Bir erkek neden bir anda bakmayı keser?

Sürekli bana bakarken yakaladığım bir erkek vardı ki tek yakalayan ben değildim. Arkadaşlarımda görüyorlardı ben bakmıyorken uzun uzun beni izliyormuş hep, ben geçince arkamdan bakıyormuş falan. Geçen bu beni izlerken erkek kuzenim bana kolye taktı, ama o kuzenim olduğunu bilmiyordu. Kaşlarını çatıp bizi izlemiş, sonra sinirlenip arkasını dönmüş. O günden beri çocuk değil arkadaşları bana bakıyor ama şöyle. Mesela ben çocuğa bakıyorum, arkadaşo görüyor bunu, sonra çocuğa gülüyor. Geçen günde yine ben çocuğa bakarken gördüler beni. Baya bi dalga geçtiler çocukla.
Bugünde çocuk benim önümden geçiyormuş ama ben fark etmedim onu meşguldüm. Ve önümden geçerken de ful beni izlemiş. Ben çocuğu fark etmedim ama kafamı kaldırdığımda arkadaşı köşede durmuş bana dik dik bakıyordu bakıyor muyum diye. Ve bu çocuk sürekli bu şekilde beni kontrol ediyor. Diğer arkadaşları da çocuk ortamda değilse ful beni izliyorlar.
Sizce bu çocuk ve arkadaşları neden böyle yapıyor olabilir? Benden hoşlanıyor olabilir mi?
Bir erkek neden bir anda bakmayı keser?