Terkeden erkek sevmemiş mi geri dönmez mi ilkiydim? sürekli başka kızlarla konuşuyor ama hepsi kısa sürede bitiyor neden olabilir?

iki seneye yakın ilişkimiz var sürekli terkediyor ve evlenicez dedi özel şeyler yaşadık ilkiydim biliyorum eminim, evlenmedi, herşeye sinirlenip sürekli engelleyerek terketti dayanamadığımdan tekrar barışıyordum çok canımı yaktı. son zamanlar farkettimki başka kızlarlada konuşuyor o kızların benden haberi yok, belkide her ayrılıkta başka kızla konuştu o zamanlar farketmiyordum aslada inanmayacak durumdaydım, şimdi hayret ediyorum o kadar çok kız varki, beni sevdiğini söylüyordu evlenelim diyen ilk oydu beni ikna etti bende evlenmek istedim bişeyler yaşadık daha ileriyide istedi evlenince dedim zaten evlenicez diyen birisi seviyorum diyen birisi meğer başka kızlarlada konuşuyormuş bunu anlayınca yüzüne vurdum ve kafanda kuruyosun dedi, en son yine bu tarz şeyler söyledim dayanamadım üstüne gittim beni bu yüzden terketti, başkasıyla evlen ben başkasıyla evlenicem dedi, sürekli sosyal medyadan kızlara yürüyor, ben ilkiydim eminim evlenelimde diyordu anlayamıyorum bu kadar yalan söylemiş olabilir mi? ve neden sürekli başka kızlarla hepsiyle bir şekilde engelleşiyorlar başka kıza geçiyor onunla da engelleşiyorlar? beni sevmedi mi geri dönmez mi çok kararlı gitti sanki ben sorunluymuşum kafamda kuruyomuşum gibi şeyler söyledi gitti, sorunlu olan o değil mi evlenelim dediği özel şeyler yaşadığı kızı her ufak zorlukta bırakıp gitmesi sizce normal mi sürekli başka kızlarla konuşup kısa sürede onlarla da engelleşmesi ve bunu neden yapar bir erkek yaşı 30
Terkeden erkek sevmemiş mi geri dönmez mi ilkiydim? sürekli başka kızlarla konuşuyor ama hepsi kısa sürede bitiyor neden olabilir?