Eşit rol paylaşınca, yaş dert olmayınca, hayatı ortak sırtlayınca veya kadın erkekten fazla kazanınca eski ezberler bozuluyor, erkeklerin egemenlik kurduğu dünya tehlikeye giriyor. Yaşı büyük kadına yorum yapılırken kalkan kaşlar, erkeğin yaşı büyük olduğunda yerini hınzır bir gülüşe bırakıyor. Belki eşiniz için problem teşkil etmeyebilir diyelim ama diş etkenlerden şaşkın ve bir çok da yadırgayıcı bakışlar ile karşı karşıya kalma olasılığınız var. Çünkü insan alışılmışın dışına çıkın tepki gelmesi olanaksız oluyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 yaşın normal olduğunu düşünüyorum.
Bu kız ve ya erkekle bir ilgisi olduğu için değil. Yani erkekte 2 yas büyük olabilir kız da bence aradaki uyum , kafa yapısı, ortak ilgi alanları her seyden önce hisler önemli.
aşırı derecede normal bir şey yani. akıl yaşta değil baştadır✌🏻 olgun erkekler tercih sebebidir, ona katılıyorum da işte olgunluk yaşla alakalı olmuyor aslında. tecrübelerden ders alan, iyi gözlem yapabilen 25 yaşında bir erkek, 35 ve hatta 40 yaşındaki çoğu erkekten daha olgun olabiliyor. yani direkt olarak olgunluğu yaş ile bağlamak yanlış. karşınızdakine şans verin, tanımaya çalışın bence ilk etapta. ya bunun yaşı küçükmüş, çocuk gibidir diye düşünmeyin. 40 yaşında ne adamlar var, olgun görüntülerinin altında bir ergen yaşıyor.
kaldı ki, bir insanı tanımak zaten çok zaman alan bir şey. öyle birkaç çocuksu davranış gördünüz diye hemen olgunlaşmamış diye yaftalamak da yanlış mesele. hem karaktersizlik bence çok daha önemli bir sorun. onun da yaşla alakası kesinlikle yok.70 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bu sizin için şimdi bir sorun olmasa bile, ilerisi için bir sorun olabilir.
İlişkilerde yaş farkı çok olmadığı sürece ben sorun görmüyorum. Sizin aranızda da büyük bir yaş farkı yok. Erkek kadından büyük olunca daha normal geliyor, o da şundan kaynaklanıyor; kadın fiziksel ve ruhsal olarak erkekten daha çabuk yaşlanıyor, çöküyor.
İlişkinizde büyük bir fark yok, seviyorsanız da kimin ne dediğini umursamayın.10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma konuşmuş bence. 2 yaşın bir önemi yok. Bana göre erkek kadından büyük olmalı. Tabii benim eşimle aramda 9 yaş var. Ben 22, eşim 31. Bizimki biraz fazla ama eşim yaşını göstermiyor. Önemli olan AŞK.
Sizin içinde 2 yaş gayet normal canım takılmayın derim. 2 3 yaş normaldir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Merhabalar, tesadüfen araştırırken bu başlık dikkatimi çekti ve bir çok üyenin realiteden çok uzakta yorumlar yaptığını gördüm. Aktif çalışan terapist, aile danışmanı ve sosyolog olarak açıklama yapma ihtiyacı hissettim Şöyle ki; Genelde ataerkil , erkek egemen toplumlarda erkeklere yaşının çok üzerinde sorumluluklar yüklenir ve beklentiler bu yönde gerçekleşir. Erkek ailenin reisidir, soy onlarla yürüyecektir -baba yoksa evin erkeği odur.. vs gibi.. Bu durum geleneksel toplumlarda çok daha dominanttır. Örnek yaşça çok küçük erkek kardeşin , ablasını yönetmesi geliş gidişini belirlemesi , ablasının adına karar vermesi... gibi. Aynı zamanda yine bu tip toplumlarda , erkekten ;toplumun , ailenin bir beklentisi vardır ve bu beklenti, Sizi olgunlaştırmaz aksine, Size layık olmadığınız , kullanmayı bilemediğiniz bir güç verir ve bu durum , Sizi gerçeklerle yüzyüze gelmekten uzaklaştırır, hayal dünyası içersinde , yel değirmenleriyle savaşan sanal Don Kişot karakterinin oluşmasını sağlar. Siz hayal dünyasında toplumun size atfettiği statüyle mükemmelsinizdir ama gerçekte , yani; sosyal hayatta maalesef çocuksunuzdur sanal bir kahramansınızdır.. Diğer taraftan bayanlarda ise durum tamamiyle farklıdır, erkek egemen bu toplumda hayatın gerçekleriyle zorluklarıyla çok erken yüzyüze geldiğinden, hem düşünsel olarak erkrn olgunlaşır , hem de erkeklere göre, ergenliğr çok daha erken girdiğinden , erkeklere göre , yaşının üzerinde çok daha olgun birey özelliği gösterir. Kısaca şunu söylemek istiyorum:Bir erkek 30 yaşında , bayan da 30 yaşındaysa , gerçek o şekilde değil şöyledir;. Bayan 30 ya da 35 in de , erkek ancak 23 ya da 24 ünde toy bir delikanlı kişiliğine sahip olacaktır fiziksel olarak aynı görünseler bile. Bu durumda Erkek hiç bir zaman bayana yetmeyecek , bayanla uyuşamayacak ona hitap edemiyecek, beklentilerini karşılayamayacaktır. Bayan bu erkekle evlenip çocuk sahibi olursa problem çok daha büyük bir şekilde ortaya çıkacak , bayan , eşini de tıpkı çocuğu gibi yetiştirmeye çalışacaktır yani iki çocuk yetiştirecektir. Bu da aile yapısını, kadın erkek ilişkisini sekteye uğratan bir zafiyettir.. Diğer bir konu ise menapozdur. Menapoz; bayanın genelde 45 inden itibaren östrojen azalımıyla hızla cinsellikten uzaklaşmasını oluştururken. Andropoz ise uzun bir süreçtir. Erkeğin 65 , 75 in de dahi cinselliği bayana göre çok daha aktif istekli ve canlıdır, işte bu durum Bir bayanın kendinden küçük bir erkekle evlenip , beraberliğe yelken açması , resmen mutsuzluk belgesine imza atmasıdır maalesef.. Üzülerek Türkiye gerçeği budur. Ezcümle , özcümle ;Normal şartlarda Türk toplumunda Erkekle bayan arasındaki yaş farkı minimum 5 ve üstü erkek lehine olmalıdır. Erkek aleyhine olursa , bunu düşünemiyorum bile , bir kaç istisna hariç macera yaşamaktan başka ileriye gidilmez, ve gidilmiyor, şu an bunlarla dolu çevremiz ve biz bunlara çare arıyoruz.. Bütün üyelere saygılarımla..
Terapist, Aile ve evlilik danışmanı, Sosyolog
Mehmet Yıldız
00 Yorumla
+1 yılBen ilişkiler de kadınların erkeklerden büyük olmasına inanırım.
Kadının zeka olgunluğu başka bir olaydır.
Erkeğin kadından eğitim almaya ihtiyacı vardır her açıdan kadın ne kadar büyükse o kadar iyi.
Eskiden erkekler küçük yaşta kızları korumak amacıyla evleniyorlardı, ancak şu an herşey değişti bunun tersi kadının büyük olup, erkeği adam etmesi gerekiyor. Çünkü erkekler yoldan çıktı... Erkeğe birşeyler katmayacak kadının anlamı olmaz, aksi halde bu sadece seks köleliğine benzer zaten erkekler kendinden küçük yaşta kızları,(çıtır seks) mentalitesiyle alıyorlar evlilik seksten ibaret değildir birbirini tamamlamaktır, erkek zaten güçlü bide hem güçsüz (doğası bakımından) yaşı küçük kadınları alıp otorite kuruyorlar pasif bir evlilik düzeni oluşuyor yani erkek ne derse o oluyor falan bu doğru değil kadın erkekten baskın zeki ve güçlü olacak ki onu hizaya getirsin.220 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok değil.
Aranızdaki fark uçuk olsaydı ya da bir taraf reşit olmasaydı bu sorun olurdu.
2 yaş ilişki için önemli değil. (Kadın da büyük olsa erkek de büyük olsa 2 yaş fark etmez)
Gel gelelim asıl konumuza, böyle diyen erkeğin bunu söylemesinin en yuksek ihtimalli 2 nedeni olabilir.
1) Yaş farkı kaç olursa olsun büyük olan taraf olmak istiyordur.
2) Sadece böyle diyip senin nasıl tepki vereceğine bakmış olabilir.
Aslında hangisi olduğunu, böyle dedikten sonraki konuşmalarınıza bakıp senin yorumlanan daha iyi olur.
Biz burda tanimadigimiz ve olayı bilmediğimiz için pek de iyi yorumlayamayız.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Bence problem yaşamassınız. Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna mı demiş atalarımız. Ama erkek arkadaşın öyle dese de yaş farkını önemsiyor belli. Sana örnek vereyim babam annemden 2 yaş küçük, aynı şekilde amcam yengemden 2 yaş küçük. Ama sanki babamlar büyükmüş gibi. He bana kalırsa benim düşünceme göre benden yaşı büyük olsun diye düşünüyorum. Bazı erkeklerde en az 5 yaş falan olmalı diye düşünüyor. Herkesin düşüncesi farklı. Ama dediğim gibi senin erkek arkadaşın önemsemiyorum dese de açık açık söylemiş önemsediğini. Bariz yaş farkımız var demek ne demek? Görende 10 yaş falan büyüKSün sanar
00 Yorumla
+1 yıl2 yaştan hiç bir sorun olmaz.
Anladığım kadarıyla önceden sorun etmediği bir durummuş. Şimdi durup dururken lafını yapması biraz bahanesi olmuş gibi geldi bana. Yani eğlenelim bizi ciddiye alma demiş30 Yorumla
+1 yılyani..
2 yaş farkı çok büyük bir fark değil
+10 ya da -10 yaş farkı tolera edilebilir..
keyfini çıkarmalısın..40 YorumlaSana bunu demesinin yaşa bağlı olduğuna emin misin? Ayrıca yaş aralığı da önemli bence. O 18 altı sen reşitsen bir çocuk ile beraber olmanın cezasını çekersin ailesi herhangi bir şey olmasa bile şikayet ederse. Eğer reşitseniz ikinizde yaştan çok davranışa bak. Olgun bir erkek arıyorsan ve davranışları hoşuna gitmiyorsa koy kapıya gitsin. Diğer bir şey ise ne arkadaş ne sevgili olalım diyen tiplerden uzak dur derim belirsizliği seven insanlardan hayır çıkmaz. Çık karşısına çatır çatır beni oyalama eğer sevgili olmak istiyorsan olalım ben seni seviyorum senden hoşlanıyorum ve arkadaş olmak istemiyorum de, işine gelmiyorsa her yerden silip o sayfayı kaparsın olur biter. Diğer bir konu eğer bu kişi sanal ise yüz yüze olduğu gibi olmayacak hiç bir şey haberin olsun
10 Yorumlaaslına bakarsan hakkında yazdığın konuyu yakından görmüşlüğüm var, annem 1976lı, babam ise 1978li yani annem iki yaş büyük oluyor ve bir sorun getireceğini düşünmüyorum ilişkinize. ileride karşınıza çıkabilecek tek şey akrabaların açtığı yerli yersiz sohbetler olabilir, hatta o bile olmaz. eğer birbirinizi seviyorsanız ve bundan bir şüpheniz yoksa kızın erkekten büyük olduğu bu ilişki güzel sonuçlanabilir. ha birde, kız oğlandan büyük diye oğlan kızı tastamam koruyamaz diyenler var tabi, saygı duymam gerek ama o yaşa bağlı değil. beynen sana uyuyorsa geri kalacağın hiçbirşey yok..💪🏻🙈
10 YorumlaYaş sadece sayıdır önemli olan güven saygı ama bence başında bu iş belli sorun olur demiş bakarız konuşalım filan ne olacak sonrası denedik olmadi yaş sorunu boşuna üzer seni dedi dersin şimdi herşey toz pembe işin işine aileler girirse iş zor bence önüne bak hayat kısa yaş önemli değil ama bazı kişiler işte
00 Yorumla
+1 yılBunu sana söylediyse demek ki kendince bahane üretiyor ve o bahanelerin arkasına sığınıyor.. İlişkide sevmek, sevilmek, anlaşmak önemlidir. Erkeğin kadından büyük olması çok daha iyi ama böyle olacak diye de bir kaide yok tabi. Erkek karakter olarak olgunsa bazen yaş farkı önemsiz olabilir. Eğer erkek kadından küçük olacaksa aradaki yaş farkı maksimum beş olmalı
00 YorumlaYani şimdi bu değişir atıyorum 18 yaşındasın 15 16 yaşında ki çocukla sevgili olman öğkk yani ama 25 yaşındasın 23 yaşında veya yakını bence sıkıntı değil çünkü 15 le 18 yaş arasında ki düşünce 17 yle 19 yaş arasında ki düşünce karakter çok değişirken 21 22 yaşından sonrasında karakter oturmaya başlıyor çocukluktan çıkılıyor bu yüzden sıkıntı değil aten olgun biriymiş
00 Yorumla
+1 yılİki yaş çok büyük bir fark değil. Elalem ne der kafasından kurtulun derim. Bence uyumluysanız kafalarınız uyuşuyorsa daha ne olsun. Bırak gelecekte ne olacağını gelecek belirlesin. Keyifli geceler
10 Yorumlabu asla sorun olan bir durum degildir aksine erkek kisisi bu durumda cok avantajlıdır. cünkü karsısındaki kisi, cevresindeki yasıtı olan karsı cins kisilerden büyük oldugu icin daha olgundur; daha anlayıslıdır. eger size böyle bir sey söylemisse anlamı gayet acıktır: "sen burda dur, ben bi dolasıp gönül eglendirip geleyim, ama sen dur burda ciddi iliski düsündügümde ben yine sana gelirim"
yaani uzak dur arkadasım. ciddi iliski olgunlugu olmayan biri iliski sorumlulugu almaz, alamaz. zaten alamamıs gördügümüz üzere. zor olabilir ama kendini bu kisi icin yormana degmez.00 YorumlaErkekler kadınlardan daha geç olgunlaşır bu bir gerçektir ve erkeğin her zaman birkaç yaş büyük olması veya aynı yaşta olması gerekir bence hem zaten bana kadının büyük olması saçma geliyor aşkın yaşı yoktur derler ama bence sacma bir düşünce
10 YorumlaSaçmalamış. Hem flört hem sevgili olmayalım ne demek be, resmen sana birbirimizi tanımıyormuş gibi yapalım diyor. Senden ayrılmak istiyor bunu da bu şekilde belli ettiriyor. Yaşı sonradan öne sürmesi de tamamen bahane... Net.
00 Yorumla
+1 yıl2 yaş ne ya sanki 12 yaş sanki 22 yaş 32 yaşş. 2 yaşş ne seviyorsanız neyi sorguluyorsunuz? Sarılın 😂❤️
10 YorumlaYaş bir süre sorun olmayabilir. Karşındaki kişi gerçekten olgun gibi gözüküyor olabilir ama biraz çapkın ve gönlü hovarda olma ihtimalini her zaman düşün derim 🤪
10 Yorumlaakıl yaşta değil baştadır deyip gidiyorum 💔
92 Yorumla- +1 yıl
Merheba size bir şey sormak istiyorum izninizle tabiki umarım rahatsız etmiyorum
- +1 yıl
Merheba size bir şey sormak istiyorum izninizle tabiki
+1 yılBencde sıktı olmaz benim sevdiğim kız da benden 2 yaş büyük kafan uyuştuktan sonra bence sıkıntıyok bu yorumu gören herkesden bir ricam olacak lütfen benim ona açılmam için dua edermisiniz onu gerçekten çok ve içten seviyorum Rabbimden tek isteğim inşallah nasip olur🤲🤲
00 Yorumla
+1 yılAynı soruyu ben sorduğumda bu kadar yorum gelmemişti😀
Erkeğin olgunluğuna bağlı bir durum ben şahsen benden 3-4 yaş büyük birisi ile evlenmeyi düşünüyorum.01 Yorumla- +1 yıl
İşte cinsiyet farkı smmsmdmdmd
+1 yılKim ne derse desin şunu bilir şunu söylerim erkekler geç olgunlaşır aklı başına geç gelir 25 yaşında tam akıllı oturur herşey o 25 olsa sen 27 oluyorsun bnce en iyisini demiş yürümez o iş kb
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı. Erkek 19 olması baya ufak
Erkek 28 olur kız 33 olur ozaman sorun olmaz. kadının 5 yaş büyük olması daha iyimiş evlilik için
Tabi 30 yaşına dayanmışsa erkek ozaman ne istediğini bilir00 Yorumla
+1 yılBelliki tam bir dengesiz zaman geçtikçe bu seni üzerdi fazla düşünme bahane arıyor muş ki arada 2 veya3 yaş büyük olunması aşka engel değil sadece olgunluk tur
00 Yorumla
+1 yılerkeğin yaşca küçük olması sorun yaratır olgun olduğunu düşünsen bile erkekler geç olgunlaşır benim sevgilimle aramda 4 yaş fark var ( benden büyük) ama bazen bebek gibi davranıyor anlaşamıyoruz misal
00 Yorumla
+1 yılBence erkekler genel anlamda geç olgunlaşıyolar bu kişisel birsey degil. Bırak 2 yas kucugu bence 3-5 yas buyuk olmali kadindan. Hoslanti felansa bence zorlama bırak..
00 Yorumla
+1 yıl2 yaş la 2 yaş nolucak 2 yaştan ben lisedeyken ortaokuldayken Stajyerle flörtleştim bişey olmaz ilişkiniz normal gider korkmayın :D
13 Yorumla- +1 yıl
@derin6430 öyle stajyerle flörtleştim
Stepne olarak kal orda demiş başka biriyle görüşüyorum olmassa sana yazıcam demekki gibi bir şey bu
90 Yorumla
+1 yılYaş farkı -10 +10 olduğu sürece fark etmez ama 2 yaş farkını bile sorun eden bir erkekle hayat falan sürmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Benim en son konuştuğum kişiyle aramda 10 yas vardı
- +1 yıl
@guleryuzlukiz43 erkeğin kızdan büyük olmasın normal ise kızın erkekten büyük olması neden sorun olsun?
Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Çok da sorun yaratmaz ama reşit değilse yani sen 19 yaşındaysan ve o 17 yaşındaysa (ya da 18-16) bu bir sorun.
01 Yorumla
+1 yılOluyor hepte olacak. Erkek bi kaç yaş büyük olsun alla aşkına zaten zor büyüyorlar kendimden küçüğü napiyim ya
00 Yorumla
+1 yılNe arkadaş olalım ne flört olalım cümlesinden ya hiç konuşmayalım bitirelim ya da evlenelim demek istemiş olabilir valla bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta olgun olduktan sonra yaşın pekte önemi kalmıyor. Öyle demesindeki sebep çevresinden bu konuda olumsuz etkilenmeside olabilir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. O yaşı öne sürebileceğini bildiği için öyle konuşmuş. Yoksa sorun olan yaş farkı değil, Onun ciddiye taşımak istememesi.
00 YorumlaSorun degil benim arkadaslarimda kendilerinden 1 bucuk 2 yas kucuklerle evlendiler ve cok mutlular. Kafalar uyusuyorsa 1-2 yasin lafi olmaz
00 YorumlaSorun olacak bir fark değil bu.
Erkek büyük olunca sorun olmuyor da kız büyük olunca mı sorun olacak.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. demek ki senin için sorun degil ama o kafasina takıyor bu durumu. Bu da onun senin düşündüğün kadar olmadığı anlamına geliyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılalım demiş. Onun için sorunmus bu işte. Ama 2 yaş önemsiz bence
11 Yorumla- +1 yıl
Sen de bu yalanı yedin mi? Madem onun için önemsiz ileride nasıl bir sorun çıkarabilir? Çıkarmaması gerek. Adam seni kırmadan senden ayrılmak istiyor.
Aile & Toplum konusunda 429 cevap paylaştı. 87 doğumluyum 73 doğumlu sevgilim vardı. Senin ki biraz sersemmiş galiba. 2 yaş nedir yani.
10 Yorumla
+1 yılNe arkadaş ne flört olmayalım mı diyor? Ne istiyo o zaman bu deyişik
11 YorumlaBaşka biriyle görüşüyor eğer onla olmazsa sana döncek kapıyı açık bırakıyor çakal
10 YorumlaBen kendimden küçük bir beyefendiyle ciddi ya da ciddi olmayan bir ilişki yürütemezdim
10 Yorumla
+1 yılKadınlar pek bunu hoş görmüyor genelde ama para varsa adamda görebilir neden olmasın. Djdj
00 Yorumla
+1 yılAyy sacmalamayin zannedersin aranızda 30 yaş fark var 2 yaş ne ki
00 Yorumla
+1 yılSorun diil anne çocuk ya da baba çocuk olmadığı müddetçe sıkıntı diil.
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı bence sorun olmamalı ama kişiden kişiye değişir tabi, bence sen fazla ümitlenme
00 YorumlaBazı insanların kompleksleri var bence çok sorun değil
00 YorumlaBence seninle sevgili olmayalım demeye çalışıyor ama seni yedekte tutuyor aynı zamanda.
00 Yorumla
+1 yılYahu yaş farkı yazmışsında bende 10 yaş falan sandım 2 yaştan ne olur
00 YorumlaSeni sevmiyo oyalıyo 2 yaş için böyle bi cümle kurması çok saçma 🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır birbirinizle anlaşıyorsanız seviyorsanız hicbisey önemli değildir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılBi söz duymuştum. Ailede kadın erkekten büyükse zenginlik artarmış.
00 Yorumla
+1 yılAşk her haliyle güzeldir adını koyamasanızda anı istediğiniz gibi yaşayın
00 Yorumla
+1 yılBazılarına göre sorun bazılarına göre değil. 2 yaştan bir şey olmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem, bence sen benim dünya ahiret ablamsın diyor
00 Yorumla
+1 yılolum mal mısınız taklit mi yapıyonuz yaş sadece rakamlardan ibrettir
00 YorumlaOlgunsa bi problem olmaz ama olgun değilse ister istemez sorunlar yaşanıyor.
00 Yorumla
+1 yılBence erkeğin kızdan büyük olması sadece toplumsal bı kalıp kız büyük olsa ne fark eder ki?
10 Yorumla
+1 yılSorun değil ama ben kendimden küçük birini istemem şahsen
00 Yorumla
+1 yılAranızda anlayış, sevgi, saygı, güven ve aşk olduğu sürece yaşın önemi kalmıyor. Hatta hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Emin ol gerçekse bu duygular zamanla yok olmazsa siz o 2 yaşı unutursunuz, çok mutlu olun inşallah ❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler 5-40 yaş küçük birini alıyor utanmıyorlar sen niye utanıyorsun. İki yaş sorun değil ve erkeklerin yaptığı kesinlikle normal değil 5-40 yaş çok çok çok fazla (gelip yorumumda ağlamayın şimdi kimse cevap yazmasın bu yoruma)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden sorun olacak mış? Erkekler kızı kardeşi torunu yaşında kızla sevgili olunca sorun çıkmaz diyorlar ama. iki yaş sorun çıkarır diyorsa o kişiden ayrıl bence
Cevap sahibi+1 yılİki yaş büyüksün diye seni büyük ve ablası gibi görüyorsa yüzde yüz sorunludur ve ondan ayrıl. E o zaman erkekler sizde kendinizden 1 yaş küçük birini almayın abisi yaşında oluyorsunuz kızların. Erkeklerin kendisinden 4-40 yaş küçük birini alması istemesi kesinlikle normal değildir küçük kız isteyen erkeklerden ışık hızıyla kaçın kızlar çünkü o kişi sevmiyordur sizi başka amaç için birlikte olmak istiyordur. Neyse cevap vermesin kimse bu yoruma
- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat