Kötü giden bir evliliğin icinde mecburiyetten sürdüreniniz var mı? Ve hal böyleyken tekrardan sevip sevilmeye hakkımız yok mu. Hep boyle gecer mi ömür. Ayni durumda olup ta gönlüne söz gecirememis başkasıni sevmis olan böyle durumlar icinde olaniniz var mı? Ne yapmali bu durumda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim böyle bir ilişkim oldu evli bir kadınla me yaZıkki sonuçta üzülmek bekliyor sizi onun seni sevdiğine eminmisin bence senden faydalanmak istiyor olabilir eğer Eminsen ayrılmalısın korkuyorsan kadın hakları derneklerine ve diğer emniyet uygulamalarına kades polis savcılık gibi başvurabilirsin ama evliyken başkasıyla birlikte olmak yanlış bende yaptım bunu ve pişman oluyor insan ama ona dikkat et seni kullanmak istiyor olabilir senin ilgiye ihtiyacın var ve bunu bildiği için yalancı sevgi gösteriyor sanırım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok ama çok iyi anlıyorum. Bosanayim desen arkanda duran bi ailen yok tehtit eden bir eşin var boşanma dilekçesi versen ölümle tehtit edip şiddete maruz bırakacak bir eş koruyacak bir devlet yok.. sende bu döngüde sana ilgi gösteren birine aşık olmuşsun ya da olduğunu zannetmişsin
18 Yorumla
Soran+1 yılYaaa tam manasıyla anlayan biri çıktı çok şükür
- +1 yıl
Ne yazıkki bu ülkede tek değilsin aynı durumu yasayan üzüldüm
Soran+1 yılÜzücü bir durumdayım ama bakarsan yargılanan yine benimdir. Beni bu hale getiren eş namuslu sütten cıkmış ak kaşık misali cok sinir bozucu
- +1 yıl
Ne yazıkki böyle.. Seni öldürse takım elbiseyi giyse pişmanım namusumu temizledim dese herkes inanır.. ama konunun iç yüzünü kimse sormaz. Neden demez. Sadece madalyonun ön yüzüne bakar.
Soran+1 yılBu şekilde kimsenin beni onemsemedigi dünyada bende kimseyi onemsemeden ne der demeden yaşamak istiyorum. Evet o çok kotu seyler yaptı ama ben şu masum dünyamda yine sadece sevmek istiyorum icimdeki boşluğu doldurmak bunun nesi kötü ki anlamıyorum
- +1 yıl
Hiç bir tarafı kötü değil.. çünkü sana bir çıkış yolu sunulmuyor..
Soran+1 yılBen zaten rol falan yapmadım. Insan gibi sevmedigimi ve ayrılmak istedigimi yüzüne defalarca söyledim
- +1 yıl
Sen gerekeni söylemişsin. Gerisi onur sahibi olan insana kalmış onuru olsaydı zaten kabul ederdi
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. İllaki sevmek sevilmek ister insan, ancak kötü giden bir evlilik varsa sürdürmek yersiz. Eşin hak etse bile bunu sakın yapma peygamber efendimiz buyuruyor ki men dakka dukka yani eden bulur. Bir gün sende aldatılırsın.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten aldatildim hatta ihanettende fazlasini yaşadım ondan sonra esime karsi böyle oldum
Soran+1 yılHaklısın ben zaten boşanmak istiyorum defalarca söyledim bak ben seni sevmiyorum başkasıyla mutlu bir evlilik kurabilirsin geç olmadan ayrilalim falan ama yok is ayrilmaya geldimi cirkeflesiyor sana ve cocuklara bisey yaparim diyor isler kötüye gitmesin diyor 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Senin yumuşak tarafını yakalamış. Kimsen yok mu seni koruyacak saklayacak? Şimdi sen boşanmaktan korkuyorsun da birşey yapar diye aldatmaktan nasıl korkmuyorsun. Boşanma işine böyle tepki veren aldatıldığını ögrendiginde ne yapar hiç düşünmedin mi? Hem hiç bir sır yoktur ki sahibiyle mezara girsin, eninde sonunda çıkar ortaya. Sen ne yap ne et bir yolunu bul boşan.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla bende aynı durumdayım. Sırf evladım için katlanıyorum. Yoksa maddi olarak eşimden çok daha iyi kazanıyorum. Saygın bir mesleğim var. Eşim de kendini yeteriz görüyor galiba. Sürekli beni aşağılıyor. Boşanmak istedim. Yalvar yakar geri döndü. A m a benimle hiç ilgilenmiyor. Benimde bir sevgilim var. Sevgilim evli olduğumu biliyor ama dert etmiyor. Beni çok iyi anlıyor. Yanında huzur buluyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
İster istemez sizi buna mecbur etmiş.. Her insanın huzura anlaşılmaya dinlenmeye ihtiyacı var
Soran+1 yılBenim maddi özgürlüğüm yok malesef durmaktaki tek sebebim bu yoksa restimi çeker giderdim cunku bizde dönüşü olmayan bir çok olay oldu evliligimisi derinden sarsacak. Ben uzun yıllar kimseyi sevmeden sevilmeden yaşadım hic düşünmedim bile ama gönül bu ya bi gun biri denk geldi ve sevdim ve onunda sevgisinin güzelliği beni ayaga kaldirdi zaten. Ama bakiyorsun sonu yokmuş gibi insan bi gelecek görmek istiyor cok karişik isler ya
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle çok karışık ama bence istersen çalışabilirsin. Inan maddi olarak rahatlayınca hayata farkı bir açıdan bakmaya başlayacaksın. Insan evinde o mutluluğu bulamayınca hep bir tarafı eksik oluyor. Ve Yok açın halinden anlamıyor. Insanlar hemen yargılıyor.
Soran+1 yılAynen öyle zaten umursamıyorum artik oyle diyenleri. Ben cektim ben gördüm ben yaşadım onlar bilmiyor ki. Dedigin gibi çalışınca daha iyi hissedecegimi düşünüyorum Şu an elim kolum bağlı gibi
- +1 yıl
Sizi çok iyi anlıyorum insan dayanacağı sohbet edip herşeyi paylaşacağı birinden yoksun şekilde hayattan ne zevk alabilirki... Sonra hayatın bir yanı hep boş kalıyor ve ister istemez o boşluk kıymet bilen biri çıktığı zaman doldurulmak isteniyor ve düşünemiyor sun yanlış mı hata mı yapıyorum ama sende bir bireysin hayattan zevk alman gerek ve haliyle yaşıyorsun
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
39Cevap
+1 yıltekrar sevmeye sevilmeye hakkınız var
ancak mecburiyetten evliliği sürdürmeden boşandıktan sonra bunu yapmanız daha doğru gibi geliyor bana12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki Dogru olan mutlaka bu ben bir cok kez ayrilmak istedigimi sevmedigimi söyledim ama baskı var is bosanmaya gelince cirkeflik var malesef nasil kurtulcam bilmiyorum
- +1 yıl
siz boşanma davası açarsınız..
mahkeme karar verir.
Hayat Kısaa Aklını kullanarak herşeyi çözebilirsin Akıllı sabırlı olmalısın Anlattıklarına bakılırsa Boynuzlanıyorsun Önce çocukların sonra kendin Duygularına nefsine hakim olamassan onların esiri olursun Kısasa kısas istemiyorsa Sonuçlarına katlanıcak ayrıl sonrasında sevgine Aşkına bak demekteyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kocan serefsizin teki bile olsa, bu yaptigin aldatmak olur.
Ki gerek benim sahsim ici gerek toolumun buyuk kesimi icin aldatan insandan daha asagilik bir insan yoktur.
Bu dereceye geldiyseniz bosanmaniz en mantiklisi. Ne kendisine bu sifatlari yukle, ne de kocanda bu yarayi ac.24 Yorumla
Soran+1 yılTabiki Çok haklısın ama esim dedigin gibi haketmiyor işte yoksa ben vicdansiz merhametsiz bir insan değilim, onun bende açtığı yaralari bilsen kaç kere psikoloğun yolunu tuttum yaptiklari ettikleri benim yaşantımı aklimi fikrimi tüm hayatimi bozdu. Ama buna rağmen o hala keyfi yerinde yaşıyor sorsan ben sucluyumdur. Aldatmak elbette aşağılık bir durum ama bu adam bana öyle seyler yaptiki ben onu aldatmışım gibi bile göremem istesem bugüne kadar yüzlerce kez aldatırdım ama ben sadece kendim icin yapmadim zevk ugruna heves ugruna kendimi atese atmam. Ama gercek bir sevgi olsa ne yaparim ne ederim diye o sebepten sordum
Soran+1 yılBenim duzelmem icin bunun hayatimdan çıkması şart, bosanmakta oyle zor ki insani deli ederler aile bi yanda kendisi bir yanda ne olursa olsun bu adamla durcan kafasinda herkes ama evin icinde bu kadin ne haldedir mutlumudur nedir kimsenin umru değil
+1 yılHerkes boşan demiş bekara karı boşamak kolay kimse sormuyor tehdit var mı? Cocuklarınla tehdit ediliyomusun hep boş muhabet mutluysan yolunda devamet senin odun hakediyor bunu
26 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏 evet anlayan biri daha cıktı şükür. Yaşamayan bilemiyor cidden anlamiyor
- +1 yıl
Ya insanlar hep ön yarğılı bakıyor olaya
Soran+1 yılBen kimseyi yargilamiyorim mesela en kötüsünü de en iyisinide çünkü gordum gecirdim onlarda hakli ki gormediler yasamadilar nerden bilsinler
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl31 benim
- +1 yıl
O insan evlimi bekarmı ayrimı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı durumdayım, ya başka eve taşınıcam ya da mahkeme salonuna. Bir gün mutluluk yüzü göstermedi bana. Mutlu çiftler görünce içim gidiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Konuşuyorum ama beni anlamıyor. Çay koyup çorba yapmak ile mutlu olduğumu sanıyor.
228 Yorumla
Soran+1 yılBizimde ayni durum biz evi ayirdik şükür ayri yaşıyoruz sadece medeni olarak evliyiz o da ne ise yariyorsa bu boşanmak bu kadar mi zor olur yaa. Bizimkide eve maddi olarak bakinca adam olunur sanıyor halbuki yaptıkları ettikleri beni yaşantımdan soğuttu sonrada gelip yaa sen neden böyle oldunki diyor birde hicbisey yokmus gibi. Bi insani ez ez asagila bitir sonrada neden böyle oldun
Cevap sahibi+1 yılAyrı evde bakabilecek mi? ya da nasıl yapıcaksın. Benim tek korkum yanlızlık. Ev arkadaşı bulamadım kendime , eşya falan hazır ama nasıl bir anda bir evde tek kalıcam o sıkıntı var bende
Soran+1 yılOnun işi gereği işyerinde konaklayabiliyor ayri ev tutmadi. Ben çocuklarımla evimde devam ediyorum o farkli bir sehirde çalışıyor.
Soran+1 yılBen tek başıma gayet rahatim benim icin cok iyi oni çekmektense, benim tek sıkıntım resmi olarak bosanirsak maddi olarak zorluga düşücem tek caresizligim bu şu an
Cevap sahibi+1 yılTurizm falan işiylemi uğraşıyor.
Soran+1 yılEvet sayılır
Cevap sahibi+1 yılSana neden ihtiyacı olmadığı belli.
Soran+1 yılGitmesini Uzakta yaşamasını isteyen bendim yaşadığımiz aramızdaki sogukluktan dolayı
Cevap sahibi+1 yılPeki seni elde tutacak ve herşeyin düzeleceğini düşünür müsün? Sanki biraz sevgin var gibi
Soran+1 yılYok valla zerre kadar bile imkan yok. Benim kafamda tamamen bitik bu evlilik sadece ayaklarımın ustunde durmayi zamanini bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha farklı içinde tuttuğun şeyler var. Ben erkeğim benim için kolay ama bir kadın için zor bir durum. Sevdiğin insan var mı , görüştüğün sana destek çıkan biri var mı.
Soran+1 yılEvet vardi
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ayrıldınızmı
Soran+1 yılEvet malesef çünkü bağlılık arttikca zamanla insann yaninda istiyor sürekli üzüntü zorlaştı
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyorsun. Peki eşin çocukların ve evin ihtiyacını karşılıyor mu nasıl geçiriyorsun. Zor yani.
Soran+1 yılBurdan herşeyi yazmak istemiyorim aslında, evet simdilik karşılıyor ama ayri yaşıyoruz dediğim gibi bu nereyr kadar gider bir güvence yok çünkü sonuçta bununda hayatina biri girecek ve belkide o kisiyle evlenmek isticek benim. kendime bir hayat kurup kendi ayaklarimin üstünde durmam lazım
Soran+1 yılÇay koyup corba yapmak ile mutlu oldugumu saniyor demistin ya ilk başta, peki ne yapilmali bi erkegin evinde mutlu huzurlu olabilmesi için
Cevap sahibi+1 yılBağırarak konuşmak. Kibir sürekli en iyi olduğu durumda olduğu halde şikayet etmek. Sabah 11 den sonra kalkmak. Eve gelince güler yüz görmemek. Çocukları şiddet ve korku ile terbiye etmek. Sevişmeyi erkeğin ihtiyacı zannetmek. Evde ne bir sarılma ne bir ilgi. En güzel tatillere en güzel mekanlara git en güzel şeyleri al ama sen bana ne yaptın ki derse olay bitmiştir.
Soran+1 yılCidden boyle kadınlar var mi? Cok garip gerçekten
Soran+1 yılBen normal bir evlilige raziyken bu dediklerini yapan bir esim olsa bin kat mutlu olurdum onunla. Insanlar neden böyle ki illaki ya adam ya da kadin kötü oluyor bi evlilikte. Şunu düşünürüm hep bir erkegi ezmej hic hos bir davranid değil erkek övgüyle kadin ilgiyle iyihissedermis biraz amann bu da erkek ya ne anlar deyip ilgisiz birakmak ihtiyaclarina kulak asmamak ona huzur vermemek onu dışarı itmekten başka nedir ki
Cevap sahibi+1 yılDaha tam anlatmadan anlıyorsun beni. Daha neler var. Eskorta gidebilirsin ama sürekli bir kadına izin vermem diyor. Bu nasıl bir kafa ,
Soran+1 yılÖzelden yazarmisin bana
Cevap sahibi+1 yılNasıl olucakki. İkimizde gizliyiz. ?
Soran+1 yılSorumu beğenirmisin belki o şekilde görebilirim
Cevap sahibi+1 yılOk
Cevap sahibi+1 yılOldumu yoksa gizlemeyi açayım.
Soran+1 yılEvet daha iyi olur aramaya yazdim ismini ama çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılO seni sevmiyor , tek taraflı bir aşk. Sen istediğini veriyorsun oda senin isteğini karşılıyor. Yeniden başlayacak bir ilişki olacak. Ve kaybeden hep sen olacaksın. Daha önce yaşamadığın farklı duygular içinde olduğunu bilmiyorsun. Buda cazip geliyor sana. Yazmadan edemedim ama gerçekler bu.
O olmaz bak hikaye kötü giden falan. Hadi hata yaptım bikaç çapkınlık yaptım de buneya aşık olmak evli iken. Yüzün gülmez söyleyğm.
23 Yorumla
Soran+1 yılInsan duygularina engel olabilir mi
Soran+1 yılKeske oyle olsaydi o daha beterlerini yaptı zaten ben onun yaptıklarından sonra böyle oldum ya
Evlilik sırasında sevmek bir yanılgıdır kendine ye bir liman arammktır yeni sorunların önüne düşmesidir ama güzel yanlarıda var
110 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yanları ne mesela
Soran+1 yılBu peki bir erkek için cok mu önemlidir?
Soran+1 yılDoğru diyosun peki bunlari tam anlamiyla yaşadığı bir kadını bulan adam ona deger verir mi?
Soran+1 yılYalan ilgi belli olmazmi ama yaa insan ne kadar rol yapabilir ki
Soran+1 yılNerden biliyosun bunu sende böyle mi yaptın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece sakin olun, sakin kalın. Krizi ustalıkla yönetin. Yaşadığın gayet doğal ve normal bir durum. Kocan ayrılmamakta ısrarcıysa konuşup ikna etmeye ççalışmalısın. Ayrılmamış olsan bile bir şekilde gizliliği koruyarak ilişkine devam etmek de bir seçenektir.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bi durumda değilim ama merak ediyordum ne yapardınız diye de soru sordum hatta. Sen ne düşünüyorsun?
112 Yorumla
Soran+1 yılBen kolay sevebilen bi insan değilim, eğer sevmişsem kendimi durdurmam sanırım. Bu evliligimde ezilmekten ihanetten sevgisizlikten baska ne gördüm ki, sevgi adı altinda baskı kisitlama kıskançlık tek yaşadığım bunlardı, simdi ben bu kadar huzursuzlugun icinden çıkıp cidden sevecegim adama denk gelsem karşılıklı o da beni seviyor olsa neden buna dur diyeyim ki, yok kocama yazıkmis yok ahini alırmışım bilmemne başlarım valla böyle düzene benim cektiklwrim ne olacak peki o zaman kimse demiyordu bu kadın zor günler geçiriyor o zaman mutlu olacağım birini buldugumdada kimsenin karışmaya hakki yok diye düşünüyorum
- +1 yıl
Anladım. Boşanmayı düşünüyor musun peki?
Soran+1 yılDüşünüyorum dusunmezmiyim insan gibi söyledim defalarca ama ne zaman ki o aşamaya gelsek isler ciddiye binse cirkeflesiyor, maddi olarakta gücüm yok ailemde destek değil durcan diyolar sev sevme. Ilk önceliğim ise girip o sekilde gitmek böyle gitsemde bu adam çocuklara bakım saglayacakmi garantisi yok
- +1 yıl
Hmm anladım. Kaç çocuğun var? Çocukla sıkıntı.
Soran+1 yılEvet 2 çocuğum var
- +1 yıl
Boşanmayı duyunca olmaz mı diyor? Ayrıca var mı senden hoşlanan birisi?
Soran+1 yılBoşanmayı duyunca olmaz demiyor aslında ama isleri yokusa sürüyor, bir daha hic bisekilde cocuklarla gorusmicegini soyluyor hem yüzyüze hem telde tamamen irtibati kesecekmis ee tamam bu adam gormesinde bu cocuklar ne bilsin ne yaşadığımızı onlar babasini duymak bilmek ister
- +1 yıl
Tabi ki öyle. Boşanmak istemediği için saçma şeyler söylüyor. Yatak konusu nasıl peki? Cinsel olarak seni ateşleyebiliyor mu? Memnun oluyor musun?
Soran+1 yılNe ateşlemesi ben onunla hic birlikte olmuyorum. O benim için bitik bir adam yani kafamda bitik oldugu icin ona karsi hicbisey hissetmiyorum ve duygularimin olmadığı bi insan evli dahi olsam birlikte olamıyorum... ama şöyle bisey var aramiz iyiykende yatak konusu iyi değildi buna ragmen beni aldatti bir sürü seyyapti manyak, sanki kendisi bir şey miş gibi
- +1 yıl
Off bu çok önemli bi sıkıntı. Sen nasıl tatmin oluyorsun hiç ilişkiye girmiyorsa seninle?
Soran+1 yılBunlari düşünmüyorum simdi şu evlilikten kurtulup yeni hayat kurma peşindeyim illa bir adamla hayat kurmak degil cocuklarimlada olsa sadece bir düzen kurmak istiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni. Sadece merak etmiştim. Hiç zorladığı anlar olmuyor mu diye. Konuşmak ister misin?
Eğer sevdiğin kişide seni seviyorsa ve güvenilir ise kocandan ayrıl onunla evlen. Seni umursamayan biriyle ömrünü tüketme bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum insallah yeniden hayal kırıklığına ugramam cok korkuyorum güven sorunum var
+1 yılHem boşanmayalım bana maddi destek olsun hem ruhumu başka adamla doyurayım oh ne âlâ memleket. Sevgin varsa onu çocuklarına ayır kimse aşksızlıktan ölmedi bu zamana kadar. Illa bir erkeğe tutunmak zorunda değilsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü giden evliliğin içinde aşk sevgi arayan kadınlar genelde açık avlar olur erkeklerin gözünde. Bu durumda duyguların ile oynanması çok olası ve cinsel obje olarak görünmen dikkatli ol.
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki böyle olmadığını düşündüğüm gerçekten sevgisine inandığım birini bulunca ne yapmali?
Cevap sahibi+1 yılGerçekten seviyorsa eşinden ayrılıp onunla evlenebilirsin.
+1 yılboşanman gerekiyor aksi taktirde kendine olan sadakatini bile şu an ki gibi sorgularsın bunda tabikide yanlış bir şey var elbette sevmediğin biri ile evlenmek evli olduğun halde başkasını sevmek yanlış evli olmasaydın bunda hiç bir sıkıntı olmazdı...
10 Yorumla
+1 yılEğer böyle bir şeye sebeb olmasaydı olmazdı değil bence
16 Yorumla
Soran+1 yılBuna sebep olan yine eşimin kendisi ve bana yaptıkları
- +1 yıl
Tahmn ettim o yüzden dedim bende aynı problemi yaşıyorum şu an dertleşmek istersen dinlerm
Soran+1 yılSeninki nasıl buna sebep oldu? Aldatmami
- +1 yıl
Hayır daha farklı şeyler
Soran+1 yılNe gibi bi kadin ne yapabilir ki? Daha farkli
- +1 yıl
Özel biraz burda anlatamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok. Başkalarının hayatını mahfettmeye ne gakkınız var sen mutsuzsun diye başkalarına salça olmak zorunda mısınız.
22 Yorumla
Soran+1 yılO benim hayatimi mahvetmişti de zamaninda ben simdi kime sadik olmam gerekiyor ki? Bu adam haketmiyor ki sadakati
- +1 yıl
O yaptı diye sanada yapma hakkı vermez kendini savunma şekline bakıyorum çok saçma. O karaktersiz diye sendemi karakterinden kaybetmelisin?
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBaskasini sevsem evli olduğum adamdan ayriliridim şortlar ne olursa olsun cunku sevmedigim ve arzulamadigim biriyle üstüne ustuk anlasamadigim biriyle aynı çatı altında kalamam.
10 Yorumla Kocanizla mutlu degilseniz bosanin kardesim! Carpik iliskilerden bide bunu normallestirmeye calisma cabalarindan biktik artik. Boyle tipler yuzunden kimse kimseye guvenmiyor iste. Bosan napiyosan yap derler adama
111 Yorumla
Soran+1 yılTamam boşanayım o kadar kolay ki zaten ben keyfimden duruyorum 🤦🏻♀️
Soran+1 yılZaten onlari düşündüğüm için halim çıkmazda ben zatsn seviyorum demiyorum. Ama insaniz hepimiz hep bir boslukta yasamak çok zor biryandanda baskı ayrilmak istiyorsun gidip söylüyorum bu sefer tehdit sana ve cocuklara bisey yaparim diyor. Her yolu çıkmaz yani. Ben bu evlilikte durduk yere böyle sevgisiz hale gelmedimki beni bu hale getiren kendisi yaptığı kazıklar ama hala benden sevgi ve sadakat bekliyor sütten cıkmış ak kaşık gibi birde
- +1 yıl
Aldatsan ortaya ciksa bu hem cocuklar icin bir leke olacak hemde tehdit ediyorsa aldattigin zmn kesin kotu bisey yapar. Bosanma davasi ac aileni arkana al uzaklastirma falan ile cozum bulunur dicem de trde kadini korumak imkansiz 😒 esini bosanmaya ikna et evde huzursuzlul cikar beraber olma sogut
Soran+1 yılDediğin herseyi yaptim inanki. Sogutmak icin elimden geleni yaptım zaten ona karsi sevgisizligim bile yeter birlikte olmaktan tiksiniyorum ve olmadim hep reddettim. Bu arada ailem arkamda değil 2 tanede cocugum var zaten ailem arkamda olmadigi icib bu adam nasilda bu kadin bana mecbur diye rahat
Soran+1 yılZaten bende aldatmak istemiyorum. Ama tek başıma yillardir kimsesiz gibi sığınacak hicbir insanim yok cok yoruldum. Benim istegim fiziksel aldatma falan degil ben kendime yol arkadaşı istiyorum cok bisey değil. Aslinda tamanen ayrilip yeni bir hayat kurmak istiyorum kendime de bu da mümkün olmuyor
Soran+1 yılYok oturmucamda cocuklari belirli bir yaşa getirdim şükür is basvurulari yaptim Şu an onlardan dönüş bekliyorum bu kadar sene sabir etmişim bir ise girip güvencem olup o sekilde restimi cekmek istiyorum. Simdi rest bile cekip gidemiyorum ki nereye gitcem cocuklari maddi olrak zorluga uğratmak istemiyorum. Ben çekeyim ama onlar cekmesin istiyorum
Soran+1 yılInşallah Allah razı olsun 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKötü giden evlilikte boşanmak iyi bir çözümdür. Aldatmak çözüm değildir
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kötü gidiyorsa ayrılın, hayatı kendinize zindan etmeyin. Başkasına aşık olmak tam olarak suç diyemesekte bunun fiiliyata dökülmesi suç olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf çocuğum için kötü giden evliligime katlanıyorum. Yoksa bir gün bile sürdürmek istemiyorum.
19 Yorumla
Soran+1 yılValla bende aynı şekilde 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Siz bilirsiniz ben sebep olmak istemem fakat ikiniz içinde söylüyorum. Benimle annemle babam hep kavga ederdi. Bu kavgalar ileri boyutlara da taşınabilirdi, birbirlerinin istekleri bakış açıları birbilerinden beklentileri başbaşkaydı. Farklı insanlardı anlaşamıyordı. İkiside mutsuzdu ve doğal olarak bizde mutsuzduk. İkiside birbirlerini istemiyordu ama çocuklar var diye boşanmaktan dönüp duruyorlardı. Ben büyük çocuk olduğum için genelde bana anlatıyorlardı, bazen evliliklerinim yüklerini bana bindirirlerdi. Sadece şunu demek istedim, eğer eş arası devamlı olarak ve uzun zamandır bir huzursuzluk, mutsuzluk, kavgalar varsa büyük ihtimalle çocuklarada yansır. Ben bizimkilere anlatamadım. Bence benim annem ve babam boşansaydı. Hem ikiside mutlu olurdu hemde biz mutlu olurduk. Evet diğer çocuklar gibi tek bir eve ait analı babalı bir yuvaya sahip olmazdık belki küçük kardeşlerim çok ağlardı, istemezdi ama ne bileyim. Lütfen bu sözlerimle harekerte geçmeyin ama, her çocuk farklıdır. 4 kardeşten 2si boşansızlar derdi diğer 2si boşanmasınlar barışsınlar derdi.
Soran+1 yılCok cok iyi anlıyorum ben seni benimde kızım büyük olan şu an 9yasinda ve benim bosanmami istiyor anne sen mutlu ol iyi ol diyor biz üzülmeyiz diyor kuzum. Ben zaten biliyorum boyle surundurmeye çalışmak hicbirimize hayir getirmeyecek çünkü ben mutsuz bir anneyim mutsuz bir anne cocuklarina ne kadar huzurlu bir ortam sunabilir ki.
Soran+1 yılBenimde cocuklugum senin gibi gecti hergun kavga olurdu evimizdde kucukken bile anneme hep ayril derdim ama dinlemedi beni o kargasada buyuttu bizi ama iyi mi etti dersen hayir kesinlikle, ben aşırı kaygılı bir insan olarak yetiştim şu an gelecegimi etkiledi etkiliyor ben cocuklarima aynisini yasatmak istemiyorum
Soran+1 yılKuzum izlemedim camdaki kizi. Kizim beni cok seviyor ve bana çok düşkün babasinida seviyor ondan nefret etmiyor ama bana olduğu kadar bağlı degil babasina. Biz zaten esimle ayri yasiyoruz ayda bir gelip bir kac gün görüyor cocuklari. Kizim bıkmış durumda degil onun onunde hicbir sekilde kavga tartisma yarattirmiyorum ben zaten kavgacı bir insan degilim. Ama kizim mutsuzlugumun farkinda elimde olmadan yansiyor eve
- +1 yıl
Neyse bir daha mesaj yazamayacağım. Verdiğiniz cevaplar üzerinden size birşey söyleyecektim. Şimdi söyleyeyim. Bu kavgalardan tüm çocuklar etkilenir ama büyük çocuk anlar, farkında olur, belki hiç umrunda değil veya etkilenmemiş gibi davranır ama çok etkilenir ve aklı erdiği için belki konuşmayı bile harfi harfine kazır unutmaz. Bakın benim ailem zaten fazla baskıcı bir aile. Camdaki Kızı söylememin nedeni annemin oradaki kadına çok çok benzer olması. Benim artı olarak bunun gibi başka nedenlerimde var. Dışarısı zina yeri, insanlar pis, günah dolu vs diye diye bunlar beni liseye bile yollamadı. Bu hiçbirşey, Nalanın korsesi, okulda annesinin hakaret ede ede çekiştirip eve kapatması çok çok benzer. Ben artık tahammül edemediğim için bu evden 18 imi doldurup gideceğim. Benim artı sebeplerimde var ama kızın eğer seninde babasını aldatan bir kadın olarak görürse ne kadar saf olursa olsun bunu unutmayabilir, senden hep nefreg edebilir. Benim annem beni 9 yaşlarında başlayıp beni terkedip yatılı yurtlarda bırakması. Veya sırf senin gibi kendi istekleri doğrultunda bir adama değil ama bizi kısa bir süreliğine de olsa terketmesi gibi. Benim tek üzüldüğüm çocukların. Kaç çocul bilmiyorum ama benim 4 kardeşim vardı. Ben annelik yapardım bazen. Daha fazla sorumluluk vardı. Artık krizlere giriyorum, çocuğa sese zerre tahammül edemiyorum, bu ev beni boğuyor duvarları üzerime geliyor.. neyse. Çocuklarını olumsuz etkileyecek anılar bırakma. Madem sende yaşadın bilirsin. O anılar kazınıyor.
Soran+1 yıl2 çocuğum var benimde. Ben öyle bir anne değilim Kizim benimle gayet mutlu, ama nedense hep anne sen gidersin bigun diye cok korkuyorum diyor neden boyle diyo bilmiyorum agliyo hatta bazen. Bende cok korkuyorum dedigin gibi birini severimde cocuklarimin gözünde kötü bir anne olurum diye. Zaten neyin ugruna cekiyorum ki bunları neyin ugruna yasıyorum herşeyim onlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu yaşadım. Çok zor durum malesef kimseye de anlatamiyorsun hep içinde ve herkes on yargılı
16 Yorumla
Soran+1 yılBasına ne gelmis o evlilikte ne yaşamışsın da o duruma gelmissin kimse bilmez.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum herkes on yargılı olur bosanamiyorsun da hep sorun yani
Soran+1 yılBen bosanmak istedigimi acikca soyledim insan gibi esim cirkeflik cikardi. Git baskasiyla evlen mutli ol dedim herseyide soyledim arkasindan is cevirmedim ki rol yaparak. Daha ne yapabilirim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz takip edin detaylı konuşalım sonra silersiniz zaten
Soran+1 yılGizlisiniz ama
Cevap sahibi+1 yılAçtım şimdi 👍
+1 yılAşık olunabilir kalp bu ama boşanmadan başka şeyler yapma
10 Yorumla
+1 yılBöyle düşüncelerin varsa önce boşan sonra hayatına bak derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar duygularından dolayı yargılanamaz ama eylemlerimizden sorumluyuz.
Sevmek ve sevilmek hepimizin hakkı. Bu duyguyu alenen yaşamak için mevcut ilişkiyi bitirmek zorundasın.10 Yorumla
+1 yılBoşanın sonra ne yapıyorsanız yapın, evliyken yapmayın. Karşınızdakine ya da kendinize saygınız yoksa evliliğe saygınız olsun.
20 YorumlaDurus ol mecburiyetse dogruyu soyle bari aldatma durumuna dusmesin
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten söyledim seni sevmiyorum ayrilalim duzelemicez dedim git baskasiyla evlen mutlu ol dedim ama yok hala zoraki duruyor. Yaptiklarina ragmen hala onu sevebileceğimi sanıyor
Soran+1 yıl2 tane çocuğum var isin zor yanıda bu oldu zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHe he evet var cok haklısın, aldatmaya hakkın var. Suçlu değilsiniz aldatmakta bile. Ulan bu dişiler hiç mi kendisinde kusur bulmaz arkadaş.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası acaba seni mi sever seninle sevişmeyi mi nasıl emin olabilirsin
24 Yorumla
Soran+1 yılBuna emin olunabilir sonuçta o kadar yaşanan yasanmisliklar yediğim kaziklardan sonra bu evliligin icinde. Artik neyin ne olduğunu insanlarin icini daha iyi anlar oldum
Cevap sahibi+1 yılBende sana net söylüyorum emin olamazsın evli kadınlara neden bir ilgi var sence
Soran+1 yılTabi dogru diyosun sende haklısın
Cevap sahibi+1 yılBunu yapacaksan aşk sevgiyi bahane etme yok öyle bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorsam eşimi zorakiyse ilişkim başkasına aşık olmam muhtemel
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmak değil de ilgisizlikten dolayı hayatına başkasını dahil ettim
20 Yorumla
+1 yılKalbine hakim olmazsın ama kocanı aldatma aşkını içinde yasa. Ha illa aşık olduğum adamla birşeyler yasamak istiyorsan kocanla boşan öyle yas. Sakin kocanı aldatma.
10 YorumlaBoşanmadan yaptığın yanlış sonuçta şu an bir kocan var aranız kötüyse bosanirsin ondan sonra aşık olursun evlenirsin
20 Yorumla
+1 yılayrılmadan evet suç yakışık almaz
29 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
empati yap aynı şeyi sana yaşatsalar ne hissederdin ona göre hareket et hayat senin elbette tekrar seveceksin birliktelik olacak ama kimseye tramva yaşatmadan yapmalısın bunu naçizane fikrim 😊
Soran+1 yılIyide zaten bana bu yaşatıldığı icin ben bu hale geldim ya yoksa durduk yere keyif icin böyle düşünecek biri degildim asla
- +1 yıl
intikam mı alacaksın yani
Soran+1 yılBen sadece boşanmak istedim yillardir kendimi paraladim ama yok imkan vermediler.
- +1 yıl
şimdi nolacak peki
Soran+1 yılBende bilsem keşke
- +1 yıl
aynı şeyleri yaşamaya devam ediyormsn
Soran+1 yılGeçiçi bir durum degil malesef uzun yillardir devam ediyor duzelmez bizim iş
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen suç olarak görmüyorum lütuf gerçek aşık isen hani o da aşık ise sana. Daha ne olsuj
00 Yorumla
+1 yılSenin bilecegin bişey benle olsan deli olursun
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Benimle olsan merhametli yüreğim söz ağzımdan 1 kere cıkar icim neyse dışımda odur her yönden seni mutlu ederim benimle olsan gözün başka erkek görmez
Soran+1 yılAnladim zaten boylesi o kadar çok ki
Giden ömürden gidiyor. Mutsuz isen boşan.
111 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle valla
Soran+1 yılEvet var bu sebepten katlanıyorum zaten
Soran+1 yılBen 31 eşim 36 yaşında
Soran+1 yılBende bunu istiyorum zaten yeni bir hayat kurmak istiyorum kendime cok yoruldum ben bu şekilde
Soran+1 yılAslinda razı gibi o da baya soğudu bakti beni razi edemiyor biseylere, ama benim ardimda kimse yok iste 2 cocugum var çalışmam icin destege ihtiyacim var cok karişik
Soran+1 yılMalesef elimi kolumu baglayan sey bu ekonomik özgürlüğüm yok henuz
Evlilik kötü gidiyorsa bitir önce bir kimi seveceksen sev 😐
20 YorumlaBoşanman şart. Aksi halde adamın da ahını alırsın...
10 Yorumla
+1 yılBoşan ne yaparsan yap bence madem kötü gidiyor sal gitsin hayatına bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak suç değil. İlişkiye çevirmek suç.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet hal böyleyken eşinden başka sevmeye sevilmeye hakkın yok? Meşrulaştırmaya çalışmayın artık rezilliklerinizi. Gönlüne söz geçirememekmiş başlarım gönlüne bi de romantizm katıp masummuş gibi gösteriyorsunuz. Kötü gidiyorsa boşanırsın bu kadar.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaran var sanırım
Cevap sahibi+1 yılYaram değil edebim ahlakım namusum var. Ondan.
Soran+1 yılHenüz başına bisey gelmemis belli ki daha o yollardan gecmemissin insallahta gecmezzsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuç tabi ayrıl ne halt yiyorsan yee ihanet en büyük suçtur
20 YorumlaBoşanmadan evet suç. Çünkü buna sen yürüdün
20 Yorumla
+1 yılAynı durumu şuanda bende yaşıyorum, dilersen napcağını detaylı anlatabilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlimisin? Nasil ayni durumu yaşıyorsun
+1 yılEvde olmayan şey için komşunun kapısını çalarsın.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek ne yaşıyorsa kadında yasayabilmeli
10 YorumlaAyril bosan kötü gidiyosa evlilik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin kötü gidiyorsa neden bosanmiyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmalısın bu durumda
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin gidiyosa aldatman iyi olmuş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsuc degıl ama emınsen bosan askını doya doya yasa
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama beni seven adam çocuklarına kıyamıyor onlardan ayri yaşayamam diyor göze alamiyor, hakta veriyorum ama böyle de nereye kadar giderkiinsan sevdigi yaninda olsun ister
- +1 yıl
oda mı evli
Soran+1 yılEvet evli ne düşünüyorsun bu konuda sence ne olursa olsun birakirmi seviyor olsaydi
- +1 yıl
bence cocuklarını bırakmıs olmuyor ama haklı olarak yuvasını yıkmak ıstemıyor. boyle eslerınızı aldatarak nereye kadar gıdecek ıllakı bırgun yakalanacaksınız ya son vereceksınız ya da kalıcı bır cozum bulacaksınız
Ayrıl napıyorsan ondan sonra yap
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Hoş bir durum değil açıkçası
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşk değil o ilgi
12 Yorumla
Soran+1 yılYa karsilikli bir sevgi varsa?
- +1 yıl
Sevgi değildir o seks isteğidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle değil. Aynı durumdayız
10 Yorumla
+1 yılHayır ama bundan sonra sakın devam etme evliliğine
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Değil
10 Yorumla
+1 yılAşık olmak suç değil
10 Yorumla
+1 yılGeçmez çok zor durum
10 Yorumla14 yıllık evlisin ve Bolu da mı yaşıyorsun
01 Yorumla