ikimizde üni 1. sınıfız. ( o edeb. öğretmeni normalde. 2. ünisi bu ) Birbirimizle özelden konuşurken '' hocam '' kelimesini çok kullanıyoruz... ama kendisinden etkilendim. Güzel, alımlı kültürlü ve kendini yetiştirmiş bir birey. Konuşması ve üslubu çok iyi. Nasıl bu durumdan flört aşamasına geçebilirim?
not: Öğretmenlik bölümündeyiz
not: Öğretmenlik bölümündeyiz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bi gun cay kahve icmeye davet et. samimi bir ortam yarat. az bucuk vucut dilinden halinden anlarsin bir isik olup olmadigini. belki arkadasca gelir oturur o masaya arkadasca ayrilirsin. belki de basbasa bulusmayi keyifsiz bulur hic gelmek istemez oradan anlarsin.
Bence hocam demesi bir samimiyet birini etkilemektense ona yakın dur bence yani ciddi konular konusmaktansa arada toplu sekilde birbyerlere giderken ortak arklarla onuda cagır orda dahada samimiles sonra gruptaki kisi sayisini azaltirsin ce sonra yavad yavas azaltikca gelmek istememye basliyorsa o isin olmasi coook zor xemektir
Kötü sitelere bi bak bu konu icin başlıkları var nasıl yapılır diye ni örnek olsun
Kötü site?
Xfare filan
Suyuna git ilgini belli et ama direk söyleme
ne diyeyim mesela? Çok tatlı çıkmışsın falan desem mi
Onu sen bileceksin zaaflarını sen biliyorsun
daha tanışalı 3 gün oldu
İyide insan fark eder zaten isterse bir saat olsun
reelde buluşmadık, bugün bana ders hakkında yardım etmişti acaba çay içmek için dısarı mı davet etsemmm
Gelmeyebilir virüs var
Senden büyük mu yani
3 4 yaş herhalde
Bilmiyorum genelde kadınlar küçük erkek istemez sana arkadaş gözüyle bakıyor olabilir