Güncellemeler
+1 yıl
olm otellerde evlilik cüzdanı vs sorarlar illa yoksa geneleve çevirir millet orayı
Güncellemeler
+1 yıl
yok abi yok kadının evine gitsem güvenilir değil bi yere de çağıramıyoruz normalini geçtim parayla bile yapamıyoruz hay tipime boydan gireyim ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Otele gidince mesleğini, işini, rengini, dilini, ırkını ve cibiliyekini kimse solmaz. Yaş +18 olması yeterlidir.
emin misin abi? benim bildiğim bunun bi yolu yordamı vs vardır yoksa oteli dediğim gibi kerhaneye çevirirler :d
Öyle oteli kerhaneye çevirecek herkeste para yok. Otel minimum 200-300 tl ve kadında 2-3 saat gelir. Otel sürümden kazanır. Enaz 3 yıldızlı otelde serbest.
Niye sokamayasın ki? Alnın da hayat kadınıyım mı yazıyor. Mereden anlayacaklar
evlilik cüzdanı falan muhabbeti var o nasıl olcak
O kalktı diye biliyorum 4,5 yıldız sormaz zaten
ne 4.5 olm ya 3-4 en fazla :d zaten kadına bi ton para vercez bi de lüks otele mi götürecem :d
3 ve altında sorabilirler. Bu işlerde tecrübeli adam lazım başkan sana
ya paramızla bile yapamıyoruz aga kaderim leş yapcak bir şey yok
gözün aydın zina serbest oldu rahat ol hiç bir otel senden evlilik cüzdanı isteyemez rahat..
Kadının alnında eskort yazmıyor knka
e otellerde aynı odada kalmak için evlilik cüzdanı istemiyolar mı
Hayır
bazıları isteyebiliyor herhalde yoksa kerhaneye çevirirler olm oteli öyle şey mi olur
Oteller zaten öyle 😂
Sokarsin niye sokamican.
bra nasıl sokuyorsun :d yasak değil mi bi ton fuhuş operasyonu niye düzenleniyor o zaman evlilik cüzdanı cart curt
Ihbar ederlerse olur o anca
Tövbest :D
niye tövbest :d leş gibi tipim var normal şartlar altında cinselliğe giremem yani para karşılığı anca girerler benim gibi habeş maymunu ile
Kendini eleştirmen iyi bişey :D sevgiliymiş gibi gidin bari
Ahaha 😂 Kardeşim kendini nasıl tanımlamışaın öyle
Günlük kiralığa git kanka
onlar da çok ucuz şüphelendim xd 45 50 tl falan diyo kesin odaya kamera koymuşlardır sonra kendim ifşa sitesinde bulurum :d
Etrafı incelersin iyice :D
Resmiyette otellerde evlilik cüzdanı sormazlar.
Otele göre değişiyor
Otele göre değişir
Alan oteller var
bu fuhuş baskını muhabbeti ne oluyor yani ben kişisel olarak bi hayat kadını getirsem fuhuştan alırlar mı içeri :d
Hayır