Ya tutarsın kollarımı, ya da kalmaz bi anlamı
Ya gelirsin peşimden ya da çık git içimden 🎶🎶🎶🎶🎶
(Benim kulağıma takıldı sizinkine de takılsın) 🤷♀️🎶🎶🎶🎶🎶

Takılmalık erkek, "takılmalık kız" dediği kızla takılan erkektir.😃
Takılmalık kız;
👉Ağırbaşlı değildir.
👉Ortama göre ayak uyduramaz, her ortamda basittir.
👉Erkekleri etrafında dolandırdığı gibi kendi de onların etrafından ayrılmaz.
👉İlgi çekmek için her türlü saçmalığı yapar.
👉Çevresindeki insanları da hep kendi gibi seçer.
👉Kafasında ciddi bir ilişki varsa bile buna çook uzaktır.
"Amaan ne uğraşıcam ne güzel her gün başka biri işte" gibi basit düşünceleri vardır.
👉En önemlisi de dışardan nasıl göründüğünü düşünmeyecek kadar aptalsa vay haline, öyle bir canlı yok. Ha bunu umursamıyorsa yine vay haline, çünkü komik ve peşinde dolanan insanlar olduğu gibi bir an önce uzaklaşmak için çırpınan insanlar da vardır.
Bunlar "takılmalık erkek" için de geçerlidir.
Vay vay :D güzel anlatım için teşekkürler ☺️
Rica ederim.:)
Teşekkür ederim.☺
Sağ olun.:)
Yani her erkegin attigi oltaya takılan kız demek. Kafa kizlar da denilir bu kisilere. Bu kizlar o kadar cok oltaya takilir ki. En sonunda tum erkekleri birbirine dusurur. En kolay ulasilan ama yeri geldiginde en tehlikeli kizlardan'dir.
Ama burda takilmalik kizlar diyerek sadece onlari zan altinda birakmamaliyiz. Bazi durumlarda bu duruma sebep olan biz erkeklerizdir.
Eig icin tesekkur ederim.
Rica ederim :)
Ben pek o tarz ilişkiler yaşayan biri değilim o yüzden şudur diyemeyeceğim. Ancak bir insana cinsiyet fark etmeksizin bu gözle bakmak çok çirkin bir davranış.
Tabii ki var, hayattan beklentisini kısmış ve tek derdi eğlence olan insan grubudur erkeği de kızı da. Sanırım artık bende öyleyim Sosi :D
Yaaaa 🥺 çok üzüldüm ama 🙄
Yok be bakma şaka yapıyorum. İnsanlara takılma gözüyle bakmak acizliktir bana göre çünkü. Bir insanla olduğunda bence hem takılırsın hem üzülürsün hem her şeyi yaşarsın...
Haklısın sakın öyle şeyler yapma :D
Dünya yansa umurumda değil artık ya :D beni gerçekten önemseyen insanla her şeyi düşünebilirim ama kolay kolay da biriyle olmaya yanaşmam :D
Bak az önceki yorumu yazan da sendin şimdikini de ikizler Burcu musun olm :D
Ahahahah daha da nefret edilesi bir burcum ben yani başak :D
Başak mı 🙄🤦🏼♀️ süper ya harika
Şimdi bana başak iyi deme bak burada milyonlar var sevmiyor, inandırman lazım :D
İyi de olsa kötü de olsa.. Sülalemi Başak Burcu ele geçirmiş :D Babam Dedem Kuzenler kız kardeşim vs vs :D
Hadi yaaa, bende diyorum bu kız nasıl hem kafayı güzel sıyırmış hem bu kadar cana yakın :D
Hem iltifat edip hem gömüyor musun 😅
Oooo en sevdiğim şeylerden biridir Sosi, çünkü iltifat tek başına mutlu etmez, moral de bozmam lazım yoksa rahat edemem :D
Gıcık birşeysin 🙄
Ben ve gıcık olmak mı, ya baksana şu sıfatıma benim gibi minnoş bir başka başak var mı :D
Ya yok artık kendini övdü :D tamam tamam gıcık değilsin :)
Daha bilmediğin çok şey var, bence beni hem yüzyılın gıcığı hem de aşırı minnoş insanı ilan edebilirsin bilemiyorum :D
Ben de bilemiyorum ama öylesin :D
Nasılım meselâ :D
Minnoş ama gıcık :D
Ahahah sağol 😅 Bir soruna daha yorum yapayım da daha fazla yerden ayrı ayrı potansiyelde yorumlaşalım. Çok büyük potansiyel gördüm sende :D
Uğraşma benle Emre 😃
Şimdi bana iyi bak, uğraşıyor muyum sence, benim gibi minnoş biri niye uğraşsın seninle :D
Gıcık ediyorsun ya işte
Aaaaa ilahi ben, ya seni hiç gıcık eder miyim ben :)
Tabii ki ederim :D
Uğraşanla uğraşırım :D
Her uğraşanla da uğraşmazsın be bence :D
Bu da doğru
Yalnız şeye bayıldım, böyle kafan hangi yorumuma eserse ona cevap veriyorsun, bir iki soruna da her an cevap verebilirim Sosi :D
Konular farklı ama napim
Her an seni deli de edebilirim, güldüredebilirim :D
Uğraşma çok :D uğraşma
Varsayalım ki uğraştım, ne olur meselâ anlatsana biraz :D
Kabusun olurum lan :D hahaha
Bir olsana merak ettim :D
Ne kadar meraklısın sen başına bela almaya :D
Bela sen olunca işte bir düşünüyor insan demek ki :D
Tebrikler aldın başına belayı :D
Zaten başım beladan kurtulmaz çok en azından bir tanesinin sebebini biliyorum artık :D
:)
Cevap
36Cevap
Bu cümleye sinir oluyorum ben
takılmalık kız takılmalık erkek..
aynı şeyi senin hakkında düşünse birisi öyle yaklaşsa kırsa incitse seni hoş mu
bence hoş değil
böyle ilişkilere karşıyım yaşamam da
Bence de, sadece bi arkadaşım, kızla sadece takılıyoruz diyince aklıma bu soru geldi 🙄
o arkadaşınla görüşmeyi kes
takılmak neymiş cıx cıx
Emredersiniz 😃
hahahaha
kendimi bir an abin sandım:)
😅😅 hayret seni kahkaha attırdım
eh
arada bir olur :)
Yes be :D
Dün YouTube da öyle takiliyordum. Bir videoda işte can yaman dizide kız kardeşine o kıyafet değişecek diyordu. Kız kardeşi de gecelik takildigin binlerce kız benden daha kısa giyiniyor dedi.
O da " o yüzden tek gecelik " dedi. Dizide bu mesajı verdiklerine göre demek ki toplum böyle dusunuyor
🤔🤔 yani takılmalık demek tek gecelik demek mi?
Tamam anladım :)
Adına takılmalik mi dersin bilemem ama hedefinde evlilik olamayan her ilişkide erkek için kız , kız için erkek takilmalik ya da eğlence içindir. Bu durumu ilişkinin zamanı değil hedefi belirler. Gecelik ilişkiler daha çok esc*rtvari paralı ilişkilerdir. Ona takılma bile diyemeyiz sanırım.
şimdi takılmalık kız yok demeyelim..
çünkü kadınların içinde de tek gecelik ilişki sevenler var..
genel özellikleri klüplerde takılan, aileden ayrı yaşayan, kendisine ait çizgileri olmayan kadınlar..
bütün bu özelliklere sahip olanlar öyledir demiyorum ama benim karşılaştığım modeller böyleydi..
Tek gecelik ilişkiyi seven onun da amacının sadece birliktelik olduğu sonrasında biz şimdi neyiz sorularıyla yormayacak kişidir 😀
Mantıklı cevap
Teşekkürler
Aşağıdaki erkeğe yakışıklı mı diyosun. Sokağa çık bir sürü var yahu. Ben sizin kriterlerinizin daha yüksek olduğunu sanırdım😀😀😀
Hahah benim kriterlerim mi? :D çok tatlı değil mi ya bakış atıyor ya orda of offf 🙈
Valla sen bilirsin. Şimdi neden güzellerin partnerlerinin onlara uygun olmadıklarını anladın. Güzeellik gerçekten göreceliymiş😀
Yaaa öyle mi dersin :D
Öyle tabiki. Çocuk bildiğin tipsiz😀😀😀
Değil hiçte, bakış atmaya bak ya :D
Mal görmüş mağribi gibi bakıyor😀😀😀
😠😠😠
Tamam kızma. Hayırlı uğurlu olsun sana.😀😀😀
🤨 eyvallah
zeka seviyesi düşük hayatı sorgulayamayan neyin zararlı neyin faydalı olabilecegi algısı gelişmemiş kim nereye cekerse o tarafa giden sorumluluk hissi gelişmemiş günü gecirelimyarına yarın bakarız kafasında kızlar
Erkekler her türlü kızla takılır, yeterki onu boynuzlatmasın, ama evliliğe gelince el değmemiş olmasa bile olmasada bel değmemiş isterler.
"Takılmalık" ne demek bilmiyorum. Sanırım sevgili değil, arkadaş da değil öylesine vakit geçirdiği biri.
Böyle söze döküldüğünde değersizleştirilmiş gibi duyulsa da zaten herkes takılmak için ilişkiye başlar. Evlilik de özünde bir evde takılmaktır yani.
Takılmalık kız varsa erkek de vardır, erkek de bin tane kızla takılıyor sonuçta. Ağırbaşlı olmayan, basit , amaçları sadece eğlence olan boş insanlar.
Karsiliklintakiliyorlar oyle olunca her ikiside takilmalik oluyor
Takılmalık diyemem de, kendisiyle evliliğe hazır hisssetmediğim kız diyebilirim.
Hiç işim olmaz öyle şeylerle. Hem kendine hemde karşıdakine saygısızlık
Takılmalik. ondan hevesini alana kadar onunla birlikte olun. Flört gibi bir şey.
Ta kıl ma lık eeeerkek is ti yooo ruz, hakkımızdır söke söke alırız!
Takılmalık olarak kızları hiç tanımlamadığım aşk hayatında kızları. Bu söz bana itici geliyor.
hani basit olanlar çabuk kandırılanlar falan. Çabuk kandırılan derken erkeğin altına yatanlar
Bı çeşit gönül eğlendirmek amaçlı bulundurduğu flört
o şekilde bir tabirle tarif edilen bir kızla görüşmem. ya arkadaşım dır ya sevdiğim
Guven vermeyen , sosyal medyanin kopegi olmus kizlar
Bilemiyorum, bu tür bir ilişki yaşamadım.
Bir kadinin Takilmalik mi?
Ciddi mi olacagini Kadinin kendisi belirler.
Bilmiyorum, hiçbir kıza öyle bakmadım. 🤷♂️
Vay pe :D helal olsun sana helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻
Ya ben soru için GiF bakıyordum bunu gördüm :D durur muyum? Hayır.. anında kaydettim :D çok tatlı beee
Takılmalık kız varsa erkekte vardır. Bence iki tarwf için de saçma bi tanımlama
Knk o kızlar kendini belli ediyo zaten😂
Aynen :D
Anlatırım ama linç yemekten korkuyorum.
Ben seni korurum geç arkama :D
Lafım ya sana da dokunursa o zaman ne olacak?😀😀
Yaş tahtaya basmam ben🤣
Bana niye dokunsun?
Yanlış anlama🙏 hani dış görünüş olarak bahsettiğim hususlar sende de (diğer kadınlarda) vardır bilmeden yanlış bir şey derim diye dedim..
Peki 🙄
Bana takılmalık erkek gözüyle bakan tüm kadınlar takılmalık kadındır. 😄
Son zamanlarda çok fazla takılmalık olarak görüyor insanlar.
günübirlik basit kızlar işim olmaz zaten ihtiyacım da yok
Tek gecelik ilişkiler takilmaliktir. Bulursun vurur geçersin. Geçenlerde vardı öyle bitane 2 3 kere buluştuk ya her bulusma 500 600 TL giriyordu. Sonra kız dedi seks istemiyorum. Bende düşündüm sevgilim olmayan birisine neden para yedireyim diye sutladim gitti. Yenilerini bulcaz artık:)
Takılmalik kız varsa erkek te vardır tabiki
Saçma söylemler ama gerektikçe görüşen heralde
Vermesi kolay olan kutsal bakireyi oynamayan
Yılışık kolay ele gelen sanırsam
Bence de :)
o kızlarda olan hic bir özelkik sende yok birkere
Ay teşekkür ederim :D
ya beni red et bende kurtulayım bu karşilıksiz hoşlantıdan sende tabi herkesin icinde red etme
Haha deli misin divane mi? Herkesin içinde reddetmemi istiyorsun ama herkesin içinde reddetme diyorsun 😅
ulu orta duygusallaşmak istemiyorum
?
Neee?
red etmeni bekliyore
Reddediyorum o vakit :D
peki biraz sade oldu ama sagol sen daha iyilerine laiksin
seks ihtiyaçlarını karşılayacak kız demek
Benimle de takilin ben de takilmalik erkegim evlenmelik degilim
Bana göre
Bakire olmayan poponu başını açan sigara içen kızlar
belli eder o.