Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim. 1 senelik ilişkim var. Sevdiğine eminim yakın çevresi ile tanışıyoruz aileler de biliyor. Ama ufak şeyler yüzünden kavga ettik ve artık kötü davranıyor. Uzatmamak için "anladım, peki" desem bile "neyse ne yaparsan yap, keyfine bak." Diyor. Ya ne keyfi? Daha önceden böyle yaptığında ayrıldım ondan dayanamadım çok canımı yakmıştı. Ama bir şekilde barıştık yine aynı şey oluyor. Kavga ettik diye soğuk olsa neyse ama kötü davranmak neden? Ne yapabilirim? Bitirmek istemiyorum. Bitirmek mi istiyorsun diye sorduğumda "saçmalama, aklımdan geçmemişti, o işi sen bilirsin" diyor iğneleyici şekilde daha önceden ayrıldım diye. Oysa ki o kötü davrandı diye ayrılmıştım. Sevgi var, ama neden böyle anlamıyorum. Kavga ederken kendimi izah ettiğimde "inanamıyorum ya" diye üste çıkıyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Bak düzgün konuşalım diyorum, bundan sonra benim için her zaman haklısın" diye tavırlara giriyor. Ya ben haklı olmak istemiyorum diyorum iste ya da isteme diyor. Yazmasam telefona bakmasam eminim yine haklı gibi üste çıkacak. Mevzu sevmemek de değil, anlayamıyorum bu davranışını ve arada kalmak bitiriyor beni. Ne yapmam gerek, kafamı koparacağım artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir erkek 1 kere soğuk davrandıysa ya da sana kötü davrandıysa hep davranır bunun sınırı yok
1 yıl geçmiş herkes biliyor falan diye kendini onun için harcama ileride onunla evleneceğim diye de düşünme
Düşüncelerine bile saygısı yoksa umurunda bile değilse şimdiden, ileride daha fazlasını yapar. Sen onu sevdiğin için bırakmazsın ama seni üzmeye kırmaya devam eder. Bence yol yakınken dön. Hiçbir şey için geç değil.
Benim de 1 yıllık ilişkim oldu hatta 5 yıldır da tanışıyorduk onunla ve çok yakındık sonra sevgili olunca aşırı değişti hatta beni kısıtlamaya bile başladı. En küçük şeyden bile tartıştık kavga ettik ve her kavgada güya kırmamak için çekti gitti hep ben alttan aldım sevdiğim için. 1 yılın sonunda baktım bunların sonu yok ayrıldım gitti. Ve şimdi düşünüyorum verdiğim en doğru kararmış
Seviyorsun diye bütün bunlara katlanmak zorunda değilsin. O gider bir başkası gelir üzülemene bile değmez10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer mi bir erkek için kendini bu kadar yıpratmaya akışına bırak belli ki karşında ki sağlıklı düşünebilen bir insan değil ve ona bu şekilde bak emin ol daha rahat edersin tamam de geç uzatma bırak yazsın arasın kendini haklı görsün hatta kendini yırtsın isterse sen günlük yaşamına devam et tartışmadan zevk alan bir insan seni sadece yıpratır seviyor olabilirsin ama sevgililik nışanlılık dönemi evlenmeden önce iyice tanınsın diye var edilmiş ileride neler yaşıyacağının fragmanı bu sev ama uzaktan sev yüz vermeden kendini ezdirmeden yıpratmadan sev baktım olmuyor göz görmeyince gönül katlanır de ve usulca uzaklaş her şeyden nem kapan insanlarla ömür geçmez sonrası mutsuz evlilikler yıpranmış çocuklar olur kimsenin kimseyi bu kadar üzmeye hakkı yok sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez beyefendiyi kendine haline sal gitsin çok da büyütme gözünde 😉
00 Yorumla
+1 yılSakin olamadığını çok iyi anlıyorum yaşamış birisi olarak ama ilk önce sakin olmalısın. İlişkideki bütün topları sana atmaya çalışıyor. ilk oturup karşılıklı konuşmanız lazım ki bazı olaylar sana karşı bazı düşüncelerini ve tavırları değiştirmiş, önceliğin bu olaylarda neler düşündüğünü öğrenmelisin. Biraz zamana bırakmanı öneririm büyük ihtimalle sana yazmayabilir, tavır alabilir ama sakinleşmiş olursunuz. Böyle ilişkiler sallantıda oluyor çünkü. Sadece senin değil onun atacağı adımlar da çok önemli. Sen onun peşinden koşmayı bıraktığında öğreneceksin daha mantıklı düşüneceksin daha sağlam adımlar atacaksın o yüzden bu kadar çok peşinden koşup düşünmen sağlıklı olmayacaktır. Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki ilişki sallantıda. hakkınızda hayırlısı olsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Soran+1 yılOnunla konuşmaya çalışıyorum karşıma alıyorum ama çok fevri her dediğimi yanlış anlıyor bak böyle sinirli konuşma diyorum sen normal konuşuyorsun sanki diye bana top atmaya çalışıyor
- +1 yıl
Bütün topları sana atmaya çalışan birisi kaybetmeyi de göze almış demektir. Zamana bıraktığında adım attığını veya geri çekildiğini sana belli eder, mesaj atar günaydın veya iyi akşamlar mesajı sana yakınlaşmaya çalışır vb. ama her adımı sen atarsan elindeymişsin gibi bir değeri oluşur umursamamaya ciddiye almamaya başlar. Biraz bırak senin attığın adımların aynısını o atmaya calışsin. Yaşadığın olay ilişkiden öte karakter meselesi bazısı olgun davranır bazıları ise aynı böyle çocuk gibi. önerim şu olur ki mesaj atmayı bırak peşinden devamlı koşan sen olma gerekirse sosyal medya hesaplarını bir süre dondur engelle bir kendine gel. 1 hafta kendine süre versen emin ol ki daha mantıklı düşünmeye başlıyorsun.
Soran+1 yılYa çok doğru söylüyorsun
Hakaret ediyorsa ve sana karşı ağır ithamlarda bulunuyorsa maalesef bana göre bu ilişkide sevgi bitmiş demektir ve ilişkiyi bitirmek gerekir. Size de yazık sonuçta. İnsan birisiyle hep kötü ilişki yaşarsa, sonunda psikolojik sorunları olabilir. Zaten ilk ayrıldığınız da sevgiliniz için ilişki bitmişti. Ama siz ona sımsıkı sarılmışsınız anladığım kadarıyla. Bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için öncelikle iki tarafında istekli olması gerekir. Bazen gerçekler, istenmeyen gibi olabiliyor hayatta.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
31Cevap
Merhaba!
Gerçek şu ki siz bu ilişkide ne kadar olgun davranmaya çalışıyorsanız, sevgiliniz de o kadar ergence davranıyor. Bu konunun sevgiyle falan alakası yok zaten. Bu tamamen karakter ve kişilikle ilgili bir mevzu. Bir kere ikisini birbirinden ayırarak durum analizine başlayalım. İlişki yürütmek de bir sanattır. Herkes kolay kolay ilişki yürütemez. Sevgi, saygı, anlayış empati lazımdır. Bunlar eksik olursa ortada sadece sevgi mi değil mi bilmediğimiz bir boşluk duygusu kalır. Sizin de durumunuz bu bence. Seviyorsunuz ama boşluktasınız. Sevgilinizi değiştirmeye çalışmanın işe yarayacağını sanmıyorum. Belki de hastalıklı bir ilişki içinde olmaktansa yalnızlığı tercih etme vaktiniz gelmiştir..130 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Aileler de biliyor bu bence çok güzel bir durum ama sevgilinin bu durumda bile bu denlice psikolojiye bürünmesinde mutlaka bir sebebi vardır, kendisini karşına alıp bu yaptığı hareketlerini sor yani bu böyle nereye kadar gidecek diyerek bir konuş açık açık ve bir de ozaman ki duruşuna bak, siz ciddi bir yola çıkıyorsunuz oysaki o noktada herşey daha bir farklı olmalıydı, sende perde önünden bakma bir araştır sevgilini, belki gelecek kaygıları başladı hiçbirşeyden umudu kalmadı belki bazı durumlardan yana büyük zararlara uğradı maddi manevi belirsiz, belki de bazı sosyal faktörler yüzünden sevgilin etkilenmiş de olabilir... Baktın herhangi bir sorun sıkıntısı yok sana karşı sebepsiz yere böyleyse o zaman durma yoluna bak sende arkadaşım...
@bakikalangökyüzü 🌹13 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel konuştunuz. Bir derdi olduğunda her zaman birlikte el ele aşardık bunu. Gelecek kaygısı ikimizde de her zaman vardı zaten ya da başka sorunlar olduğunda anlayabiliyordum onu. Ama şu an sırf en son kavga ettik diye hırsından yapıyor.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
+1 yılNaptin be çocuğa buza dönmüş kimse durduk yere dönmez çok kavga ediyorsanız ilişkiniz yıpranmış sevginiz kalmamış sanki bi ilişki sen bilirisn gelmemesi lazim ne yaparsan yap dememesi lazim sende soyleyltmemen lazim eger sevgisine güveniyorsan çok sık görüşerek ve kavga etmeyerek ilsikini taziyeye bilirisn tekrardan bağlanacaktır küçük bi hediye mutlu ede bilir mesela kavga etmemeye çalış baktin kavgaya gidiyor ozur dilerim de konuyu kapat hemen ama ilişkiniz git gel olmus artik düzelmez üzgünüm tekrardan ayrılacaksınız emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılReis ben çıkayım sen devam et ilişkiye sen çok iyi biliyorsun ya ilişkimizi
- +1 yıl
tereddüt ettim yerde nokta koyarım acik bi platform burası yazdim da fa kotu birsey yok rahatsiz oldusan kusura bakma
+1 yıl
Ayrıl kurtar kendini uzak dur değmez uğraşma bırak peşini Takma kafana seni sevmeyenler O üzülsün sen asla üzülme aslada affetme
Boşverdeğmez unut gitsin
Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirinin seni sevdiğine asla emin olmazsın.
Diyelimki seviyor sende seviyorsun bu şekilde çocuk gibi davranan ve seni üzen birine nereye kadar tahammül edeceksin?
Daha öncede aynı sebebten ayrılmışsın ve hiç degişmemiş çokta fazla fedakalarlik yapma
Bir süre arama yazma ne düşünürse düşünsün kendi hatasını bilmeyen üstte çıkmaya bir insanla mutlu olamazsın00 Yorumla Aidiyet duygusu... Senin ona onunda sana ait olduğunu düşünüyor tamamen duygusal bakıyor olaya onun için senden ilgi bekliyor sana trip yaptikca sen onun üstüne düşüyorsun ilgi görmek hoşuna gidiyor ama hayat böyle devam etmez onu olgunlaştırmak için ufak bi derse ihtiyacı var ama ayrıl barışla olmaz bu iş. Ayrılacaksan 7 ay falan muhattap olmayacaksın ki anlayacak yaptigi hatayi yoksa hayay boyu boyle devam eder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak evli degilsin sevgilisin hiç bosuna kafanı da yorma kendinide yorma. Bırak gitsin. Ayrıl. Kendine bak çevrene bak hayata bak. Hayat ondan ibaret degil. Bu dunyada tek sen tek o da yok. O olmasada olur. Sana kotu davranip uzen insan icin ne diye kendini hirpaliyorsun. Sukur et ki bu insanla evli degilsin..
21 Yorumla
Soran+1 yılSizinle aynı düşüncedeyim, ama bazı noktalarda tıkanıyor insan. Pat diye olamayabiliyor. Bir şeyler olmadan önce elimden geleni yapmak istiyorum doğrusu
+1 yılCok yorucu değil mi? Cok çabaladigin icin cepte görünüluyosun gibime geldi sevgilin de sorunlu bi insan sanitim iletişim kurmaktansa boyle davranmak isine geliyor bence ona kisa ve öz kendini nasil hissettiğini bütün bunların sana nasi hissettirdiğini anlat bi de ona bi derdi olup olmadığını seninle paylaşmak isteyip istemediğini sor eger bir şeyler duzelmezse bir karar verirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce o suçlu olmasına rağmen yine de ayrılıp tekrar barışmışsan adamı alıştırmışsın yine ondan ayrılırsın sonra yine barışırsınız diye düşünüyor. Bence kesin olarak ayrıl takrar dönme kötü davranıyorsa bunun içinde bi sevgi yoktur belki sen çok seviyor olabilirsin ama o sevmiyor ve daha iyilerini bulabilirsin hayat ondan ibaret değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimse için kafa yormaya değmez senin bi hayatın var unutma ve bu hayat ona bağlı değil belki de sen üstüne düşüyosun diye yapıyodur olur ya hani biri senin üstüne düşünce bi havaya falan girersin sen kendini geri çek yazma arama baktın hala mı aramıyo normal konuşmuyo ayrıl
00 Yorumla
+1 yılsana kötü davranıyorsa
süreklilik arz ediyorsa artık bu ilişki bitme noktasına gelmiş..
yani zorlamamak lazım sanırım00 Yorumla
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısı bizdede vardı sonu ayrılığa gitti 1 aydır görüşüyoruz berabermiyiz değilmiyiz onda bile emin değilim ben ne kadar güzel konuşuyorsam aşkım bebeğim vs o o kadar sıradan yani nasıl desem değişik birşey erkekler ciddi ilişkilerde bu döneme giriyor bazen sevgisi gerçekse atlatırsınız bizde bekliyoruz bakalım.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yorucu
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten sevgisinden şüphe edip kendime kızıyorum hele cezalandırması daha çok zoruma gidiyor
+1 yılçekmek zorunda değilsin?
ayrıl gitsin
kendinizi kimsenin istediği bir kalıba sokmayın kötü mü hissediyorsunuz anneniz bile olsa sktiri çekmeyi bilin.
KİMSE SİZDEN ÖNEMLİ DEĞIL.20 Yorumla
+1 yılBak hepsini okumadım ama şu laf saçmalık sevdiğine eminim sizin ilişkide de pek inandırıcılığı yazdiklarinla çelişiyor
18 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü iyiyken dünyanın en romantik insanı. Buna inanmamak mümkün değil.
- +1 yıl
İnanmıyorum iyiyken böyle kotuyken şöyle baya romantik hadi ordan
Soran+1 yılNeden kaba olduğunuzu anlayamıyorum düzgünce fikir istemiştim oysa ki, kabalığa gerek yok üstelik tanımıyorsun bile beni
- +1 yıl
Kabalık değil hala savunuyorsun ben ona tepki veriyorum hayır şu sevgi aşk dediğiniz şey birgün iyi birgün kötü olmak mı
Soran+1 yılBen onu savunmuyorum. Zaten savunsam gelir fikir istemem. Ben düzgünce sormuşum başkalarıyla tatlı tatlı yazışmışız siz kaba konuşuyorsunuz sanki size bir şey yaptım
- +1 yıl
Bana birşey yaptın demedim neyse inşallah devam eder ilişkiniz ve daha büyük darbeyle benim ne demek istedigimi anlarsın
Soran+1 yılİlişkimizin devam etmesi için ne yapmam gerek diye bir soru sorduğumu sanmıyorum. Ne yapmam gerek arada sıkıştım diye sordum. teşekkürler.
- +1 yıl
Devam edicen ben onu anladım
Her ne kadar seviyor olsan bile bu çoktan bitmiş bir ilişkiye benziyor ve başka biri olmadığından dolayı hâlâ seninle çıkıyor olabilir ya da başka bir nedeni vardır bu sana Zarar verebilecek bir ilişki eğer sağlıklı bir ilişki istiyorsan ondan ayrılman ve bir süre ikinizin de birbirinizden uzak durmanız gerekiyor belki uzaklaşmak birbirinize olan sevginizi tetikler.
00 YorumlaSanırım bitirmen en doğrusu olur canm daha öncede sorun olmuş bitmiş yine ayni sorun olmuş eğer sen görmezden gelir alttan alırsan o hep aynı olacak yil yakınken don ben de daha iki gün önce bitirdim kolay olmuyor ama bazen yapacak başka biseyde olmuyor zorlamamak gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılNe yazık ki kendisi itiraf etmrse de o kafasında bitirmiş ilişkiyi. şu an için uzatmaları oynuyorsunuz sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını ben de yaşadım ne kadar erken bitirsen o kadar iyi. Kaç kurtar kendini derim. Böyle tipler zarar verir sadece. Mutlu olmadığın yerde neden kalıyorsun ki hem. Sevgili olmak karşılıklı hayatı paylaşıp mutlu olmaktır hayatı zindan etmek değil.
10 Yorumlakendini geri çek bak görüceksin peşinden koşucak ve eskisi gibi olucaksınız
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
1 ay dediklerimi yap
Kurallara harfien uyarsan adam sana ilk günkü gibi aşık olur
1) o mesaj atmadan mesaj atma
2) o mesaj yazınca hemen cevaplama konulmaya çalışıyor gibi davranma günaydın yazdıysa günaydın yaz nasılsını o yazsın devam ettirmeye çalışma
3) kendine ilk tanıştığınız zamanki kadar çok iyi bak hatta daha iyi ol seni cepte gören erkek sana kötü davranır cepte durma
4) bir konuda haklı isen asla geri adım atma atarsan ok daima sana döner013 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel konuştunuz
Cevap sahibi+1 yılBen de hep böyle yaparak kazandım
Soran+1 yılUmarım eskisi gibi olur bana karşı, bitirmek son seçeneğim olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBitirmiyosun ki adamı düzeltmek için kendi fedakarlıklarından azıcık mahrum ediyosun oda mecburen senden adım görmeyince sana yöneliyor kız arkadaşlarınla görüş özledim falan asla çevrenden kimse hakkında kötü yorum yapma o yaparsa da kimseyi değiştiremeyiz ben herkesi olduğu gibi kabul ederim falan de
Çevrendekileri karalayan erkek seni tek bırakmaya çalışan erkektir sen tek kalınca da tekmeyi vurur ve dönüp ardına bakmaz
Cevap sahibi+1 yılZaafın olabilir ama burdaki insanlarla konuş muhabbet etmeye çabala o şekilde zaman geçir hiç arkadaşın yoksa tabi arkadasın varsa git onlarla zaman geçir hava mis artık yasak olmayan günleri baz al
Soran+1 yılArkadaşım da yok iftira attılar hepsi birbirine inandı beni dinlemediler. Tek dostum sevgilimdi
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sorun burdan başlıyor insan arkadaşı çevresi olmazsa sevdiği kişiye hepsinin yerine koyar ve hiçkimse bunu kaldıramaz sen bile onun eminim arkadas cevresi vardır neyse olsun sende burdaki insanlarla görüş zamanını burda değerlendir dediğim gibi tek başına bile olsan tek çık gez dolaş kimse seni bağlamıyor o yüzden en çok değeri sevdiğine değil kendine ver
Cevap sahibi+1 yılSevdiğinin burcu koç mu
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsunuz. Hayır balık burcu
Cevap sahibi+1 yılEn kolay burç 😄😄😄şanslısın 1 ayda muma döner
Cevap sahibi+1 yılKoç yay ve akrep biraz zor yola gelir fakat gelirler illaki
Soran+1 yılYa balıklar kolay ama anlayamıyorum öyle inatçı keçi ki çok yoruluyorum
Cevap sahibi+1 yılKoç etkisi var çünkü arada geliyo onlara koç burcunu da yalnız bırakırsan egosu zedelenir sana koşa koşa gelir balıkta koça yakın muhtemelen ondan balığın son zamanlarına denk geliyosa burcu koç etkisi olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBi derdi olabilir ya da sevgi olsa da sana karşı tahammülü azalmışta olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBir derdi olduğunda daima ilk bana anlatırdı. Ki şu an kavga ettik diye inadından böyle. Derdi olduğu zamanları anlayabiliyorum, o hali bambaşka oluyor. Bu bambaşka.
- +1 yıl
O halde ayrıldın diye güveni zedelenmiş olabilir nasıl olsa yine gidecek gözüyle bakıyodur. Bi süre üzerine hiç düşme mesela o yazmadan asla yazma yazarsa da bana neden böyle davranıyosun tarzı konulara girme mesafeli konuş emin ol düzelecektir
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Kötü davranan biri ise ya hayatına yenisi almaya başlamış
00 YorumlaSen kafanda bitirmişsin kendini sağlama almadan bitirmek istemiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Birbirinizi seviyorsanız bence hiç büyütmeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılacaksın ya da bir ömür çekersin. Canınızın kıymeti uok mu sizin hiç? Bu kadar bir insana bağlı kalmayın. Sevgi safsata boş, saygı saygıdır insanı insan yapan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kotu davraniyor diye ayrildin. Sonra yine birlestiniz. Hakediyorsun mu demeliyim?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani bu durumda bence ayrılmanın en doğru karar olacağı gözüküyor yani sizin ilişki monoton ötesi olmuş.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kaybetmekten korkmuyor ve gözünde bir değerin yok o yüzden ne demek istediğini dinlemiyor seni tek kalıba koymuş her yaptığında neden arıyor
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin onun nazıyla mı uğraşacaksın sakın onu unutamam falan diye de endişelenme. Karşına daha iyi senin kadrini kıymetini bilen biri çıkar Unutma her şey sevgi değil..
10 Yorumla
+1 yılBile bile lades yapma çok yıpranırsın... Benim bir ilişkim var d beş sene uzattı sırf ben üzülmiyim diye sonra da kendisi gitti... Yapma bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle alttan almayı bırakın eğer sizi gerçekten seviyosa sorun çıkmaması için davranıslarına ceki duzen verecektir
00 Yorumla
+1 yıltürk erkeki ne beklenir akilli ol türk erkekleri deger vermiyor türk kizlarina artik anlayin bu gidisle aldatilirsin
00 Yorumla
+1 yılHayatında başka biri olabilir ayrılmak için zorluyor bence
10 Yorumla
+1 yılSevgi bir yere kadar böyle asla mutlu olamazsınız bence ikimiz de birbirinize zarar veriyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı bu durumdayım. soğuk ve kötü davranıyorum biraz adam oluyor gibi yakında da tatile gideceğim kıskansın özlesin biraz
07 Yorumla
Soran+1 yılAyrıl yazmış herkes. Beni en iyi sen anlarsın o zaman. Ayrılmak hiç aklıma gelmemişti ya, vay anasını
Cevap sahibi+1 yılBenim de aklımdan geçmiyordu ama sanırım onun geçiyor ki böyle davranıyor
Cevap sahibi+1 yılEn kötüsü de biz aynı evde yaşıyoruz😔
Soran+1 yıl:(((( umarım hemen biter
Soran+1 yılHani üzüntünüz
Soran+1 yılYani**
Cevap sahibi+1 yılBitecek gibi değil😞zor katlanıyoruz
Kardeşim seviyosan karşına al son kez konuşuyormuş gibi ciddi bi şekilde konuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yol yakınken vazgeçmen
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuda yazmıştım bu konuyu
+1 yılSende ona kötü davran
10 YorumlaKapının önüne koy gitsin
00 Yorumla
+1 yılSeytana dönüs, ve Catalini Poposuna batir.
00 Yorumla
+1 yılIyyy mıymıntı zeytinyağı erkek mi? Düşman başına
00 Yorumla
+1 yılŞiddet şiddeti getirir derler.
00 Yorumlaİlişkiniz yürümüyor ayrılmak daha mantıklı
00 YorumlaAyrıl bence bu ilişki sana iyi gelmez
00 YorumlaAyrıl gitsin. Ne uğraşıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrılmak için zorluyor, başka bir sevdigi vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Birbirinizi tamamlayamıyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşuna giden şeyleri yap bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılabilirsin mesela
00 Yorumlaseri ayrıl :)
10 YorumlaSİKTİRİ ÇEK! NET OL !
10 Yorumla
+1 yıl@WaRʓLL..
12 Yorumla
+1 yılTekmeyi basıcaksın
00 Yorumla
+1 yılBu kadar yumuşak olmaya.
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla
+1 yılBildiğini yapmaya devam et 😆
00 YorumlaBosver başkası gelir
01 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınz gerçekten bırak o sizi düşünsün 😆
+1 yılBir erkek sinirlense bil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılBu iş seni ilerde daha çok üzer ayrıl
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026