız Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyleyin 🤭 0 11 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Soyleee cekik gozlu hafif esmer tenliiii siyah sacli makyaji fazla sevmeyen bir kiz Yorumla Savagexx +1 yıl Vuuhhuu ağzımın suyu aktı 🤤, sevdim bunu 🔥 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl dövmeli, kızıl ve uzun boylu manken bir kız sdsdff Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Ha bide resimde saga dogru bakan yakıcı bakışlı Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Ha birde ismi Pelinsu olacak, görüyorum bunu sdsdfg Yorumla Savagexx +1 yıl Pelin su'lar benden uzak allah'a yakın olsun 😠 Elvira ismi daha hoş 😏 @Meleyyy_19 haksjaksha eyv aga cidden o nasıl bakış yaktı kalbimi... Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Hayirrr bas harfi E olacskk Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl öhöm zeki olacak hem de Yorumla Savagexx +1 yıl Baya memnunum teşekkürler düştüm ben bu hatuna 🥳 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl şimdiden düştüysen vay haline sdfcejs neyse mutluluklarrrr Yorumla Savagexx +1 yıl Sana da 😼 Yorumla
CherkeSs Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl nasıl olmayacak? 0 6 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Fit olmayacak... Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Aynen kilolu ama kızıl bir kız Yorumla CherkeSs +1 yıl Hiç mi fitlik olmayacak 🤔 kızıl saç sevdim.. Yorumla CherkeSs +1 yıl Kilolu olacaksa bari boyu olsunda dağınık dursun😂😂 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Tamam beli ince ama alt kısım basenleri olacak Yorumla CherkeSs +1 yıl Bakalım zaman ne gösterecek 🤷🏻♂️ Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle bakim💖 0 3 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Koreli bir sevgilin olacak Yorumla deepend0 +1 yıl @Meleyyyy_19 😫😱😱😰😰 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Zenci bir rapper sevgilin olacak Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Söyle bakalım... 0 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl sert bakışlı ama ici yumusak sarışınn erkek Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Beyaz tenli ve uzun boylu bir ciddi beyefendi Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Soyleyin 0 5 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Recep ivedikin kız versiyonu olacal Yorumla marslijokeer +1 yıl @Meleyyyy_19 yuh fjfjghbbbb Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Zenci bir kız olacakkk Yorumla marslijokeer +1 yıl @justelviraaa__ iyiymis gjghbbv Yorumla marslijokeer +1 yıl Cok memnunum hayalim zenci kadinla cikmakti xjjxjxnx Yorumla
çokazşeybil Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Soyle hadi bekliyorum 0 6 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Şiirler soylemeyi seven hediyyelere bogan gozluklu kumral bir erkek Yorumla çokazşeybil +1 yıl Kumral doğru şiirde doğru ayy hepsi doğru ayol dogrudaa böyle biri nerde nerden bulucaz hangi gezegende var 😂 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Esmer ve kıvırcık saçlı biri Yorumla çokazşeybil +1 yıl Bakalim bizde bekleyip gorcez 😅 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Bulursunn skdndnd Yorumla çokazşeybil +1 yıl İnşallah 😊bu zamanda bulmak zor biraz hayırlısı Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Söyleyin bakalım. 0 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Kilolu ama yakışıklı bir erkek Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Uzun saçlı mavi gözlü ve sarışın Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Olurrr 0 4 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Kaslı vurdugunu deviren bir eniste olacak sksnns Yorumla Bnçbn +1 yıl Ooooo teskurler tam bana göre fjjfjd Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Esmer olacak hem de 🥳 Yorumla Bnçbn +1 yıl @Justwlviraaa_ yiaa❤ Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Söyleyebilirsiniz. 0 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Ciddi otoriter ve isine onem vereen Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl zengin bir kumral erkek Yorumla
Blink-Pink Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Duygusal aska onem veren sarısın bir erkek Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Japon biriyle sevgili olacaksın Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur söyleyin. 0 5 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Esmer olacakk😁 Yorumla Sirocider +1 yıl @Meleyyyy_19 hadi inşallah 😀 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Kumral, gözlüklü ve sivilceli biri Yorumla Sirocider +1 yıl Bıyıkları da var mı 😜 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Var tabikiiiğ Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. Olur söyle 1 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söyleyin bakalım 😏 1 6 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Kitap okumayı seven iri vucutlu tek bakışıyla icini eriten birisi Yorumla Afraa2727 +1 yıl @Meleyyyy_19 vüüü çok etkileyici 😅 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Bakalımm seni bekliyor hayatının bir kosesinde kendisi gelecek Yorumla Afraa2727 +1 yıl @Meleyyyy_19 😅😅😅 teşekkür ederim o bey beni Bi bulamadı orası da ayır bir konu Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Yolunu kayb etmis dkdndk Yorumla Afraa2727 +1 yıl @Meleyyyy_19 😅😅 kesinlikle öyle olsa gerek Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. söyleyin 0 0 Yorumla
lamiaaa20 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyleynn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Söyle şey ben biseksüelim iki taraf içinde söylesen daha iyi olur
kisa siyah sacli ceylan gozlu ve iyi fizikli bir kiz
Gelecekte bile sevgili olacaksak kesin hala fakir kalacağım desene 😏
Söyleyin bakalım nasıl olacakmış delikanlım 😂
Vampir gibi beyaz tenli ama kısa boylu
Beyaz ten severiz. Boyu da olsundu. Daha rahat öperiz😁. Sağ ol 🌸
Mafya tipli baktımı insanın içini titreten biri olacak tenide esmer ahaaa 2de delikanlıı gibi oglunuz olacak
@Meleyyy_19 aklıma mafya diyince delikanlı Sadi yi getirdin😂.
Hahahaha
kesin zenci olacak mk :d
Surekli kufur eden birisi 😄
ben küfür etmiyorum. O cümle tamamlamak için :d
Mavi saçlı, balık etli ve bıyıklı biri sevgilin olacak. Onu bekleee
@justelviraaa__ kendinden bahsetmesydin keşke. Nese senin gibi esmer olmasında
Benim saçlarım mavi mi sjendkemdodnn
Söyleyin
Sarışın, dövmeli ve kaslı
Sarışın sevmem ki 😄
Tarzan gibi bagırdımıııı insanların kacacagı biri olacakk
Ben aşkımdan kaçmıyorum galiba 😅
Söyle bakalım gelecekteki aşkımı
Hafif esmer, uzun saçlı ve fit biri
Hmm tam bana göre
😂😂😂 hmm tam snaa göre öyle mi
Sende esmerdin değil mi :D @Karamelaaaa
Hayır buğday tenli😝😝🥳🥳🥳
Buğday tenli de iyidir 😜 @Karamelaaaa
Sus beee😂😂😂
Bak ya :D @Karamelaaaa
Merak ettim söyle :)
Esmer, kıvırcık uzun saçlı ve güzel gülüşü olan biri
Söyleyin bebekler
Esmer biraz kaslı ve yeşil gözlü
söylee zifiri siyahh gozlerrr esmer tenn iri yarı kaslı vucut ve ciddilige onem veren sevgilin olacakk
Hayda soylediginiz şeyler zıt düşüyo 😯 hangisine inansam bilemedim djjsjs
Sec begen al sisnskn
Evet lütfen 🙂
Gözleri çekik, uzun saçlı ve fit biri
Ah kalbimm
Ayılara rakiplik taslayacak ama
Deme ya🥺
Sjsnsksns dedimm bilee
Oluur
Beyaz tenli ama gözlüklü biri
Zeki olacak.
Hadi İnşallahh
Söle...
Kara kaşlı kara gözlü bıyıklı bir hanım hanımcık kızzz
Bıyık bozdu sanki :/
Rus olacak fizigide harika
@Meleyyyy_19 Ooo bak bunu tuttum
Memnunum tabi ilki bıyıklı diye Rus olanı kuma olarak almışım 🥳🥳
sjdhsfkhsjdh
Söyle kanka
Esmer ama sarı saçlı, zayıf bir sevgili 🤭
Uzun boylu mu peki
Sarisin afet otesi ama tek sorunu aptl olmasi olan bir sevgili
@Meleyyy_19 Hiç olmasın daha iyi o zaman 😁
Ahahaha
Olur
Gözlüklü, kızıl saçlı biri
Surekli burnunu koluna silen birisi olacak.
Güzel
@Meleyyyy_19 neğğğ Allahım nasip etme
Nasip edecek maalesef hatta denin kolunada silecek bazen feda edeceksin kolunu sksnsksns
Iyyy ahflfklfkf
Süleyin bağalım🧐
Dindar, esmer ve sakallı biri 😼
Birazda kiloluuu
Hayırlısı be abi ne diyelim😅
Soyle
hanzo olucak..
Ormanda isim olmaz
Kumral, büyük gözlüklü biri
Aahhabs
Söyleyin bakalım güzel soru djszjs
öhöm sarışın, uzun boylu yakışıklı bir rus beyefendi sdsdf
Dolgun dudaklı sarışın zumrut yesili gozlu rus sevgilin olacak
Öhm nerden geliyor bu Rus ya noluyor ben esmer severim 😂😂
Allah söyletti galiba sdsdf
@Justelviraaa__ olabilir jdjxsjs
Yeminle bu eloshun yorumunu gormeden yaptimm Tanri soyletiyorrr
@Meleyyyy_19 Dimi bence de sdsdcfj
Omg 😱
Mənə ən gözəlini qoymasan, ayıb olsun.
Esmer kısa saçlı yeşil gözlü ama balık etli
İtalyan kulturlu guzel bir sevgili
@Meleyyyy_19 Спасибо.
bana teşekkür yok mu? çok ayb
Allah razı olsun hacı abla.
Söyler Misin? Rica Etsem
Sarisin ama kilolu olacak
Sarışın Olsunda Kilolu Olmasa Keşke
Kumral, dövmeli ve minyon biri
Kumral Olabilir Teşekkür Ederim Kardeşim 😊😇
Geç oldu ama görünce söyleyin prenses 🍭
robert pattisona benzeyen bir erkek
@Meleyyyy_19 yapma be😭😕
nolduuu robert herkesin hayali ama
@Meleyyyy_19 benim değil kiii🥺🥺 neyse hiç yoktan iyidir prenses 😕 teşekkürler
aa sasiridm o zamann sana sarisinn kasli film izlemeyi seven sahiplenici erkekk veriyoruz jsdhksj
@Meleyyyy_19 😂 çok sarı da olmasın çok kasta sevmem😑😂😂
tamam sjdhjdsk
Söyle ama güzel olsun boyuda kısa olmasın
1.50 boylu sarışın afet olacak
Çok sarışın sevmem ben
fit, 1.70 boylarında uzun saçlı güzel gözlü, iyi kalpli biri olacak
Offff ne zaman olacak hemen olsun
Orasını ben bilemem xd
Hayır biliyorsun ama söylemiyorsun
🙁🙁🙁
Yok söyleme sürpriz olsun.
söylede sıkı canımız iyice sıkılsın
bende bu sans varken😂😂
Söylersen çok mutlu oluruz tüm Türkiye adına
Çok merak ediyorum. Söyle. 😂
bu yaşta bu sorular 😂😂😂
söyleyin hadi
cekingen masum karakteri tatlis mi tatliss uzun boylu mavi gozlu bir beyefendi saclarida acik kumral
üff çok yakışıklıymış shhs
sjhsdkds
Merak ettim. Lütfen kel olmasin fjdjxkdm
gur sacli sdjjh esmerrr ciddi bakisli kasli senin yaninda her sebekligi yapan bir sevgili
@Meleyyyy_19 💜oyssss
💖
Olur
Tavsan disli minik dudakli esmer sevgilin olacak
Aslan burcu olan kızıl ama yabancı biri olacak burçtaşım
Güzel bi anlat bakalım
hep ayna onunde duran guzelligine guvenen ozgurlugunu herseyden once tutan koyu kahveyi rengli saçlı bugday tenli uzun bi kız
Vay be banko mu
söyleyin bakalım
Sana her gün gül alan kumral ve dövmeli biri 😂
Tatlı bakışlı kilosuz kaslı olmayan bakımlı bir erkek
dövmeli istemem ama 😄
söyleyin hanımlar, merak ettim..
At bakalım nasıl olacak mis 🤣🤣
Balık etli olacakk
İns
Oluur
Kıvırcık saçlı ve babyface yüzlü beyaz tenli biri
Sarışın bugday tenli fazla otoriter birisi ama sana onem verecek
Eğlenceli olurdu
Esmer, kıvırcık saçlı ve minyon
Mecbur sevecez napalim
Dolgun hatlara sahip kumral ve zeki biri
@Meleyyyy_19 soran hanfendiye ayıp olmaz demi? Ben bunu seçmek istiyorum
Beraber sorduk ne ayibi skddnnd
@Meleyyyy_19 öyle oluyor mu iki kişi Tek soru iyiymis.
Söyle reis
Uzun saçlı kumral ve zayıf biri olacak, görürsün bak demedi deme
Vaaay hadi bakim nikahı basayım ona hemen
tabikisi
Yabancı ama esmer ve yeşil gözlü hafif balık etli
balık etli ne aw ya yine lose
1.75 boy sarısın ipeksi saçlar kalcasına kadar uzayan ama hep serbest giyinen asi ruhlu bir kız
Zengin olsun pls
Zengin ama kilolu, sivilceli bir sarışın
Bugday tenli bal sarısı uzun saclı ince bir kız
Söyleyin 🤭
Soyleee cekik gozlu hafif esmer tenliiii siyah sacli makyaji fazla sevmeyen bir kiz
Vuuhhuu ağzımın suyu aktı 🤤, sevdim bunu 🔥
dövmeli, kızıl ve uzun boylu manken bir kız sdsdff
Ha bide resimde saga dogru bakan yakıcı bakışlı
Ha birde ismi Pelinsu olacak, görüyorum bunu sdsdfg
Pelin su'lar benden uzak allah'a yakın olsun 😠 Elvira ismi daha hoş 😏 @Meleyyy_19 haksjaksha eyv aga cidden o nasıl bakış yaktı kalbimi...
Hayirrr bas harfi E olacskk
öhöm zeki olacak hem de
Baya memnunum teşekkürler düştüm ben bu hatuna 🥳
şimdiden düştüysen vay haline sdfcejs neyse mutluluklarrrr
Sana da 😼
nasıl olmayacak?
Fit olmayacak...
Aynen kilolu ama kızıl bir kız
Hiç mi fitlik olmayacak 🤔 kızıl saç sevdim..
Kilolu olacaksa bari boyu olsunda dağınık dursun😂😂
Tamam beli ince ama alt kısım basenleri olacak
Bakalım zaman ne gösterecek 🤷🏻♂️
Söyle bakim💖
Koreli bir sevgilin olacak
@Meleyyyy_19 😫😱😱😰😰
Zenci bir rapper sevgilin olacak
Söyle bakalım...
sert bakışlı ama ici yumusak sarışınn erkek
Beyaz tenli ve uzun boylu bir ciddi beyefendi
Soyleyin
Recep ivedikin kız versiyonu olacal
@Meleyyyy_19 yuh fjfjghbbbb
Zenci bir kız olacakkk
@justelviraaa__ iyiymis gjghbbv
Cok memnunum hayalim zenci kadinla cikmakti xjjxjxnx
Soyle hadi bekliyorum
Şiirler soylemeyi seven hediyyelere bogan gozluklu kumral bir erkek
Kumral doğru şiirde doğru ayy hepsi doğru ayol dogrudaa böyle biri nerde nerden bulucaz hangi gezegende var 😂
Esmer ve kıvırcık saçlı biri
Bakalim bizde bekleyip gorcez 😅
Bulursunn skdndnd
İnşallah 😊bu zamanda bulmak zor biraz hayırlısı
Söyleyin bakalım.
Kilolu ama yakışıklı bir erkek
Uzun saçlı mavi gözlü ve sarışın
Olurrr
Kaslı vurdugunu deviren bir eniste olacak sksnns
Ooooo teskurler tam bana göre fjjfjd
Esmer olacak hem de 🥳
@Justwlviraaa_ yiaa❤