Arkadaşlar ben hep ailemin kurallarına uydum onların sözünden hiç çıkmadım beni onlar yönetti bu yaşıma getirdi. Hiç ilişkim, basit bir flörtüm dahi olmadı ne sanalda ne gerçekte. Ama belirli yaşa geldim kimi sözleniyor kimisi evleniyor. Bu aşırı asosyallikle doğru insana nasıl rastlarım, baskıcı aile kızı olarak erkeklerle de görüşemem görücü de istemem yani hiçbir bilgim yok bu konularda. (Not:Amacım evlenmek değil ama çok takmaya başladım bu konuyu)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer erkeğin yani benim için diyim isteyeceği kız tipi gayet güzel düşünürüm aile sıkıntı diyoruz ama kız çocuğu için bu devirde gerçekten zor kim nasıl bilmiyorsun it mi sapık mı ne o yüzden sen önce eğitimi düşün onu hallet zaten ilerleyen süreçte mutlaka iyi biri karşına çıkar sadece umut et
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle takdir ederim yalnız burda gocunması gerekenler varsa onlarda senin gibi adam gibi adam olamayanlardir toplumun kafanı karıştırmasına izin verme nasiptir kismettir Allah'tan hayırlısını işte yapılan bir araştırmaya göre de yapılan evliliklerin en sağlamı görücü usulü olanlarmış buda dipnot
42 Yorumla- +1 yıl
Ama anne babam severek evlenmiş 21 sene önce. Benim görücü usulü evlenmem eskiye kaçar, nasip gerçi
- +1 yıl
Eskisi yenisi ney hemde yenisini görüyoruz işte hepsi birbirini kesiyor eskiden varmıydı böyle birşey ha bende kendimi öbürlerine uyduracagım diyorsan karar senin sonu pişmanlık haberin olsun
Erkeklere güvenmemeni tavsiye ederim, umarım senin istediğin gibi bir eş çıkar karşına. Bence bir problem olmaz biriyle flört etmemen ama tecrübesiz olduğun için seni kandırmak isteyen çok olacaktır ve sende niyetlerini anlamakta zorluk çekersin. Umarım böyle bir durum yaşamazsın.
10 Yorumla
+1 yılBöyle insanların kalmasına seviniyorum ama böyle insanları hakedecek insanların kalmaması da beni kahrediyor
41 Yorumla- 1 yıl
Beni de kanser ediyor 💔
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
61Cevap
+1 yılMaşallah derim ve ailesini de kendisini de tebrik ederim.
64 Yorumla- +1 yıl
Ailemi tebrik ediyorsunuz ha? Bu nasıl anlayış
- +1 yıl
"bu nasıl anlayış" derken hitabında hakaret var. Bir soru soruyorsun ve tüm insanlara, tüm fikirlerle açık bir platformdasın. İnsanların görüşlerine saygı duymayacaksan kendin ile ilgili özel bir durumu burada neden soruyorsun? O zaman sen gerçek bir cevap değil, duymak istediğin şeyleri istiyorsun.
Gelelim soruna yeniden. Anlattığın, şikayet ettiğin durumun herhangi bir kötü tarafı yok. Anlamadığın, içinde yaşadığın başka olaylar varsa onu sen bilirsin. Bu yaşına kadar eline erkek eli değmemiş, tertemiz kalmışsın, namusunla, edebinle, ne mutlu sana. Bende buna maşallah dedim ve tebrik ettim.
- +1 yıl
İletişim karmaşıklığı oldu beyefendi kusura bakmayın. Ama ailem hep katı kurallar koydu ben buna üzülüyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni inan bana. Ben erkek olmama rağmen annem beni tıpkı senin olduğun gibi yetiştirdi. Bizim başımızda babamız yoktu, iki kardeştik. Ben askere gidene kadar bulduğum ili bırak ilçe dışına bile tek başıma çıkamadım, izin vermedi. Arkadaşlarım ile gezmeme, onların evine gitmeme vs hiç bir şeye izin vermedi. Çok sert ve katı kurallar ile büyütüldüm. Bende çok şikayet etmiştim zamanında ama geriye dönüp baktığımda o dönemki arkadaşlarım ile aramda bir çok alanda çok fark olduğunu gördüm. Belki de annem beni o kadar katı yetiştirmiş olmasaydı ben serseri, faydasız biri olacaktım. Özetle ailelelerin bizlere yaptığı şeyleri çoğu zaman biz olumsuz gözle bakıyoruz. Ancak bizde yarın öbür gün ebeveyn olunca evlatlarımıza aynılarını yapacağız, çünkü onların iyiliği için en doğru olan şeyi biz biliyoruz diye düşüneceğiz... Kendini bu konuda üzme, biraz daha zaman tanı ve iyi şeyler düşün.
+1 yılSen ender kalan bir türsün. Sana da aynı başını kaldırıp bir kıza bakmamış ender bir beyefendinin gelmesini dilerim. ☺
63 Yorumla- +1 yıl
O ne güzel dilek öyle cansın ya🌸
- +1 yıl
Bilmukabele 🌸☺
- +1 yıl
ender bir tür değil onun gibi olan çok insan var içlerinden biri de ben
+1 yılBöyle kal, hep böyle kal. Senin nasibini Allah korur.
81 Yorumla- +1 yıl
Umarım öyle olur..
+1 yılBu sayfada hor görülebilir ama reelde çoğu insan öyle, olmasi gerekende bu sekildedir.
Haramda huzur arayanın huzuru haram olur.90 YorumlaHep istediğim ama bulamicagm kız. Kalbi masumiyet iyilik doludur öyle kızların. Hayırlısı olsun hakkında umarım istediğin gibi birini bulursun. Biriyle tanışarak başlarsın öyle birini tanımaya
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim ailem okadar baskıcı değil ama sevgililik benim için evlenmeyi düşündüğün ( kriterlerine uyan, hoşlandığın) kişiyle olur şimdiye kadar evlilik düşünmediğim için de sevgili de saçma geldi evlilik düşünürsem görücü usulüden ziyade etrafımdan bakmayı tercih ederim görücü usulü de olabilir tabi hayırlısı doğru insan çıkarsa karşına zaten anlarsın diye düşünüyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence çok boş nedeni de hemen açıklık getirim: erkeklerin 96% bu devirde karşı cinsle ufak tefek de olsa mutlaka bişeyler yaşamıştır. Büyük ihtimalle bu devirde evleneceğimiz kişi zaten bizden önce başkasıyla da olmuştur. Erkekler alınmasın aynı şeyler kızlar için de geçerli tabi
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyalan mı
- +1 yıl
Bu kız da kala %4 'ten birini hak ediyo. Sen geri kalanı ile takil
Cevap sahibi+1 yıllol ok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılnasipse bağdattan gelir seni bulur allaha duga et hayırlı bir kısmet iste
30 Yorumla Elğme degmedi olayı çok korkutucu şöyle bunu söyleyen kızlar tüm şehir le yatmış elime degmedi bildigğn kızlardan degilim diyor hep öyle çıktı. Eldiven mi kullanıyorlar yapar Ken hiç anlamıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
😂Ama tam tarif ettiğim gibiyim ne eksik ne fazla üstelik doğma büyüme İstanbuldayım
- +1 yıl
İstanbul'da senin gibi biri var mıya hemen korumaya alalım numuneliksin 😊
+1 yılPek iyi şeyler düşünmem. Aile yönetimi nereye kadar bir karakter oturtmuş olman gerekir, belli tecrübelere sahip olman gerekir. Çağa ayak uydurman gerekir yani senin yerine kararları otuz sene öncede kalmış insanlar veriyor bu kötü bir durum. Özgürlüğüm için yaşarım bu benim felsefeme çok ters bir durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin erkek misal olarak bir sürü kızla gezmiş tozmuş olsun. Bunu evlendikten sonra duydun, ne düşünürdün?
16 Yorumla- +1 yıl
Hayal kırıklığına uğrardım. Evlenmeden önce oturup düzgünce konuşulmalı dürüstlük 1-0 önde benim için
- +1 yıl
Hayat gerçekten çok kısa, kişisel gelişimin ve eğitimin evlilikten daha önemli. Senin hayatın için yani..
- +1 yıl
Öyle ama benim hakkımda evlilik konusu çok açılıyor. Babamın babası bana 35 yaşında uydu tamircisi talip bulmuştu babam söyledi kızımın yaşı küçük diye. Halam da habire mesut ol nişanı şöyle yaparız, hayırlı kısmetlerin olsun vs b*ktan şeyler duyuyorum. Libidom düşük kocanın isteklerini geri çeviririm yüksek ihtimalle. Ama beni üniye yollamadılar ki beni hor gördüler kendimi eve kapattım kimsem yok
- +1 yıl
Anlıyorum, durumuna üzüldüm doğrusu ama bir yandan dediklerimi de önemsemelisin. Burada çok oluyor bunları yaşayanlar. O nedenle üzüldüm durumuna. Umarım hayatını paylaşacağın güzel birine denk gelirsin.
- +1 yıl
Amin sen de İnşallah iyisine denk gelirsin
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum, inşallah 🙏
+1 yılTertemiz büyümüşsün çok güzel birşey. Umarım hayırlı biri seni doğru zamanda bulur İNŞALLAH.🤲🏼
51 Yorumla- +1 yıl
İnşallah☺
+1 yılboyle bir kiz vardi.. babasinin arkadasi ogluna istemeye geldi
görücu usulu gibi oldu
babasi vermedi kiz begenmedi diye02 Yorumla- +1 yıl
Iyi ki de olmamış gönülsüz olmaz
- +1 yıl
bence de
Yaşın 26 27 ise panik yap, değil ise sorun yok dostum
08 Yorumla- +1 yıl
Tam 20yim
- +1 yıl
Gençsin daha ya önünde dolu yıllar var, sana tavsiyem üniversitede insanlarla ilişki değilde sosyal ilişkilerini iyi tut. Çünkü evlilik vs konuları ya üniden ya çevreden ya iş çevresi falan o tarz yerlerden gelecektir. İnsanları tanı kendin gibi birisini bul işte zamanla 😂 hakkında hayırlısını dilerim
- +1 yıl
Üniden bulmam mümkün değil ailem yollamadı
- +1 yıl
Işsizlik de malum..
- +1 yıl
Kız olduğum için :( Otur evinde ne işin var dediler
- +1 yıl
Biçare bekliyorum bir umut
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek değilsin senin gibi çok insan var benimde hiç bir sevgilim veya flörtuz olmadı böyle insanlar hayatta çok var takma zammı gelince niyet ilişki yaşamaksa çıkar biri karşına
30 Yorumla
+1 yılNe var bizim de değmedi ama değdirenler daha mutlu
27 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle keşke gerçek mutluluğa erişmek kolay olsa
- +1 yıl
Millet önce veriyo sonra ağlıyo. Çoğu pişman. Bi de burası imtihan dünyası. Burda mutlu olan obur tarafta pek olmaz
- +1 yıl
@SaveTheDolphins ee sonuç öbür tarafta mutlu olacağımızın da garantisi yok
- +1 yıl
Senin elinde. Düzgün insan ol
- +1 yıl
@SaveTheDolphins Zaten öyleyim
- +1 yıl
Orası buradan daha garanti. Ne para ne cinsellik nihayetinde kimseyi mutlu etmiyo. Bi kaç yıl mutlu zannediyo sonra onlardan da bikiyo
- +1 yıl
@SaveTheDolphins hayırlısı
+1 yılSen biraz sosyalleş sağda solda artık bağımsız olma yaşın da gelmiş geçmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba eğer istersen konuşalım. Çok iyi düşünürler hakkında senin gibiler çok rağbet görür. Merak etme doğru olanı yapıyorsun. Boş ver sen diğerlerini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilen görücü usulü evlendirir bence seni bu şartlar altında
02 Yorumla- +1 yıl
Onlar severek evlenmiş 21 sene önce. Saygı duyarlar inşallah ilerde 😕
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılDunya ahiret bacimdir allah gönlüne göre versin derim uzak dururim ondan incilmssin bana baglanipta
00 Yorumla
+1 yıl31 yaşındayım elime kız eli deymedi diyorum gay misin diyorlar mk ://
00 Yorumla
+1 yılBence çok iyi bişey bu devirde senin gibi senin gibi bı kız bulmak zor. Kaderinde nasibinde ne varsa onu yaşarsın gelir seni bulur merak etme :)
20 Yorumla
+1 yılYani nasıl anlatsam bilemedim ama sen hiç ortamlara girmeden serbest kalmadan özgür olmadan eline erkek eli değmediğini savunup övünemezsin çünkü kendini koruman gereken ortam da bulunmamışsın zaten
25 Yorumla- +1 yıl
Övünmek değil bu devirde temiz kaldığım için bir bakıma iyi birşey ama ailem beni üzüyor gençliğimi yaşayamıyorum..
- +1 yıl
Canım benim bende onu diyorum sen özgür olsan özgürlüğünü yaşasan sonra elime erkek eli değmedi desen sana helal olsun ama sen yaşayamamışsın ki ayrıca güzel duygular tatmak seni kötü bir kadın yapmaz senin tercihin tabi
- +1 yıl
Bizim taraf Siirtli tutucular. Sevgilim olsa namusum gider gözüyle bakıyorlar
- +1 yıl
Boş yaptin. Temiz kizi kiskanma
- +1 yıl
@SaveTheDolphins kıskanmıyor doğru söylüyor. kızı eve kapatmışlar kimseyle görüşmesine izin vermiyorlar okul bile yasak ona. eline erkek eli değmemesi normal değil mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMükemmel. Tanışmak isterdim, bu zamanda zor bulunur. Ama yalan olduğunu anlamak çok kolay.
01 Yorumla- +1 yıl
Yalan mı? Burda dalga mı geçiyoruz yani
Masum biri yani ne dusunulur ki baska. ama sosyallesmeyi dene cunku sonra cok zor oluyor.
11 Yorumla
+1 yılEline erkek eli değmemiş kız genel olarak toplumumuzda evlenilecek kız olarak düşünülür
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani zaten buna fırsatınız olmamış ki. Normal ve olması gereken.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence öyle devam et. Hiç bir erkeğe bulasip onların başını yakma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi bu zamanda nasıl bir insan istersin deseler seni tarif ederler elmasta zor bulunan bir maden senin gibi insanlarda zor bulunur ve değerlisiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç yıla ailene biri dicek bizim şöyle tanıdık var
ailen önüne dicek böyle biri var konuş tanış
somrası malum Allah tamamına erdirsin mutluluklar02 Yorumla- +1 yıl
Zorla vermezler beni ama görücü usulü evliliğe aşırı karşıyım
Cevap sahibi+1 yılZorla vermezler ama karşıda biri gelir kabul edersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonuçta kadın değil misin? en nihayetinde kadınsın ve güvenilmezsin bu kadar basit. şimdiye kadar bir şey yaşamamış olman, bundan sonra temiz kalacağın anlamına gelmez. kimse işlemediği suçun masumu değildir.
04 Yorumla- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsun edebimden şaşmam Yaradan şaşırtmadığı sürece
Cevap sahibi+1 yılgün gelir yanlış yaptığında benim dediklerim aklına gelir, aslında içinizde nasıl bir şeytanla yaşadığınızı anlarsınız
- +1 yıl
Nefsime hakim olabiliyorum çok şükür
Cevap sahibi+1 yılgün gelir elli yaşında kart zamparanın biri gönlünü çalıverir, onsuz yaşayamam dersin
+1 yılBoşver daha iyi bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için 1-0 önde başlar
10 Yorumla e tabi ben tercih ederdim
20 Yorumla
+1 yılBence çok güzel bir şey.
30 Yorumla
+1 yılÇok iyi bir kız peki erkeksin eline kız eli değmemiş
10 Yorumla
+1 yılİşte fazilet işte feraset işte cesaret işte adam gibi adamlık derim
00 YorumlaNasibini bekle acele etme o doğru kisi gelecek bir gün elbet 🙂
10 Yorumla
+1 yılAcelen ne be kuzum boşver bu zamanda.. dünyanın çivisi çıkmış zaten
00 Yorumla
+1 yılEline erkek eli değmemiş kız yoktur canım benim
13 Yorumla- +1 yıl
Var yemin ederim işte o benim
- +1 yıl
senitebrik ediyorum
- +1 yıl
var aslında çok insan var böyle olan. sen inanmıyorsun diye onlar yok olmuyor.
Temiz olmak güzeldir..😇
20 Yorumla
+1 yılHelal olsun denir ama toplumda sıkıntı yaşarsın.
10 Yorumla
+1 yılGelsede bi degsem olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok temiz bi kız olarak görürüm
00 Yorumla
+1 yılTecrübesiz, tabuları olan insan :D
00 Yorumlatrash bir hayattır bence
00 YorumlaYaş 20 gençsin
Normal olan senin yasantin00 Yorumla
+1 yılHelal olsun derim
30 Yorumla
+1 yılhicmi degmemis degmesin zaten abdesti bozulur 😀
00 Yorumla
+1 yılhala böyle kızlar kaldı demek ki :)
11 Yorumla- +1 yıl
kız hiç topluma karışmamış ki eline erkek eli değsin buna fırsatı olmamış normal zaten hapishanede yaşayan bir insan gibi
+1 yılSeks yapmamış kızla evlenmem.
00 YorumlaArtık imkansıza inanıyorum
10 Yorumla
+1 yılOyle kiz mi kalmis
10 Yorumla
+1 yıltam benlik derim
10 Yorumla👏👏👏En iyisi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMerhaba şu anki durumun nedir merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'tan tek isteğim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerdek gecesi bütün ateşi yakar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir kız var da biz mi evlenmedik yaa
00 Yorumla
+1 yılBenimde kız eli değmedi elime
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?