Nişanlım çok cimri lütfen detaya iner misiiniz?

Bizim yöre de sözü takar takmaz dini nikah yaparlar nişanlım değil eşim diyim artık. Temmuz ayına randevu aldık nikah tarihimizi belirledik. Covid var düğün salonu çok mantıklı değil bende bunun bilincindeyim zaten ama bir arkadaşımın vasıtasıyla oynamalı/Yemekli/4saat tekne de düğün 6 bin tl bunu söyledim fakat aşkım nikahtan gideriz balayını rahat ve bol parayla geciririz zaten millet covidi bahane edip gelmez dedi tamam dedim sonra bugün konsuurken sen araştır dedi otel en fazla 3 bin lira olsun 1 Hafta tatil yapalım muğla da vs. 3 bin tl ye adamlar 3 gece 4 gün veriyor bunu ona söyledim. Olmadı normal otelde kalırız zaten sabahtan aksmaa kadar gezeriz dedi denize gireriz vs bende yahu sen girersin de ben dedim? Tesetturluyum açılıp saçılamam kalabalık olur yazın denizler rahat hareket edemem ne bileyim bazı oteller var dedim oda içinde ya da otele ait iki kişilik havuzlar vs 3 bin vereceğine 5 bin ver düğün olmadı bir şey olmadı? Oda doğru diyosun bak işte neresi uygunsa falan dedi bide 2 gün önce yildonumumuzdu her yer kapalı diye bir yere gidemedik ramazan bitsin güzel br restorana gideriz dedi fakat iş yerime evime bir çiçek bile gelmedi. Çıldırmamak elde değil. Sordum bir çiçek bile göndermedin dedim askim boyle seyleri soyleme ya falan dedi sen gönderdin mi bir şey dedi (doğum gününde polar almıştım parfüm ve içimden geldiği için ikimizin resimleriyle anı çerçevesi yaptırmıştım oda sevgililer gününde kolye aldı doğum günümde hiç bir şey. Pasta aldı sadece. ) yahu sen mnyak misin arkadaşlar böyle bir insana ayrılmak değil ama nasıl çözüm bulabilirim?
Nişanlım çok cimri lütfen detaya iner misiiniz?