Herkesle sohbet eden, yeni insanlar tanımaya açık biri sevgiliniz olabilir mi?

Hayatım boyunca kendini en iyi şekilde ifade eden, beni doğru anlayan, sıcak kanlı, dost canlısı bir kızla sevgili olmak istedim ama hiç öylesi denk gelmedi nasip kısmet. Sohbet canlısı/dost canlısı bir insanı tanımak, onun sadakatinden emin olmak, hatta onu kendi istediğin yönde ihya etmek daha kolaydır. Çünkü o insanlar kendi artılarını, eksilerini, güçlü ve zayıf yönlerini, kararlı oldukları veya zaafa düştükleri noktaları hemen belli ederler. Oysa içine dönük, suskun bir insan size bu avantajları sunmaz hanımefendi. O kişi, kapalı bir kutuya benzer tıpkı Pandora'nın kutusu gibi. Zamanla içinden ne çıkacağını bilemezsiniz.
şimdiki kızlar zaten şimdi her çıktığına hemen veriyorlar yeni nesil gençlik için bir sorun olmaz bu durum bence yaani çünkü kimin şeyi kimde hiç belli değil yaani 😁😂 benimde soruma gelin Kadın olmak istiyorum ama bu konuda hiç kimse yardım etmiyor en azından cd olayım bari diyorum onda bile bir elbise alan yok?
Sürekli karşı cins ile konuşan biri ve arkadaş canlısı olma niteliğini sadece tek cins üzerinden yapıyorsa asla hayatımda olamaz.
Her şeyin bir dengesi olmalı, kararında olmalı..
Kaldı ki ne istediğini bilmeyen insanları bile asla hayatımda tutmam.
Herkesle anlaşan biriyle anlaşabileceğimi düşünmüyorum. Bu gibi insanlar bana kalıba göre şekil alıyor gibime geliyor.
Bir insan neden rastgele herkesle sohbet eder? Çok yalnız hissediyordur muhtemelen. Eğer benimle konuşmaya başladıktan sonra da devam ediyorsa bu, ilerisini düşünmezdim
Cevap
71Cevap
karşi cinsle samimi olan benim sevgilim olamaz.
Herkese mavi boncuk dağıtan biri bana ters.
Sıcakkanlı samimi etrafına neşe saçan insanlar iyi olue gadası. Ama herkesle laubali olarak konuşan kişiden uzak durmak gerekiyor.
Kendini ortaya çok koyan insanlardan haz etmem özellikle de bu insan hayatıma alacağım kişiyse.
Buradaki bazı mavişler, yine erkeklik hormonu salgılamış. Sevgilisi varken dahi, arkadaşlık hayatı capcanlı olan, flört sayısı belli olmayan kişiler "bonom sovgolom, bonloro yopomoz" diyebiliyor. Yazık size ve size sevgi üretenlere asdfs
Şayet bir gün sevgilim olursa, laubali bir karaktere sahip olmasını istemem.
Hayır. Pek sevmiyorum öyle kişileri..
Önüne gelen kişilerle konuşacan kişi, gerisini de getirir.. fazla arkadaş canlısı olmak da iyi değil. İhtiyacın kadar insan yeter çevrende.. fazla olunca arada çürük te çıkıyor.
Bittabi. Bu tamamen kendi karakterine bağlı aslında. Ben içinekapanık, girişken olmayan ve konuşmayı sevmeye bi tipim. Yeni insanlarla tanışmak prk umrumda değil. Ama hayat sosyalleşmen için çoğu zaman arkadan itebiliyor. Girişken bi sevgili birlikte bulunduğum ortamda beni dengeler, boşlukları doldurur bu hareketi beni sosyalleşmeme de etki eder. Ama aynı karakterde biri için çatışma getirebilir.
Aslında ben pek sosyal birisi değilim. Böyle kendi halinde olursa daha çok ilgimi çeker aslında. Ama bir sevgilim olsa ya da böyle birisinden hoşlansam bu tamamen onun karakter özelliğinden kaynaklıdır. Sosyal birisi diye onunla bağımı kesemem ki. Ben nasıl asosyalsem o da sosyal birisi. Birisiyle sevgili olmayı sosyal ya da asosyal olmasına bağlayamam.
Mümkün değil. Çok kıskanç biriyimdir. Hayatında sayılı kişiler olsun, sadece onlarla görüşsün isterim. Daha geniş bir arkadaş çevresi olsa bile o insanlarla sıkça görüşen biri olsun istemem.
Erkeklerle sohbet edecekse olur ama kızlara da çok arkadaş canlısı yaklaşırsa kendisini canlı bırakmam.😒 Ben arkadaş canlısı değilim bu yüzden beni aşar.
Elbette ki birçok kişi hayır diyecek. Ama maalesef ben böylesi düzene çivi çakarım. Ne yani bahsettiğin şahıs yalnız mı kalsın, vicdanım el vermez babe.)
Ben pek fazla ortada duran gezen olan kadını sevmem
sevgili olmam
bir geceliktir onun işi benim için
kadın biraz bu zamanda geride duracak
illaki heryerde ben varım demeyecek
ben öleyim :D 5 dk ortamda konuşayım bu ortamda sadece kızlar olsun hepsinin numarasını toplar gelirim :D
Ben olmam.. fazla arkadaş canlısı fazla arkadaş edinmek iyi değil duygular değişir aşka döner manita işlerine döner herşey olur. Kİ OLDU DA YAŞADIM..
Hayr samimiyet güzel şey ama bir insan seçici olmalı önüne gelenle muhabbet açan insanları hiç sevmem
Orada bir duracak. Eskiden öyledir belki ama benimle bir yola girecekse bazı davranışlarını ve alışkanlıklarına son vermek zorunda.
Rastgele herkesle samimi olan erkek ilgimi çekmez. Kendisi arkadaş canlısı olabilir ama kabul edemem.
Bilmiyorum, hiç öyle bir sevgilim olmadı. Olunur gibi geliyor ama benim sağım solum belli olmaz.
Evet. Kesinlikle. Mutlaka. Tabi eğer o da istiyorsa.
Bana zor gelir. Daha sevgili olmadan ayrılırdım bile.
Herşeyin Tesadüfen Olması Güzeldir Tıpku Yanlışlıkla Çekilen Resim Gibi 😅
Evet mesela ben çok Aktivite baglisi biriyim herkes le konuşurum asosyal değil çevre soyalım
Yok öyle boş boğaz insanla ben sevgili olmam çünkü o sırlarıda çekinmeden açıklar.
Sıcakkanlı olması iyi olur ama fazlası sıkıcı olur.
Ben böyle bir kişiliğim mesela ama hayatıma bir kadın girerse dişi sinek bile uçurmam etrafımda. :d
Olurum tabi.
Böyle insanlar pozitif olur genelde.😅
Yani bu bana ters elbette 🙄
Herkese mavi boncuk veren, gülümseyen ve çok samimi olup mesafe ayarı olmayan biriyle yapamazdım.☹️
Benimle sevgili olacaksa hareketlerine bir tık daha dikkat etmeli.
Olabilir eğer sohbette sınırlarını biliyorsa. Yok her konuştuğuyla flört ediyorsa zor biraz.
Olurum ve yanlış anlaşılmaması için dıkkat etmesını söylerım etraf çakal dolu
Herkesle samimi olan insanları gerçekçi bulmuyorum. Sevgili ya da arkadaş olamam.
Kesinlikle olurum. Genel olarak hem sohbetleri eğlencelidir hem de egosuzdur öyle insanlar. Kanları sevimli ve samimiyeti anında kurarlar. Allahım nasip eder misin?
Merhaba,
Bende öyleyim olurum lakin karşı cinsle etmesini istemem.
Güven meselesi. Güven veriyorsa olurum.
Karşı cinsle ise hayır. Ayran gönüllü sevgili istemiyorum.
Ben öyleyim mesela ama sevgilim olduğunda geri çekiliyorum çünkü sevgilimin hoşuna gitmez hep bu yüzden tartışıyoruz zaten
Ben arkadaş canlısı bir insanım karşımdakininde öyle olmasını isterim.
Lakin bu kişi herkesle aynı maksatla konuşuyor ise olmaz kabul etmem.
Sevgili olduktan sonra herkezle aynı sekilde devam ederse uzak dururum ama bnden önce hayatındakilere arkadası dostu dye seslenmez dim 😒
Bu tanıdık geldi sanki bu profil e uygun birinj tanıyorum sanki
Evet çünkü insanlarla iletişim kurabilmesi benim için çok önemli
uzun cumlelere gerek yok tek kelime.. olmaz
Evet. Severim öyle insanları.
@LedLamba mesela şu an birbirimize rastgeleyiz. Ne yaptık şimdi biz? İki yorumlaştık. Ne oldu? Dünya mı durdu? Ya da flörtleştik mi? Ney?)))) uçlarda durumları düşünmeyi doğru bulmuyorum. Ortalarda mantık yürütmek daha iyi. Rastgele sokaktan geçeni çevirip de hadi sohbet edelim demiyoruz hoş))
Olurum. Bu soru nereden aklına geldi
Öyle birileriyle olan lütfen benle işi olmasın
Olmazdım rüyasında görür.😄
Hayır katı kurallarim var olmaz
Sanırım benim gibi herkeze eşit dostca yakınım
Hayır samimi gelmiyor bana
Samimiyet iyidir de çok b*nu çıkarmadıkça..
ben biraz kıskancım bu konularda anlaşamam
Hayat dolu mutlu biri olsun canim ne olmus yani
Olmam çünkü kıskanç biriyim 😁
Olmam. Sevmiyorum öyle tipleri
Kendine inanıyor ve güveniyorsa olmam
yok be evet diyenlere bakmayin. boyleyim diye beni yanlis anlayan cok kisi var:/
Biraz mesafeli durmak iyidir
ALİ yolu çöplük mü sandın
Niyeti nedir ona bakarım Ece
Tesadüfler güzeldir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?