Erkek arkadaşım parfüm deodorant vs kullanmayan birisi. Sarılırken tiksiniyorum. Ayrıca sürekli öpmeye çalışıyor ve ağzı çok pis kokuyor. Onu incitmeden bunu nasıl söyleyebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Mesela bir gün telefonun meşgulken kiminle konuşuyorsun sen diye sorarsa arkadaşım aradı sevgilisinden istemeye istemeye ayrılmış çocuk bakımına özen göstermeyen ağzı kokan biriydi arkadaşım kalbini kırmadan ufak ufak ima etmeyi denedi anlamadı hediye parfüm gargara titreşimli diş fırçası vs hediye etti göze batmayacak şekil de yine anlamadı kullanmadı son zamanlar öpüşmekten bile iğrendiğini söylüyordu en sonunda çocuk öpüşmeyip geri çekildiği için kavga etmişler ayrılmışlar ne var yani erkekler için çok mu zor bir duş bir deodorant kullanmak bir de sevgilin var ya insan iki kat özen gösterir diye arka arkaya sırala lafları öküz değilse payına düşeni alır 😉
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bu konularda pek tecrübe sahibi değilim, ayrıcalıkla hiç öpüşmedim, ama tavsiye vermek isterim, örnek vereyim
–Sevgilim (siz)
–Efendim canım
–Seninle önemli bir konu konuşmak istiyorum lütfen kırılma ve üzülme, beni dikkatlice dinlemeni istiyorum (deyip aldığınız parfüm, diş fırçası, diş macunu gibi bakım malzemelerini) verip sana bunları hediye olarak aldım, asıl konuya gelecek olursak, bana her yaklaştığında senden rahatsız edici bazı kokular alıyorum ve hijyenine fazla dikkat ettiğini düşünmüyorum, veya sen bu durumun farkında değilsindir canım, beden ve vücut temizliğine, ağız ve diş bakımına dikkat etmen gerekiyor tek ben değil başka insanlarda bu durumdan rahatsız olabilir deyip bazı temizlik tüyoları verebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.😇🤗31 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım ☺️
+1 yılAğzın bok gibi kokuyor de çünkü o bir erkek, kibarlıktan anlamaz. Senin ağzın koksa idi emin ol sana etmediği laf kalmazdı... Ona acıma acıma kiii temizliğine özen göstersin ve bunu ilke edinsin kendine... Senden ayrılırsa başka kızı yakmasın o leş ağzıyla...
11 Yorumla
Soran+1 yılAlnından öperim ne güzel söyledin
Dost acı söyler onun iyiliği için Eğer gerçekten seviyorsan genel olarak iyi ve evlilik düşünüyorsan incitmeyi bırak çok ağır bir darbe vurmalısın herşeyi bir bir yüzüne vurmalısın Tokat yağmuruna tutmalısın ki dank etsin kafasına ulan ben ne yapıyorum desin kendi kendine ve ondan sonra düzelecektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklısınız kişisel bakım önemli. Onu kırmadan, iğneleyici bir tavırla gösterebilirsiniz. Mesela öpüşmek istediğini mesajla biliriyorsa, sizde ona aşkım ilk fırsatta öpüşelim ağzımın daha güzel kokmasi için ne kullanmamaı istersin diyebilirsiniz. Ya da yanıninızdayken öpüźmek isterse bir dişimi fırçalayıp geliyim deyin. Eğer durumu anlamıyor ya da bu davranışınız için sizden iğreniyirsa ondan ayrılın; çünkü sizi haketmiyor.
20 Yorumla
+1 yılBurda soracağına bu soruyu direk ona söylesen ilişkiniz belki yüzeysel kalmaz. Bazı İnsanlar kendi kokularını algılayamaz belki farkında bile değildir. Direk Deodorant kullanmasını ve Dişlerini fırçalamasını öğret, yok çekiniyorsan ince ince imaa et, örneğin buluşacaksanız, ozaman ben dışlerimi fırçalayayım güzelce ağzım mis gibi koksun istiyorum de.. Yaaa ter kokan erkekler kadar itici birşey yok falan de. De birşeyler ama burada sevgilini gömme... Ama hepside bahane bence yeterince sevmiyorsun zaten, Ben sevgilim Sarımsak bile yese seve seve öpüyordum tiksinmeden aksine bana güzel bile geliyordu kokusu oysa başkası yese kusmam geliyordu 😄😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂😂😂 bu kizlara da bayiliyorum. Sanki dünyada 1 erkek var da zar zor sevgili yapmış gibi eldeki çürük çarık olanı düzeltmeye çalışıyor. Kızım kötü kokuyorsa tiksinç geliyorsa daha geriye ne kaldı ki? Ama cok iyi bir insan mı diyeceksin? Geç onlari. Ister erkek ister kadin olsun, özbakımdan yoksun, pis insanlar yalniz kalmaya mahkumdur. Bu yaşa gelmis de neden akli basmiyor temizliğe? Sen bunu hiç adam etmekle uğraşma. Birak gitsin. Temiz kokan erkek çok var. Benim bi sevgilimin kokusu 5 metre öteden gelirdi ama parfüm değil şampuan ve duş jeli kokusu 💚 bayılırdım ona. Sen de öyle temiz bir erkek bulsana birak şu pisliği.
20 Yorumla
+1 yılHahahhah burası Türkiye 😂 Kendisine dobralıkla kişisel bakımına dikkat etmesi gerektiğini izah etmeniz lazım. Başka da yolu yok. Ve böyle rahatsız olurken o ilişkiyi nasıl sürdürebiliyorsunuz onu da anlamış değilim. Sene 2021 ya bir zahmet mağara adamı gibi tiplerle ilişki yaşamayın.
20 Yorumla
+1 yılBence direkt söyle. Bu ona özel bir durum değil. Kim olursa olsun dişlerini fircalamazsa, düzenli banyo yapmazsa, deodorant kullanmazsa herkesi başına gelir bu normal bir durum diye açıklamaya başla. Ama sen kendi kişisel bakimina dikkat etmiyorsun ve ben dogal olarak rahatsiz oluyorum diye dile getirmelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılDiş macunu öner yeni kullanmaya bsşladım ben çok beğendim sen de beğenirsin eminim de o anlar
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklima eski sevgilim geldi
O parfum deodorant sıkmasina her gun dus almasina ragmen teri cok kotu kokuyordu
Agzi desen o da ayni her gun yemeginde mutlaka sarimsak vardi
Ben net bir sekilde söylüyordum dislerini fircaliyodu dikkat etmeye calisiyordu
Ama maalesef yine de ayni sorun vardi insanlik hali dersin bir iki sabredersin ama sonu gelmedi zaten anlasamadik ayrildik
Birlikte oldugu kiz düşünsün simdi de😂10 YorumlaDirekt soylee. Bakimsizsin ve bu durum hosuma gitmiyor sogumaya basliyorum de. Ben tiksindim bee
41 Yorumla- +1 yıl
+1
Direkt olarak kişisel bakımını yeterli bulmuyorum ve bu beni senden uzaklaştırıyor de. Net olmak bazen kırabilir ama sonuca çabuk ulaşırsın.
Sen ne istediğini söylemez veya ima etmezsen karşıdan istediğin gibi eylemler göremezsin.21 Yorumla- +1 yıl
Bence de en iyisi direk söylemek. Aynı durumda olsam ima edilmesini değil doğrudan söylenmesini isterdim.
+1 yılbence açık açık söyle kırmadan de bakımlı olmak benim için önemli falan de sen bakımına çok dikkat etmiyorsun de
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevmiyordur? ne demek ağzı kokuyor parfüm deodorant kullanmıyor? insan sevdiği insanın yanında bakım yaparak gelir kendine özen gösterir bu içinden gelir insanın seni sevmiyor ki hiç özenmiyor baksana sen neden alttan alıyorsun ki Allah bilir banyoda yapmıyordur neden böyle biriyle görüşüyorsun sana ne katacak?
00 YorumlaKötü bi durum. Bakim seti hediye al. Güzel sözlerle ver
31 Yorumla- +1 yıl
hahahah
+1 yılbence söyleme. Deodorant, diş bakım seti falan hediye et o zaten anlayacaktır
31 Yorumla- +1 yıl
+1
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeşik kertmem varmış yeni öğrendim diyerek ayrılırdım
62 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Jajsksksksjs taktiğe gel
Öpüşeceğinizi bildiğin bir sırada ağzına sakız at ve ona "al sen de çiğne" de, er kişi %90 ihtimal ile kabul edip sakızı alacaktır
Millet karıyı buluyor ağzı kokuyor bizim her şeyimiz dört dörtlük ama yine 31 awk70 Yorumlahediye olarak dedorant diş macunu bilmem ne seti al
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eski sevgilimde leş gibi sigara içip yanıma geliyordu öpüşmek istiyordu ağzı leş gibi sigara kokuyordu tiksiniyordum 😿
30 Yorumla
+1 yılTemizlik kırmızı çizgidir alinmamasi gerekiyor valla benim yanlış anlama da ben tamamen soğurum öyle durumlarda
30 Yorumla
+1 yılAşkım hangi diş fırçasını kullanıyosun acaba? Ben çok güzel birtane buldum sanada sipariş vereyim mi? macunuyla geliyor kokusuda beni azdırıyor de😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
yemin ediyorum aşırı mantıklı net yapar
- +1 yıl
Yani olay çok “cringe”.. en mantıklısı bu belliki çocuk tırzo bir tip. Hergün 10 kez fırçalar dişlerini
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. "Sana birşey diyeceğim ama lütfen alınma, ağzın çok ciddi kokuyor eminim bir sağlık problemin var. Bu durumu düzeltebilirsin"
Diyeceksin, gerisi kendisinde10 Yorumlaona kendini kriterlerini anlat ben dislerimi fırcalamadan duramam de temizlik benim için cok önemli de
20 Yorumla
+1 yılO zaman kendine daha hijyenik bir boyfriend bul. Ayrıca Ramazan ayındayız pandemiyi saymıyorum bile. Ne öpüşmesi ayıp bee..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunun kırmakla alakasi yok, mecbur diyecen bakimina dikkat etsin yoksa zaten öyle biriyle hiç çekilmez, bakimina dikkat etmeyen kadinda erkekte iyrençtir
00 Yorumla
+1 yılŞey yap napıyosunnfilan yazdığında tiksindim ya de işte neden filan diye sorar zaten şey dersin dişlerini fırçalamıyor herhalde orda şurda bieini gördüm videodaydı dışardaydı fark etmez dişleri sapsarı işte kendisi nasıl rahat ediyo acaba ben dişe çok önem veririm vs
00 Yorumla
+1 yılMesela bir sakız verip ağzının ferahlamasını sağlayın. Ama kendiniz de çiğnermiş gibi yakın.
Ama yanlış anlamayın da ileri de bu kişi nasıl olur hiç düşünemiyorum.00 Yorumla
+1 yılBen herhalde 'kendine özendiğinde çok daha yakışıklı/çekici olacağına inanıyorum, eğer seninle daha fazla ilgilenmem hoşuna gidecekse bakımında daha dikkatli olmanı rica edeceğim' derdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Başbaşayken bu durumdan rahatsiz oldugunu dile getir bunda utanilacak çekinilicek bir sey yok böyle bir iliski yurumez zamanla ona olan sevgini ilgini de kaybedersin
00 YorumlaNe miğdesizsin şaka gibi aynı Bu devirde Bakımsız Erkekğe anca Abazan kezbanlar bakar😃
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyy ağzı kokuyo ve öpcek misin?
Yanında bile durmam
Benden uzak Allaha yakın olsun31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok agır konusmusum yaaaa
😂😂😂
+1 yılPeki böyle biriyle neden berabersin. Seviyor musun?
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama sırf bu yüzden soğuma evresindeyim
+1 yılDümdüz söyle gitsin, eğer buna alınıp darılıyorsa problemlidir. Teşekkür etmesi gerekir bunun için.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılparfüm hediye alarak başla.. bu koku sende güzel duracak.. beni etkiliyor vs diyerek alıştırırsın
20 Yorumla Birlikte alış verişe çıkın ama sen sürekli ağız bakım ürünleri al ikinize de ama böylece incinmemiş olur..😄
00 Yorumlabelki çürüğü vardır. dişçiye görünmesini söyle. send epeygamber sabrı varmış benim için erkeğin kokusu çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılAğzı kokan biriyle neden sevgilisin uzak dur dişini fırçalamayan, duş almayan kişisel temizliğini yapmayan adamdan uzak dur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğzı kokuyosa güzel dille söyle dudaktan öpüşürken içinemi geliyo kokusu sende parfüm al adama
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmıyor dedim farkındaysan...
- +1 yıl
Neden kullanmıyor kii
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKokuyorsa direk soyle incinsin insan kendine bakmali hijyenik olmali
10 Yorumla Diş temizleme seti al. Fırça , macun diş ipi falan eşek değilse anlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam terkederim, boka cila da atsan bok, boktur
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ona temizliğin ve hijyenin ne olduğunu öğretmekle işe başlaya bilirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Öhhhh kusç * ne pis erkekler var tam suratına tükürmelik 🤮🤮🤮🤮@gnl_1998
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDirektt söylee kırılırsa kırılsınn ben olsam ayrılırımm.. Ne erkeği ne arkadaşı... 🤷🏻♀️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAğzında iltihapmi VAR acaba de ayrıca mübarek ayda orucu bozmuyormu opmek😡
00 Yorumla
+1 yılVe hala sevgilin mi :/ Sen ondan daha pis birisin...
00 YorumlaBildigğn kızlardan degilim elime degmedi de seks sevmem ben kanka yız de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılDiş fırçalarken foto at
54 Yorumla- +1 yıl
ahahahahah çok iyi
- +1 yıl
@bilmembilirim teşekkür ederim fkslqjdmsks
Soran+1 yılHahahahahah 😂😂😂 çok mantıklı
- +1 yıl
rica ederim sadjlashfkjasfkjasf
+1 yılincitmeden değil direkt söyle gitsin böyle terbiyesizlik mi olur ya
31 YorumlaLağım çukuroyla ne öpüşeçeksin böyle zamanda ağız kokması ve ter kokusumu olurmuş
00 Yorumla
+1 yılsevgilimle 2 yıldır birlikteyiz çok samimiyiz ve her şeyimizi biliyoruz. rahatsızlık duyduğumuz ayıp/anormal vs bir şey olunca çekinmeden kırıcı olmadan söylüyoruz ve kimse alınmıyor çözümüne bakıyoruz. sevgilimi gerçekten seviyorum ya..
10 Yorumla
+1 yılÖpmeye çalıştığında nazikçe it ve cebinden naneli sakız çıkar. Yine anlamıyorsa sığırdır zaten ayrıl
10 Yorumla
+1 yılnaneli sakız götür yanında sende ister misin falan de alır belki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyy çok kötü bence yaklaşınca uyar rahatsız olduğunu söyle ben sevgilime sigarayı bıraktırdim sırf ağzı ve üzeri hep kokuyor diye bu parfümsüz deodorant olmadan düşünemiyorum bile
00 YorumlaYa ben şakaya vurup demiştim. Sende kibarca uyarsana seni seviyorum ama hijyene çok dikkat eden birisiyim kırılmanı istemediğim için demedim ama kendine dikkat et hem insan içine çıkıyorsun kötü izlenim uyandırmani istemem vs.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen sevgili olmayı istedin ya da kabul ettin sonuçlarada katlanırsın 😂
10 Yorumla Benim erkek ark da koku yok ama dişlerine özen göstermiyor. Bazen önemsiyorum bazen önemsemiyorum ama insan tiksiniyor bir şekilde.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcikca soyle. Körmu dikkat etsin. Haftada 1 dus aliyordur kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzın kokuyor de öpüşmek istemediğini söyle tiksiniyorsan da ayrıl
00 Yorumla
+1 yılTiksindiğin biri ile neden bir ilişki sürdürüyorsun?
20 YorumlaAzına olips at ya da azını fırçala öyle öpüşün ne cacık yapacaksanız
20 YorumlaNaneli şeker ikram et öncesinde, sonra hediye olarak buna benzer ağız kokusunu giderecek şeyler ver.
Ağız gargarası gibi00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ağzı koktuğu halde öpüşmek istiyor. Onu incitmeden bunu nasıl söyleyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne