5 yıllık sevgilim beni yakışıklı bulmuyor?

Sevgilimle 5 seneye yakındır çıkıyoruz ayrıl barış çok güzel sağlam denilebilecek bi iliskimiz yok saygı sorunu var beni sevdiğini söylüyor ama ben inanmıyorum 8 ay ayrı kaldık konuşmadık görüşmedik başkasıyla o da bende konuştuk tekrar şimdi konuşmaya başladık sürekli kavga ediyoruz tek bildiğim şey onu seviyor olmam bi Türlü ne olursa olsun bin kere ayrılsam da ya o beni buluyor ya ben onu sürekli deniyoruz artık ben verdiğimiz şansların sayısını unuttum kısaca böyle var büyük ihtimalle bugün konuştuk onun hayalindeki erkek tipine sahip değilim beni yakışıklı bulmuyor ama yakışıklı olduğumu beğendiği söylüyor inandırıcı gelmiyor bana bi yorumu olan? Acaba param icin mi kullanıyor beni çünkü maddi durumum iyi Avrupa da yaşıyorum herseyi geçtim yakışıklı olmasan beğenmesem konuşmam senle olmam diyor ben çok katlanilacak bir insan da değilim sinirliyim çok konuşurum ama o senelerdir katlanıyor kızın hakkını mi yiyorum nasıl beni gerçekten sevdiğin anlarım ya da param icin sevdiğini yardım lütfen 🙏
5 yıllık sevgilim beni yakışıklı bulmuyor?