Ben açık giyinen bir insan degildim ve onunda hoşuna gitmiyordu sosyal medyada resimlerimin olmasini falanda istemiyordu ayrildiktan sonra 1 hafta içinde 2. Sevgilsini yapti ve ikinci sevgilisi aşiri açik giyiniyor ve her yerdede fotografi var kiza karşi kiskançlik yapmiyor sebebi nedir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani seni kendi zevlerine gore giydirmye çalismıs ama kimse için özünden vaz gecme derim
Ben aslinda zaten açik giyinmiyodum vede ben erkeklerle pek takilmam ama kiz benim tam zittim
Tamam işte bende onu diyorum giyiminden dolayı bırakiyorsa sevmemis demekki birak üzülu ce anlar kıymetini deveye diken insana gerisjni sen geyir
Giyimimden birakmadiki
Lafın kısası seven birakmaz nokta 🖐️
Teşekkur ederim haklisin
Rica edeim ama siz kadinlar herseyin en guzeline laýiksıniz sevmeyen adam utansin 🖐️🌹
Teşekkur ederim diledigin gibi olsun her şey♥️
Amin hepimizin olsun🌼
Kıskançlık ve kısıtlamayı sevgi göstergesi olarak görmeğe devam edersen daha çok ağlarsın 😉
Seven insan kiskanir kisitlamada kişiden kişiye değişir
Ağlamaya alıştır kendini bu düşünce ile devam edersen. Kıskançlık ve kısıtlama güven ve özgüven sorunudur. 😂😂 bunun aksini iddia eden kendini kandirsin
Herkes hayata senin pencerenden bakmiyor ve bunun için aglamiyorumda sana dedigim gibi kiskanmak gayet normal bi durum kissitlama kişiye gore degişir aksini idda edersem kendimi degil herkes senin duşuncende olmadigini kanitlarim
Ok 👍👍👍👍
Artık kadınlarla mücadele edemeyeceğini anlamışdır seni kaynatmış arada bebeğim :D
Benle 1 senedir konuşuyordu arada kaynamalik değildim
Müneccim b0kuyla mı besleniyoruz sence, çok ciddi soruyorum
Cevap vermemek zor degil
Çok zordu açıkçası ^^
İsmini bu kadar yansitmana gerek yok lutfen insanca anlaşabiliriz ben sencesini sordum sadece
Hanxgcjcgcjxhdjd komikti bak o. Cinsellik olsa gerek, seni bırakınca da çok sürmemiş zaten bulması.
Birini bulmaktan kolay ne varki biz adam gibi oturduk yalnizligi sectik insanlarla oynamaktansa bu arada biz cinsellik konusunu hicbir zaman açmadik kendi aramizda farkli sebeplerden ayrildik
İkinizi de bilmediğim için bir şey diyemem. Tepkim de tam olarak bu yüzdendi. O kadar kısa sürede birisini bulması da garip. Yazdığın kadarıyla hatırlamana değecek birisi gibi durmuyor. Başka da bir bencem yok.
Pubg sacmaligindan buldu kizi ahskskkdjj
Yüzümü ekşittiğimi belli eden emoji yok maalesef, öğk.
Ajssksjdj teşekkur ederim
Ricaa
Çok ilginç bir durum aslında. Belki ona da yapıyordur ama o kız da izin vermemiştir senin gibi. Belli olmaz böyle şeyler. Zaman gösterir.
Bana fikir verebilir misiniz lütfen
@Conductor ne konuda
Sevdiğim kız ile ilgili fikir iletişim amaçlı yazmıyorum yardıma ihtiyacım var
@Conductor sorun nedir anlat
Bana istek atar mısın eiig vericem soruda anlatacam
Cinsellik cinsellik cinsellik
Kullaniyorsa onu sevmedigi için sevinebilirim
Evet tabikide kullanıyor sırf onun için ama sen böyle birisini sevme
Sevmekten degil bennim canim yandi sadece
Geçer bunun içine seni bırakan birisine canın yanmasın takma bile
Benim gibi birini bulamayacagini anlasin yeter sadece her kotu aninda yaninda olmuştum
Emin ol kimse bir şey kaybetmez sen gidersin daha iyisi ve ya kötüsü gelir o gider senin karşına daha iyisi ve ya kötü çıkar bu durumlar karışık
Birini kaybettigini hissedersin bunun için yaşaman gerek ben yaşadim
Kaybettigimi hissettiğim hiç bir şeyi yasamam
O sensin işte herkes senin gibi yaşamiyor hayati
Oda doğru
İnadına bulmuş gibi
Eger oyleyse kendi kaybetti