iki seneye yakın ilişkimiz var sürekli terkediyor ve evlenicez dedi özel şeyler yaşadık ilkiydim biliyorum eminim, evlenmedi, herşeye sinirlenip sürekli engelleyerek terketti dayanamadığımdan tekrar barışıyordum çok canımı yaktı. son zamanlar farkettimki başka kızlarlada konuşuyor o kızların benden haberi yok, belkide her ayrılıkta başka kızla konuştu o zamanlar farketmiyordum aslada inanmayacak durumdaydım, şimdi hayret ediyorum o kadar çok kız varki, beni sevdiğini söylüyordu evlenelim diyen ilk oydu beni ikna etti bende evlenmek istedim bişeyler yaşadık daha ileriyide istedi evlenince dedim zaten evlenicez diyen birisi seviyorum diyen birisi meğer başka kızlarlada konuşuyormuş bunu anlayınca yüzüne vurdum ve kafanda kuruyosun dedi, en son yine bu tarz şeyler söyledim dayanamadım üstüne gittim beni bu yüzden terketti, başkasıyla evlen ben başkasıyla evlenicem dedi, sürekli sosyal medyadan kızlara yürüyor, ben ilkiydim eminim evlenelimde diyordu anlayamıyorum bu kadar yalan söylemiş olabilir mi? ve neden sürekli başka kızlarla hepsiyle bir şekilde engelleşiyorlar başka kıza geçiyor onunla da engelleşiyorlar? beni sevmedi mi geri dönmez mi çok kararlı gitti sanki ben sorunluymuşum kafamda kuruyomuşum gibi şeyler söyledi gitti, sorunlu olan o değil mi evlenelim dediği özel şeyler yaşadığı kızı her ufak zorlukta bırakıp gitmesi sizce normal mi sürekli başka kızlarla konuşup kısa sürede onlarla da engelleşmesi ve bunu neden yapar bir erkek yaşı 30
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Elde etmek istediği şeylere güvenini kazanarak evlilik vaadi vererek ulaşmış. İstediğini alınca da daldan dala konmaya başlamış neden şaşırıyorsun ki. Böyle bir adamdan bir aile kurması beklenemez özel şeyler yaşadık diyorsun onları da kafana takma herkes yaşıyor normal
01 Yorumla- Soran+1 yıl
ben yaşayamıyorum ama çok rahat birisi değilim o yüzden çok anlam yükledim yaşananlara ama o yinede ayrılabildi, ve kızlarla mesajlaşıyo buluşma kısmına gelince kaçıyo engelleşiyolar kızla başka kız bulup ona yürüyo neden olabilir sence? banada yapmıştı ve buluşmadan önce beni severmisinki beğenir misinki tarzında şeyler söylemişti
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Öyle bir adamdan sana ne eş olur nede dost
onca yaptığı şeyden sonra hala seni sevdiğine inanıyosan ne diyim arkandan başka kızlarla konuştuğunu bile bile hala öyle bir adamla birlikte olmaya devam etceksen kusura bakmada çok gurursuzsun birde üstelik evlilik vaadiyle resmen seni kullanmış bu saatten sonra bence hayatından tamamen sil at öyle birini öyle adamdan sana hayır gelmez.01 Yorumla- Soran+1 yıl
biliyo musun o kadar saf temiz masum görünüyoki zaten öyle sandım aşık oldum evlilik lafını ben hiç açmadan o açtı inandım sonra böyle oldu işte birde beni suçluyo ben ona bir sürü şey yazdım suçladım kızlarla konuştun niye benle böyle şeyler yaşadın o zaman falan gibi, ben böyle şeyler dedim üstüne gittim diye beni terketti benim yüzümden biz bitmişiz benim hatammış, sevmedi mi beni hiç kullanacak kadar kötü biri mi gerçekten insan inanamıyo böyle insanların var olduğuna :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Seni bu kadar yoran ve üzen bir insan ile neden birlikte olmak istiyorsun ki? Adam seni açık açık oyalıyor ve üzüyor. Bırak gitsin. Sende kendi yoluna bak. Kim bilir seni daha mutlu edebilecek birileri ile karşılaşırsın.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
evet haklısınız o kadar yordu ki o kadar ağlattı ki ve bana diyorki beni yoruyorsun diyo, kızlarla konuşmasına falan takıyorum diye, şu an ayrıyız yine kızlara yürüyo resmen, neden sürekli konuştuğu kızları değiştiriyo olabilir?
- +1 yıl
Sal abla diyen var
01 Yorumla- Soran+1 yıl
anlamadım
- +1 yıl
Bitmiştir bence
04 Yorumla- Soran+1 yıl
ne bitmiştir
- +1 yıl
Adam bal arısı masallah
- Soran+1 yıl
30 yaşında birinin ilk öpüştüğü bile kızsa ve evlenelim diyodu ama kavgadan sonra başkasıyla evlenicem sende başkasıyla evlenden dedi gitti başka kız yürüyo, beni ayrı bir yere koymamış mıdır o kızlarada aynısını hissediyo mudur
- +1 yıl
Saygı yoksa sevgide biter se hayır gelmez
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Senin yaş kaç
06 Yorumla- Soran+1 yıl
ben 29 o 30 yaşında ilk sevgilsiydim
- Cevap sahibi+1 yıl
İstek atar mısın
- Soran+1 yıl
neden peki anlamadım
- Cevap sahibi+1 yıl
Korkma amacım kötü değil. Konusmadan sonra engellersin problem yok. Burdan rahat konuşulmaz
- Cevap sahibi+1 yıl
Takip ettim. O hesabı takip et
- Cevap sahibi+1 yıl
Mesaj atamıyorum takip etmen lazım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Terkeden erkek sevmemiş mi geri dönmez mi ilkiydim? sürekli başka kızlarla konuşuyor ama hepsi kısa sürede bitiyor neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?