Aşk İlişkileri Sevgilimle öpüştük 5 dakika kadar devam etmek istedi neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilimle öpüştük 5 dakika kadar devam etmek istedi neden? Güncellemeler+1 yıl Neden acaba Sevgilimle öpüştük 5 dakika kadar devam etmek istedi neden? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
umudunnn Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl hoşuna gıtmıs ve istemiş arzulamıs opusurken ellerını kullanmayı ıhmal etme hem dudaklrı doysun hemde vucudu 0 0 Yorumla
ByExrian Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl hoşuna gitmiş işte :D sakın 5. dk dansonra bunu sormak için ara verdim deme sg öp kızı yürü 😂😂😂 0 0 Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Zevk almış, niye olacak?😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşürken ne yapsam hoşuna gider peki Yorumla
aylinnn012 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Seni sevdiği için sevişmek istiyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sence gögüslere dokunsam kızar mı Yorumla aylinnn012 +1 yıl Ne bilim tanımıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle bir durumda sen kızarmıydın Yorumla aylinnn012 +1 yıl Seviyorsam istiyorsam hayır Yorumla Soran +1 yıl Sence kaç dk öpüştük ten sonra kıvama gelir ve ne zaman ellemeliyim Yorumla
istemiyav Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Neden istemesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vajinasına dokunsam rahatsız olur mu sence? Yorumla
almilayilmaz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hoşuna gitmiştir:d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gittiğini nasıl anlarım sence gögüslerine veya kalçasına dokunsam bişey yapar mı? Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl zevkli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kalçasına dokunsam rahatsız olur mu sence Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hoşuna gitmiştir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşürken ne yapsam hoşuna gider Yorumla Cevap sahibi +1 yıl French kiss Yorumla Soran +1 yıl O ne demek 😂Türkçe konuş ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fransız öpücüğü Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor ki? Bide sence vajinasına dokunsam döver mi beni? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakın dokunma kızabilir şahsen bana yapılsa tokatı yapıştırırdım Yorumla Soran +1 yıl E nereye dokunmalıyım ki? Gögüsler olur mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence yüzünü tut veya belini sarabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ya onlar zevk vermiyor ki cok bize.. Gögüsler cok çekici geliyor sana dokunulsa öpüşürken en cok nereleri seversin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hoşuna gıtmıs ve istemiş arzulamıs opusurken ellerını kullanmayı ıhmal etme hem dudaklrı doysun hemde vucudu
hoşuna gitmiş işte :D sakın 5. dk dansonra bunu sormak için ara verdim deme sg öp kızı yürü 😂😂😂
Zevk almış, niye olacak?😀
Öpüşürken ne yapsam hoşuna gider peki
Seni sevdiği için sevişmek istiyor
Sence gögüslere dokunsam kızar mı
Ne bilim tanımıyorum
Ya öyle bir durumda sen kızarmıydın
Seviyorsam istiyorsam hayır
Sence kaç dk öpüştük ten sonra kıvama gelir ve ne zaman ellemeliyim
Neden istemesin
Vajinasına dokunsam rahatsız olur mu sence?
Hoşuna gitmiştir:d
Hoşuna gittiğini nasıl anlarım sence gögüslerine veya kalçasına dokunsam bişey yapar mı?
zevkli
Kalçasına dokunsam rahatsız olur mu sence
Hoşuna gitmiştir
Öpüşürken ne yapsam hoşuna gider
French kiss
O ne demek 😂Türkçe konuş ya
Fransız öpücüğü
O nasıl oluyor ki? Bide sence vajinasına dokunsam döver mi beni?
Sakın dokunma kızabilir şahsen bana yapılsa tokatı yapıştırırdım
E nereye dokunmalıyım ki? Gögüsler olur mu?
Bence yüzünü tut veya belini sarabilirsin
Ya onlar zevk vermiyor ki cok bize.. Gögüsler cok çekici geliyor sana dokunulsa öpüşürken en cok nereleri seversin?