AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yaş bir sorun değildir fakat erkeklerin çoğunluğu kadınlardan daha geç olgunlaştığı için çocuk bakmak istemiyorsanız ve sizden küçük ama olgun birine denk gelmediyseniz koşarak uzaklaşın
Böyle bir şey neden sorun olsun ki nitekim her iki taraf da birbirini seviyor.
Eğer el alem ne der diye düşünüyorsanız da şimdiden söyleyeyim salla gitsin.
Onların beş dakika konuştukları hayatı biz bir ömür yaşayacağız.💯👌
Benim de erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük 1 yıl olacak. Hiç takmadık ki 2 yaş gerçekten çok bi fark değil gerçekten seviyorsa bunu ne bahane eder ne konusunu açar. Ailesiyle bile tanıştım hiçbiri sorun etmiyor.
Sorun değil ama zaman geçtikce senin kadar olgun düşünemediğini fark edeceksin erkekler geç olgunlaşır
Ya tabi herkesin görüşü farklı ama bence erkeğin büyük olması lazım kadın erkekten her zaman daha olgundur erkeğin yaşı büyük olsa birbirlerini tamamlarlar benim le eşimin arasında 8 yıl var çok iyi anlasiyoruz
Aynı durum bendede var 2 yaş var ayni bizdede yeni başladık konuşmaya ve cok tatli içim gidiyor sevgili olalım dedi yok dedim heyecandan napicam bilmiyorum ben 27 o 25
Benim sevgilim 12yaş küçük ve çok mutluyuz,26 yaşında ve çocuk değil, yetişkinler için yaş sorun olmaz
kafalar uyuşuyorsa değildir diye düşünüyorum önemli olan saygı sevgi duruş
Toplum öyle bakıyor ama sorun falan olmaması lazım
Erkekler 10 yaş küçük kadınlarla bile olurken kadının kendinden küçük biriyle olması neden sorun olsun ki? Olur diyenlere de ayrım yapmayı bırakın derim
Değil ama aynı kuşaklar olması daha iyi olur ama hisler önemli, eğer kuvvetli ise kuşakların bile önemi kalmaz ama çok nadirdir farklı kuşaktaki kişilerin anlaşması
sanırım özel ilgisi olmayan erkekler kadınların büyük olmasını sevmiyor çünkü yaş şeyine vurgu yapmış ama 2 yaş dediğin nedir ki üstelik aşkın yaşı yoktur
Erkekler genel olarak geç olgunlasiyor zaten o yüzden bitmesi iyi olmuş diyebilirim şahsen. Çünkü şu an sorun olmuyordur iki gün sonra evlenirken sorun olur falan. En iyisi zamana bırak çocuğu da sal
Yaratmaz hatta tam tersi daha anlayışlı olurlar benim eski sevgilim benden 8 yaş büyüktü ve anlayışlıydı yani genel olarak yaşı büyük erkekler daha anlayışlıdır sorun olmaz kesinlikle bence
Yaş büyüklüğünün bir sınırı var sadece 10 11 max bir kadın için. Cunku erkekler kadınlardan sonra olgunlaşabiliyor maalesef hepsi için geçerli değil tabi. Akıl yaşı önemli azizim
2 ya da 3 yaş sorun olmaz bence
Konustugu gorusdugu başka birisi vardır belki seni de istemem yan cebime koy gibi neyse anla işte)) O kadar sıkıldım ki artık bırak benden küçük yasitimla bile konusmam 😂😂😂
YAaaaaaaaa yeter neden olsun illa erkekler mi kadinlardan buyuk olucak nasil bi algi bu ya sacmalamayin artik
Kısacası yedeğin ol bende tilki olayın eğer yine kimse olmazsa kürkçü dükkanıma dönerim demek bu basbaya yorma kendini
Ben kendimden küçük erkeklerle yapamam ama yani kişiden kişiye değişir kafa yapısı uyuyorsa np yani
bence kadın erkekten büyük olmamalı kadın zaten her yaşta olgun’dur erkekler ise hep çocuk oyüzden küçük erkekle uğraşılmaz ☺️
Tatlım olmaz o iş küçük sevgili eşittir bebe oluyor ondan çok afedersin bir cacık olmaz tecrübeyle sabit. Taviz verme sakin
Sorun olmaz ama bende küçük bi eş istemem şahsen... çocuk ortada kalalım çok fazla ilerlemeyelim çokta kanka gibi olmayalım demiş
Yaratır çünkü erkekler kadınlardan 5sene daha geç olgunlaşır evlenmek isteyen kadın çoluk çocukla uğraşacak yaşı çoktan geçmiştir.
Yaş sorun değil de çocuğun dedikleri beni düşündürdü. Ne demek ne flört ne sevgili kenarda bekle der gibi..! İlginç.
Kafa yapınız uyuyor ise, gözle görünür yani sizi rahatsız eden bir fark yok ise neden sorun olsun ki..
Önemli olan hisleriniz.. o sizi yanıltmaz.
30 sonrası sıkıntı olmayabilir ama 20'li yaşlarda problem olur diye düşünüyorum. Ben 19 yaşında biriyle olmak istemezdim şahsen
Ben yaşıtımla bile olmak istemezdim tercih meselesi
O iş yaş arkadaş kalalım bizden olmaz demek istemiş umut bağlama bence.
Seni cepte tutuyor bence başkası olmazsa sana dönerim misali, bence muhatap olma
herkes için değişiyor bu durum. Yani erkeğin büyük olması sorun değil ama kadın büyük olunca erkek kendini kötü hissediyor olabilir bence sorun değil ama erkeğin benden büyük olmasını isterim şahsen
1 2 yaş sorun değil 4 5 yaş sorun bence ama olgunluk önemli yaşla ölçülmez
Benim eşim benden yaşça oldukça küçük ve 3 yıl flört ettikten sonra birde bebeğimiz oldu daha yeni. Çok da iyi anlaşıyoruz ben minyon tipliyim eşimde çok büyük görünür
Bence sorun değilse ilişki başlamadan önce sonrasında da olmamalı
Kafa yapısı olarak hissedilen yaş uygunsa ortak alanları varsa biyolojik yaşın çokta önemi yok
Kesinlikle yaratır ya. Erkeğin gözünün kayması çok muhtemel maalesef.
Yaş önemli değil önemli olan kapten hissedilendir:)
Pelin akılla anıl altan arasında 4 yaş var. Pelin akıl büyük
yaş farkımız bariz demiş bunu sorun ediyor bence. ciftten çifte değişir bence
Bence sorun değil de arada kalmış olması kötü. Net Olsun önce
2 yaştan bişey olmaz kafalarınız uyuşuyorsa bi sıkıntı olmaz
Dediği şey çok iyi bişey değil. Yalnizligik bitene kadar yanımda ol demiş sana açıkçası
Onun kendisiyle sorunları var bence
Karekter olgunluğuna bağlı
Bence onunda kafası karışık
2-3 yaşın ciddi bir önemi yok.
Geçmişte benden 4-5 yaş büyük sevgililerim oldu
Neden sorun olsun sevdikten sonra sıkıntı yok
Bunu sorun etmiş kendincek
Sorun olacağını düşünmüyorum
iki yaşdan birşey olmaz kuzu
Yoo değil kendi dengin olduğunu düşünüyosan tabi beklersen daha daha iyisi çıkar unutma
Yooo yaratmıyor benim hep küçük oldu 😁😁
Sen yedekte kal demiş
çok sorun olmaz eğer yaş aralığı fazla değilse
Bu yasta sıkıntı 30lu yaslarda olmaz
En fazla iki yaş idealdir diğer türlü çok sırıtır
bes yastan fazlası sorun
Senin nabzını yokluyor he desen tamam 😊
Çevremde örnekler var gayet mutlular
5 yaşa kadar sorun değil bence..