Kendim gibi birini nasıl bulurum, birini bulmak kader midir tesadüf mü?

20li yaşlara ya da en azından 30lara görece daha yolun başındayım. Kendimi akademik alanda geliştirerek ülkemde saygın biri olarak görülme hayalim var lakin kariyer ve çalışma hayatına odaklanıp aşkı da kesmek bir hatadır değil mi? Ben bakirim ve uzun seneler bakir kalacağım gibi gözüküyor beğenilen bir tip değilim ve kendimi hanımıma saklıyorum ama evleneceğim gülümün benim gibi olmasını istiyorum sizce bu bir kader mi yani kendini geliştir zaten gelir kafası mı doğru yoksa yine çalış ama aşkı bulmaya da zaman ayır kafası mı doğru? Çünkü ben üniversiteye gidince üniversiteyi ve aklımı sömürücem bölümümde okumadık kitap bırakmam hatta alanım dışı sosyoloji psikoloji felsefeye falan da ilgiliyim kitap okumazsam ders çalışmazsam rahatsız oluyorum gözüm çok kızlarda değil sıkıntı yaratır mı sizce aşka nasıl vakit ayırırım ayırsam doğru kızı nasıl bulucam ki? Aklımda deli sorular keşke benim gibi kız olsa da ömrüm boyunca ondan başkası olmasa ama kendimi ikiye böldüm stresten sizce ne yapmalı
Güncellemeler
+1 yıl
Din açısından bakmayın. Güncel...
Kendim gibi birini nasıl bulurum, birini bulmak kader midir tesadüf mü?