pek konuşmak istemediğimi söyledim sizce abartmış mıyım
Öpüşüyoruz ama?
pek konuşmak istemediğimi söyledim sizce abartmış mıyım
Aranızda olan hayvani bir dürttü ilkel yaşam formları bu şekilde hareket eder. İnsan olmanın bazı sorumlulukları var ilkin İrade ikincisi Hakimiyet, Üçüncüsü ise Sevme şekli İlkel bir tür olduğun için Farkın da Olmadan Karşı tarafı da İlkel bir tür haline getirmişsin Bu saatten sonra Artık versen de fark eden hiçbir şey olmaz Çünkü her Tür Azgınlık sonrası Bir Dişi veya diğer dişiler ile Bu işini görmüş oluyor
ulan istemiyosam istemiyorumdur bunun için ayrılıcak başka dişiler ile işini görücekse sevmemiştir zaten
hiçbi kız sana vermek zorunda değil sevgilin de olsa ne zaman anlıcaksınız acaba
ne gibi bi yaram olucak istemediğim şeyi yapmak zorunda değilim böyle yorumlar gördükçe sinirleniyorum sadece yok ilkel milkel sen ilişkiye girdiğin için modern biri olduğunu mu sanıyosun acaba
Bekarım Evli değilim Çoğu Kadının Böyle neden Düşün düğünü de Anlıyorum malum Sevgili yapıp Evlenmeden önce ilişkiye giren sizsiniz Kendi yapmış olduğunuz eylemleri düzgün insanlara yükleyerek Yapmış olduğunuz hatayı ve İç dünyanız daki o huzursuzluğu Dindirmeniz Saçma Modernim Çünkü Sen erkekleri Abaza hale getirip baştan çıkıyor Onlarla yatıp Ayrılırıyorsun Ben İse Bir Erkek olarak Senin yapman gerekeni Yapıyorum Çünkü Kadın bir emanettir Kendi Dahi evlenmeden ilişkiye girmek istese Ben buna karşı çıkarım Ki sonra dan üzülmesin ya da senin gibi olmasın Sonra erkek aynı Demesin diye
o şekilde yorum atınca ilişkiye girdiğini düşündüm
aptal mısın acaba anlamanda bi sorun falan mı var erkeklerle yatan kalkan bi kız olsam götümü elemesine niye laf edim yazdıklarımı tekrar oku istersen. aksine onu zora sokmak istemiyorum sevdiğim için öpmek çok hoşuma gidiyo ve sevgilini öpmek de gayet normal bana göre eğer zora sokarsam söylemesi yeterli öpmeyi bırakırım
lan bi git sen kim oluyorsun da bana ucuz diyosun ciddi olmasak öpmeye kalkmam benim ilk sevgilim ve şu zamana kadar kimsenin elini bile tutmadım açıklama yapmak zorunda değilim zaten de
ulan hakaret ile geliyorsun diyosun kendi yazdıkların çok normal bi şeymiş gibi neyse uğraşamıcam sıktı
yav s git
Bu senin vücudun ve dokunulmasını istemiyorsun. Oda buna saygı duymak zorunda kesinlikle saygı duymak zorunda. tabi o Doğal olarak ileriye girmek istiyor.
Cevap
15Cevap
Bunu istemediğini ona net bir dille belirt yoksa dahada ileri gider
Canim simdi duygusali gec burda duygusali filan olmaz erkek kendini kapturinca duramaz sende boyle boyle engeleyerek bu iliskiyi goturmelisin
haklısın
Oksarken hosuna gittigi haldemi istememezlik yapiyorsun
hayır hoşuma gitmedi çünkü ileriye gitmek istemiyorum bana normal gelmiyo
Yakında ben ne poh yicem sorusu gelecek gibi ben öyle gelecek gördüm
allah korusun
Öpüşmek ister istemez libidoyu yükseltir ve bu durum bir açlık getirir ayrilmaniz yakındır
Normal ne kadar öpüşürsen daha çok tahrik olup ileri gidilmek isteniyor sendede olmuyorsa bu durum fazla bişey yapamaz anladın mı
Öpüşme yanaktan ise masumiyet göstergesi dir dudaktan ise cinsellik birde o biraz işin masum kısmını aşmış gibi duruyor dikkatli olmani söyleyebilirim şehvet ve arzu girmiş işin içine
sen atalısın bırak izin ver ya yazık cocuga
izin verirsem iyi yerlere gitmez yanlış mıyım
Bence abartı değil onun böyle davranması hata
Şaplak atmak tamamen duygusal.
xbsinzsjjxjsjxjd dimi çok duygusal
En az dudak öpüp dil emmek kadar 😋
Sevişmek de duygusaldır
Ciplakmi sevişiyorsunuz
hayır işte ondan soruyorum
Ciplak niye sevişiyorsunuz
Sevişmiyorsunuz
eşim değil sevgilim
ileriye gitmek istemiyorum sonra ayrılıp hayatımıza başka birileri girse nolucak
Peki güvenmiyor musun ona
güveniyorum ama erken geliyo
Peki ne zaman sevişecek sin
Yani sadece öpüşmeyle olmaz ki
Seni tahrik etmek için yapmış doğru yapmissin
O zevkle kendine engeler olamıyor oalabilir
Ateşi ver sonra dokunma de olduu cnsfhbsusn
Aynen ha bende anlamıyorum aga o zaman niye yakinlasiyorsun çocuğa
ama istemediğimi söyledim o da bana engel olamıyorum istemediğin şeyler yapabilirim diyip öpmemi istemese öpmem
öpüşürken sıkmadı ama otururken sıktı anladın
soruyoruz işte hey allahım ya
Duygusal şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?