Benim erkek kankam aldatıldı. Kankamın sevgilisi ilişkinin son ayında başka bir erkekle konuşmasını yakalamış. Kankam bunu öğrenince birbirlerini terk ettiler engellediler. Kadın pişman olup kankama pişmanlıkla döner mi bunu merak ediyor bana yalvarsın perişan olsun pişmanlıktan diyor Olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olmaz
Niye
Sevmiyormus demekki yalvar yakar dönmez bir kadın sevmiyorsa hiç öyle dönmez
Evet aldattığını öğrendiğinde sevmediğini soğuduğunu ve bu yüzden aldattığını söylemiş. Ama pişman olup dönmez mi diyorsun 1 senelik ilişkiydi sadece son ayda aldatmış
Kaç senelik olursa olsun bak erkek döner boş kalır döner ama sen hiç boşluktan dönen kadın gördün mü bizim ülkede çünkü erkekler aç köpek gibi af edersin güzel çirkin ayırt etmeksizin yaklaşıyorlar hani bu yüzden arkadaşın geçsin bu işleri kız haklı demiyorum ama kızın umrunda değildir yoluna baksın
Zaten kankam umursamıyor sadece pişman olsun o herifle mutlu olamasın köpek gibi yalvarsın istiyor terkar başlamayı istemiyor asla zaten. ama dönmez diyorsun neyse
Güzelim şimdi arkadaşın umursamasa bu kadar kin tutmaz yemeyin şimdi bizde ilişki yaşadik ha arkadaşının böyle olmasıda normal sonuçta tekme yemiş ama dediğim gibi kin öfke tutmakta büyük bir histir ve bunlar varsa umursamıyor demek yanlış
Dönebilir de, dönmeyebilir de. Bunu bilemeyiz.
dönerr
Niye peki
kadına bağlı
Döner
Niye