+1 yılYani şimdi hiç kimse kusura bakmasın da böyle bir şeyi zaten hiç kimse kaldıramaz temizlik şart temiz olmayan biriyle benim hiçbir şekilde zaten işim olmaz bu açık açık böyledir yani Yani ben de bak Burada hep ilişkilerde yapıcı olmaktan taraf olduğumu söylerim ama böyle bir durumda kimse kusura bakmasın ben de ayrılırdım
11 Yorumla
Soran+1 yılOzsaygisi olmayan insanla arkadas bile olunmaz ne kusuru abicim ya defolsun gitsin coplukte yasasin
En İyi Cevaplar
+1 yılpis olduğunu düşünürüm şahsen hastalık veya mecburiyet olmadığı sürece nasıl duruyorlar insanlar o kadar ya ben yaz kış hergün duş alırım geçen 2 gün duş almadım ölücektim rahatsızlıktan
03 Yorumla
Soran+1 yılValllahi bende ya sehir disina ciktik orasi koydu cenaze vardi banyosuz kaldim 2 gun agladim resmen. birde yastik kilifimi 1 aydir degistirmiyorum demis biri az once instada midem agzima geliyor. bunu yazanda bir kiz. bunlarin evime gidilmez. Buyuyunce de evlerini bok goturen tayfa bunlad iste. benimde boyle 2 komsum var mide bulandiricilar 🤮🤮🤮
- +1 yıl
yastık kılıfını bi ay değiştirme kahverengiye döner yahu kirden
Soran+1 yılAh bi anlasam🤮
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılŞimdiki işim gereği hergün duş alıyorum. Yoksa haftada en az 3 kere duş alırım.
Sevgilim öyle bir şey söylese , ona parfüm hediye ederdim.
Parfümün çıkış hikayesini anlatırdım. O anlardı herhalde.
Direk söyleyip rencide etmek benim haddime değil.52 Yorumla
Soran+1 yılHaddine haddinee
- +1 yıl
Gönül hassas olduğu için haddime değil dedim.
Gönüllerin sahibi Allah'tır. Biz sadece emanetciyiz.
+1 yılSadece sevgili için mi geçerli bu sorun... Neden? Şu soru ile bir ilgisi olabilir mi? Bazı kadınlar neden itici oluyor? ↗
20 YorumlaHaftada 1 kez banyo yapan biri bunu ter kokusuyla belli eder zaten. Yanına her yaklaştığımda alırım kokuyu. Yani, bunu o söylemeden anlayacağım için şakayla karışık temizliğine önem vermesini vurgulardım.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁😁oda seni dinlerdi sanki bana soven oldu yorumunu kaldirdim. temizmis 1 hafta kafiymis🤮🤮🤮🤮🤮
+1 yılAbi yorumları okuyorum yıl olmuş 2021 hala insanların tercihlerine karışmayan kendimizi alıkoyamıyoruz sizin için karşı tarafın yaptığı şey bu kadar sorun teşkil ediyorsa nazik bir dille ifade eder yolunuza bakarsınız bu ne yani her insan tabiki düzenli banyosunu yapmayı ihmal etmemeli bazı insanlar ihtiyaç duyar duymaz kimseyi ter kokuyor diye yargılamamalıyız herkes ter kokabilir belki bir sorunu vardır rica ediyorum artık biraz anlayışlı olun aşağılayıcı sözler söylemeyin. Bu arada fikrimi belirtiyorum yanlış anlaşılmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılTer kokusu ve pisligin savulanulcak bir yani yok yarasi olan gocunur. ne sacma sapan bir paragraf yazmissin ya bende birsey anlattin sandim
+1 yılYani sorun olmaz ama ben sürekli banyo yapınca oda alışır fakat kızların saçları zor kuruyor ya eşimede acırım haftada 2 yapsın yeter ben kokusuna zevkle katlanırım
18 Yorumla
Soran+1 yılIgrenclesme cokmu zor dus almak
- +1 yıl
ne alaka
Soran+1 yılYa neden katlanasin hastami yatalakmi defolsu gitsin dus alsin
- +1 yıl
sen niye bu kadar sinirlendin ki
Soran+1 yılBiktim cunku pis. olmak iciin bahane uretenlerden cevrem pis insanlarla dolu biktim
- +1 yıl
Ben 2 günde bir yaparım sadece örnek vermiştim... İnşallah Eşimde temiz olur ne diyeceğimi bilemedim.
Soran+1 yılDua edin💕
- +1 yıl
Ediyorum sizde edin Lütfen <3
Gizli Üye(25-29)+1 yılKışın veya spor yapmiyorsam 2-3 günde bir duş alırım ülkemizde kuraklık varken her gün duş almak pek mantıklı gelmiyor bana ama yazın günde iki duş aldığım bile oluyor hava çok sıcak olduğu için vücudun terlemesine kirlenmesine bağlı ama bir hafta kimsenin vücudu dayanmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılYa bacim onlar pisliginden olmuyor ne kurakligi sende beee
Cevap sahibi+1 yılDuşta ne kadar su kullanıldığıma ve Türkiye kuraklık haritasına bak bir istersen
Soran+1 yılKokalim. o zaman
Cevap sahibi+1 yılGörüşümü okusaydın keşke yazın terliyorsun günde iki kere duş alman da gerekiyor bazen ya da spor yapıyorsan mecburen her gün duş alırsın ama kışın karlıyken hava her gün duş almam ve koktuğum ya da pis gezdiğim yok haftada bir duş alıp bir saat alan da var her gün 10 dk duş alıp çıkan da su israfı olarak aynı ama temizlik olarak aynı değil
Uyarırdım ben ve daha temiz olması gerektiğini söylerdim güzel bir üslupla...
11 Yorumla
Soran+1 yılAnasinin ogretemedigine senmi ogretcen guldurme beni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSabah sabah beni güldürdün tanri da seni güldürsün.. BAYIRIN KEZBANI
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes gulmus 😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gitmez. Daha sık yıkanması için onu teşvik ederim ama hiçbir sıkıntısı olmadığı halde bunu yapıyorsa da ayrılabilirim. Temizlik benim için çok önemli.
20 Yorumla
+1 yılBanyo olmak diye bir şey yoktur. Banyo yapılır ya da duş alınır.
Bir insan hergün duş almalı diye düşünüyorum. Yani iğrenç bir durum ve bu huyunu düzeltmezse de direkt ayrılırım.11 Yorumla
Soran+1 yılSu yasa kadar duzelmeyeb senin lafinla inanki duzelmez😏😏
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılİğrenç, her şeye tamam da pasaklı pis temizliğine dikkat etmeyen insandan kadın veya erkek nefret ederim. Sağlık sorunu varsa o ayrı Allah kimseyi düşürmesin
13 Yorumla
Soran+1 yıl@yavuzjcw bir gun kizin biri igrenc kokuyorsun iyy derse uzulme ama
+1 yılpis görünmüyorsa sorun değil benim için bende fazla titiz sayılmam sonuçta
44 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 1 cok uzun bi sure sende sık dus al. normalmi bu ya bak benim evim sobali ona ragmen aliyorum
- +1 yıl
ben zaten 2 günde 1 alıyorum ama yinede fark etmez ya ben takmam öyle şeyleri
Soran+1 yılLes gibi kokarsa sarilinca o zaman seni gorrum
- +1 yıl
burnum koku almıyo sıkıntı yok sjdkdkfk
Şükür herkesin evinde su sabun mevcut ama toplu taşımada terin ve ağız kokusunu hala anlıyamiyor corona da dolayı herkes maskeli olduğu için ağız kokusunda çekmekten kurtulduk adam yatakda kaltığı gibi sokağa çıkıp toplu taşımaya binyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. bunu soylemesine gerek yok haftada 1 yapiyorsa zaten belli olur sevgili bile olmam
10 YorumlaHergün yapıyorum kostugum için haftada bir kokar insan
20 Yorumla
+1 yılEn kötü ihtimal 2. Gün alırım duş oda kışın.. Yazın her gün alıyorum
10 Yorumla
+1 yılAyyy öyle şey mi olur bence ya hergün ya da iki güne bir olmalı
10 YorumlaMiğde bulantisindan sonra bayırın kezbani lafina aniden gülmem 😅 gerçekten güzel söz 👌
10 YorumlaEn azindan 2 olsaydı bari derim 🤣 sonra da 3 e çıkartırız sonra 4 e
10 Yorumlaolabilir ne var ki bunda eskiden hep pazarları banyo yapardık çocukken
61 Yorumla
Soran+1 yılO zaman cocuktuk simdiki gibi yag ter salgin olmazki ki ben cocuk basimla anliyordum az oldugunu daha cok yapmaya basladim buyuyunce. o zaman cogu evde soba vardi dogalgaz yoktu
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de saçım uzunken hafta da bir oluyordum hayirdur yani sana mı sorcaz ne zmn olduğumuzu şimdi 3 günde bir oluyorum içini bilmeden bir şeyi yargilama
26 Yorumla
Soran+1 yılYargilarim otobuslere kokudan binilmiyor. muslumanligin ilk sarti temiz olmaktir. alt tarafi bile kokar insanin yaa savunulacak tek bir seyi bile yokkkkk
Cevap sahibi+1 yılSavun diyende yok yargilayamazsin
Soran+1 yılSac bakimi icin 3 gunde tut evdeysen ama bunlar keyfi
Cevap sahibi+1 yılZaten öyle yapıyorum artik
Cevap sahibi+1 yılSanane be milletten
Cevap sahibi+1 yılGrzkali aptl orispu kendini temiz sanan pislk
1 hafta yıkanmayan var mı😱 Ben işten yorgun argın geliyorum her gün yıkanırım hergün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Ogk benim 1 günde saçlarım yağlanıylor 1 haftada çürür aw
17 Yorumla- +1 yıl
ama o yaşla alakalı
- +1 yıl
hormonla alakalı saçın fazla ve çabuk yağlanır gençken mesela çocukken o kadar da yağlanmazdı benim ama yaş ilerleyince o kadar aşırı yağlanmıyor
- +1 yıl
valla benim 1 günde de yağlanıyor bazen ardarda banyo yapmak zorunda kalıyorum cidden sinir bozucu
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat cayagaci yagli sampuan al bana dua edersin 1 gunu kurtariyor. Love beauty and planet markasi. gratiste var
Bayırın kezbanı aşırı hoşuma gitti 😂 ya insan rahatsız olur haftada 1 banyo ne cidden nasil gezebilir pis pis. öyle biriyle sevgili olmazdım ya. olmuşsam da elinden tutar hamama falan götürürdüm onu haftada birkaç kere 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Su kalmadi memlekette. Ben 3 ayda 1e indirdim Şu an . Hersey memleket icin!
16 Yorumla
Soran+1 yılSakaci seni. O zaman coplerini ayirip atiklari atik kutusunada atiyorsun demi? naylon poset kullanmiyorsun, vegan urunler kullanip her yil agac ekiyorsun demi
- +1 yıl
Ablacim sevgilin cok mu kokuyordu da boyle gerildin? Bas donmesi mi yapti, bilincini mi yitirdin de ciddiye alip tartismaya giristin? 🙄 Istiyorsan gondereyim enisteye bir koli? Sampuan dus jeli kese falan ortaya karisik yillik ihtiyacini? Baktin kokuyor sok banyoya kesele 🙄 Bana ne atar yapiosun? 🙄
Soran+1 yılBen biktim cevremdeki pis insanlardan evet
Soran+1 yılKizmiyorum pskilojimi bozdular ben temizlik hastasiyim ya zoruma gidiyor hala savunuyirlar pisligi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes ter kokmuyor :D
Ben haftada 2 kere duş alsam yetiyor.117 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle san
- +1 yıl
Görüşümü neden kaldırdın😃
- +1 yıl
- +1 yıl
Gayet te bakımıma önem veren biriyim bunun kirlilikle alakası yok.
Saçlarınızın doğal bir şekilde kendini beslemesini engelliyorsunuz böyle yaparak.
Soran+1 yıl@Toprak_koç_fan kaldiririm gelmis pisliginle. ovunuyosun
- +1 yıl
Hocam sizin ne işiniz var burada :D
- +1 yıl
Haftada 1 işte hergün yapmak zaten zararlı 😃git araştır gel
- +1 yıl
@TheCeketli canım sıkıldı 😂
- +1 yıl
@Toprak_koç_fan Hocam Bitcoin APK gelicek mi?
Soran+1 yıl@Toprak_koç_fan haftada 1 neresi normal her yerin kokar yorumlari oku senden baska yapan var mı ne. bicim muslumansin sen. temizlik imandan
- +1 yıl
@TheCeketli yok hocam😂 aklıma nerden geldiyse adına hesap açmam
Soran+1 yılYorumlari oku toprak.2 gun sonra gelip kimse bana bakmiyor diye aglarsan bunu hatirla pis insana kimse dokunmaz kafan bile yag kokuyordur sana kim niye sarilsin🤮🤮
- +1 yıl
Haftada 1 bence de az, ama 2-3 fazlasıyla yeterli neden bu kadar abarttığınızı da anlamıyorum.:D
Gören de İngiltere prensesi zanneder :D
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Toprak_koç_fan terleme tamam. kafandami kokmuyor yagdami salgilanmiyor alt taraflarindami kokmuyor çok kötüsün su yazdiginin savunulacak tek birse yi yok. Ben. bu yuzden ayrilirim. bile
Soran+1 yıl2 3 yeterli zaten bende onu diyoeum
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu banyo işini çok abartıyorlar bazen yazın tamam sıcaktan vs her gün duş alırım ben de ama kışın her gün de duşa girilmez ki hasta olur insan kışın 2-3 günde bir duş almak ideal yani. Ama haftada bir cidden az o konuda katılıyorum söylediklerine.
00 Yorumlabarajlardaki su sıkıntısından dolayı idareli kullandığını düşünürüm
02 Yorumla
Soran+1 yılCimrilik. ve pisliktrn degil yani he hee yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbunda ne var ki ben de haftada bir pazar günleri banyo yaparım
06 Yorumla
Soran+1 yılOku yorumlari rica edicem
- +1 yıl
yalnız ben kötü kokmuyorum deodarant vve parfüm kullanıyorum
Soran+1 yılBende kullaniyorum.2 gun olmayim kendi kokumdan midem. bulaniyor. Allah askina sık dus al. Sen kendi kokunu almiyorsun ama insanlar aliyor otobuslere binilmiyor sumu yok sabunmu yok. evde neresi normal ya. oku yorumlari anormal bu durum savunma pisligi. biz muslumaniz bumu din temizlik imandandir
- +1 yıl
bak kardeşim kişisel temizliğimi yaparım ama haftada bir banyo yaparım duş dersen 2-3 günde bir değişir ne var bunda
Soran+1 yıl2 3 gunde oluyormusun iste neden demiyorsun 😅sadece hafta 1 kez anladim oyle yazmissin cunku
- +1 yıl
detaylı temizlik banyo işte duş böyle kısa sreli oluyo ya ondan öyle dedim
+1 yılHaftada bir belki evde otururken kışın kurtarır ama kulağa hiç hoş gelmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama. benim ev sobali surekli alirim pislige gerek. yok 1 hafta ne iyyyyyyy heeyeri kokar
Suları boşa harcamayan bilinçli bir vatandaş derim 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤮🤮
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen de bi arkadaş 3 haftadır banyo yapmamıştım daha dün yaptım dedi. Oha dedim ya nasıl oluyor o şaka gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılSen ne dedin ben. olsam çok kötüsün derdjm
Cevap sahibi+1 yılİğrenç dedim bu kadar kendini salma salak mısın dedim oda güldü geçti
Soran+1 yıl🤮
Gizli Üye(18-24)+1 yılVallahi ya kışın iki günde bir yazın her gün banyo yaparım
10 Yorumla
+1 yılHer gün alıp kıyafet değiştiririm bu iğrençlik ya işte bu yüzden Başak Burcu olmayı seviyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gün duş alıyorsun sanırım. Ben hergün duş olsam kuru olan cildim çöle saçlarımda mısır püskülüne döner.
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 gunde bir aliyorum
+1 yılPasaklı mısın sen , sana aslan parçası dedim ne çıktın derim lafı mı çekmeden insan önce kişisel temizliğine özen gösterecek sonra manit yapsın
10 Yorumla
+1 yılSu pahalıdır, ödeyemiyordur. Teyemmüm yapıyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤮🤮🤮
+1 yılTiksinirim yalana gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılToprak denen herifi ikna edemedim ne degisik. insanlar var yaa yukardaki. yoruma bakarmisn
+1 yılDaha çok yapmasını öneririm
19 Yorumla
Soran+1 yılCok dinler seni
- +1 yıl
Neden dinlemesin?
Soran+1 yılYa bir git abicim kendine saugisi yok rahatsiz olmuyorum der yaglanmiyor sacim der bahane uretir oyle pis kizlarin evine gidilmez bee buyuyorlar evleri de pis oluyor🤮🤮🤮
- +1 yıl
Keyfi bilir ne diyim yapmazsa da. Ulan insanın donundan bile koku gelir haftada bir olursa. En ufak terlemede koku gelir hemen.
Soran+1 yılAynen gelde anlat. pis kizla evlenme sana tavsiyem degismez onlar cunku
- +1 yıl
Ben bir de sevişmeyi seviyorum üzerine kusarim herhalde
Soran+1 yılKus kus belki akillanir
Soran+1 yılSensin deli
- +1 yıl
Çılgınsin meeeeen
Aşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. Kışın haftada bir normal yazın çok terlediğin için çok yapmak gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi normal be evleriniz sobalimi sanki dogalgazli evler. normal falan degil les gibi kokuyor herkes gecen otobuste az daha kusuyordum. tas devirmi yaaaaaa🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😏
Ben ona banyo yaptırırım o zaman haftada bir yerine haftanın yedi günü banyo yapmak ister 🤣
10 Yorumla2 günde bir yaparım çoğu Zaman her gün yaparım inşallah o kişi de banyosunu yapar😁
10 YorumlaMax 3 gün banyo yapmadan durulur. Bir hafta fazla uzun bir süre... Ben olsam uzak dururum. Ufacık bir kokudan midem bulanıyor zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimdeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim sevgilim avukat ve çok terlio gümde iki kez alıo
12 Yorumla- +1 yıl
Terlio alıo değil terliyor ve alıyor olacak bebeğim senin sevgilin avukat tamam da biraz güzel yazsan daha iyi olacak sanki...
Cevap sahibi+1 yıl@sudesaklan hahah haklısın aslında. Genellikle yurtdışında doğup büyümeme rağmen dikkat etsem de maalesef bazen aceleyle bu tarz yazdığım oluyor..
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben bir gün yapamazsam kendimi kötü hissediyorum. Yazları hele sabah akşam
10 YorumlaBiyolojiyle alakalı arkadaşım. Kimisi 5 hafta terlemez kimisi 1 güne leş gibi kokar. Bende çocukluğumdan beri haftada bir yıkanırım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayda 1 kere banyo yaparım. Haftada 1 kere iyiymiş.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBayırın kezbanı ne kız güldürdün😂😂
20 Yorumla
+1 yılHaftada 1 çok fazla en fazla 2 gün araile olmalı.
20 YorumlaHaftada bir banyo ideal iste her gün de yapılmaz ki var mi her gün yapan
01 Yorumla
Soran+1 yılHaftanin neresi ideal tas devrimi igrenccx
+1 yılYanına geldiğinde anlamıyor musun ki o kadar sürede banyo yaptığını
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgililerim temizdi genelde oyle pis biriylr arkadas bilr olmam
Öyle birisi zaten benim hayatımda olamaz
10 Yorumlaİğrenç ya nasıl durabiliyor pis pis
10 YorumlaKendi kararı ne diyebilirim ki 🤷♀️
10 YorumlaO kişi sevgilim olmaz ki
10 Yorumlayuh derim her gün duş almak varken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık evde sular yok galiba
10 Yorumla
+1 yılJfjddjjdjdd sevgiliyken kurduğu son cümlesi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç değilse 3 gün olsun bee
10 Yorumla - Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne