Aşk İlişkileri Şuanakadar kaç kişiyle öpüştünüz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başka alanları sormuyorum. Sadece bugünekadar kaç ayrı kişiyle öpüştünüz? Dürüst olun😀 Şuanakadar kaç kişiyle öpüştünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Bunlar hep gizli bilgi. Zaten soruyu soran da gizli. O zaman ne yapıyoruz? Kameralara el sallıyoruz. 😀👋 İyi akşamlar.. 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kşmseyi öpmedim ama Öpmeyen herkese Simge sağın öpücem gelsin https://www.youtube.com/embed/oL7nN4gUnTc 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece 1 kişi ile, 25 yaşındayım, onunla da öpüştüğüme bin pişman oldum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pişman olma. Denemeden insan yanılmayı bilemez. Boşver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru haklısın Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Admin ismimi gizle sonra yayınla jksjsksk.Çok kişiyle xcfdxdf 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 10-15 tane var ama hepsi de yabancı kızlar. Kenyalı , Brezilyalı, Ukraynalı, Senegalli, Polonyalı aklımda kalanlar (denizciyim) 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl sayısını tutmadım çetelesini bilemiyorum 1 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok oldu hatırlamıyorum 😂 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. hiç kişiyle 1 0 Yorumla
Diyetteyimof Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 2 kişiyle bi Arkadaşımla bi sevgilimle 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Kendimle öpüştüm sadece 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 0+0=0 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 15 civarı 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Sıfır 1 0 Yorumla
Olliee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl 3-4 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu 3 buçuk gibi oldu neden. Dördüncüyü yarımmı öptün 😄 Yorumla Olliee +1 yıl Geri çekti 😀😀 Yorumla
KirmiziOda22 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sifir mkk 1 3 Yorumla KirmiziOda22 +1 yıl Keske sofir olmasaydi mk o kadar mi cirkinim yakinda zorla tutup operim birini bu gidisle Yorumla Soran +1 yıl Ne çirkinlerin kolunca fıstık gibi kızlar var. Bence sende iş yok pek , ağzın biraz laf yapsın. Kızlar duygusaldır kanar hemen Yorumla KirmiziOda22 +1 yıl Yok kanmiyorlar ne dicem kk Yorumla
Minnoşumbne Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sıfır ulan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne dertli sıfırdı😄 Yorumla Minnoşumbne +1 yıl ŞDŞDİDİSLŞFWKDKEJ kimseye güvenip hayatım aalamıyorum ya Yorumla
askslas Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kadar çokki aralarında sen bile olabilirsin 0 0 Yorumla
scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Hiç kimseyi opmedim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bukadar yalan😄 Yorumla scorpion1903 +1 yıl 😂 Öpmeli mıydım Yorumla
bytarihçi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Söylemem 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya söylesene😀 Yorumla bytarihçi +1 yıl Olmaz 😀 Yorumla Soran +1 yıl Okadar çokmu😀 Yorumla bytarihçi +1 yıl Çok değil ama söylemem 😀 Yorumla
Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sıfıra sıfır ehehshs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yalançıı😀 Yorumla Shithappen +1 yıl Doğru Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. İki kişi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bunlar hep gizli bilgi. Zaten soruyu soran da gizli. O zaman ne yapıyoruz? Kameralara el sallıyoruz. 😀👋 İyi akşamlar..
Kşmseyi öpmedim ama
https://www.youtube.com/embed/oL7nN4gUnTcÖpmeyen herkese
Simge sağın öpücem gelsin
Sadece 1 kişi ile, 25 yaşındayım, onunla da öpüştüğüme bin pişman oldum
Pişman olma. Denemeden insan yanılmayı bilemez. Boşver
Doğru haklısın
Admin ismimi gizle sonra yayınla jksjsksk.
Çok kişiyle xcfdxdf
10-15 tane var ama hepsi de yabancı kızlar. Kenyalı , Brezilyalı, Ukraynalı, Senegalli, Polonyalı aklımda kalanlar (denizciyim)
sayısını tutmadım çetelesini bilemiyorum
Çok oldu hatırlamıyorum 😂
hiç kişiyle
Hiç kimse ile kimseyi öpmedim
2 kişiyle bi Arkadaşımla bi sevgilimle
Kimseyle öpüşmedim çok şükür.
Kendimle öpüştüm sadece
hesap makinası lazım..
7-8 sanırım saymadım ama
0+0=0
Liste yapmadım ki
Saymadım.
Sifirrrr
Öpüşmedim
Sonsuz
15 civarı
15-20 vardır
Sıfır
3-4 😀
Bu 3 buçuk gibi oldu neden. Dördüncüyü yarımmı öptün 😄
Geri çekti 😀😀
Sifir mkk
Keske sofir olmasaydi mk o kadar mi cirkinim yakinda zorla tutup operim birini bu gidisle
Ne çirkinlerin kolunca fıstık gibi kızlar var. Bence sende iş yok pek , ağzın biraz laf yapsın. Kızlar duygusaldır kanar hemen
Yok kanmiyorlar ne dicem kk
Sıfır ulan
O ne dertli sıfırdı😄
ŞDŞDİDİSLŞFWKDKEJ kimseye güvenip hayatım aalamıyorum ya
O kadar çokki aralarında sen bile olabilirsin
Hiç kimseyi opmedim.
Bukadar yalan😄
😂 Öpmeli mıydım
Söylemem 😀
Neden ya söylesene😀
Olmaz 😀
Okadar çokmu😀