Herkesin hayaline yatan kadın - erkek profili vardır. Ama hayalımız de yatan kişinin tam tersi çıkması onu sevmemiz gayet normal çünkü hayat sürprizlerle doludur nerden ne çıkacak ya da kimi seveceğimiz belli olmaz. Öncelikle kahve rengi de bir renk, önün dişinda mavi, yeşil, ela gibi göz renklerini beğenebilir, bu demek değil ki sizi beğenmiyor. Her şeyi kafaya takıp büyük bir olay haline getirmek doğru değil. Sizinde belki erkeklere karşı fiziksel ya da karakter olarak beğendiğiz bir saç modeli ya da merhamet gibi gibi şeyler olabilir. Sevgilinizi bundan dolayı suçlamayın, sadece küçük bir kıskançlık hissediyorsunuz bu gayet normal.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma sorun su ki ben sevgilime şöyle ol boyle ol demiyorum o bana diyor..
Soran+1 yılEvet ama değişmemı söylemesi cok kırıcı
Soran+1 yılAmin hepimizin inş teşekkür ederim 🌺🌺
En İyi Cevaplar
Kahverengi renk değil mi?
Aklında renkli gözün hiçbir ayrıcalığı yok Sadece azınlıkta olduğu için dikkat çekiyor
sımdi kahverengi gözler azınlıkta olsaydı yeşil ve mavi gözlerin hiçbir anlamı olmayacaktı.
İnsanoğlu nerede azınlık var oraya daha çok bağlılık duyuyor ilgi duyuyor.
sevgilin gerçekten karakterli bir insansa hayatındaki insana Sadık kalır ve seni bu şekilde sever sana bu şekilde yok renkli gözlüleri seviyorum falan demesi normal değil normal karşılamazdım ben ama sana olan sevgisini karakterini nasıl biri olduğunu sen iyi biliyorsun Eğer ki öyle başkasına bakacak gözü varsa hiç uzatma zaman kaybı yaşama bırak20 Yorumla
+1 yılBi sevgilinin partnerine ben şunu severim bunu severim demesi kadar saçma salak bi konu yok. Ulan zaten benimle sevgilisin e o zaman ne b. k yemeye benimlesin git o saydığın vasıflara sahip birini bul. Koyver gitsin. Keyifli günler.
22 Yorumla
Soran+1 yılHelal.
- +1 yıl
Teşekkürler..
+1 yılHala hamle yapma sansin var bence bırak bugün göz rengine giren daha neler istemez karşıyım şuna da bı insanı değiştiremezsin hakkı yok sen onu öyle sevdin ki bence yanlış kişi o yüzden bazen kızıyorum çabuk baglanmaniza
116 Yorumla
Soran+1 yılBağlanmadım o benim pesımden koştu aşığım seviyorum dıyeama boyle yapınca hep şüphelenıyorum
- +1 yıl
Baglanmadiysan evlenicez niye diyorsun neyse
Soran+1 yılCok baglı deılm ugruna ölmuyorum ama sevgi var
- +1 yıl
Neyse daha fazla birşey dememe gerek yok ölmüyorsun bitiuorsun almaz diye
Soran+1 yılAyrılcam en dogrusu bu
- +1 yıl
Gerçekten kafanda varmiydi ayrılık
Soran+1 yılHep var bı kere ayrıldım yalvardı döndum yine aynı
- +1 yıl
Anladım senin iyiliğin için doğrusu bu yoksa benim çıkarım yok zaten ben sizin uzulmenizi istemiyorum sizin cinslerinizin
Soran+1 yılBen anlamadım bu sevmeyi sevmek o sevdgn kısının ozellıklerını sevmek değilimidir yeşil ve mavi göz mü güzeldir illa..
- +1 yıl
İnan erkeklerin çoğu bu kavramları açıkla desen açıklayamaz çünkü bilmiyorlar eğitim yok normali birine aşık isen seviyorsan zaten karakterine görünüşüne bakışına fikirleri ne olmuşsun dur gözün su renk olsaydı elin böyle olsaydı küpenin altı şundan falan sevgi cümleleri değil gözyaşı akitmana degmez
Soran+1 yılCok tesekkur ederm ıyı geldi söylediklerin...
- +1 yıl
İnşallah hakkında hayırlısı olur her zaman ne zaman istersen konuşuruz iyi geceler
Soran+1 yılCok tesekkur ederm😇
- +1 yıl
Rica ederim hep öyle gülsün yüzün...
Soran+1 yıl😇😇
- +1 yıl
Helal olsun sevindim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılbende renkli göz seviyorum ama sevgilimin kahverengi bi ara dedi lens takıcam mavi, bende takma dedim niye diye sordu ben kahve gözlerini seviyorum hem başkası bakmasın sana dedim arada kahve gözlüm diye seviyorum 😂 yani renkli göz sevsemde onun gözlerini daha çok seviyorum bu başkalarına baktığım anlamına gelmez boşuna ayrılma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılIyıde bana dıyokı kılo al boyle olma filan hep değişmemi istiyor
- +1 yıl
çok zayıfsan ondan diyordur benimkide kilo al diyodu, aha da nazar değdi işte şimdi zayıflamaya çalışıyom 🤣
- +1 yıl
değişme konusuda karakterle mi ilgili evlilik olcaksa diyebilir benimkide bazen diyo sinirleniyom tabi xd
Soran+1 yılHayır cok zayıf deılm ayrıca beni boyle gördü begendı kilolu kıza gıtseymıs o kadar yalvardı benle olmak ıcın
+1 yılSende arada bir renkli lens tak ama yerinde olsam ağzına mıçardım yanında güzelim kız varken ne demek renkli göz?
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani insanlar beğendikleri şeyleri söyleyebilir bu gayet normaldir ama seni bu şekilde üzmesi hiç hoş degil. Hangi renk olursa olsun insan hayatındaki insanın sahip olduğu özellikleri sevmeli başta. Üzücü bir durum biliyorum ama umarım daha mutlu olursun bundan sonra.
10 Yorumlaya bu ne ama şöyle bişi var belki kıskandırmak için söyledi seni yani neden bunu yaptın ki misal benim manitam olduğu zaman bende derdim yeşil gözü çok seviyorum onun gözü kahverengiydi ama seviyordum yani kıskansın diye arada bu tarz şeyler derdim ama 1 kere 2 kere yani fazla değil sonra daha da demedim rahatsız olduğunu dedin mi ona
00 Yorumla
+1 yılKilo al diyerek senin sağlığını bozmak istiyor kanma ona.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn
Açık kahvede bir renk değil mi? Belki iltifat etmek istemiştir. Bi sor kendisine
114 Yorumla
Soran+1 yılYok mavi veya yeşil seviyorum dedi
Soran+1 yılYazdım ve engelledım
Soran+1 yılBekir ben artık dayanamıyorum kuzenin ıcın gerçekten çok üzgünüm ama seni de anlayamıyorum beni begenmedıgını dusunuyprum devamlı cunku bugun bana mavi ve yesıl gozu sevdgnı soyledn oysaki kızımız sana benzesin diyordun ne deıstı anlamadım belkide bırını gordun etkilendin ama ben boyle sureklı bekir neden boyle diyor diye dusunemem kafayı yerim sureklı bana kılo al diyorsun bundan da bıktım artk ben boyleym sevsen benım goz rengimi benım kilomu severdın burda mavi mavi diye salya akıtmazdın ben dayanamıyorum anlıyor musun herseyımız uyuyor dıyorsunya uymuyor senın goz hep dısarda sen beni sevmiyorsun sevsen sana en guzel renk ıstedgn şey ben gelirdim bana artık yazma lütfen engelliyorum senı
Soran+1 yılBunu dedm
Soran+1 yılben artık dayanamıyorum kuzenin ıcın gerçekten çok üzgünüm ama seni de anlayamıyorum beni begenmedıgını dusunuyprum devamlı cunku bugun bana mavi ve yesıl gozu sevdgnı soyledn oysaki kızımız sana benzesin diyordun ne deıstı anlamadım belkide bırını gordun etkilendin ama ben boyle sureklı bekir neden boyle diyor diye dusunemem kafayı yerim sureklı bana kılo al diyorsun bundan da bıktım artk ben boyleym sevsen benım goz rengimi benım kilomu severdın burda mavi mavi diye salya akıtmazdın ben dayanamıyorum anlıyor musun herseyımız uyuyor dıyorsunya uymuyor senın goz hep dısarda sen beni sevmiyorsun sevsen sana en guzel renk ıstedgn şey ben gelirdim bana artık yazma lütfen engelliyorum senı
Soran+1 yılBenı uzmesıne artk izin vermem yuzyuzede konussak ikna ıcın cabalıcak sonra yine aynı yapıyor
Soran+1 yılHep ikna ediyor kandırıyor benı
Soran+1 yılSaol🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma ve yalan aciklamalar. Aferin ayrilmakla iyi yapmissin da mesajlari nerden atti engelliyken 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılSmsten
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutamadığı kızın göz rengidir renkli olan bikez bende sevgilime demiştim sonra içimden onunda gözü renkliydi demiştim bence karıştır
17 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn bende oyle dusundum
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse araştır bırak ben şahsen hiç mutlu edemedim sevgilimu hep onda eskisini aradım eminim çok guzelsindur yazık etme kendine
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️ıyı ki sızın gıbı guzel kalpli insanlar var
Cevap sahibi+1 yılSende iyiki varsın yüreği güzel insan 🌸 bu soruya yorumsuz kalamadım çünkü aynısını bende yaptım farkında olmadan fark edince unutamadığımi anladım ya sizin değil de sizi sevenle mutlu olmaya bakmak lazım hayatta
Soran+1 yılEvet oyle ama seviyorum diyip boyle yapıyorlar işte ve bunu bana yeni soyledo acaba renkli kızmı gordude dedm fıkır değiştirdi diye düşünüyorum hep
Cevap sahibi+1 yılBende seni seviyorum diyordum seviyordur ama dediğim gibi eskiden kalan şeyler var
Soran+1 yılHaklsn ayrılmalıyım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Simdi benim boy 181. Kiz kalkip dese ki erkek dedigin 190dan asagi olmayacak. Dusunmek istemiyorum.
En iyisini yapmissin.20 Yorumla
+1 yılMadem renkli goz seviyor senle neden sevgili olmus 😂
30 Yorumla
+1 yılTatlım senin güzelliğini hak etmemiş bir kere o. Kurtulmuşsun boş ver ayol. Bugün senle sevgili olan yarın başkalarıyla da olur. Önümüzdeki maçlara bakalım biz. Girl power❤👊❤
11 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️
kuzum sor bakalım " renkli seviyorsun madem neden beni seçtin" diye
11 Yorumla
Soran+1 yılSordum seni seviyorum dedı
+1 yılBenim sevgilim dese senden önce böyle seviyordum diye hoşuma gider oyle seven birinin ilgisini çekmişim diye tabi söyleyiş tarzına bağlı seviyordum ve seviyorum arasında fark var.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum kızımız da oyle olsun dedı
- +1 yıl
Niye sevdiğin gibi bulmadin diye sorarlar o zaman adama 😀
Soran+1 yılAynen..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kıyamam niye ağladın. Sevgilinin gözünü oyarım seni üzüyorsa 🤬 bence açıkça sor içinde kalmasın niye öyle dedin de
19 Yorumla- +1 yıl
Sen girme aralrna
Cevap sahibi+1 yılok
Soran+1 yılKıyamıyorum ki ona şu an kuzeni hastanede durumu çok kritik kafası onda bişeyde diyemedim Baska bı konudan zaten tartıştık kafama çok takıldı ama yani kafam almıyor bu güzellik algısı mavi ve yesıl gozden mı ıbaret😞
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi kafana takarsan böyle çabuk yaşlanırsın güzelim:( dikkat et kendine. Şu aralar baya yoğunsunuz galiba şimdi sorma ama ortalık durulsun, illa çok içine dert olduysa sorarsın
Soran+1 yılHaklsn teşekkür ederim ❤️
Cevap sahibi+1 yıl❤️❤️
- +1 yıl
Görüş sahibi baya sertsin göz oymak falan
Cevap sahibi+1 yıl@yalnizkursun lafın gelişi canım aa öyle şey olmaz tabi ki
- +1 yıl
Dedim bu deli sevdiğine neler yapar bı yanlisinda 😃
Tam bir narsistle birliktesin barisma bundan bi cacik olmaz
10 YorumlaSanki renkli gözün garantisi var 😀çeşit çeşit insanlar var ya
10 YorumlaOkurken kahkaha attım resmen, bahaneleri çok sıradan. Ayrılmakla iyi etmişsin
10 Yorumla
+1 yılNe cins cins erkekler varya iyi yapmışsın ayrilmakla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılöylesine söylemiştir, benim saçlarım siyah eskiden de bi sevgilim ben kızıl seviyorum kızıl yap dedi yapmadım. Sonuçta buna takılıcaklarsa sevgili olmasalarmış sende kafanı yorma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılRenkli gözler daha hoş gelebilir, beyaz ten daha güzel gelebilir, kızıl saçlar daha güzel gelebilir... Her noktamız için hepimizi ayıran bir sürü özellik var illa ki bunlardan biri gözümüze daha güzel gelir. Bana beyaz ten daha güzel geliyordur ama esmer birini sevebilirim. Bu sevgiyi, duyguları etkileyecek bir şey değil. Kendini bunun için üzme derim ben. Kimse hayalindeki görünüşü bulup aşık olmuyor sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayaline aşık olursun bence
Sevgilin seni kıskanıyorum demesiyle biraz lafı çevirmiş bence renkli göz seviyorsa seninle neden sevgili olmuş
20 Yorumla
+1 yılKahverengi renk değil mi çatal bıçak takımı mı 🥺
49 Yorumla- +1 yıl
Şimdi şöyle oluyor biz insnalar da genelde olan çok görülen şeyler basit algılanıyor. Az bulunan şeyler de daha değerli oluyor. Altın veya elmas gibi düşün. O yüzden kahverengi bir renktir, evet. Sıradandır. Kim içi, ne için? Böyle düşünenler için.
Benimde renkli göz ilgimi çeker ama illede o olacak diye yoksa olmaz git lens tak falan gibi delice şeyler söylemem.
Soran+1 yıl@doanylmz cok kırıldım..
- +1 yıl
Bende zaten ironi yapıyordum 🥺
Ben de mesela aksine hiç sevmem.
Bana çok korkutucu gelir hep renkli gözlü insanlar, hep bir kötülük ve şeytanımsılık akıyor gibidir bakışlarından.
Zevkler ve algılar işte 😊
Kahve içerken aklıma gözleri düşmeyecek sevgiliyi ne eyleyeyim 🙈☕
Soran+1 yılHelal.
- +1 yıl
Ismarlayayım hadi 😊☕☕🍫🍫
Denize mavisine falan bakarsın ne güzel dersin koklarsın geçer.
Ama kahve öyle değil mesela bağımlılık yapar, hem kokusunu özlersin, hem tadını, onsuz yaşayamazsın falanlar filanlar şiir yazarım ben bu konuya 😂😂 - +1 yıl
Kafam güzeldir, seninde güzelmiş 😊
Renkli göz sevmesi başka kadınlara baktığını göstermez. Herkes, her sevdiği şeyi elde edemez. Kendisi de sadece sevdiğini belirtmek istemiştir. Farklı anlamlar yormayalım.
00 Yorumla
+1 yılSen de onda olmayan şeyleri sayıp öyle engelleseydin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılKahverenginin bir renk olduğunu niye kimse kabul etmiyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi halt etmiş canım bu lafı söylemekle, kadınların havadan nem kaptığını bilerek hareket etmesi lazımdı,
18 Yorumla
Soran+1 yılAma sne olsan sen de boyle dusunurdun bana daha sureklı 65 kılo ol kılo al diyor ama seni boyle begenıyorum da diyor çözemedim önceki kızz arkadsı 42 bedendı ben 36 kum saati fızıgımı nıye begenmıyor artk ozguvenım gıttı
Cevap sahibi+1 yıldedim ya sevgilin odunun teki, kusura bakma insan sevdiği insana bunları der mi ya.
Soran+1 yılHaklısın..
Cevap sahibi+1 yılkesin evlenmeyi mi düşünüyorsun
Soran+1 yılO ikna etti evlılıge baya cıddı ama boyle yapması tuhaf
Cevap sahibi+1 yılpeki sen ona aşık mısın
Soran+1 yılSeviyorum aşık değilim
Cevap sahibi+1 yılvalla bilemiyecem biraz daha devam et bakalım iyice tanı
+1 yılRenkli gözlerden hoşlandığı senden başkalarına baktığı anlamına gelmez ki..
Ben kahve gözleri çok severim. Flört attığım çocukta kahveydi gözleri ama gözlerini sevmezdim. Yani sevmek farklı birşey, hoşuma gitmesi bambaşka..01 Yorumla
Soran+1 yılSevsen zaten hosuna giderdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka? Bende genelde esmer erkeklerden hoşlanırım ama sevgilim beyaz tenli. Ve dönüp başkasına bakmıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılAma bana sürekli değiş kılo al şu bu da diyor
Cevap sahibi+1 yılBende diyorum sevgilime kilo al diye. Çünkü şişman olursa kimse bakmaz bu benim işime gelir 😂😂
Soran+1 yılBen kırılıyorum ama cunku ben o na demiyorum kas yap şöyle yap VS diye cunku onu boyle gördüm sevdim
- +1 yıl
banada kilo al diyodu ya xd dedim boyum kısa obez mi olayım 🤣 o da zayıf, dedim sende kilo al o zaman, alabilsem alıcam diyo o kadar yediği nereye gidiyorsa 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle değil başkaları bakmasın diye. Mesela ben ona sürekli kilo al diyorum. Kilosu gayet yerinde ama aşırı kilolu biri olursa kızlar bakmaz bende kıskanmak zorunda kalmam
- +1 yıl
varya bende aynı şeyi düşündüm sırf bu yüzden yakışıklı erkek sevmiyom ayrılsa hemen bulur çünkü, ve aldatma oranı daha yüksekmiş
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat benimki yakısıklı deılkı
- +1 yıl
o zaman şanslısın 🤣
+1 yılKahverengi renk degilmi? Bide koyu kahvereng lisi var kara gözlüm diye sevinir oy oy
00 Yorumla
+1 yıl😊Ne alakası var. Bende esmer erkek seviyorum ama sevgılım sarısındı bir zamanlar seviyordum. Çok saçma dusunce seninkisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bende renkli göz severim ama bu sevdiğim kadının gözü renkli değil diye ondan, vazgeçeceğim anlamına gelmez.
020 Yorumla
Soran+1 yılBenım anlamadıgım şu bence sevmek sevdiğin kısının ozellıklerını sevmektir renkli seviyorum dedin renklıye asık olursun bu boyledır oyle deyıpte neden Baska ozellıkte kine bakasın
- +1 yıl
Çünkü sevdiğim tek şey renkli gözler değil. O sadece bir artı ama hiçbir zaman resmin vurucu kısmı olamaz. Renkli göz seviyorum ama mesele koca kara gözlerde holuma gidiyor bazı göz yapıları da sevdiğim tek şey rrnkş göz olsa idi. Her görüdğüm renkli göze dibim düşer peşinden koşardım ama buu yapmıyorum. Demek ki vurucu kısım bu değil... Sana da asla yaa ben renkli Gö seviyorum keşke sneşn de gözün renkli olsaydı diyip o kişinin kendini kötü hissetmesini istemem.
Soran+1 yılAynen haklısın..
Soran+1 yılNe guzel dusunuyosun ama mesela sevgilim yakısıklı değil benım pesım den gunlık kac kisi kosuyor baya yakısıklılar dönüp kabul etmedim bunca zaman sevgilimi kabul ettm cunku onu sevdm hıcbı zaman sen şöyle ol şuranı yaptır demedim ama o bana diyor şöyle ol bunu seviyorum diye..
- +1 yıl
Ben kendimden mesulüm tabi. Herkes herşeyi düşünebilir burda bir sorun yok sende snaa kaşrı böyle düşünnelrr mesela yol vermekte özgürsün ki yapmışsın da. İstemek mesele değil, bunu güzel bir lisan ile muzipçe yapabilmek en önemlisi kalp kırmadan söylemektir mesele. Haa birde sevdiğin de bazı şeyleri görmek üzerini örtmektir, o eksikleri ya da sana göre hoş olmayan bazı şeyleri de kabul etmektir, sevmek.
Soran+1 yılCok guzel soyluyosn.
Soran+1 yıl😇Allah yuzınu guldursun ozmn
Soran+1 yılÇiçek gibi insansın takdir ettım
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama insan olarak bizim sorunumuz çiçeklere hassastır ama biz onlara hor davranırız. Kopartır alırız.. Aslında düşününce çicek gül, ağaç hepsi canlı. Onu kopartmak da birini öldürmek gibi. Onu ikna etmek lazım sevdiğin insanın gönlünü almak, yüzünü gülümsetmek için ona, onu sevdiğimi anlatmak için bana yardım eder misin, diyerek rızasını istemek gibi. Keşke bu kadar ince ve hassas olsak, dünya ya birde bu gözle baksak.
Soran+1 yılEvet şimdi ki insanlar cok acımasız maalesef
Soran+1 yılSende mi zararlısın
Soran+1 yılİyi oldugun ıcın bu
Soran+1 yılObur dunyada gulecek yuzun ama
+1 yılbaşka biriyle ilgileniyor ya sa kendisinden soğutmaya çalışıyor olabilir ama bunu durup dururken mi söyledi çok saçma
10 YorumlaAyıp etmiş. Ben olsam ben de çok bozulurdum
16 Yorumla
Soran+1 yılHala uyuyamadım
Soran+1 yılHatta googleden gozumu nasıl renkli yaparım diye de baktım benı ne halde soktu..
Soran+1 yılBen sogudum ondan..
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌺
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevgi göz rengine mi bağlı :D
113 Yorumla
Soran+1 yılOyle ona gore oyleymıs
Soran+1 yılHaklsn
Soran+1 yılAynen ama bana gelenler hep oyle.. Ve üstelik ilişki düşünmüyorum dedikçe bı sekılde tavlıyolar bı sene iki sene pesımde kosup sonra hep aynı cıkıuor
Soran+1 yılHaklısın aşırı dogru
- +1 yıl
Sen de korkma, kimseyi sevme hoşlanma, oldu da birini sevdin ya da hoşlandın, yanlış bile yapıyor olsan asla kaybetmekten korkma kapıyı göster sana ters bir hareketleri olursa. Senin için çabalamayan erkekle ilişki yürümez, çünkü bir erkeğin bir kızın peşinden koşmadığı ilişki ASLA YÜRÜMEZ. Sana bir sürü güzel davranışı varsa seni mutlu etmeye çalışıyorsa bunlara dikkat et. Güzel sözlere kanma davranışlara bak. Hiçbi zaman kaybetmekten korkma. Kilit nokta bu. Arada bi dur, o mu benim peşimden koşuyor ben mi diye kendine sor. Sen pesinden koşuyorsan 3 4 gün dur hiç yazma arama..
Soran+1 yılO koşuyor pesımden hep ama bana sürekli şöyle ol boyle ol diyor olmam diyorum sen benı değıstıremezsn diyorum bu sefer gidiyorum sonra yalvarıyor dönüyorum yine aynı..
Soran+1 yılDemi ayrılmalıyım..
Soran+1 yılDogru🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun için gözü dışarıda olacaksa az ötede oynasın zaten... Ama farklı göz rengi seviyor diye seni sevmiyor ya da aldatacak demek de değil.
00 Yorumla
+1 yılSenin ben derdini seviyim valla ağlama sebebine bak ya
03 Yorumla
Soran+1 yılYa başka konularda da oyle sürekli değişmemi istiyor
- +1 yıl
Seni olduğun gibi sevmeyen biriyle ilişki sürmez o zaman gitsin kendine istediği kritere uygun birini bulsun
Soran+1 yılAynen
Sende benim gözümde kahverengi bu bı renk sayılmıyor mu deseydin :))))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKahverengi renk değil mi patlican mı deseydin sonrada tekmeyi bassaydin
10 YorumlaBen de renkli göz sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKendisinden soğutmak için bilerek söylemiş olabilir...
00 YorumlaKahve rengi renk değilimi
29 Yorumla
+1 yılSevdigini tek demiş bence bu nedenden dolayı kendini üzmeye değmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılKahverengi de bir renk bunu da renkten sayın yahu.
10 YorumlaSen bu beyinle bu yazıyı nasıl yazdın onu düşünürken, karşındaki insanın sana nasıl tahammül ettiğini düşünmek daha mantıklı geldi.
10 Yorumla
+1 yılEvet çok saçma bir açıklama yapmış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kahve rengi de bir renk
10 Yorumla
+1 yılKahverengi de bir renk.
10 YorumlaO kadar saçma yerlere takılıyorsunuz ki iyi ki ayrılmışsın çocuğuda kendinden kurtarmışsın
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında oyle hassas bir konu ki
Sevgilinin kokusu, boyu , fiziği senin en çok hoşuna giden bire bir uyan kriterler mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben onu oyle seviyorum
Soran+1 yılOzmna asık olmamışsın asık olsan esmer seversin cunku esmerle cıkmıssın
Kahve rengi renk değilmi? Seni kastetmiş işte. Renksiz şeffaf gözü olan varsa çıksın ortaya
00 Yorumla
+1 yılbunun icin ayrilmak nedir ya agir sacmalamissin ne var yani renkli gozlu biri hosuna gittiyse empati yapsana biraz sen de beyaz tenli erkekleri cekici bulabilirsin? cocuk gibiymissin iliski sonucta bu oyuncak degil ne dertler var ya olaya bak
12 Yorumla
Soran+1 yılAsıl sen fazla genıssın renkli seviyorsa renklıye gitsin
Soran+1 yılBen sadece sevdiğim insanı çekici bulurum zaten sevdiysem sevdiğim özelliklere sahıptır
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Kahverengide bir renk
20 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın ohh olsun 🤣🤣
17 Yorumla- +1 yıl
Saçma kanka affetme sakın yalana bak😂 balıketli seviyor o yüzden kilo almanı istiyor
Soran+1 yılYok ztn vucudum kim saatı seklinde yanı sadece belim ince oda bundan rahatsızmıs
Soran+1 yıl10 kılo alırsan o belin ıncelıgı gider dedı
- +1 yıl
Senin sevgilin cidden mal elalem deliye hasret biz akıllıya yarabbim belinin ince olması güzel bi şey. Boy kilo kaç?
Soran+1 yıl52 kilom boyum 163
- +1 yıl
İyisin bence 65 kilo şişman olursun. Cevap verme bence ayrılarak iyi yapmışsın bana da dese renkli göz seviyorum bende ayrılırdım
Soran+1 yılDemı cok kırıcı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSalak biriymiş bide kilo al diyor
20 Yorumla
+1 yılBende renkli gözlü hastasıyım
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman renkli kıza gidın demı
- +1 yıl
Gelen olursa giderim
Siz sevgiliyken boyle bir sey soylemesi tuhaf olmus tabi ama belki genel olarak soylemistir :D
00 Yorumla
+1 yılE zevki sen degilsin demek
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen galiba..
Göz rengi ayrılık nedeni olmamalıdır bence.
10 Yorumla
+1 yılKahverengi de bir renktir. Ve illa herşeyini sevecek diye bişey yok. Tam tersine aldatsa çaktırmamaya çalışırdı. Ama iyi olmuş senin gibi birinden kurtulmuş.
16 Yorumla- +1 yıl
En ufak bir eleştiri kaldıramayıp erkek arkadaşının her söylediğini saçma buluyorsun. O çocuğun hala sana bakması bile mucize. Böyle mutlu olamazsın en Ufak bir olayı takarsan. Bak çocuk bile düşünüyormuş daha ne istiyorsun ben anlayabilmiş değilim.
- +1 yıl
Dünyadaki 3 kişiyi anlayamadığımı farkettim vay be.
- +1 yıl
ya da onlar beni anlamıyor
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Kızlar yavaş ciğerimi söktünüz -5 az bi -50 ye ok oluruz.
- +1 yıl
Ne yazdığımı anlamadınız galiba.
Benim gözüm yeşil kesin bana bakıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım