Sevgilim kötü davranmaya başladı, ne yapabilirim?

Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. 1 senelik ilişkim var. Sevdiğine eminim yakın çevresi ile tanışıyoruz aileler de biliyor. Ama ufak şeyler yüzünden kavga ettik ve artık kötü davranıyor. Uzatmamak için "anladım, peki" desem bile "neyse ne yaparsan yap, keyfine bak." Diyor. Ya ne keyfi? Daha önceden böyle yaptığında ayrıldım ondan dayanamadım çok canımı yakmıştı. Ama bir şekilde barıştık yine aynı şey oluyor. Kavga ettik diye soğuk olsa neyse ama kötü davranmak neden? Ne yapabilirim? Bitirmek istemiyorum. Bitirmek mi istiyorsun diye sorduğumda "saçmalama, aklımdan geçmemişti, o işi sen bilirsin" diyor iğneleyici şekilde daha önceden ayrıldım diye. Oysa ki o kötü davrandı diye ayrılmıştım. Sevgi var, ama neden böyle anlamıyorum. Kavga ederken kendimi izah ettiğimde "inanamıyorum ya" diye üste çıkıyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Bak düzgün konuşalım diyorum, bundan sonra benim için her zaman haklısın" diye tavırlara giriyor. Ya ben haklı olmak istemiyorum diyorum iste ya da isteme diyor. Yazmasam telefona bakmasam eminim yine haklı gibi üste çıkacak. Mevzu sevmemek de değil, anlayamıyorum bu davranışını ve arada kalmak bitiriyor beni. Ne yapmam gerek, kafamı koparacağım artık.
Sevgilim kötü davranmaya başladı, ne yapabilirim?