Kanka ALLAH cezanı versin nolur yeter bıktım artık yaşamak istemiyorum boyum 1.71 diye nolur alay etmeyin benimle artık yaşamak istemiyorum boyum 1.71 diye
Madem lâfa Ulan ile başlıyorsun aynen bende öyle başliyim. Ulan yer biti , s@lak hatta yok yetmedi ergen hatta.. yaşın 18 yazıyor o civardadır. Hani anlamamış olabilirsin ona bişey demem. ben burada ironi yaptım kısayım demesine 1.78 kısa değil. Senin bu saygısızca hakaret içerikli yorumunu okumak zorunda değilim. Bı dahakine "acaba ben mi yanlış düşündüm/anladım?" diyerek buna göre bı yorum yazsan iyi edersin. Senden nerdeyse 10 yaş büyüğü gelmiş ergen diyosun. Neyse ben de senin ergenliğine veriyorum hadi eywAllah
Yaaa ne s@laksın yaa 🙄 G it başka yerde h@vla... bı de 10 kat zekiyim demiş yok canm 10 kat duracell gücündesin sen yaw.😅 Alın çocuğun elinden telefonu zararlı annesi
Bunu yazan kız şişman değilse ben bir maymunum %99.9 şişman bir kız genelde şişman kızlarda büyük bir erkek düşkünlüğü ve azgınlık görüyorum istisnasız sismansin sen
Bu boy nasıl oldu maşallah ya siz insanız da biz neyiz anlamadım 😅 ya bende boyumun uzamasını istiyorum 1.65 en azından 1.70 olmak istiyorum tavsiye verebileceğim birşey var mı 20 yaşındayım boyum uzar mı onuda bilmiyorum ama
😅 hiç düşunemiyorum bile kendimi 1.90 lık birinim yanında çocuk gibi kalırım 😅 ama ne yapayım annem kısa boylu babam biraz uzun bu kadar boyum olmuş benimde 😅
2 metreyi hiç düşemiyorum gerçekten ben çok uzun boylu olunca sokakta yanmıyordum önceden ama sonradan dedim ne gerek var yani yanlamaya onlarda insan artıkın yapmıyorum ama gerçekten troll bir soruydu bir 1.90 sevgili istemem 1.75-1.80 iyi olur. Sanki sipariş verir gibi oldu biraz ama 😅😂
hep diyorlar ya herkes boyuna göre birini bulsun uzunlar uzunlara kalsın diye doğru ama bi gün uzun biriyle birbirimizi sevsek olamaz yapamayız sen çok uzunsun mu diycem 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Ya gözünüzü seveyim nolur yeter artık düşün kısa boylu erkeklerin yakasından
Kanka ALLAH cezanı versin nolur yeter bıktım artık yaşamak istemiyorum boyum 1.71 diye nolur alay etmeyin benimle artık yaşamak istemiyorum boyum 1.71 diye
Kanka alay etmiyorum trol soru sordum sakin şampiyon boylu boyuma seven birisiyim ben uzun boy takıntım yok ki 😅
Uzun boy evet bir artı ama herşey değil 1.92 lik birisi vardı.. Ama adam değildi.. Boyla olsa keşke her şey.
Ama hala uzun boylu erkekleri seviyorsunuz.
Ya bu kadar uzun boya önem vermeyin
Tüh ben bu kategoriyi 3 santimetre ile kaçırıyorum 🥺
Birisi beni sordu sanırım 185 im ;) foto daki kişi de benim her türlü yanan madde söndürülür ;)
1.75 cm boyum var. Boyumu uzatmak için ne yapmalıyım?
Kızlar biz kısa erkekleri neden üzüyorsunuz 178 boyum 2 santim ile baraja giremedim :(
Tüh ya sen bu boyla bı işe yaramazsn git şu köşede ağla
@_Kelebek_Etkisi_ :(
@_Kelebek_Etkisi_ ulan yer biti seni büyük ihtimal boyun 1.50 ve 1.78 çoçuğa bu boyla işe yaramazsın diyorsun ergen misin
Madem lâfa Ulan ile başlıyorsun aynen bende öyle başliyim. Ulan yer biti , s@lak hatta yok yetmedi ergen hatta.. yaşın 18 yazıyor o civardadır. Hani anlamamış olabilirsin ona bişey demem. ben burada ironi yaptım kısayım demesine 1.78 kısa değil. Senin bu saygısızca hakaret içerikli yorumunu okumak zorunda değilim.
Bı dahakine "acaba ben mi yanlış düşündüm/anladım?" diyerek buna göre bı yorum yazsan iyi edersin. Senden nerdeyse 10 yaş büyüğü gelmiş ergen diyosun. Neyse ben de senin ergenliğine veriyorum hadi eywAllah
@pelin_69
@_Kelebek_Etkisi_ ulan aşkım senden 10 yaş küçüğüm senden 10 bin kat daha zekiyim yalan söylemediğini biliyorum bak kasma istersen
Yaaa ne s@laksın yaa 🙄 G it başka yerde h@vla... bı de 10 kat zekiyim demiş yok canm 10 kat duracell gücündesin sen yaw.😅 Alın çocuğun elinden telefonu zararlı annesi
Abi sen ne ergen bir şeysin Allah aşkına yazdığın şeyleri okurken utanmıyor musun mk kendi aklınca laf sktuğunu düşüyor Kezban😂😂
Kalmamis! Yeni bitti! Izmarlamamiz gerekiyor, üzgünüm! Bi daki sefere!
Linçlenip , hakaret yemekten haz alan insanlar ile dolu burası :D Birde lekeli sivilceli suratları ve hobbit boyuyla yorum yapan kezbanlar ile :D
Güncellemeyi görmesem senin ateşin boyunu geçmiş diyecektim 😂
Hahahah ama herkesin beni 1.50 sanması 😂
1,90a 1,65 de az qma topuklu faktörü saolsın 😂
İstemiyorum kanka zaten 1.90 ne yapayım ben 😂
Ah şu profil dahi kullanmayan kizlarin olur olmaz istekleri ah
Yine 3 santimle kaçırdık baraji biraz düşürelim hocam
hahahahah😂
3 cm mağdurları çok fkdk
Oo ben bu neyden oluyorsun tam olarak söylede bilelim kendimizi
Bunu yazan kız şişman değilse ben bir maymunum %99.9 şişman bir kız genelde şişman kızlarda büyük bir erkek düşkünlüğü ve azgınlık görüyorum istisnasız sismansin sen
No 😂 trol soru inna 😂
Yakarlar canını gülüm aldanma
Aynen 1.70 erkek candır
Buna 800 galon sakinleştirici verin
Ülkenin her yeri uzun boylu erkek zaten shdhsh
Abi şimdi ülkede uzunlar fazla olsaydı bu defa kısalar sevilirdi ne kadar az o kadar ilgi
5 cm ile kaybettik tüj :D :D
201 cm var bacım saygılar
1.83 idare ediyoruz 😊
1.80 boy 85 kilo sarı saçlar mavi gözler sakal bıyık o biçimm 😎😎❤❤❤
Ayy ne biçim
@_Kelebek_Etkisi_ kanka o biçim yolda yürürken yere bakarak yürüyorum ki kızlar üzülmesin diye😂😂😂
3 cm ile kaybettim. Oy ben kafamı nerelere vuram?
Sende mi 193 sün abi
@sustainablenick yok 177
179 um sınıra mı takıldım :(
Devede de boy var hemde iş yapar tama senlik
Bugün de ortamları yakmışızzz
Şimdi kısa boylu erkekler seni linçe tutar
Boyun 1.70 üzüldüm çünki
Benimde hoşuma gidiyor
erkek arkadasım 170 ve uzun erkek sevdalısıyım...
Ayrıl üzme çocuğu
@HappyOrPsycho boy icin ayrılamam seviyorum
Yuh gercekten mi?
bacak kadar kıza bak hele
Neler oluyor bir şey mi oldu
Boyu degil islev onemli olmali 😁
Seni de gorelim. Neden gizlisin ki 😁
Offff fenayız başa belayız 🤪🤪
Bunu söyleyen kişi kesin 1.50 veya 165 arasıdir kesinlikle 😁
Burdayım bebeğim gel bakalım mesaja
Ben kısa kızları çekici buluyorum.
Uzun boylu erkeklerden olamadım 1 cmle 😂
190.
Aradığın kan bende
1.84 üm ama olur musun ki
Katılıyorum iyiler
Kısa boylusun sanırım.
Senin onun cocugu gibi durucagin icin hahay
180im
Senin boy kaç
Uzun değilim neyseki
Geldimm
1. 71 boyumla geldim
183 işini görür mü
Kalıbi yerinde
burdayım, eyv kardo
Ne kadar lazım
1.89 burda hacı
bende 155 lere bayılıyorum
1.92 yim
Kral lise 1 de boyun kaçtı
Bu boy nasıl oldu maşallah ya siz insanız da biz neyiz anlamadım 😅 ya bende boyumun uzamasını istiyorum 1.65 en azından 1.70 olmak istiyorum tavsiye verebileceğim birşey var mı 20 yaşındayım boyum uzar mı onuda bilmiyorum ama
Uzamaz bu saatten sonra
Reis hatırlıyormusun lise1 deki boyunu
Üzüldüm ya neyse ne yapalım 😊
@Skslkx 1.80 di
Üzülme kucağımda taşırım seni
😅 hiç düşunemiyorum bile kendimi 1.90 lık birinim yanında çocuk gibi kalırım 😅 ama ne yapayım annem kısa boylu babam biraz uzun bu kadar boyum olmuş benimde 😅
Asla öyle bir sevgili istemem 1.90 boylarda ay allahım 😅
6 kardeşiz, hepsi erkek en uzunumuz 2.02 boyunda basketbolcu ama sevgiliside kalkıp da 1.60 değil o da 1.88 voleybol oyuncusu
Masallah barekallah hayranlıkla okudum bizde 5 kardeşiz en uzunumuz 1.78- 1.80 dir.
Yani tabiki 1.60 lık bir kız zaten 2.02 çok tuhaf durur 😅
2 metreyi hiç düşemiyorum gerçekten ben çok uzun boylu olunca sokakta yanmıyordum önceden ama sonradan dedim ne gerek var yani yanlamaya onlarda insan artıkın yapmıyorum ama gerçekten troll bir soruydu bir 1.90 sevgili istemem 1.75-1.80 iyi olur. Sanki sipariş verir gibi oldu biraz ama 😅😂
kız senin boyun yine iyi ben 158 çocuğum diye gezdirir beni afafagsgs
@tugce129 çok kötü birşey ya gerçekten 😕
ney kötü olan boyum mu boy farkı mı? Boyumu diyorsan Allaha şükür bi sıkıntı çekmedim şu yaşıma kadar. Boy farkı ise örnekleri var ama istemez
@tugce129 boy farkı ya Allah vergisi yani genetik faktörlerde etkiliyor tabiki
hep diyorlar ya herkes boyuna göre birini bulsun uzunlar uzunlara kalsın diye doğru ama bi gün uzun biriyle birbirimizi sevsek olamaz yapamayız sen çok uzunsun mu diycem 😂
@tugce129 aynen bencede boylu boyuna iyi böyle diyorum ama ya birde 1.90 lık birine aşık olursam büyük konuşmayayım ya 😅
olur mu olur kız 😁
@tugce129 Allah korusun küçük çocuk gibi kalırım yanında topuklu ayakkabı da kurtarmaz 😂
shakirayla pique geldi aklıma
Kısayım ben ya 185
yiaa ama ben 165 im çok üzüldüm şu an :(
Kanka trol soruydu 😊
Çirkinse bile mi?
Burdayız canom
186 90 kilo
Ha ha ha
Boyum 147
183 boy