- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılnedenini bilmediğim bir şekilde hayatta en çok kimi sevdiğimi düşündüm az önce aklımdan sevdiklerim teker teker geçmeye başladı hepsine olan sevgimi farklı şekillerde tanımlamaya yorumlaya başladım kafamda sonra sıra birine geldi ve ölürüm lan ben bu insan için dedim hayatta insanın başına ne geleceği belli olmuyor belki gerçekten kendi hayatımı feda edip o çok sevdiğim kişinin yaşamasını sağlayacak bir durumda kalabilirim böyle bir ihtimalin çok düşük de olsa her insan için ve her an var olduğunu düşünürsek ölümüne sevmek deyişini bu şekilde somut bir tanıma dökebiliriz buraya kadar her şey normaldi daha sonra aklıma şu soru takıldı neden bi sevgi seviyesi olarak ölümü kullanıyoruz ölüm hayatımızdaki son şey olduğu için mi yoksa belirsizliğinden ötürü mü ya da en basiti neden sevmek gibi olumlu bir şeyin içine genel kanı itibariyle olumsuz bir şey ekliyoruz bir de toplumumuzda çok yerleşmiş bir şey bu kim neyi sevse ölümüne seviyor zaten neden be kardeşim neden ölüm sanırım sevgi çok büyük oluyor ölümüne olunca ayrıca şöyle de bi durum var bir şeyi sevdiği için öleceğini bilse çok az insan o şeyi sevmeye cesaret edebilirdi kanımca bu çıkarımdan hariç tutulabilecek bir elin parmakları kadar istisna var ama iş lafa gelince ağzı olan konuşuyor tarzı bi durum çıkıyor ortaya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artik ilişkiler Menfaat üzerine kuruluyor.
Günümüz de Gercekten seven insani bulanlar ne şanslıdır.
Tahammül seviyesinin kalmadığı, Mermahetin Kalmadigi bir dönem de yaşıyoruz.
Bu dönem de Gerçek Aşk Paradan Geçer,
Paran Varsa En guzel kadin, En guzel Aşk seni buluyor.
Sosyal Ağların Gelismesi ile birlikte insanlar birbirine guveni kaybetmistir.
Örneğin Sevgilinle Tartıştin O sinirle baska bir kisi yazdığında Onun ilgisi seni sevgilinden uzaklastirir.
buna benzer cok örnek var.
Akabin de Sevgiyi, Aşkı Sosyal medyada yayimlamak , sergilemek kesinlikle bitmesi icin en guzel ortamlardan birisidir.
Eger ki Bir iliski yaşanıyorsa Bu kesinlikle gizli kalmalı.
Iliskiye disardan Arkadaş, dost vs gibi sahislar ufak tefek tartisma gibi durumlar da Mudahele eder ise Gecmis olsun bu iliskinin ömrü kisalmistir.
Gercek aşk ve sevgiyi Yasama Evresi Bitmiştir.10 Yorumla
+1 yılKardeşim hayat yanlışları görerek doğruları bulmakla geçer. Olaylara yaşanması gerekiyormuş yaşadım deyip ders çıkartarak bakarsan sende yalan olmayan doğru kişileri bulursun. Umudunu yitirme dünya üzerinde hala kalbiyle bakabilen insanlar var
10 Yorumla
Aşk dediğin şey zaten imkansızdır. Ferhat ve şirini veya diğerlerini düşün kavuşamadıkları için onların aşkı bu kadar duyuldu dimi her zaman ilişkilerde bi taraf daha fazla sever kendini feda eder. Aşk denilen şey uğruna ölecek kadar sevmektir ama aşkı herkes yaşayamaz biri uğruna ölürken diğerinin umrunda olmaz zaten bu yüzden hep kaybedilmiyoruz muyuz?
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Teknoloji yüzünden. Artık herkes her yerden herkese ulaşıyor. Kimse kimseyi umursamamaya başladı. Rezalet bi durum.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖlüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben onun için yaşamayı göze almışım...
12 Yorumla- +1 yıl
Off :(
- +1 yıl
Ne oldu ki?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden kadınlar artık aşka inanmaz oldular? Bunun suçu erkekler mi yoksa nesil mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Şerefsizler suçlusu
+1 yılÖlümüne sevmek çok abartı. Artık inanıyorum ki bu yüzyılda daha mantıklı insanlarız. Aşkın, sevginin aşamayacağı şeyler var. Dillere destan, efsanevi aşk konusunda pek umutlu olma derim.
10 Yorumla
+1 yılSahte kimlik çok neden birlik yok? sevgi çok yok; hayat çünkü zor ve mücadeleci insan sayısı çok az hem iyi günde hem kötü günde sonuna kadar gidecek o yüzden onlarda yalnızlığı tercih ediyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılher erkeğe ölümüne sevmemek gerektiğini öğreten bir kadın vardır cünkü. kadınlar için aynısı gecerli mi bilemem
10 Yorumla
+1 yılsevdiğim başkasıyla evleneceğini söylediğinde İstanbul 'dan van'a yayan bile olabilirim. sen iste seni kaçırayım ama istemedi.
mission failed ❌10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. 11 Yorumla
+1 yıloyle biri olmus olsaydi Şu an evli mutlu cocuklu olurdum ama gercekten bir eksiklik hissediyorum
20 YorumlaVardır elbet ama denk düşmüyor.
Denk düşen de kıymet bilmiyor.10 Yorumla
+1 yılAkıllandım da ondan. Sevmememiz gerekiyor galiba sevince zararlı çıkıyorum ben diğerlerini bilemem.
10 YorumlaBu zamanda duygusal olursan aşık olursan aldatılır terk edilir üzülürsün kırılırsın
En güzeli seks ilişkisi zevk ve mutluluk var😉12 Yorumla- +1 yıl
Yaşlandığında napcan dayı
+1 yılÖlümüne Seven Sevecek Saygı güven Aşk mezara Kadar Sevecek Bayanlar Gerçek seven Yalansız Dürüst Erkekleri Sevmiyor Ağzı Boş Yalan konuşan insanların yalan Sözlerine Takılıp Hayal kırıklığına uğruyorlar
10 Yorumladaldan dala atlayan sadık olmayan paraya tapan varlıkları mı ölümüne sevelim?
021 Yorumla- +1 yıl
Niye anneni anlattın ki şimdi
- +1 yıl
Aynen kanka tüm nesil namussuz karaktersiz aynen
- +1 yıl
Erkekler de pirüpak zaten
- +1 yıl
Yok senin babanı
- +1 yıl
Sen babanı dersen ben de babanı derim?
- +1 yıl
Sen orada aklınca Türk kadınlarını anlatmışsın annen de Türk kadını?
- +1 yıl
Olur 👍
- +1 yıl
Peki geleyim şdkfşskfk
- +1 yıl
Teşekkürler davet içinn
- +1 yıl
Özelde bekliyorum 😂
Vardır ama sana bana ona buna denk gelmiyordur
10 Yorumlao sevgiyi hak eden insan yok
23 Yorumla- +1 yıl
Ayy sağolun hocaaammmm
Çünkü Sevmesini Bilmeyen Kadınlar Yüzünde Erkekler Sevemiyo
00 Yorumlaölüm dediğin nedir gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım.
ekonomi bu haldeyken yaşayarak sevmek daha zor cidden.10 Yorumla
+1 yılVeren varken sevene sıra gelmez
16 Yorumla- +1 yıl
Heh eig de geldi
- +1 yıl
Aynen bacim bakma sen bu erkeklere
Sadik dürüst kadin istiyorum derler
Nerde parayi seven agir makyajli yalanci aldatan dengesiz kadin varsa gidip ona aşık olurlar
Bi de gelip düzgün kadin kalmadi derler
Sen önce seçtiğin kadina bi bak kodumun salagi. - +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👌👌👌👌 bunun üstüne tek bir kelime daha söylenmez
- +1 yıl
Aşık oldugu kadina prenses gibi davranırlar
Ahali üstünden geçse yine de sevmeye devam ederler köppek gibi hem de
İlgi isterler sen ilgi verirsin uzaklaşır
Sen sevişirsin 3 kuruş degerin olmaz aşık oldugu kadin onu layik görmez hicbirseye ama yine de cok degerlidir
Kisacasi bacim 20-30 yas arasi erkekler ne istedigini bilmez
30 ve üstü olgun adamlar sana yapışır birakmaz kiymetini bilir
Ama onlarin da düzgün olanini secmek gerekir
Bu arada sevişmek adam olmaya engel değil
Seninle evlenmeye israr eden 20-25 yas arasi biri varsa şeyi küçüktür erken boşalıyordur asla da inanip evlenme - +1 yıl
😂😂 ay senden daha çok şey öğrenmem gerek üstad
- +1 yıl
Onlarca başarısız ilişkinin bana kattiklari
+1 yılben seniii olumuneee severimmm qulümm 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Oooyyyyy senin için yaşamayı da göze alırıımmm 😍😂😂
- +1 yıl
Hayat zor be qulüm biz ölek birbirimiz için😂😂
- +1 yıl
Sen ne dersen o olsun yarim 😂😂
+1 yılYanlış insanları sevdiğiniz için..
12 Yorumla- +1 yıl
Salakkkkk
- +1 yıl
Kim salakkkk 🥺
Var. Gören gözler ve açık kalpler yok babe.
11 Yorumla- +1 yıl
:(
Aslinda gercek aşk var ama gercek askı yasayacagin kimse yok
10 Yorumlaölümüne sevende var ama kız 2 günlük isteyince olmuyor knk
10 YorumlaVar vardı. Hep öyle sevdim. Kadınlar seveni sevmez dolandırır ihanet iftira eder gider. Kullanan asaglayan döven satan tecavüz eden i alkol madde vagımlısı yapanı sever no ndan bulamaz aşkı
05 Yorumla- +1 yıl
Doğru konuş aw beni tanımıypsun etmiyosun
- +1 yıl
ULAN NE SUÇUM VAR BENİM DOĞRU KONUŞ ÖNCE KENDİNE BAK AW MİLLETİN YUVASINI YIKMIŞSIN SEN MUTLU FALAN OLAMAZSIN KADINLAR SANA AZ BİLE YAPMIŞ DEFOL MK
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizde suç kanka 1.90 boylu kıvanç çakması zengin diye böyle zübbelere aşık olursanız üzülürsünüz birazda kalbi temiz karakteri güzel olan erkeklere yönelin
04 Yorumla- +1 yıl
Ya üf sürekli kadınları suçlucaksanız zaten kimse size bakmaz
Cevap sahibi+1 yılKanka benim başım bağlı kendimi ondan gizliyom ama şimdi itiraf edin yalan değil nerde kıvanç çakması adam varsa ona yapışıyonuz burda hergün 30 tane ksde soru görüyom buna benzer o kadar abartmışkı kızın biri geçen şey yazmış çok yakışikli bana bakması için ona ne yapabilirim demiş yani kabul edin sizde suç var
- +1 yıl
He aynen her bok bizim suçumuz hatta öldürülen kadınlarda bizim suçumuz aynen kardeşim senin kaffani.. her tarafta recep ivedik gibi tipler oşunca haliyle kıvanç çakmadı görünce ağzımızın suyu akıyo
Cevap sahibi+1 yılTm sizin köy daha büyük knka
+1 yılOlsa bile ne farkeder ki..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılFeryatlar geçmişte kaldi
10 Yorumla herkes hayatını yaşıyor çünküs gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBen severim ama kafama göre kız yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimse ölmeye değmez çünkü :D
10 Yorumla
+1 yılBen pazara kadar değil mezara kadar seviyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayat menfaate dayanmış ondandır
10 Yorumla
+1 yılÖlümüne gidelim dedin de mazot mu yok dedik
14 Yorumla- +1 yıl
Wuuuuuwww
- +1 yıl
Bi Fenerbahçe formasını ilk defa bu kadar güzel gördüm 😂😂
- +1 yıl
Şsmfjsflwfşsöflslfksjdksjdk
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
+1 yılMantık diye bi fitne soktular araya şartsız şurtsuz sevil meler bitti
00 YorumlaHerkes sever biz ölürüz
11 Yorumla- +1 yıl
Waow 😍
+1 yılVarda denk gelmek rastlaşmak mesele
10 Yorumla
+1 yılO kadar kafayı yemedik abla
10 Yorumla
+1 yılVar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem size sormak lazım ak
020 Yorumla- +1 yıl
Ben soruyorum sen cevapla ak
Cevap sahibi+1 yılhakedeceksin önce ak
- +1 yıl
Senin sevgilin var mı peki?
Cevap sahibi+1 yılvar napcan?
- +1 yıl
Kesin de vardır ya aw
Cevap sahibi+1 yılarabası olsuun parası olsuuun yakışıklı olsuunn kaslı olsuuunn ve benii ölümünee sevsiin hahahha he mk he :D :D
- +1 yıl
Ben mi diyorum bunu kodumun sala?
Cevap sahibi+1 yılkadınlar böyle diyo hacı seni falan bilmem ben. Ölümüne sevilecek kız görmedim ben çok nadirdir godoşş
- +1 yıl
yaw he ne lan düzgün konuş. Siz de kıllı göbekli ayı oğlu ayısınız o zaman. Hepiniz hem de. Aksini görmedim çünkğ
- +1 yıl
Ak her sevgilimi ölümüne sevdim 1 kere bile saygi duymadilar
En tipsizi en parasizi hatta özgüvensize bile deger verdim
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın Sen bi istisnasın o zaman ama istisnalar kaideyı bozmuyo biliyosun diğer kızları da ilgilendirir bu konu
Cevap sahibi+1 yıl@minnosumbne kaşar çok kız var piyasada nolacak aşık mı olacaktık onlara hahahaha :D
- +1 yıl
Tam tersi
Genelde hep kasarlara aşık oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın sacmalama kasara asık mı olunur olan erkek salak dır :D
- +1 yıl
Illa o. pu olmak degil erkege cok güzel kaşarlık yapip yapmamış gibi gizleyen çok kadın var
Cevap sahibi+1 yıl@Büük-memeli-kadın kadınların alayı gizler zaten laflarına inanmam kadınların
- +1 yıl
E inanmıyosan sigtir git boş yapma
Cevap sahibi+1 yılhadi lan ordan ölümüne seven erkek bulmazsın bu devirde geçti o işler eskide kaldı ağlaaa
- +1 yıl
Sen ağla mk ben niye ağlıyi salaa bak
- +1 yıl
M
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılÖlüyorlar çünkü
14 Yorumla- +1 yıl
Waow bunu nasıl bir zeka
- +1 yıl
Yani laf sokmaya çalışmışsın seni anlıyorum ama , gayet ciddiydim. Bir kadını ölümüne seversen o kadın seni er geç öldürür seni öldüremezse aşkını öldürür yapar bunu.. ve evet zeka onemli şey😂
- +1 yıl
Laf sokmaya çalışmadım aw?
- +1 yıl
Aw?
+1 yılTükendi çünkü
10 YorumlaBen ölümüne sevecek kadın arıyorum
10 Yorumlaben varım
10 Yorumlaİnsan kendini sevsin yeter
10 Yorumla
+1 yılnasipse severiz.
10 Yorumla
+1 yılbizim gibiler az var ama değerimizi bilen yok
10 Yorumla
+1 yılÖyle olanlar terk ediliyir çünkü
10 Yorumla
+1 yılİllaki vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe gereği var?
10 Yorumla
+1 yılOlumune sevenlerin hepsi hikayede olur.
10 Yorumla
+1 yılNeden ölümüne sevelim ki
10 Yorumlaİnsanlar sahte çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılVarsa ölelim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHakeden yok🧜🏼♂️
10 Yorumla
+1 yılucuzlarda ondan :D
112 Yorumla- +1 yıl
neden sevgi dileniyorsun :D
- +1 yıl
Sebebini soruyorum dilenmiyorum 😒
- +1 yıl
önünde çok zaman var ilerde bu haline gülersin
:D - +1 yıl
Komik mi
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Mizah seviyeni biraz yükselt abi 5 yaşındaki çocuk gülmez be
- +1 yıl
ileride haline gülersin aklın yetmediği için anlamıyorsun
- +1 yıl
Hehe dayı
- +1 yıl
yaz duvara
- +1 yıl
Senin haricinde gülen olmamış buna ne diyosun?
- +1 yıl
ölümüne seven ayrılınca karısını vuran demektir buna güldüm ahaha sonra kadına şiddete hayır diyende aynı kafa 2 kafayıda yumurta gibi birbirine vurup bi sie go demek istiyorum ne severim nede sevdiririm önemsemiyorum artık sevgi yalan dolan
- +1 yıl
Sen götünden anlıyosun lafı sonra sallıyosun burda. Ölümüne yani önrünün sonuna kadar, her türlü zorluğa rağmen vazgeçmeden sevmek, onu kastettim. Sen önce bi idrak gelişimini tamamla sonra siktiri çek
+1 yılSevdik de ne oldu
10 YorumlaÇünkü yok
10 Yorumla
+1 yılCan tatlı
11 Yorumla- +1 yıl
Ben varım ama yanlış düşünüyorsun
+1 yılDevir değişti
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri