Üç dört gündür böyle şimdi de beni yalnız bırak diyor biraz. Yani bu saçmalık değil mi anlamıyorum. Cevap yazmasam mi ya da ne yazmalıyım lütfen yardım edin akışına mi biraksam
Birkaç gün önce sevgilimin çok üstüne gittim haklı bir konu hakkında özür diledim. Napmaliym?
Seni ararım dedikten sonra bu kadar üzerine gitmenin ne anlamı var? Siz kadınların anlamadığı şey, bir erkek o an müsait veya konuşacak durumda değilse onu zorlamaktan vazgeçin. Böyle yaptığınız sürece tüm erkekler yalnız bırak beni der...⚡
Kaç gündür böyle ama arıyorum 1 dk sonra ararım diyor gerçekten artık sinir bozucu ve çok geriliyorum. Hayır beni hiç arama dese anlarım o böyle yaptıkça benden rahatsız olduğunu düşünürüm
Bir sorun olduğunu düşünüyorsan, hayatım bir sıkıntın mı var, bak ben senin her zaman yanındayım, dilediğin zaman anlayabilirsin gibi cümlelerle yaklaştığınız zaman bütün erkekler size kapılarını ardına kadar açar. Kendi durumunuzu düşünüyorsunuz ama karşı tarafı unutabiliyorsunuz... Buna dikkat ettiğin an karşılıklı daha mutlu olursunuz...
Yani sormak istiyorum yanında olmak istiyorum ama gerçekten buna fırsat vermiyor ki hep seni ariycam diyor aramıyor işten dolayı yoğun fazla da üstüne gitmek istemiyorum artık. Sorunun ne olduğunu bilsen bana daha fazla hak verirdiniz diye düşünüyorum
Ya biz ciddi düşünüyoruz sevgilimle ama bana geçen ya ben ya okul dedi bende buna çok sinirlendim ne yani okulu secsem beni ortada mi birakcaksin falan ailen niye karisiyo sana öyle işte kırıldığını anladım sonra özür diledim ertesi gün doğum günüydü kutladim durum sonra böyle oldu iste
Bir erkek için geleceğini kesinlikle riske atma. Her şeyden önce okumalısın mutlaka. Senin eğitimine önem vermeyen birinden hayır gelmez zaten... Eğitim konusunda kimseye taviz vermemelisin...
kovaladıkça kaçan ateş böceği mood a girmiş, bırak atsın tribini, arama sorma, o merak etsin ilginin neden bir anda kesildiğini, standarttır bu kaçan kovalanır, yazma arama merak etme.
Aynen haklısın. Ama şöyle bir şey de var kendimi ortada kalmış gibi hissediyordum belki benle hiç konuşmak istemiyor ya da rahatsız oluyor ne bilim en kötü ihtimalle başkası vardır ama yine de söylemesini isterdim. Bunun üstüne gerçekten onu ne arardim ne sorardim
ben hala yazdığımın arkasındayım, bir süre kes aramayı yazmayı, aç whatsapp ını at telefonunu bir kenara, başka şeylerle ilgilen, her açıp baktığında seni online görsün bak nasıl yazıyor, trip yapmış kendince bana kalırsa
Ya arıyorum açmıyor mesaj atıyorum ya yazıyor ya yazmıyor işine gelirse artık. yani böyle yapmaya hakki yoktu ki moralim bozuk üstüme gelme dese anlardim Cevap vermiyim mi yani bu son mesajina
Ya tabiki böyle yapması hoş değil ama üstüne gitmekte mantıksız bana soracak olursan son mesajına cevap verme kendisi kafasını topladığı zaman zaten anlayıp sana yazacaktır
Geçen de böyle olmustu yine canı sıkılmıştı mesajına cevap vermemistim kendi yazmisti. Bak dün aradım mesgule attı bekle ararım dedi aramadi telefonunu bilerek kapatıyor gerçekten bu durum çok sinir bozucu dün resmen sinirden elim ayağım titredi soluğu aglamakta buldum. Bende saldim onu
Aynı şey bana da oldu aradığımda asla ulaşamıyordum sürekli ya meşgul ya kapalı artık engelledi mi acaba diye düşünmeye başlamıştım ortadan kaybolmuştu çocuk. 3 gün boyunca tek kelime konuşmadık sonrasında kendi geldi yazdı aradı. Bazen erkeklerin de regl olduğunu düşünmüyor değilim arada gidip geliyor kafaları o yüzden rahat bırakmak lazım çünkü sıktıkça daha fazla bunalıp bize patlıyorlar bu sefer
İşlerine gelince ararlar islerine gelmeyine aramazlar. Ben böyle dengesiz biriyle napcam bilmiyorum bombok bir hayatım var şununla şu an. Acaba geçen üstüne gittim diye mi hala moralim bozuk çok ağır şeyler soyledim hakettiği için. Sonra özür diledim ama
Moralin bozuk olduğu için bir sebep arıyorsun şu an geçmişi yaşadıklarınızı bırak boşver. O senden rahat bırakmanı istemiş onu yap sen de şu an bırak dinlesin kafasını sen de kendine gel ağlama boşuna, onu düşünme birkaç güne zaten düzelir merak etme
Ama ben sebebini öğrenmek istiyorum. Yani eğer mesaj atıp aramamami istiyosa ayrılmak istiyosa numarasini silerdim hiç bisey olmams gibi yoluma devam ederdim daha iyi. Bu böyle yapınca belirsizlik oluşuyor
Zeynep hanım resmi dille konuşmak olursam salın halk dilinde de s*kt*r edin siz ona yüz vermedikçe köpek gibi geri dönecek yaşandı denendi işe yarıyor.
Zaten orasi öyle ben kendimi çok iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Yani belki rahatsız oluyosan soyle ki seni rahatsız etmeyelim dedim bende saldim ona yüz vermem kendi yazarsa yazsin