AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Söylemem yaz ve gerçekten söyleme yazmaya devam ederse de görüldü at.
bu çocuğun sürekli peşinden koştum, hep de tersledi. bir ara aşırı yakındık. şimdi uzaklaşmaya karar verdim. ona hatta yazmamak için kendimi zor tutuyorum... ama o da yazmıyor, ne zaman yazsa gece yarısı yazar...
Dediğimi yap kudursun it.
öyle yapıcam... ama kudurur mu bilmiyorum :(
olur olur.
Onun demesini geçtim sen ne yazdın ve ne yapıyordun bende onu merak ettim
ben uyuyakalmışım açıkken. her gece mi uyuyakalıyorsun iması yaptı. hayır denk gelmiştir dedim. sen napıyosun dedim. yatıyom dedi. nasılsın dedim, iyiyim dedi. ama 2 dakka sonra cevap veriyordu her mesaj attığında. meşgulsun sanırım dedim. evet flörümle konuşuyorum. yatıcam iyi geceler diyip sabah konuşuruz dedi. tamam dedim. yazmadı sabah da. olay bu
Erkek işte. yine kafasında nasil bir denklem ile sana yazdı ise. acik konuşayım senin ona karşı boş olmadığını biliyor ve birden fazla sevgilisi olsun da istiyor.
ben ona 2 gün önceye kadar, resmen sevgimi son derece belli ediyordum. hatta beni fazla seviyorsun bszen boğuyorsun demişti. bende artık hiç umursamamaya karar verdim. en son yine bi ara böyle yaptığımda. bana demişti ki sen uzak olunca kendmi çok çirkin bir şekilde kötü hissediyorum demişti. ben de kanmıştım. flörtü olmadan önce sabahımızdan gecemize kadar hep yazışırdık, dip dibeydik. sonra flörtü oldu ben ondn uzaklaştım işte. ama buluşmak istediğimde sürekli terslşyordu kabalaşıyordu. ben kovalıyordum o kaçıyordu resmen. ara sıra beynime girmeye çalışıyor. ben onu çok sevdim. koşulsuz saf hem de. ama istiyorum kş o koşsun çabalasın.. nasıl yapabilirim bunu?
Şu anki halinden taviz verme bence. Ozlemis seninle yakin olmayı. Biraz daha ağırdan sat kendini. Bakalim ne olacak
ağırdan alırsam. net gurur yapar yazmaz. benden beklicek biliyorum.. ama ben yazmıycam. bir de diyor ki çok konuşmuyoruz ama hala herşeyimsin diyor. ve bu değişmez değiştirilemez diyor. ben çok acı çekiyorum resmen...
Çok iyiymiş. Durumun kötü. Sen git gide baglan o git gide başkasına yazsin. Olur mu bee
evet işte saçmalığa bakar mısın? ben böyle birşey görmedim... ondan soğuk yapıyorum. yapmak zorundayım...
Çaresiz kaldı kelimelerim... Ama hissediyorum yine en çok sen üzüleceksin
2 yıldır zaten canım yanıyor bu sebepten. daha fazla üzülmek istemiyorum :( zaten kendisi esrarkeş yalnız, tek arkadaşı bendim. bir de flörtü var işte... ve biz 6 yıldır beraberiz yan yanaydık hep...
Başın sagolsun... sen kalbini kaptirali uzun yıllar olmuş. Icin de kalıp dert oluyor belliki. acik açık söyle. seni seviyorum de ne kaybedersin
söyledim. karşılık verdi. sonra seni unutucam arkadaş kalmak daha iyi dedim. bana konuştuğun var mı diye sordu. yok dedim. hala benimsin yani diyip gülümsedi. ben dedim ne alaka sevgi yoksa senin olmam saçma dedim. herşey sevgi değil, güveniyorum sana bana sadıksın ve saygılısın dedi... onu bırakmayacağıma emin çok.
Bırakmayacaksın daa bende eminim
ne yapacağımı bilmiyorum. tek isteğim artık peşimden o koşsun, bana karşı o düzelsin. bana fikrin nedir bu konuda?
Hayal dünyasında yaşıyorsun. Bi sihirli değnek olsa bile 6 yılın yapamadığını oda yapamaz. umudunu kes ve yeni ufuklara yelken aç.
Ne yapıyorsun nasıl imalı olabilir bunu düşünüyorum
ben 15 dakika sonra cevap verdim. bana demiş ki 15 dakika sonra cevap verdin dedi. uyumuşum dedim. her gece mi böyle açık kalıyor whatsabın diyip soğuk konuştu. olay bu sonra onun naptığını sorduğumda flörtümle konuşuyorum dedi
uzak durrrr. o kıza bunu yapan sana da aynısını yapar düşün bi
Yok uydum mu onu merak etmiştir abla
Seni sevmiyor boşa sevinme dişi yumurtalık
Sana da yürüyor