Sevgilimi Çözemedim?

Erkek arkadaşım bir seneyi geçti ilişkimiz ciddi düşünüyoruz evlenene kadar dokunmak istemiyor istemedi öyle bir şey teklif de etmedi ben isteyince de helalimsin dedi dokunmadı ona karşı çok yanlışlarım oldu o da bunu biliyor bedensel olarak aldattım bir defa bir defa da eski sevgilimle konuştum kaçmak istesem sana kaçırır mısın diye falan ssleri attım sinirliyken o da hepsini biliyor bunun dışında bir de ondan habersiz onunlayken sohbet siteleri açtım bundan da haberi var onunlayken epey açık resimlerimi de paylaştım var da var yani onu bedensel olarak aldattığım kişiyle videolarım vardı önceden çekilmiş ve yan yana çekilmiş o üstü çıplak gülerken resmimizi attım sinirliyken ve o benim için vücuduna ilk aylarda dövme yaptırdı ben hiçbir şey yapmadım onun için sevmediğimi düşünüyor bana çok şey aldı evlenince diyor artık ben ona bir şey bile almadım hep ondan bekledim işte son tartışma yaşadık ben de ona dedim eski sevgilimle ben evleneceğim bugün diye o da ilk engelledi beni bide giderken sevmiyorum demiştim sonra 2 saat sonra gene kendisi yazdı sen bu yaptıklarını unuttur sende sevgini göster hissettir seninle her şeye varım diyor ailesi de beni istemiyor ben de onları istemiyorum bunları yap sadece seninleyim dedi çözemedim onu
Sevgilimi Çözemedim?