Aşk garip bir duygu. Bazen huzur verir, bazen huzursuzluk.. Bazen mutluluk verir, bazen de üzüntü.. Her aşk bir gün biter. Bazen kendiliğinden, bazen ihanetle.. Peki ya sizin aşkınız ihanetle bitse vereceğiniz tepki ne olur? Yorumlarda buluşalım.. Aman tanrım! Bu da ne böyle 😱😱
Neden aldattığını sorarım. Sebebini anlamaya çalışırım.
Ben bunu yaşadım daha iki hafta önce, neden yaptığını sordum bir sebebi yoktu, sonra yazdı iki defa barışmak için yüzüne lapss diye laf vurdum , daha gelmeye yüzü yok sanırım. Gelirse de aynısını ona yaşatacağım anlasın bakalım nasıl bir acı olduğunu.
Bir kimse kimseyi aldatamaz. Beni aldatan kişi hakkında " bu beni mal yerine koydu" diyerek yüzüne karşı o kişiyle yolumu ayırırım. Eğer ona karşı herhangi bir suçum yoksa. Suçum varsa, hiçbir şey demeden yolumu ayırırım. Sonradan özür dilerse, bu suçun telafisi olmadığını söyleyerek affetmem. Sonuçta kendi kendisi bunun böyle olmasını istemiş. Ben demedim ki ona "git beni aldat" diye.
Hayatımdan çıkarmak en güzel tepki benim için. Zaten bu karakterde birine söylenen hiçbir söz ya da fiziksel tepki yaptığının yanlış olduğunu kavramasına yardım etmez. Neden uğraşayım ki böyle biri için.
böyle bir şeyin affının olacağını sanmıyorum hainliktir bu. tekmeyi koyarım böyle bir durumda onun yaptığı karaktersizliği ben de yapmam. yapamam. karakter işi. :)
Birincisi aldatma affedilemez ve düzeltilemez. Hayatımdan tamamen çıkartırım. İçimdeki aşk her ne kadar derin olsa dahi gerekirse kalbimi sökerim. Kalpsiz dolaşırım.
Tepki vermem ben, bende en ufak bir tepki, hayal kırıklığı, kızgınlık, üzüntü dahi uyandıramayacak kadar, o derece değersiz olduğunu göstermenin en iyi yolu bu çünkü.
Bir insan neden aldatır? Sevmiyorsa artık, karşısına geçer sevgilisinin-eşinin, sevmiyorum artık ayrılalım der ve olay biter gider. Bir insan hem ayrılmayıp hem de neden aldatır? Tamamen şerefsizlikten, başka birşeyden değil. Şerefsiz insanlara değer vermem.
Hiçbişey. Karaktersizse kendine yakışanı yapmıştır. Öyle biri için ne hesap sormaya değer ne kavga gürültü çıkarmaya değer. Sessizce ayrılırım üzgünlük ve hayalkırıklığımı içimde yaşarım
Sevgiliyken başka evliyken başka olur tepkim. Sevgilim vermiyorsa bende aldatırım, ancak evlenince iş başka ne olursa olsun aldatmam. Ve imkânı yok affetmem. Adama birşey demem de kadını vurabilme ihtimalim çok yüksek.
Merhaba Valla O resimdeki gibi yakalanırsa;Onlara Kim hayatını kurtarmak ister? E hoş geldin 😳🤣programını çekerim ve Sunuculuğunu da bizzat ben üstlenirim.😁 Şıklarıda yazardımda neyse😁kalsın orasıda bana😁😊👍
Yani herkes önce karsisindakinden ziyade kendini sorgular ne yaptım ki ya da yapmadim ki bunu ben yasadim diye. Aksini söyleyen fazla umursamazdır diye dusunuyorum özguvenle alakalı bir durum degil o karistirilmasin