Güncellemeler
+1 yıl
Bu gece de takip ettim biz gece konuşurken kız 2 saat boyunca hiç girmedi ama son görülmesi erkek arkadaşım bana yatalım dedikten iki dakika sonra. 2 saat boyunca bildirimden yazıp en son uyurken iyi geceler demek için girmiş olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tesadüfte olabilir gerçekte
Ne yapmalıyım? Kızın benden haberi var zaten ama biraz yılışık bir tip. Birkaç gün gözlemlemeli miyim?
Aynen öylr yap mesela Akif olduğunda ara
Arayıp ne diycem
Konuşacaksın
Normal mi? Nolucak ki o kızla mesajlaşıyorsa telefonu kapatınca yine devam eder.
Ysni işte belki orada yakalayabilirsin
Ya zaten gündüz pek girmiyor gece de hem konuşmak zor olur evdekilerden hem de erken yattığım için yakalayamayabilirim. Bu 2-3 aydır evlerine gitmeme de pek yanaşmıyor normalde her fırsatta çağırırdı. Mesaj atıcam şimdi annenmiş babanmış evde olmaları önemli değil bundan her hafta gelicem zaten cafeler de kapalı evde otururuz diycem. Bu kız da zaten aynı sitede oturuyor ona da bi görünmüş olur durumu anlarım diye düşündüm.
Bence bulamazsın
Neyi bulamam?
İlişkilerinş
Ya açıkçası anlarım diye düşünüyorum. Sonuçta bu kız gerçekten bana rağmen erkek arkadaşımla konuşuyosa bir şekilde bunu öğrenip ayrılmamı tercih edeceği için ufak da olsa bişey yapar. Zaten erkek arkadaşımın bana yalan söylemesi mümkün değil her türlü anlıyorum ses tonundan.
O zaman tabii ki sen bilirsin
Açıkçası konunun üstüne düşücem kendimi kandırıp da geçiştirmek istemiyorum. Yine de umarım düşündüğüm gibi değildir.
Umarım öyle değildir
Flört ediyorlar işte ne güzel boşver
Kıza kaç kere görüşmeyelim dedi hatta bir kaç ortak arkadaşımız var onlarlayken kız yanlarına gidince baya kovmuş. Kızı her yerden engelledi. Hatta ailesine bile söyledi ben evdeyken çağırmayın diye onu da bana ses kaydı attı. 2-3 ay önce kız bunun evine gidiyo öğrenince hemen yazdı bi daha benden habersiz gitme falan diye. Ama bir yandan da bu kadar tesadüf olur mu diyorum.
Göstermelik yapmıştır
Bunu yaptıktan sonra kıza gidip sevgilim anlamasın diye yaptım falan mı dedi. E bu kız bunu nasıl kabul ediyo anlamıyorum ki. Ne yapayım ben?
Hayatına yön verecek birşey demek istemiyorum ama ne bileyim şimdi ne desem 2 ucu da boklu değnek dhsbxusn
3 yıldır beraberiz bütün ailesi her şeyi biliyo. Emin olmadan da bitiremiyorum ya tesadüfse diye.
Biraz daha takipte kal o zaman