Aynı saatlerde sürekli çevrimiçi olmak son görülmelerin 2 dk arayla olması tesadüf müdür?

Erkek arkadaşımın çok samimi olmasını istemediğim bir kız var. Aileleri arkadaş olduğu için tanışıyorlar. Kıza mesafe koymak istediği bi konuşma yapıp bunu da bana ses kaydı attı hatta gerekmedikçe eve bile gelme diye mesaj attı 3 ay önce. Şuanda telefonu bozuk olduğu için whatsappdan gelen mesajları görmek için uygulamaya girmek zorunda yoksa bildirimi gelmiyor. Ben dün gece konuşurken sürekli çevrimiçi olduğunu gördünce bi merak ettim bu kıza baktım o da hep çevrimiçiydi. Baya aralıksız çevrimiçiler ama ben de öyleyim yani erkek arkadaşımla bir şey konuşuyorduk. Sonra ben yatarken aklım kalmasın benden sonra girme dedim tamam dedi. Ama sözde wp açık telefonu kapatmış telefonu açınca da otomatik açıldığından girmiş bulunmuş dedi ama o girdiği saatle kızın son görülmesi aynı. Ben mi çok paranoya yapıyorum. Normalde hiç takip etmiyordum bunu ama dün aklıma takıldı. Birkaç gün gözlemleyeyim mi? Ne yapayım? Sadece tesadüf olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gece de takip ettim biz gece konuşurken kız 2 saat boyunca hiç girmedi ama son görülmesi erkek arkadaşım bana yatalım dedikten iki dakika sonra. 2 saat boyunca bildirimden yazıp en son uyurken iyi geceler demek için girmiş olabilir mi?
Aynı saatlerde sürekli çevrimiçi olmak son görülmelerin 2 dk arayla olması tesadüf müdür?