2 yıldır sadece arkadaşız. Son zamanlarda bana çok dokunmaya başladığını hissediyorum. Eskiden de elime falan dokunurdu ama arkadaşça diye çok takilmadim. Şimdi elini bacağıma koyuyor, belime dokunuyor, ben rahatsız olduğumu belli etmek için geri cekildikce daha çok dokunuyor. Aslında iyi birisi diye biliyorum, artık daha samimi olduğumuz icin mi böyle yoksa başka bir amacımı var bilmiyorum. Sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İstemediğin halde yapıyorsa bu tacizdir bunu yapmasına izin verme elini koyduğu zaman ne yapmaya çalışıyorsun de mesela
Ama eğer öyle bir amacı yoksa arkadaşlığımız kötü olur
Kızım sen saf mısın istemediğin halde elini bacağına koyuyor nedir bu bilinçsiz yapılan bir şey değil bu o çocukla ya konuş ya da mesafe koy
Saf'ım valla nsnsndndjdn En iyisi aramıza mesafe koymam teşekkür ederim 😊
Dokunuşlar artıyorsa olay başka yere gider iyi birisi olması seks istemesini engellemmez😉
Tabi engellemez de onun için mi dokunuyor yoksa sadece arkadaşlık mi anlamıyorum ki o benim arkadaşım
Onun için dokunuyor tabi temas etmek hazırlığın başlangıcıdır bunu biliyor ve uyguluyor yoksa arkadaş olarak görse öyle temas etmezdi
Ben bundan uzak dursam iyi olacak
Aynen sen geri cekildiğin istemediğimi belli etmeye çalıştığım halde o dokunmaya devam etti geri adım atmadı
Tamam seni sykecek. Sende istiyorsan sorun yok demektir.
Ben istesem zaten şu an bambaşka yerde olurdum
Demek plan projeyi yaptın bu konuda :D Nerede olurdun?
Salakkkkkk öyle değil 😂
Haklısın ben senin kadar detaylı planlama yapamadığım için salak sayılırım.. Öyle değilse nasıl?
Sen pek istemiyorsun gibi. Öyleyse ona söyleyebilirsin. Yok eğer istiyorsan başka.
İstesem zaten olay bambaşka yerde olurdu dnjdnskod Ona nasil diyeceğimi bilmiyorum. Eğer hiç sandigim gibi durum yoksa arkadaşlığımız kötü etkilenir
Aslında ateşte iyidir ama barut gelince yanına farklı tepkimeler oluşur.
bırakta dokunsun kaç sene olmuş özel yerlere dokunmuyorsa sıkıntı yok
Sevdiği içindir başka bişey olacağını zannetmiyorum
Sizde arkadaş gördüğünüz birinin size dokunmasını istersiniz yani hmm
Sıkıntı olmaz
Enteresan
Arkadaşım sonuçta
Tamam. Sen her arkadaşına öyle düşün
Sıkıntı etmem arkadaş olarak görüyorum çünkü
Arkadaş gördüğün bir erkek beline göğsüne bacağına dokunacak resmen taciz edicek arkadaşım diycen bence boş yapma öyle bir dünya yok
Göğüsüme dokunursa iş değişir
Yapma lütfen oraya dokunursa değişir diğer yerler olursa arkadaş yapar deme neyse iyi günler
2 yıllık ilişkini 2 satır cümlede analiz etmemiz mümkün değil. Ama konuşarak anlatmalısın bence zaten koskoca 2 sene olmuş artık anlayışla karşılar sanırım.
Sevgilin değilse dokumaması lazım. Yanlış bir davranış.
Sana suçlanmak istiyor dikkat et kendine bacağına mi dokunuyor yoksa sürtüyor mu
Ne bileyim ya? O kadar dikkat etmedim. O an sadece ne taraf uzaklaşsam diye düşünüyorum
Dikkay et kendine bi gun bacagina eller obur gun baska yerlere
Yapar mı ki ya
geri çekilmekle olmaz istemiyor san eğer tepkini göster
Sana karşı bir şeyler hissettiği içindir bence ya da arkadaşlığınızı biryerlerde taşımak istiyo
Namahren de dokundurtma
level 2 ye geçmek istiyor..
Al karşına sor
Ne diyeceğim? Niye bana dokunuyorsun mu? Ya öyle bir amacı yoksa sonra ne yapacağım?
Şakayla karışık sor bidaha dokunduğunda sen hayırdır ya falan de gülerek amacı neyse gevşeyip söyler zaten
Çok mantıklııııı, evet bunu yapabilirim. Teşekkür ederim 😊
Hoslaniyordur belki